Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση! Δεν είναι αστείο παιδιά !!!

V

VIDEOMIX

Guest
unforgiven said:
Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα;
Να κόψουμε τις άσχετες απαντήσεις, το χιούμορ, τα πειράγματα και τον χαβαλέ; Και τα άσχετα θέματα, βεβαίως... Γιατί πολλοί ενοχλούνται και μπορεί να έχουν δίκιο. Είδαμε πώς λειτουργεί τω site με τον δικό μας τρόπο, ας δούμε πώς λειτουργεί και με τον δικό τους. Ας δούμε τα δύο άκρα, μέχρι να βρούμε τι είναι καλύτερο. Τόσο καιρό ήταν παιδική χαρά για πολλούς, ας δούμε και πώς είναι ως εγκυκλοπαίδεια, κατ' εμέ. Ίσως πολλοί να κάθονται τον ελεύθερο χρόνο τους και να διαβάζουν τον τόμο της Πάπυρος-Λαρούς-Μπριτάνικα ΜΕΛ-ΝΟΑ, αλλά εγώ το δηλώνω ευθαρσώς, ότι δεν είμαι τέτοιος τύπος. Προτιμώ να διαβάζω Μίκυ-Μάους (και για να σε προλάβω RDoherty, το ξέρω πως φαίνεται :) )
Προσωπικά, και χωρίς να έχω στραβώσει, θυμώσει ή πικραθεί κόβω τον χαβαλέ και τα εκτός θέματος, ό,τιδήποτε δεν έχει σχέση με τον ήχο και την εικόνα. Ούτε για πολέμους, ούτε για ομάδες. Για να δούμε...
Ωχχχ...
Θα γίνεις ανάλατος όπως στο myphone; :shock:
Νόμιζα όσο σε ήξερα εκεί οτι είσαι κανας 50 φεύγα με γυαλιά και σαν ενα "ρομποτάκι".
Εδώ σε έμαθα ως σωστό άνθρωπο και πάς να χαλάσεις τώρα; :? 8)

Reaction score
418
Μεγάλωσε πολύ ο χώρος και ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα φτάναμε εδώ.

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
unforgiven said:
Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα;
Όχι... :lol: :lol: :lol: :lol:

Παν μέτρον άριστον.

Δεν είναι κακός ο ακραίος τρόπος που χρησιμοποιούμε για να τονίσουμε αυτό που έχουμε να πούμε.
Είναι βέβαια τελείως διαφορετική ιστορία αυτά τα ...άκρα να τα δοκιμάζουμε...και να τα ξεπερνάμε καθημερινά. Στην πράξη.
Έτσι; :wink:

Ναι. Εγώ θα ήθελα το χιούμορ...να λεπτύνει.
Το δημοτικό-γυμνάσιο το άφησα χρόνια πίσω μου. Εσείς;

Θεωρεί κανείς σας προτέρημα και εξυπναδα να καταστρέφει συζητήσεις;
(Γίνεται κατά κόρον στο forum)
Και ενώ του ζητούν να σταματήσει...εκείνος να συνεχίζει;
Ναι. Εγώ θα ήθελα μια κουβέντα να διατηρείται μέσα στα καλώς εννοούμενα πλαίσια.

Νίκο Τσαρουχά....τι θέλεις να πεις;
Πάνω σε τι υπεραμύνεσαι;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.053
preve said:
Νίκο Τσαρουχά....τι θέλεις να πεις;
Πάνω σε τι υπεραμύνεσαι;
Στο ότι κάποιοι παρεξηγώντας από την μία τον αυθορμητισμό, (ή επιπολαιότητα όπως θες πες το) κάποιων μελών, ή ακόμα χειρότερα, την ελευθερία έκφρασης που με πολύ κόπο καταφέραμε εδώ, θεωρούν ότι ο χαβαλές ή η κόντρα γίνεται για να κερδίσουμε στο μετρητικό των hits.
Προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικά προσβλητικό, αν και δεν το δείχνω, ίσως γιατί ξέρω ότι μπορεί και να αλλάξουν γνώμη...

