- Reaction score
- 3
Νίκο,γράψαμε σχεδόν τα ίδια.
Ε, να πάνε να χεστούνε ρε Μάνο άμα ζητάνε τόσα λεφτά. Ο κατασκευαστής είτε φοβάται ότι δεν θα παίξει το ίδιο καλά ένα καλώδιο και γι αυτό δεν προτείνει τίποτα ή είναι απλά σκρούτζ. Και πες μου τώρα και το άλλο. Το ότι έπαιξε καλά με τα καλώδια "σκορδοπέογλου" στο σπίτι του ριβιούερ, σημαίνει ότι θα παίξει και στο δικό μου? ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. Πως τότε στέλενει τον κόσμο να κάνει οτιδήποτε...?ManosR said:Ολα καλά και συμφωνούμε. Αλλά έχετε δει πολλούς ενισχυτές με αξιοπρεπή καλώδια ρεύματος στη συσκευασία; Εκ πείρας είμαι σίγουρος πως όχι. Ουτε IC ούτε τίποτα.
Βεβαίως και ακούει καλώδιο. Από πότε όμως ρε Μάνο αυτό αποτελεί χαϊεντόμετρο? Δηλαδή να ερχόμαστε και να λέμε "το δικό μου είναι καλύτερο γιατί ακούει περισσότερο το καλώδιο? Αυτό γράφει ο άνθρωπος. Αστεία πράγματα και παραπληροφόρηση...ManosR said:Το οτι ενισχυτής "ακούει" καλώδια, ανεξάρτητα απο το κόστος του, είναι παράξενο; Το 99% το κάνει. Απο τα 1.000 μέχρι τα 70.000. Εγγυημένα. Η Krell στους FPB είχε βάλει μόνιμο καλώδιο για να αποφύγει ακριβώς αυτό.
Συμφωνώ. Αλλά αν δεν ξέρουμε γιατί ή πως ένα μηχανάκι αξίζει τα χρήματά του και δεν μπορούμε να το μεταφέρουμε κιόλας, δεν γράφουμε ότι τα μπασοπρίμα είναι ο χρυσός του hi end γιατί μας διαβάζουν και γυναικόπαιδα...ManosR said:Επίσης και σε ένα σπίτι αν αθροίσεις τα υλικά του δεν φτάνουν το συνολικό κόστος αγοράς. Καί;
Οσον αφορά δε τη συγκεκριμένη εταιρία θεωρώ οτι τα μηχανήματα της είναι κορυφαία και αυτό δεν αλλάζει απο το γεγονός οτι παίζουν καλύτερα με ακριβότερα καλώδια.
Πολλά, πάρα πολλά προϊόντα σε αυτό, όπως και σε όλους τους χώρους (ακόμα και σε είδη πρώτης ανάγκης!) είναι υπερτιμημένα, αλλά μη βλέπουμε και παντού απατεώνες...
Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο Κώστας ή πόσα μπορούσε να κάνει, όπως λές. Μπορώ όμως να φανταστώ έναν λόγο ως προς το γιατί μπορεί να έφυγε: ότι ο Καββαθάς πληρώνει ψίχουλα. "Εξαπανέκαθεν". Και ένα περιοδικό δεν είναι εθελοντική αγαθοεργός οργάνωση.VaD said:Μπορούσατε να κάνετε πολλά για να το βελτιώσετε όταν ήσαστε εκεί. Το κάνατε; Αν θέλετε απαντήστε μας ( χωρίς πάθος ).
Δεν είναι μόνο τα ψίχουλα αλλά και πολλά άλλα στραβά που κάποιοι από εμάς γνωρίζουν καλά!RDoherty said:Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο Κώστας ή πόσα μπορούσε να κάνει, όπως λές. Μπορώ όμως να φανταστώ έναν λόγο ως προς το γιατί μπορεί να έφυγε: ότι ο Καββαθάς πληρώνει ψίχουλα. "Εξαπανέκαθεν". Και ένα περιοδικό δεν είναι εθελοντική αγαθοεργός οργάνωση.VaD said:Μπορούσατε να κάνετε πολλά για να το βελτιώσετε όταν ήσαστε εκεί. Το κάνατε; Αν θέλετε απαντήστε μας ( χωρίς πάθος ).
Tελικά, είμαι σίγουρος ποιός είσαι.RDoherty said:Πρωτόκλιτο - Καθαρεύουσα: παρασάγγαι, Δημοτική: παρασάγγες, Ψυχαροκουκουέδικη: παρασαγγαίοι
RDoherty said:Τα φαινόμενα απατούν.