V
VaD
Guest
@Rdoherty. Ναι αλλά τότε θα 'πρεπε να το πει καθαρά και ν' αποφύγει τα χτυπήματα ''κάτω απ' τη μέση'' . Και αυτό οπωσκαιδήπωτε δεν έχει να κάνει με το αν τα ριβιούζ είναι καλά ή δεν είναι, καθώς και αν διαφωνεί με κάποιο να το καταρρίπτει με επιχειρήματα τα οποία δεν του λείπουν όπως μας έχει δείξει. Αυτόν τον κο Κόγια θέλω εγω (τώρα θα μου πεις κι εμένα τι με νοιάζει) , και νομίζω και πολλοί άλλοι.
Δηλ. για να καταλάβω κε Κόγια , όταν εσείς κάνετε ρεβιού κάποιου προϊόντος (ενισχυτικού εν προκειμένω) δεν εξετάζετε τη συμπεριφορά του με άλλα συνοδά, (που πιθανόν κάποιοι από μας να διαθέτουν ήδη & ως εκ τούτου μας ενδιαφέρουν),καλώδια κλπ, διότι εκ πεποιθήσεως τα απορρίπτετε;
Εντάξει, το δέχομαι , αυτό πιστεύετε, αυτό πράττετε και γι’ αυτό σας τιμάμε , αλλά δε νομίζετε ότι είναι ακραίο να λασπολογείτε εις βάρος όσων έχουν αντίθετη άποψη;
Απλά δε νομίζω ότι ταιριάζει στο επίπεδό σας και συμπαθάτε με αν σας πίκρανα.
Άλλωστε όλοι κρινόμαστε , ακόμη και οι κρίνοντες.
Υ.Γ. H εντιμότητα δε μπορεί να λειτουργεί επιλεκτικά , ειδάλλως είναι «ανέντιμη εντιμότητα»
Δηλ. για να καταλάβω κε Κόγια , όταν εσείς κάνετε ρεβιού κάποιου προϊόντος (ενισχυτικού εν προκειμένω) δεν εξετάζετε τη συμπεριφορά του με άλλα συνοδά, (που πιθανόν κάποιοι από μας να διαθέτουν ήδη & ως εκ τούτου μας ενδιαφέρουν),καλώδια κλπ, διότι εκ πεποιθήσεως τα απορρίπτετε;
Εντάξει, το δέχομαι , αυτό πιστεύετε, αυτό πράττετε και γι’ αυτό σας τιμάμε , αλλά δε νομίζετε ότι είναι ακραίο να λασπολογείτε εις βάρος όσων έχουν αντίθετη άποψη;
Απλά δε νομίζω ότι ταιριάζει στο επίπεδό σας και συμπαθάτε με αν σας πίκρανα.
Άλλωστε όλοι κρινόμαστε , ακόμη και οι κρίνοντες.
Υ.Γ. H εντιμότητα δε μπορεί να λειτουργεί επιλεκτικά , ειδάλλως είναι «ανέντιμη εντιμότητα»