Reaction score
164
Όταν είμαστε όλοι μαζί, τις προάλλες πχ, και γελούσαμε πολύ και σοβαρά μιλούσαμε... Αν θέλουμε όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει ισορροπία. Το μέτρο δεν είναι το παν. Ούτε στη σοβαρότητα, ούτε στα αστεία. Το παν είναι η ισορροπία... Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ...
Ορισμένοι λειτουργούν με έναν Α τρόπο, άλλοι με Β. Κάποιοι βγάζουν τη σοβαρότητα μέσα από το αστείο. Ή λένε τα σοβαρά πράγματα με αστείο τρόπο. Κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι τους χαλάνε τη διάλεξη. Απλά θυμηθείτε στο σχολείο με ποιόν δάσκαλο μαθαίνατε περισσότερα...

Όταν υπάρχει πρόβλημα, γιατί υπάρχει αλλά όχι αυτό που συζητάμε εδώ (έχω αναφερθεί αλλού, αλλά έγινα και κακός), καλό είναι να γυρίζουμε τους διακόπτες έναν-έναν στο off, μέχρι να βρούμε τι έχει χαλάσει. Και όταν φτιάξουμε το χαλασμένο, τους ξαναγυρίζουμε στο on.
Όσο αφορά εμένα, η διάθεσή μου δεν έχει ποντεσιόμετρο. Έτσι και αλλιώς δεν θα πάθω τίποτα. Ούτε εγώ, ούτε εσείς. Αυτό δα μας έλλειπε!

Reaction score
14
Εγώ την δήλωση του Σωκράτη θα την διάβαζα διαφορετικά.

Δηλ....στον βωμό του να είναι το site αρεστό σε όλο τον κόσμο (και όχι πόσα pageviews θα μπορούσε ενδεχομένως να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά) έχουν χαθεί κάποιες λεπτές ισορροπίες.
Ισορροπίες που οδηγούν διαρκώς σε αυτοκαταστροφή των θεμάτων που ανοίγονται.

Edit. μαζί γράφαμε Βασίλη.

Reaction score
2
Να μπει ενας κανονας..........Ενα θεμα μου αρχιζει να τελειωνει κιολας χωρις να το καταστρεφουμε.......
Απο κει και περα πλακα σε ολα τα υπολοιπα θεματα.....
Για να ανοιξει ενα θεμα σημαινει οτι καποιος θελει να μαθει κατι........
και εγω εχω παρασυρθει πολλες φορες.....Ας κανουμε ολοι μια προσπαθεια......

ps.s UNFO γουσταρω πολυ το στυλ που γραφεις και θα σε παρακαλουσα να μην το αλλαξεις...... :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
mixalis kanakakis said:
ps.s UNFO γουσταρω πολυ το στυλ που γραφεις και θα σε παρακαλουσα να μην το αλλαξεις...... :wink:
Δεν το αλλάζει. Να το καταργήσει θέλει ο "άτιμος". :(

Reaction score
49
Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο ανοίγοντας αυτό το thread (όπως και κάθε Thread που έχω ανοίξει μέχρι τώρα), πιστεύω τα ακόλουθα:
-Το AVsite χαρακτηρίζεται σαν μία τελείως "ελεύθερη" ψηφιακή κοινωνική συνεύρεση ανθρώπων αγνώστων μεταξύ τους, που τους δίνεται η ευκαιρία έστω και "ανώνυμα" ή και "απρόσωπα" να εκφραστούν-συζητήσουν-πληροφορηθούν και πληροφορήσουν αλλήλους!!!
-Παράλληλα χαρακτηρίζεται και σαν μία άρσιτη συνεργασία μεταξύ διαχειριστών-συντονιστών και μελών που φροντίζουν για την αρτιότητα της λειτουργίας την "διαφάνεια" (ενδεχομένως), την αμεροληψία, την ανιδιοτέλεια και την ελευθερία διακίνησης ιδεών χωρίς λογοκρισία μεταξύ μας!!!
-Ομως:

-Ανάμεσα μας κάποιοι φροντίζουν περισσότερο από κάποιους άλλους για την λειτουργίας αυτοί (και κάποιοι χωρίς κανένα Οφελος)!!
-Κάποιοι ενδιαφέρονται για την σωστή πορεία των threads και φέρουν μία ευθύνη παραπάνω από κάποιους άλλους όσον αφορά την "προς τα έξω" καλή εικόνα μας και την διατήρηση της!
-Σίγουρα όλοι μας είμαστε ίσοι, αλλά χωρίς να το θέλουμε υπάρχει και μία ιεραρχία που την καθορίζει η "πορεία" του καθενός στον χώρο, η "δημιουργικότητα" του, ο χρόνος που αφιερώνει για αυτό και φυσικά η εντιμότητα και η ανιδιοτέλεια του.

Δεν διαφώνησα για το χαβαλέ (και μ'αρέσει)!
Δεν διαφώνησα για το χιούμορ (και έχω αρκετό)!
Δεν διαφώνησα για την "καλοπροαίρετη" καταστροφή των threads!!!

Προσπαθώ Οσο μπορώ να διατηρήσω την εικόνα που έχουμε προς τα έξω και θα κάνω τα πάντα γιαυτό είτε σαν συντονιστής είτε και σαν απλό μέλος, γιατι έτσι νοιώθω και μ'αρέσει!!!
Και απευθυνόμενος σε εκείνους που Πιθανά Υπάρχουν και σκοπεύουν μέσα απο την ανωνυμία τους να αλλοιώσουν αυτό που κτίστηκε τοσο όμορφο όπως το AVsite, πως δεν θα μπορέσουν να "αντέξουν" και σύντομα θα "κουραστούν"!!!!

Reaction score
0
Sambalis said:
...-Το AVsite χαρακτηρίζεται σαν μία τελείως "ελεύθερη" ψηφιακή κοινωνική συνεύρεση ανθρώπων αγνώστων μεταξύ τους...
Θα μας την πέσουν οι βινιλιάκηδες :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Αισθάνομαι ότι το site αρχίζει να μοιάζει με τον Anakin Skywalker...Τόσο καιρό είμασταν στην φωτεινή πλευρά της δύναμης και τώρα φαίνεται ότι αρχίζουμε να σκοτεινιάζουμε. Από τις αντιδράσεις πολλών μελών μπορώ να καταλάβω ότι τα προβλήματα που εκφράζουν δεν είναι τωρινά αλλά προυπήρχαν. Απλά με την αναταραχή των τελευταίων ημερών ήρθαν στην επιφάνεια. Καλώς κάνουμε και τα συζητάμε. Απλά θα ήθελα να σταθώ σε αυτά που είπε και ο Δημητρός και ο Βασίλης (unfo έτσι δεν σε λένε? Μην με πάρουν με τις πέτρες :) ). Ότι υπάρχει θετικό κλίμα στο site είναι δεδομένο. Κρίνοντας και από τον εαυτό μου θα συμφωνήσω οτι πολλά άτομα έχουν ιδιαίτερο στύλ γραφής. Μας αρέσει να λέμε αυτό που θέλουμε διανθισμένο με μια νότα χαβαλετζίδικης διάθεσης. Το γεγονός αυτό, εφόσον δεν επηρρεάζει την βασική "τεχνική" λειτουργία του site δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μεμπτό. Όπως δεν καταλαβαίνω γιατί από την στιγμή που δεν θίγουμε προσωπικά κάποιον να πρέπει να το αλλάξουμε. Είναι δεδομένο ότι δεν μπορούμε να έχουμε όλοι την ίδια συμπεριφορά. Σε όλες τις παρέες υπάρχουν οι πιο σοβαροί και οι άνθρωποι που τους αρέσει πιο πολλοί ο χαβαλές. Το site έχει διττή λειτουργία. Οι περισσότεροι περνάνε ένα μεγάλο κομμάτι του ελέυθερου και όχι μόνο χρόνου τους εδώ. Αναπόφευκτα λοιπόν εδώ θα συζητήσουν τα θέματα που τους ενδιαφέρουν αλλά εδώ θα κάνουν και την πλάκα τους για να διώξουν το στρές της μέρας. Εξάλλου όπως έχει δείξει η πορεία του site αυτό το συναίσθημα που βγαίνει προς τα έξω είναι που μετράει και που ελκύει νέους χρήστες να μπούν και αυτοί μέσα...Δεν έχω σκοπώ ούτε να θίξω κανέναν ούτε να βγάλω κάποιον τρελό. Κάνουμε μια φιλική συζήτηση.Οποιαδήποτε παρατήρηση στα γραφόμενά μου δεκτή με χαρά :)

Reaction score
1
Νίκο,σ΄ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και έβγαλες τα στατιστικά μου μέσα στο AvSite.

Δεν θέλω να σου δώσω τις απαντήσεις που ζητάς,τόσο γιατί σέβομαι τα 5.814 μέχρι τώρα posts σου τα οποία ευτυχώς για σένα δεν έχουν κανένα με κρίση πανικού (σ΄ευχαριστώ πολύ που μου τη θύμησες) όσο και γιατί μάλλον δεν θέλεις να δεις το αυτονόητο.
Ποιό είναι αυτό;
Η απάντηση του dreamGR σε πολλά θέματα.
"Πάει,το μαμήσαμε κι αυτό το θέμα".

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Γιώργη μου,
να γνωρίζεις (και μιλάω και από προσωπική εμπειρία) οτι "φαινόμενα" που περνούν σαν κομήτες με μικρή εως ανυπαρκτη συνεισφορα υπάρχουν συνεχώς......και καλώς κάνουν να υπάρχουν.

Γιατι Γιώργη μου, η ουσία κρίνεται στο βάθος του χρόνου και εσύ δεν τη κατέχεις απλώς αλλά τη μοιράζεις σε όλους μας απλόχερα. Προχώρα εσυ την εκπληκτική δουλειά σου και εμείς θα σου φτιάχνουμε τη διαθεση οσο χρειάζεται για να σε έχουμε πλάι μας συνεχώς.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Βαγγέλης Λάμπρου said:
Γιώργη μου,
να γνωρίζεις (και μιλάω και από προσωπική εμπειρία) οτι "φαινόμενα" που περνούν σαν κομήτες με μικρή εως ανυπαρκτη συνεισφορα υπάρχουν συνεχώς......και καλώς κάνουν να υπάρχουν.

Γιατι Γιώργη μου, η ουσία κρίνεται στο βάθος του χρόνου και εσύ δεν τη κατέχεις απλώς αλλά τη μοιράζεις σε όλους μας απλόχερα. Προχώρα εσυ την εκπληκτική δουλειά σου και εμείς θα σου φτιάχνουμε τη διαθεση οσο χρειάζεται για να σε έχουμε πλάι μας συνεχώς.
Εταιρον ουδεν!!
Μπραβο Ευαγγελε.

Reaction score
49
Βαγγέλης Λάμπρου said:
Γιώργη μου,

Βαγγέλη ξέρεις πόσο σ'εκτιμώ και σε ευχαριστώ εκ βαθέων για τα καλά σου λόγια!
Νομίζω πως μετά από τόσα γραφέντα οι περισσότερες κουβέντες είναι περιττές!!!!
Θα συνεχίσουμε "μαζί" την όμορφη δουλειά που κάνουμε, και άς αφήσουμε τους κομήτες να βγούν σιγά σιγά έξω από το ηλιακό μας σύστημα!!!! :D

Σε λίγες ώρες αναχωρώ για Αμοργό και θα τα πούμε ή απο κεί ή το άλλο Σαββατοκύριακο!!!
Νίκο Αρβανιτάκη είσαι πάντα "επιγραματικός" και πλήρης!!! :lol:

Reaction score
0
Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση! Δεν είναι αστείο παιδιά !!!
Τι έχει συμβεί ? δεν κατάλαβα sorry.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.421
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot