Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση! Δεν είναι αστείο παιδιά !!!

Reaction score
49
Επειτα από ένα χρόνο στο site, και με μεγάλη περηφάνεια για τον συντονισμό της "μουσικής", επιστρέφοντας "σχεδόν" από τις διακοπές, διαπιστώνω πλέον μετα λύπης μου, πως η "πλειονότητα" των μελών καταναλώνεται με:
-Ποιός είναι ο Rdoherty!
-Ποός θα μπορούσε να ήταν ο Rdoherty!!
-Ποιός θα απαντήσει καλύτερα στον Rdoherty!!!
-Τί αραγε θα απαντήσει ο Rdoherty ή θα του απαντησουν του Rdoherty!!!

Μετα λύπης μου η "κατηγορία" μουσικής, αν και με τις προσπάθειες μου και τον "ζήλο" που με διακατείχε μέχρι τώρα για όλο και κάτι καινούργιο και όμορφο, πήρε τον κατήφορο όσον αφορά την "θεαματικότητα" και την "ακροαματικότητα" της!!!!

Νομίζω πως άν θα συνεχίσει έτσι πολύ σύντομα θα αναγκαστώ να παραχωρησω την θέση μου ώς συντονιστή διότι μαζί με την κούραση σιγά σιγά χάνεται ο "σκοπός" και μαζί με αυτόν και το "ενδιαφέρον"!!!

Σε ένα τοσο Υγιές Forum όπως το δικό μας, πάντως, "κάποιος" τελικά δεν θα πρέπει να είναι τόσο...καλός και "ανεκτικός"!!!!! και θα πρέπει να βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους!!!

Reaction score
0
Re: Δεν είναι αστείο παιδιά !!!

"Θα αποκαλύψω ποιος είναι ο RDoherty!!!!!!!!!!!!" 287 replies 1106 views από χθές στις 10:25:15

Η πλακίτσα καλή είναι καλοκαιριάτικα αλλά ο γιατρός έχει πολύ δίκιο δυστυχώς... :(

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.909

Γιώργο, δεν βλέπω πως η ανάγκη κάποιων για δημοσιότητα ή η ευκολία με την οποία άλλοι πέφτουν στην λούμπα και ασχολούνται με ότι ασχολούνται, επηρεάζει την δική σου συνεισφορά στο avsite.

- Μήπως είναι όλοι υποχρεωμένοι να ασχολούνται με τα ειδικά ενδιαφέροντα του site?
- Μήπως δεν έχει ο καθένας το δικαίωμα να κάνει ότι θεωρεί ο ίδιος σωστό?
- Μήπως έχουμε εμείς δικαίωμα να κρίνουμε με βάση τα δικά μας κριτήρια, την θεματολογία που επιλέγουν τα μέλη?
- Μήπως γίνεται κανένας διαγωνισμός ακροαματικότητας κατηγοριών και δεν το ξέρω? Πως σχετίζεται η παρουσία σου εδώ με αυτόν?
Όχι βέβαια...

Ο σκοπός και το ενδιαφέρον που λες, είναι δικές μας υποθέσεις. Δεν μπορεί να τις επηρεάσει κανείς. Ας κοιτάξει ο καθένας να κάνει αυτό που θεωρεί ο ίδιος σωστό, να συμμετέχει εκεί που θέλει αυτός και όλα πάνε καλά. Το AVSite πάντα είχε και πάντα θα έχει τις ίδιες αρχές. Αυτά είναι συμπτώματα απλά της πολυκοσμίας...

Reaction score
0

Ισως δεν είμαι ο πιο κατάλληλος για να μιλήσω, αλλά νομίζω ότι το παράπονο του Γιώργου είναι προφανές και δεν χρειάζεται να αναλυθεί παραπάνω......

Είναι μια σχετικά νεκρή περίοδος σε κίνηση και στο site και γενικά και επομένως στο χέρι του καθενός είναι να τον εκπλήξει ευχάριστα από τη νέα σεζόν.

Ας προβληματιστεί ο καθένας που διάβασε το μήνυμα του και ας το κλείσουμε εδώ...

Reaction score
5

Υπογράφω

Το site πέρασε εδώ και καιρό σε μια νέα τάξη πραγμάτων και χρειάζονται επειγόντως δραστικές αλλαγές φιλοσοφίας ως προς την αντιμετώπιση ορισμένων κακών καταστάσεων.

Reaction score
49

Νίκος Τσαρουχάς said:
Γιώργο, δεν βλέπω πως η ανάγκη κάποιων για δημοσιότητα ή η ευκολία με την οποία άλλοι πέφτουν στην λούμπα και ασχολούνται με ότι ασχολούνται, επηρεάζει την δική σου συνεισφορά στο avsite.

- Μήπως είναι όλοι υποχρεωμένοι να ασχολούνται με τα ειδικά ενδιαφέροντα του site?
- Μήπως δεν έχει ο καθένας το δικαίωμα να κάνει ότι θεωρεί ο ίδιος σωστό?
- Μήπως έχουμε εμείς δικαίωμα να κρίνουμε με βάση τα δικά μας κριτήρια, την θεματολογία που επιλέγουν τα μέλη?
- Μήπως γίνεται κανένας διαγωνισμός ακροαματικότητας κατηγοριών και δεν το ξέρω? Πως σχετίζεται η παρουσία σου εδώ με αυτόν?
Όχι βέβαια...

Ο σκοπός και το ενδιαφέρον που λες, είναι δικές μας υποθέσεις. Δεν μπορεί να τις επηρεάσει κανείς. Ας κοιτάξει ο καθένας να κάνει αυτό που θεωρεί ο ίδιος σωστό, να συμμετέχει εκεί που θέλει αυτός και όλα πάνε καλά. Το AVSite πάντα είχε και πάντα θα έχει τις ίδιες αρχές. Αυτά είναι συμπτώματα απλά της πολυκοσμίας...
Αγαπητέ Νίκο :
-H δική μου συνεισφορά σαφώς και δεν επηρεάζεται απο το junk writing ενός forum, ούτε μπορεί να επηρεαστεί! Επηρεάζεται όμως η δική μου διάθεση για συνεισφορά!.
-Βάζω σε bold αυτά που ανέφερες για να σου απαντήσω πως ΠΟΤΕ δεν έθεσα τέτοιο θέμα εδώ ΟΥΤΕ σε οποιοδήποτε άλλο δικό μου POST!!
-Ομως σαφώς με ενδιαφέρει αν η "κούραση" μου και η προσφορά μου τελικά πιάνει τόπο ή όχι!!!
-Αν τώρα αυτά είναι συμπτώματα της πολυκοσμίας καλό θα είναι να "θεραπεύσουμε" να συμπτώματα ή την "πολυκοσμία" ή αν δεν υπάρξει θεραπεία τότε υπάρχουν κιάλλα θέματα που μπορεί να ασχοληθεί κανείς στην ζωή του! :(

Και τελικά ΑΝ θελήσουμε να προφυλάξουμε το Site από κάθε είδους "εξωγενείς" μολύνσεις που έχουν δυνατότητα "διείσδυσης" και "ενδογενούς" μόλυνσης του site μας, καλό θα είναι να συνετιστούμε!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.909

Σεβαστές οι απόψεις.
Κρίνω σκόπιμο λοιπόν να συζητηθεί το θέμα μεταξύ της συντονιστικής ομάδας, μιας και δεν νομίζω ότι όλα αυτά ενδιαφέρουν τα μέλη μας. Με την πρώτη ευκαιρία να τα πούμε. Τι λέτε?

Reaction score
297

Sambalis said:
Νομίζω πως άν θα συνεχίσει έτσι πολύ σύντομα θα αναγκαστώ να παραχωρησω την θέση μου ώς συντονιστή διότι μαζί με την κούραση σιγά σιγά χάνεται ο "σκοπός" και μαζί με αυτόν και το "ενδιαφέρον"!!!
Όλα τα δίκια δικά σου. Για μένα όμως η αληθινή κατάντια είναι αλλού: δες το σκουπιδαριό που εκτίθεται σε κοινή θέα π.χ. στο θέμα "Τι σιγοτραγουδάτε ...". Μιλάμε όχι για το top ten, αλλά για το bottom ten, hundred, thousand κλπ της εγχώριας και παγκόσμιας παραγωγής υποπροϊόντων. Κάποτε με συνεχάρης, και σε ευχαριστώ γι' αυτό, επειδή ήξερα το πιο γνωστό τραγούδι των Πρόκολ Χάρουμ. Δυστυχώς εκεί έχουμε καταντήσει όλοι μας: αυτό που έπρεπε να είναι στοιχειώδες έχει γίνει εξαιρετικό και αυτό που έπρεπε να είναι αυτονόητο έχει γίνει σπάνιο. Και αν τολμήσεις να πεις κάτι, σταμπάρεσαι ελιτίστας, περίεργος, σνομπ και άλλα παρόμοια. Κάποτε η Ελλάδα παρήγαγε τέχνη. Τώρα παράγει σκ@τ@. Και μη όντας ικανή ούτε στις χωματερές να τα θάψει, τα επιδεικνύει στα φόρουμ.

Ελπίζω να μην απογοητευθείς εντελώς και να μην τα παρατήσεις. Θα ζητήσουμε και από τους χαϊεντάδες να βοηθήσουν στα θέματα μουσικής. Όπως οι περίφημοι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων, "ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ" :shock:

Reaction score
49

Νίκος Τσαρουχάς said:
Σεβαστές οι απόψεις.
Κρίνω σκόπιμο λοιπόν να συζητηθεί το θέμα μεταξύ της συντονιστικής ομάδας, μιας και δεν νομίζω ότι όλα αυτά ενδιαφέρουν τα μέλη μας. Με την πρώτη ευκαιρία να τα πούμε. Τι λέτε?
Δεν διαφωνώ!!
Ας δούμε όμως τι έχουν να πουν και τα υπόλοιπα μέλη!!!

Reaction score
250

Εχοντας δυνατότητα περιορισμένης πρόσβασης στο avsite λόγω των

διακοπών μου στο νησί μου την Πάρο μπήκα σήμερα και διαβάζω

σημεία και τέρατα!!!

Εν μέρει κατανοώ τον Sambalis...........

Reaction score
164

Εγώ θα έλεγα ότι ευτυχώς οι κοινωνίες, ακόμα και οι virtual, μπορούν να αυτορυθμίζονται. Δεν χρειάζεται καμία επέμβαση...
Επειδή δηλαδή βρήκαμε ένα θέμα και αντί να τα βάλουμε με αυτόν που το ξεκίνησε, το ξεφτυλίσαμε με τον τρόπο μας, πρέπει να γίνει επέμβαση;
Επειδή κάποιος ενόχλησε και δημιουργήθηκε ένταση, πρέπει να επέμβει το ιππικό;
Τώρα είναι ο Χ, χτες ήταν ο Υ, αύριο θα είναι ο Ζ.
Και ούτε καταλαβαίνω γιατί είναι σημείο παθογένειας το ότι δεν μπαίνουμε στο Χ,Υ,Ζ θέμα. Δεν θέλουμε, δεν μπαίνουμε. Χτες θέλαμε και μπαίναμε, και δεν μπαίναμε σε κάποιο άλλο. Αύριο μπορεί να ξαναμπούμε. Έτσι λειτουργούν τα fora και έτσι θα συνεχίσουν να λειτουργούν. Είτε μας αρέσει, είτε όχι...
Το τι είναι junk αγαπητέ (και το εννοώ) Γιώργο, είναι σχετικό. Και εν πάση περιπτώσει, κάθε ένας έχει διαφορετική άπψη για το τι είναι καλό ή όχι. Αν θέλεις να γράφεις για τη μουσική, κανένας δεν σε εμπόδισε. Κανένας δεν σου ανακάτεψε το θέμα σου. Το αν θέλεις υποχρεωτικά να διαβάζουμε αυτά που γράφεις, είναι άλλο θέμα. Καλοκαίρι είναι, το ρίξαμε στον χαβαλέ. Αν δεν σας αρέσει, ως ομάδα, κλείστε τα "Εκτός θέματος" και αυτό ήταν.
Αν με θεωρείς μόλυνση, και εμένα και τους άλλους που προτιμάμε να γράφουμε αυτό που θέλουμε, από το να διαβάζουμε με το ζόρι αυτά που γράφεις, δικαίωμά σου. Απλά καλό είναι να λες τα πράγματα με το όνομά τους.
RDoherty, το τι είναι στοιχειώδες και τι όχι, χωράει πολλή συζήτηση. Οι Πρόκολ Χάρουμ πάντως δεν νομίζω ότι είναι στοιχειώδες. Το να χαρακτηρίζεις αυτό που αρέσει στον άλλο bottom thousand, δεν το βρίσκω και τόσο σωστό. Καλός ο ελιτισμός, αλλά μέχρι ένα σημείο. Και πριν χαρακτηρίσεις την παραγωγή της Ελλάδας σκ@τ@, σκέψου ότι είσαι προϊόν της. Σκέψου ότι επιδικνύεσαι και εσύ στα fora.

Reaction score
297

unforgiven said:
Οι Πρόκολ Χάρουμ πάντως δεν νομίζω ότι είναι στοιχειώδες.
Όχι στοιχειώδες, στοιχειωδέστατο.

unforgiven said:
Και πριν χαρακτηρίσεις την παραγωγή της Ελλάδας σκ@τ@, σκέψου ότι είσαι προϊόν της.
Σοφιστείες.

Reaction score
49

RDoherty said:
Sambalis said:
Όλα τα δίκια δικά σου. Για μένα όμως η αληθινή κατάντια είναι αλλού: δες το σκουπιδαριό που εκτίθεται σε κοινή θέα π.χ. στο θέμα "Τι σιγοτραγουδάτε ...". Μιλάμε όχι για το top ten, αλλά για το bottom ten, hundred, thousand κλπ της εγχώριας και παγκόσμιας παραγωγής υποπροϊόντων. Κάποτε με συνεχάρης, και σε ευχαριστώ γι' αυτό, επειδή ήξερα το πιο γνωστό τραγούδι των Πρόκολ Χάρουμ. Δυστυχώς εκεί έχουμε καταντήσει όλοι μας: αυτό που έπρεπε να είναι στοιχειώδες έχει γίνει εξαιρετικό και αυτό που έπρεπε να είναι αυτονόητο έχει γίνει σπάνιο. Και αν τολμήσεις να πεις κάτι, σταμπάρεσαι ελιτίστας, περίεργος, σνομπ και άλλα παρόμοια. Κάποτε η Ελλάδα παρήγαγε τέχνη. Τώρα παράγει σκ@τ@. Και μη όντας ικανή ούτε στις χωματερές να τα θάψει, τα επιδεικνύει στα φόρουμ.

Ελπίζω να μην απογοητευθείς εντελώς και να μην τα παρατήσεις. Θα ζητήσουμε και από τους χαϊεντάδες να βοηθήσουν στα θέματα μουσικής. Όπως οι περίφημοι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων, "ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ" :shock:
Κύριε RDoherty σε ευχαριστώ για την απάντηση και την συμπαράσταση σου, γεγονός που υποδηλώνει (τουλάχιστον) γιά μένα μία ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη άποψη στο θέμα!!

Reaction score
164

RDoherty said:
unforgiven said:
Άποψή σου. Άσχετα με το ότι διαφωνώ.

unforgiven said:
Και πριν χαρακτηρίσεις την παραγωγή της Ελλάδας σκ@τ@, σκέψου ότι είσαι προϊόν της.
Σοφιστείες.
Γεγονός.

Reaction score
49

unforgiven said:
.....Επειδή κάποιος ενόχλησε και δημιουργήθηκε ένταση, πρέπει να επέμβει το ιππικό;
....... Αν θέλεις να γράφεις για τη μουσική, κανένας δεν σε εμπόδισε. Κανένας δεν σου ανακάτεψε το θέμα σου. Το αν θέλεις υποχρεωτικά να διαβάζουμε αυτά που γράφεις, είναι άλλο θέμα. Καλοκαίρι είναι, το ρίξαμε στον χαβαλέ. Αν δεν σας αρέσει, ως ομάδα, κλείστε τα "Εκτός θέματος" και αυτό ήταν.
.....Αν με θεωρείς μόλυνση, και εμένα και τους άλλους που προτιμάμε να γράφουμε αυτό που θέλουμε, από το να διαβάζουμε με το ζόρι αυτά που γράφεις, δικαίωμά σου. Απλά καλό είναι να λες τα πράγματα με το όνομά τους.
......
-Και φυσικά ΔΕΝ ΕΙΠΑ πως με εμπόδισε κανείς!!!
-Και φυσικά ΔΕΝ ΕΙΠΑ πως κάποιος μου ανακάτεψε το θέμα μου!!
-Και φυσικά ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!!!!

Τώρα!
-Δεν επικαλέστηκα το ιππικό (ή την βέσπα)!!! 8)
-Δεν ζήτησα απο καμμία ομάδα να κλείσει "κάποιο" θέμα! Ουτε ανήκω σε τέτοιου είδους ομάδα!!
-ΚΑΙ φυσικά δεν σε θεωρώ ή ΣΑΣ θεωρώ μόλυνση!!!!
-Και ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩΝ που γράφω είναι τις προσπάθειες που "κάποιοι" (που φυσικά δεν γνωρίζω), θα μπορούσαν να επιβουλεύονται την ΕΠΙΤΥΧΙΑ του site και να προσπαθούν να το μολύνουν!!!

ΑΝ σας κούρασα ζητώ συγνώμη!!!
Αν θέλετε χαβαλέ μπορείτε να συνεχίσετε ΑΛΛΟΥ!

Reaction score
1

Φίλε sambalis μη χολοσκάς, μην το παίρνεις προσωπικά και κυρίως μη χάνεις το χιούμορ σου..

Η συμμετοχή σ' ένα φόρουμ λαμβάνει συχνά το χαρακτήρα της διασκέδασης και της χαλάρωσης κι όχι απαραίτητα αυτόν της επιτέλεσης ενός ιερού καθήκοντος (κι όσο για το πρώτο, ο μπαγάσας προσφέρει άφθονο υλικό).

Από την άλλη πλευρά, η μουσική ακρόαση, ως εμπειρία υποκειμενική, βιώνεται κατά μόνας και δεν προσφέρεται για ανταλλαγή απόψεων μέσω γραπτού λόγου. Ως εκ τούτου, η επισκεψιμότητα τέτοιων κατηγοριών, ανεξαρτήτως φόρουμ ή συντονιστή, παραμένει περιορισμένη.

Συνέχισε λοιπόν την καλή δουλειά σου και μην απογοητεύεσαι.

Having said that, αν επιμένεις να ανεβάσεις την επισκεψιμότητα της κατηγορίας, δε βλέπω άλλον τρόπο παρά να προσκαλέσεις τον ίδιο τον RD!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.106

RDoherty said:
unforgiven said:

unforgiven said:
Σοφιστείες.
Στοιχειώδεις οι Procol Harum; Ποιός είσαι ρε παιδί μου, ο Πητ Κωνσταντέας; :lol: :lol: :lol:

Reaction score
49
Για κοίτα που θα με παρηγορήσετε κιόλας!!!!! :lol:

Φίλε monsoon, σε περιμένω μαζί μετον RD στις 9 Σεπτέμβρη να γνωριστούμε απο κοντά!!!! :lol: :lol: :lol:
(Για να δείς πως δεν χάνω και το χιούμορ μου)!!!! :D

Οσον για την επισκεψιμότητα της "Μουσικής" δεν χολοσκάω να ξέρεις!!!
Για το Site σκάω!!!
Οταν και συ με το καλό από 11 post φτάσεις στα 2111, θα σκάς και σύ!!!

Ευχαριστώ πάντως!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.357
Members
38.309
Νεότερο μέλος
dsisikis