Kαλώδιο ηχείων XLO UNLIMITED series UE5-8

Reaction score
0
Νομίζω οτι αυτή η λογική για το κέρδος δεν θα έπρεπε να ισχύει. Για παράδειγμα εγώ, λόγω μονομπλοκ, κάνω τη δουλειά μου με 0,75 m (αυτή τη στιγμή είμαι με 0,5m). Αν λοιπόν μου πουν οτι δεν πάνε κάτω από 1,5m τότε με τις τιμές αυτές έχουν χάσει την πωληση.

G.KAR. δεν αναφερόμουν στα δικά σου καλώδια αλλά σε αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Αυτό που είπα είναι ότι μετά τα καλώδια ρεύματος μπαίνω σε σκέψεις και για τα υπόλοιπα καλώδια.

Reaction score
3
g.kar said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
- Μήπως να ρωτούσαμε και τον Μαρίνο που τα κάνουμε βόλτες βρε? :lol:
Γιατί να ρωτήσουμε το Μαρίνο δεν κατάλαβα !!! Για τα καλώδιά μου ? :lol:

Ετοιμάζω ζεστό ύδωρ - που θα έχω έτοιμο στο μπαλκόνι σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιος να μου τα πάρει :twisted:
Σαν πολλοί μνηστήρες δεν εμφανίσθηκαν ξαφνικά?... :x :lol:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Τα καλωδια ηχειων της σειρας UNLIMITED παραγονται στα εξης μηκη :
1) UE5-6 1,22μ 1500 ευρω μελη AVSITE / 1620 ευρω
2) UE5-6 1,83μ 2060 ευρω μελη AVSITE / 2220 ευρω
3) UE5-8 2,44μ 2500 ευρω μελη AVSITE / 2700 ευρω *
4) UE5-10 3,05μ 3070 ευρω μελη AVSITE / 3300 ευρω
5) UE5-12 3,66μ 3630 ευρω μελη AVSITE / 3900 ευρω
κλπ κλπ

* Απο την κατασκευαστρια εταιρεια μονο στο καλωδιο των 2,44μ δινονται ως δωρο τερματισμενοι βραχυκυκλωτηρες 20cm SIGNATURE2 (αξιας 220 ευρω :shock: αν τους ζητησει καποιος προς αγορα ) .

Reaction score
2.212
LUXMAN said:
Τα καλωδια ηχειων της σειρας UNLIMITED παραγονται στα εξης μηκη :
1) UE5-4 1,22μ 2060 ευρω μελη AVSITE / 2220 ευρω
2) UE5-6 1,83μ 2500 ευρω μελη AVSITE / 2700 ευρω *
3) UE5-8 2,44μ 3070 ευρω μελη AVSITE / 3300 ευρω
4) UE5-10 3,05μ 3630 ευρω μελη AVSITE / 3900 ευρω
κλπ κλπ

* Απο την κατασκευαστρια εταιρεια μονο στο καλωδιο των 2,44μ δινονται ως δωρο τερματισμενοι βραχυκυκλωτηρες 20cm SIGNATURE2 (αξιας 220 ευρω :shock: αν τους ζητησει καποιος προς αγορα ) .

Luxman για δες πάλι τις τιμές σου και διόρθωσέ με αν κάνω κάπου λάθος. Πριν είχες γράψει αυτό:

Αυτο ειναι το UNLIMITED series UE5-8 μαζι με τις "γεφυρες" η βραχυκυκλωτηρες της SIGNATURE2 series S2-J/S . Στην Αμερικη εχουν retail price και τα δυο $5070 .
Κοστιζει για τα μελη του AVSITE 2500 ευρω . Για τα μη μελη 2700 ευρω .

Reaction score
2.212
Τώρα η επόμενη δύσκολη ερώτηση για σένα Luxman.

Ας υποθέσουμε ότι μου αρέσουν τελικά τα καλώδια μήκους 2,44μ και θέλω να τα αγοράσω.
Ομως για να κάνω κάποια οικονομία, επιλέγω τα μικρότερα σε μήκος καλώδιο του 1,83 μ .

Υπάρχει περίπτωση τα κοντά καλώδια να παίξουν:

1. To ίδιο καλά με το μεγαλύτερο σε μήκος καλώδιο (2,44μ)
2. Χειρότερα
3. Καλύτερα

Τι απάντηση μας δίνει η XLO σε αυτό το απλό ερώτημα ?

