Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση! Δεν είναι αστείο παιδιά !!!

Reaction score
22
Με τον Γιώργο (Sambalis) δεν έχουμε συναντηθεί. Εχουμε όμως μιλήσει αρκετες φορές στο τηλέφωνο και θέλω να δηλωσω εδώ ότι τον εκτιμώ απεριόριστα σαν άνθρωπο. Επίσης τον ευχαριστώ για τα όσα έχει κάνει ως συνδιαχειριστής στην Μουσική.

Δυστυχώς αυτά που λέει ο sambalis τα είχαμε προβλέψει και οι δυό μας στο παρελθον σε κατ'ιδίαν συζητήσεις.
Ετσι φτάσαμε στο γεγονός της ..."χαλαρής" συνδιαχείρησης της κατηγορίας και από τους δυο μας.

Πιο παλιά , έγραφα, εγραφα,έγραφα....προσπαθώντας να τραβήξω το ενδιαφέρων στην ΜΟΥΣΙΚΗ.
Το ίδιο έκανε και στην συνέχεια ο Γιώργος.Τα γεγονότα δείχνουν πως και οι δυο μας μάλλον αποτύχαμε....
Αν το ίδιο κρίνει και η ομάδα διαχείρισης και εγώ αλλά και ο Γιώργος μπορούμε απλά να συνεχίσουμε ως απλά μέλη.
Αλλωστε αυτη την στιγμή νομίζω έτσι αισθανόμαστε και οι δυο....

Ημουν διαχειριστής και στο avforum, οι περισσότεροι το ξέρουν . προσπαθούσα πάντα απλά να μην γράφω σε Θέματα που "έπεφτε" τσακωμός" ......αλλά και μόνο το γεγονός αυτό με απωθούσε , το ίδιο κάνει και τώρα....

Δεν έχω πρόβλημα με κανένα από τα μέλη , απλά στεναχωριέμαι μερικές φορές....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.053
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω...
Έστω ότι εντοπίζετε κάποιο κατά την άποψή σας πρόβλημα, νομίζετε ότι έτσι βοηθάτε στην λύση του? Αν το καταλάβατε έκανα πρόταση για συνέλευση συντονιστικής ομάδας είτε live είτε τηλεφωνική και απαντήσεις δεν είδα. Πρέπει κι εμείς να αποτελέσουμε άλλο ένα πρόβλημα?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Μπηκα και εγω τωρα και διαβασα τα θεματα...

Το AVsite ειναι ενα φορουμ για την εικονα και τον ηχο. Ολα τα θεματα που αφορουν την εικονα και τον ηχο βρισκονται εδω. Βρισκομαστε εδω για να ικανοποιησουμε την διψα μας για πραγματα που μας ενδιαφερουν. Το "διχως ορια και θεμα" βρισκεται για καποιο λογο εδω. Βρισκεται για να αναπτυξουμε καποιους δεσμους, οποιοι και αν ειναι αυτοι, για θεματα περα απο αυτα με τα οποια ασχολειται το site αλλα ειναι σημαντικα για την ανθρωπινη φυση μας. Επικοινωνια. Επικοινωνια με θεματα της καθημερινοτητας, της ζωης, σοβαρα, αστεια. Σε καμια περιπτωση ομως ευτελη. Υπαρχουν ανθρωποι που μοχθουν εδω για να μπορεσω εγω και οι υπολοιποι να κανουν το κεφι τους. Αυτο το σεβομαι.
Δεν θεωρω οτι αυτοι που ξεκινησαν τα εν λογω θεματα ειχαν καποιο κακο σκοπο. Αλλα συμφωνω με την αντιδραση του Sambalis και την σωστη παρατηρηση του...
Οσο για τις αντιδικιες αναμεσα στα μελη, δεν νομιζω οτι θα εκλειψουν... Ειναι χαρακτηριστικο αλλωστε της ανθρωπινης φυσης το παθος, τα λαθη, οι προστριβες... Εδω ειναι που το βαρος πεφτει στους διαχειριστες, οι οποιοι μεχρι στιγμης, ομολογω οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια...

Reaction score
7
Το γεγονός ότι η κατηγορία δεν έχει κίνηση είναι αναμενόμενο λόγω καλοκαιρινής ραστώνης. Επίσης θεωρώ οτι η κατηγορία έχει πέσει σε δημοτικότητα όχι λόγω των συντονιστών αλλά κυρίως λόγω των χρηστών. Από την στιγμή που κυκλοφορούνε πολλές ηλικίες , με διαφορετικά ακούσματα η καθεμία, θα έπρεπε να συμμετάσχουμε περισσότερο, προσθέτοντας περιεχόμενο που θα ήταν σύμφωνο με τα δικά μας γούστα. Έτσι θα είχαμε πιο μεγάλη γκάμα επιλογών. Φίλε Γιώργο επουδενί δεν θα πρέπει η παρούσα κατάσταση να επηρεάσει την λειτουργικότητά σου σαν Συντονιστή, ένα πόστο από το οποίο αν μη τι άλλο έχεις προσφέρει πολλά (και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσεις να προσφέρεις πολλά :) )

Τώρα όσον αφορά το τί μπορούμε να κάνουμε για να αυξηθεί η κίνηση στην Μουσική είναι να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας οι μουσικόφιλοι και να κάνουμε πράγματα που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον...

Με την καλύτερη διάθεση...
Μάριος

Reaction score
164
Πάντως Γιώργο, ελπίζω να μην παρεξήγησες το προηγούμενο μήνυμά μου.
Διαβάζω συχνά αυτά που γράφεις, και ιδίως τις ερωτήσεις σου, αλλά για μένα είναι... Κβαντική Φυσική ΙΙΙ :)
Μακάρι, και το εννοώ, όλοι να είχαμε τις γνώσεις σου, το κέφι σου και την όρεξή σου. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Η Μουσική είναι σταθερή αξία! :)

Reaction score
1
Θα γίνω πολύ κακός,αλλά δεν πειράζει...

Γιατρέ μου,έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά μήπως είναι ήδη αργά;

Όταν τα 9 στα 10 θέματα ανεξάρτητα από την κατηγορία που δημοσιεύονται,καταλήγουν σε στιχομυθίες "σε γαργαλάω" "άαα τώρα θα σε γαργαλήσω κι εγώ","χα χα" ,"ούουου χαχαχαχα", "κάτσε να σας γαργαλήσω κι εγώ",και τελικά όλα να είναι "χαβαλές" και "τι ωραία που τα περνάμε",
όταν υπάρχουν topics με τίτλο:
"Τι φοράτε στον λαιμό σας;",
"Το μεσημεριανό μας φαγητό.",
"Σουβλάκι , καλαμάκι , γύρος με πίτα .....τι προτιμάτε ?"
και από κάτω υπάρχουν 60,70 ή και 90 Replies,

το να ζητάς ξαφνικά "σοβαρότητα" και να περιμένεις να εισακουστείς,μου μοιάζει αδύνατο!

Θα ξέρεις πολύ καλά ότι για κάποιους,η σοβαρότητα δεν "μετράει" και τόσο σε σύγκριση με τα "Hits" και τα "Views".

Reaction score
62
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Θα γίνω πολύ κακός,αλλά δεν πειράζει...

Γιατρέ μου,έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά μήπως είναι ήδη αργά;

Όταν τα 9 στα 10 θέματα ανεξάρτητα από την κατηγορία που δημοσιεύονται,καταλήγουν σε στιχομυθίες "σε γαργαλάω" "άαα τώρα θα σε γαργαλήσω κι εγώ","χα χα" ,"ούουου χαχαχαχα", "κάτσε να σας γαργαλήσω κι εγώ",και τελικά όλα να είναι "χαβαλές" και "τι ωραία που τα περνάμε",
όταν υπάρχουν topics με τίτλο:
"Τι φοράτε στον λαιμό σας;",
"Το μεσημεριανό μας φαγητό.",
"Σουβλάκι , καλαμάκι , γύρος με πίτα .....τι προτιμάτε ?"
και από κάτω υπάρχουν 60,70 ή και 90 Replies,

το να ζητάς ξαφνικά "σοβαρότητα" και να περιμένεις να εισακουστείς,μου μοιάζει αδύνατο!

Θα ξέρεις πολύ καλά ότι για κάποιους,η σοβαρότητα δεν "μετράει" και τόσο σε σύγκριση με τα "Hits" και τα "Views".
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Το ζητούμενο δεν είναι διάφορα topics που αναφέρεις, αλλά οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Γιατι αν αφαιρέσεις το χιούμορ, ζήτω που καήκαμε...

Reaction score
1
Πάντως είναι κρίμα,οι πολλές πρωτιές,οι παρουσιάσεις,τα εξαιρετικά τεχνικά θέματα, και τόσα άλλα χρήσιμα και σημαντικά για το hobby μας,να θυσιάζονται τελικά στο βωμό της "θέασης" του site.

Reaction score
62
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Πάντως είναι κρίμα,οι πολλές πρωτιές,οι παρουσιάσεις,τα εξαιρετικά τεχνικά θέματα, και τόσα άλλα χρήσιμα και σημαντικά για το hobby μας,να θυσιάζονται τελικά στο βωμό της "θέασης" του site.
Μα Σωκράτη υπάρχουν κι αυτά. Τίποτα δεν χάθηκε. Δες το και σαν την τηλεόραση. Παίζουν και καλές εκπομπές και "σκουπίδια" (το τελευταίο είναι υποκειμενικό). Αν δεν σ' αρέσει κάτι αλλάζεις κανάλι. :wink:

Reaction score
1
Κύριε DIMITRIS K.,θα συμφωνήσω μαζί σας για τα "περί χιούμορ",αλλά δεν πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο;
Δεν είμαστε στο jokes.gr,ούτε στο parea.gr.

Αν διαβάσεις καλά,θα δεις ότι η αναφορά μου έχει να κάνει κυρίως με το "αστείο ξεχείλωμα" θεμάτων που μόνο για πλάκα δεν προσφέρονται.

Reaction score
62
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Κύριε DIMITRIS K.,θα συμφωνήσω μαζί σας για τα "περί χιούμορ",αλλά δεν πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο;
Δεν είμαστε στο jokes.gr,ούτε στο parea.gr.

Αν διαβάσεις καλά,θα δεις ότι η αναφορά μου έχει να κάνει κυρίως με το "αστείο ξεχείλωμα" θεμάτων που μόνο για πλάκα δεν προσφέρονται.
Απ' τη στιγμή όμως που δεν μπορείς να τα αποφύγεις, εφόσον δεν μπορεί κανείς να επιβάλλει στον άλλο τί θα γράψει, μπορείς να τα αποφύγεις. Καλώς ή κακώς αυτό κάνω κι εγώ, και εδώ σε όσα δεν θέλω να συμετέχω ,αλλά και στις εξωτερικές μου συναναστροφες. C' est la vie!!! :D

Reaction score
41
Κατ΄αρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι που έχει ζητήσει ο Νίκος (Τσαρουχάς) και έμμεσα και ο Γιώργος.
Επειδή σας σέβομαι και σας εκτιμώ ως φίλους (και πολλά ακόμα παιδιά εδώ μέσα) θα ήθελα να σας αναφέρω
ότι όποτε θέλετε να συζητήσουμε οτιδήποτε απλά πείτε το.
Είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail, με skype θα την βρούμε την άκρη......

Θα μπορούσαμε επίσης να τα πούμε για λίγο στην γιορτή (για 15 λεπτά ας πούμε) ωστε να θέσουμε τους προβληματισμούς μας.....
Αν υπάρχει μεγάλο θέμα, ανεβαίνω Αθήνα να τα πούμε από κοντά όποτε θέλετε..........

