- Reaction score
- 0
Για πιό λόγο να μην συνεχίσει? Ο άνθρωπος θέλει να κάνει την δουλειά του και δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτό.
Έχω ένα πρόβλημα, Δημήτρη, και εύστοχα το επισήμανες. Όταν κάνω "ακρόαση" και μου αρέσει η μουσική, παρασύρομαι και συμμετέχω, ηχητικά και κινητικά. Αν δεν μου αρέσει η μουσική, με πιάνει μία ναυτία. Γι' αυτό δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω κριτικός ήχου. Εσάς μάλιστα που κάνετε "ακροάσεις" μηχανημάτων πολύ θα σας θαύμαζα, αν δεν ήξερα τι αηδίες πάτε και ακούτεΘεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Mα όταν κριτικάρει και αφήνει υπονοούμενα για ενισχυτές, ηχεία και καλώδια χωρίς να μπαίνει σε διαδικασία ακρόασης, τί άλλο να πω ρε συ?
Δεν θα τα έλεγα "τραγούδια" βέβαια ... 8) Διαφορές ακούω αλλά δεν χολοσκάω ιδιαίτερα, αυτό θέλω να πω. Όπως λες, είμαι τυχερός.Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Πέρα απ την πλάκα, φαντάζομαι ότι έχεις κάποια τραγούδια που αγαπάς και τα ακούς συνέχεια.
Ε, κάνε 2-3 ακροάσεις με άλλα συστήματα και αν δεν δεις διαφορές, τότε είσαι τυχερός και όλο σου το χρήμα θα το θυσιάζεις αλλού.
Δυστυχώς δεν ελπίζουμε σε τέτοια ευτυχία!!!!!g.kar said:Ειλικρινά θέλω για κάποιο διάστημα να μην γράφω τίποτα.
Όχι, να τα στείλεις νότιαg.kar said:Ανακοίνωση : Λέω να στείλω με το ΚΤΕΛ τα καλώδια της XLO στη Β.Ελλάδα του Ν.Τσαρουχά για να τα ακροαστούν και οι Βόρειοι . Τι λέτε εσείς ?
Στην ανακοίνωση δεν είπα το πότε θα τα στείλωΘεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Όχι, να τα στείλεις νότιαg.kar said:Ανακοίνωση : Λέω να στείλω με το ΚΤΕΛ τα καλώδια της XLO στη Β.Ελλάδα του Ν.Τσαρουχά για να τα ακροαστούν και οι Βόρειοι . Τι λέτε εσείς ?
ωραιος συντονιστης βρε....κατευναζεις τα πνευματα...Μπραβο αν εχουμε και αλλους σαν και σενα θα παμε πολυ μπροστα.....Αντώνης K. said:@ sonus ώρες ώρες με εκπλήσσεις ευχάριστα με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου!
Εγώ τελευταίος παιδιά.g.kar said:Ανακοίνωση : Λέω να στείλω με το ΚΤΕΛ τα καλώδια της XLO στη Β.Ελλάδα στο Ν.Τσαρουχά για να τα ακροαστούν και οι Βόρειοι . Τι λέτε εσείς ?
εξομολογηση εκανα και με συγχωρεις??? :shock:Αντώνης K. said:Έχεις ελαφρυντικό την ηλικία σου την αφέλεια σε αυτήν την ηλικία την συγχωρώ
Η ορθή πολικότητα έχει μεγάλη σημασία. Το πρόβλημα είναι ότι σε μία μέση ηχογράφηση οι πολικότητες των διαφόρων σημάτων είναι τσάτρα-πάτρα. Άρα με μία πολικότητα ακούς τα μισά σωστά και με την αντίστροφη τα άλλα μισά 8)g.kar said:Χθες λοιπόν άλλαξα τη φάση (αντιστρφή φάσης) και στα δύο ηχεία για να διαπιστώσω εαν αλλάζει κάτι στον ήχο.