Reaction score
0
g.kar said:

Ας υποθέσουμε ότι μου αρέσουν τελικά τα καλώδια μήκους 2,44μ και θέλω να τα αγοράσω.
Ομως για να κάνω κάποια οικονομία, επιλέγω τα μικρότερα σε μήκος καλώδιο του 1,83 μ .

2. Χειρότερα
3. Καλύτερα

[size=10pt][size=10pt]Κύριε Κόγια ! Ανησυχώ για σας !
Μήπως πάθατε εγκεφαλικό ;
[/size][/size]

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
gkar δεν θυμαμαι να εχω διαβασει καπου , καποτε κατι σχετικο απο την XLO . Η απλη λογικη (μου) με κανει να πιστευω οτι το μικροτερου μηκους καλωδιο εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ακουστει καλυτερα απο το μεγαλυτερου μηκους . Φανταζομαι οτι οι οποιες παρεμβολες RFI και οτι αλλο υφιστανται στον χωρο μας θα επηρεαζουν λιγοτερο τα μικροτερου μηκους καλωδια .

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.899
sonus said:
g.kar said:

2. Χειρότερα
3. Καλύτερα

[size=10pt][size=10pt]Κύριε Κόγια ! Ανησυχώ για σας !
Μήπως πάθατε εγκεφαλικό ;
[/size][/size]
Άαααααααχχχχ, κι άλλος σφάχτης!

(BTW, δεν χρειάζεται high end κλαδευτήρι για να μείνεις με 9 δάχτυλα. Παρά τρίχα την γλίτωσα χτες...).

Κι όποιος έχει high end κλαδευτήρι, να του γίνουν τα καλώδια 5 χιλιόμετρα ρε!

Reaction score
5
g.kar said:
Λοιπόν, κύριοι και κυρίες μου (το κυρίες από τις 16-8-06 να μπαίνει πάντα δεύτερο :D (αστειάκι )

Χθες αφιέρωσα 5 ώρες από την πολύτιμη και πλούσια σεξουαλική ζώή μου :oops:για σας. Για να συνεχίσω την ευχάριστη, δεν λέω, ακρόαση των καλωδίων Unlimited της XLO.
Ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιέρωσες για εμάς χαραμίζοντας τον από την σεξουαλική σου ζωή αλλά δεν ήταν ανάγκη!! Ελπίζω και εύχομαι αυτές οι 5 ώρες που αφιέρωσες για εμάς να σου πρόσφεραν πολλούς και απανωτούς οργασμούς! 8)

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Οχιιιιιιιιιιιιιι !!!! RDoherty μην πεις τιποτα :shock: ! Ο gkar ειναι πρακτορας μου ! μην υποκυπτεις στο μελισταλαχτο υφος , μηηη !! Δεν το καταλαβες ; θα μου το πει ; :D :D :D :D :D :D :D :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Κορίτσια, δεν θα επιτρέψω να γίνει κι αυτό το θέμα... ντοχερτομαρινάδα.
Παρακαλώ πολύ επικεντρωθείτε στα ουσιαστικά.

Reaction score
297
LUXMAN said:
Οχιιιιιιιιιιιιιι !!!! RDoherty μην πεις τιποτα :shock: ! Ο gkar ειναι πρακτορας μου
Δεν χρειάζεται η πρακτορολογία. Η τεχνική είναι προφανής: κάνοντας μία εξυπηρέτηση σε κάποιον, εξασφαλίζουμε την καλή του γνώμη και ταυτόχρονα λίγη βολική αυτολογοκρισία. Τίποτε το μεμπτό, αλλά περί αυτού πρόκειται.

Reaction score
5
g.kar σήμερα δεν είναι η μέρα σου! Tα topic με τα XLO σήμερα μεταφέρθηκαν στην έχτος θέματος!

Βλέπε εδώ

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=13441.0;topicseen

και εδώ!

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=13445.0;topicseen

Κάτι μου λέει ότι και ψες sex έκανες και μας περιπαίζεις!! Δεν εξηγείτε αλλιώς το γεγονός ότι δεν τα πρόσεξες. 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.886
Members
38.254
Νεότερο μέλος
PanosLouis