Σωκράτη να σε ρωτήσω κάτι πολύ απλό.......
Αν χρειαζόσουν κάτι να μάθεις/ ρωτήσεις και έθετες το ζήτημα σοβαρά και ξεκάθαρα, έλαβες απαντήσεις?
Σε "έγραψε" ο κόσμος στο forum μας?
Δεν σε τίμησε άλλος με μικρή και άλλος με μεγάλη απάντηση?
Πιστεύω, απ' όσα έχω δει μέχρι τώρα, η απάντησή σου θα είναι θετική.....
Άρα, το AVsite, σαν κόσμος βέβαια, λειτουργεί σωστά και με σαφή δείγματα υγειούς λειτουργίας.
Άρα, αν κάτι θέλουμε να σχολιάσουμε πάνω σε αυτό, ας το κάνουμε τώρα.

Ως αναφορά την πλάκα ή το οποιοδήποτε κωμικό και αστείο γεγονός συμβαίνει στους κόλπους του AVsite, μόνο ως θετικό μπορώ να το εκλάβω γιατί δείχνει ότι ο αγαπημένος χώρος μας δεν είναι αποστειρωμένος και ψεύτικος. Όπως με την παρέα σου δεν μπορείς να μιλάς πάντα σοβαρά και θα κάνεις και πλάκα, έτσι και εδώ υπάρχει ένας χώρος, τα "Δίχως όριο και θέμα", όπου ο καθένας χαλαρώνει, ρίχνει τους τόνους και προσπαθεί να χαλαρώσει.....Και κάποια φορά να μαλώσει (και συνήθως για κουταμάρες, κάτι που φαίνεται γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάτι πολύ σοβαρό....)

Reaction score
1
Γιάννη,όχι μόνο μου έδωσαν απαντήσεις,αλλά το έκαναν και πολύ γρήγορα!
Μην αρπάζεσαι,γιατί αδικείς τον εαυτό σου που έχεις ρίξει απίστευτες ώρες για να γράφεις εδώ μέσα.
Ξαναλέω ξεκάθαρα και ίσως πιο άκομψα,αυτό που λέει και ο Sambalis.

Επέτρεψέ μου να έχω μια διαφορετική γνώμη για το που και πόσο συχνά "χαλαρώνουμε" εδώ μέσα.

Reaction score
41
Βρε Σωκράτη, δεν αρπάζομαι.Ίσα-ίσα....Αλήθεια.....Πολύ χαλαρά απάντησα......'Ισως έπρεπε να βάλω emoticons..... :D :D :D :D

Απλά ήθελα να σου απαντήσω γρήγορα γιατί μπορεί να θες να κοιμηθείς....... :wink:

Reaction score
41
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Επέτρεψέ μου να έχω μια διαφορετική γνώμη για το που και πόσο συχνά "χαλαρώνουμε" εδώ μέσα.
Σαφέστατα.......
Και είναι απόλυτα δεκτό αυτό!!! :)

V

VIDEOMIX

Guest
Τελικά τον υπνώτισες τον άνθρωπο Όλοι ρίχνουν άσπρη πετσέτα στο καναβάτζο και εσύ συνεχίζεις βρε "βρυκόλακα". :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.053
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
- Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πως ακριβώς το λες αυτό που λες, τι επί της ουσίας εννοείς, ποιούς θεωρείς υπεύθυνους (και συνεπώς ποιούς προσβάλεις), αλλά το σημαντικότερο, τι θα πρότεινες - έκανες για την αντιμετώπισή του?

Βεβαίως η αντίφασή σου, για το site που ενδιαφέρεται για τεχνικά θέματα, παρουσιάσεις, πρωτιές και του ...κυνηγιού της θεαματικότητας, δεν εξηγείται εύκολα, αλλά θα εκτιμούσα μια απλή ερμηνεία.

Τέλος, είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί κανείς να βάζει κριτήρια για σοβαρά και μη θέματα ή posts γιατί απλά με την υποκειμενική του κρίση, βάζει κριτήρια για σοβαρούς και μη ανθρώπους. Εκτός κι αν πιστεύεις αγαπητέ Σωκράτη, ότι μια κρίση πανικού, ένα ανέκδοτο, αυτοκίνητα και ποδοσφαιρικά πρέπει οπωσδήποτε να θεωρούνται από όλους σοβαρά θέματα. Ειδικά κάποιος με δραστηριότητα 5,5 φορές περισσότερη στην κατηγορία "Εκτός θέματος" από ότι σε οποιαδήποτε άλλη στο AVSite, θα έπρεπε να είναι περισσότερο επιεικής στην κρίση του για την θεματολογία των άλλων μελών... σε αυτήν.

Επειδή δεν είσαι νέο μέλος, αλλά από αυτά που έχουν δείξει αν γουστάρουν ή όχι την παρέα του AVSite και συμμετέχουν ενεργά από τις πρώτες στιγμές του, ΔΕΝ θέλω να μου αποδείξεις τις καλές σου προθέσεις γιατί γι αυτές είμαι σίγουρος. Η καλοδεχούμενη κριτική σου όμως έχει και μια άλλη διάσταση και αυτήν ήθελα να τονίσω.

Reaction score
164
Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα;
Να κόψουμε τις άσχετες απαντήσεις, το χιούμορ, τα πειράγματα και τον χαβαλέ; Και τα άσχετα θέματα, βεβαίως... Γιατί πολλοί ενοχλούνται και μπορεί να έχουν δίκιο. Είδαμε πώς λειτουργεί τω site με τον δικό μας τρόπο, ας δούμε πώς λειτουργεί και με τον δικό τους. Ας δούμε τα δύο άκρα, μέχρι να βρούμε τι είναι καλύτερο. Τόσο καιρό ήταν παιδική χαρά για πολλούς, ας δούμε και πώς είναι ως εγκυκλοπαίδεια, κατ' εμέ. Ίσως πολλοί να κάθονται τον ελεύθερο χρόνο τους και να διαβάζουν τον τόμο της Πάπυρος-Λαρούς-Μπριτάνικα ΜΕΛ-ΝΟΑ, αλλά εγώ το δηλώνω ευθαρσώς, ότι δεν είμαι τέτοιος τύπος. Προτιμώ να διαβάζω Μίκυ-Μάους (και για να σε προλάβω RDoherty, το ξέρω πως φαίνεται :) )
Προσωπικά, και χωρίς να έχω στραβώσει, θυμώσει ή πικραθεί κόβω τον χαβαλέ και τα εκτός θέματος, ό,τιδήποτε δεν έχει σχέση με τον ήχο και την εικόνα. Ούτε για πολέμους, ούτε για ομάδες. Και αν θέλω, Σωκράτη, να ρωτήσω τι αυτοκίνητο θα πάω στους 4Τ και θα ρωτήσω, όχι εδώ...
Να δούμε, γιατί μπορεί να έχετε δίκιο ορισμένοι και για τα "εκτός θέματος" και για τον χαβαλέ.
Και για να προλάβω ορισμένους, όλα έχουν μέτρο, αλλά το βάζουμε εμείς. Δεν μπορώ να είμαι λίγο χαβαλές, ή λίγο σοβαρός ή λίγο εκτός θέματος. Θα είμαι όσο θέλω. Και αν δεν ταιριάζω, το κουβαδάκι μου και σε άλλη παραλία... Και δόξα τω Θεώ, γεμάτοι παραλίες είμαστε...

Για να δούμε...

Reaction score
164
Δεν πειράζει, θα το κάνω μόνος μου...
Γιατί έχω την εντύπωση ότι διυλίζομεν τον κώνωπα και καταπίνομεν την κάμηλον... Ας σταματήσουν τα κουνουπάκια, να φανούν επιτέλους οι καμήλες... Ή τουλάχιστον να μην κατηγορούνται μόνιμα αυτά. Τώρα που το σκέφτομαι, οι δικές μας καμήλες τρώνε κουνουπάκια... Παράξενες καμήλες, ε;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.421
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot