Πρωτες εντυπωσεις απο Jvc Hd-1

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο Jvc Hd-1

Γιατι , αμα τους βαλεις αυτο το πατερνακι που λες Παναγιωτη, θα δεις τη συγκλιση του πανελ?

Χρήστο, δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω ακριβώς την ερώτησή σου. Με λευκές γραμμές σε διάφορα πάχη (ένα πίξελ, δύο, τέσσερα κτλ.) σε μαύρο φόντο με πατερνάκι που έχει την φυσική ανάλυση του πάνελ, θα δεις τη γενική σύγκλιση του προβολέα επί της οθόνης. Τώρα, αν οι αποκλίσεις οφείλονται στην τοποθέτηση των πάνελ, στη χρωματική διάχυση του φακού κτλ., ελάχιστα με ενδιαφέρει. Η σύγκλιση είναι όπως η πολιτική: Το αποτέλεσμα μετράει!

Reaction score
0
Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο Jvc Hd-1

Για την πολιτικη δεν ξερω, ας σου απαντησουν πιο αρμοδιοι.

Παντως την συγκλιση του πανελ τη βλεπεις μονο με πατερν απο την γεννητρια αλλιως υπαρχει περιπτωση να βλεπεις και αλλα θεμα που ειναι λαθος .

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

Παντως την συγκλιση του πανελ τη βλεπεις μονο με πατερν απο την γεννητρια αλλιως υπαρχει περιπτωση να βλεπεις και αλλα θεμα που ειναι λαθος .
Χρηστο, σε πατερν απο την γεννητρια δεν υπαρχει περιπτωση να βλεπεις και αλλο προβλημα? π.χ. φακου?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο Jvc Hd-1

Χρηστο, σε πατερν απο την γεννητρια δεν υπαρχει περιπτωση να βλεπεις και αλλο προβλημα? π.χ. φακου?

Ναι , βεβαιως, απλα αυτο φαινεται διαφορετικα. Εχει τα χαρακτηριστικα του.:cool_4:

Παντως επειδη το συγκεκριμενο πατερν ηταν πρασινο στο βικτορα, δεν μπορεις να δεις τιποτα οπως ειπες κι ο Μπαμπης.

Καλα καναν τα παιδια και κοιταξαν το μενου, διοτι και αυτο βγαινει απο γεννητρια και παιρνεις πολυ καλη εικονα περι του θεματος !

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Αυτο που με προβληματιζει, ειναι η φωτεινοτητα του. Πως την ειδατε? Μπορει να υποστηριξει ανετα 140"? Μπορει να φαινεται μικρη αλλα με τον λογο αντιθεσης να φτανει σε τετοια επιπεδα, κατι μπορει να γινει... Ή οχι???

Reaction score
1

Βρε Χρήστο, που να τη βρούμε τώρα τη γεννήτρια!;

Για μένα τα πράγματα είναι πιο απλά. Φτιάχνεις ένα πατερνάκι με ανάλυση 1920x1080 στο Photoshop και στην εξωτερική μεριά (περιμετρικά) το περιβάλλεις με ένα λευκό πλαίσιο πάχους ενός πίξελ. Μέσα στο πατερνάκι, τραβάς ανά δέκα πίξελ (μετράς δέκα πίξελ και στο ενδέκατο τραβάς τη γραμμή) και στον οριζόντιο άξονα και στον κάθετο άξονα λευκές γραμμές πάχους ενός πίξελ.

Μετά προβάλλεις το πατερνάκι στον προβολέα. Αν σου απεικονίζει σωστά το περιμετρικό πλαίσιο (αν δεν το απεικονίζει, κάνει κρόπινγκ οπότε το ξεχνάμε), προχωράς στο μέτρημα. Μετράς στα γρήγορα τα διαστήματα ανάμεσα στις λευκές γραμμές. Αν είναι παντού δέκα, έχεις πετύχει το περιβόητο 1:1 pixel mapping, τελεία και παύλα! Οπότε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ότι σου δείξει ότι χάνει ο προβολέας από σύγκλιση, θα είναι απολύτως ακριβές.

Reaction score
0

Βρε Χρήστο, που να τη βρούμε τώρα τη γεννήτρια!;

Για μένα τα πράγματα είναι πιο απλά. Φτιάχνεις ένα πατερνάκι με ανάλυση 1920x1080 στο Photoshop και στην εξωτερική μεριά (περιμετρικά) το περιβάλλεις με ένα λευκό πλαίσιο πάχους ενός πίξελ. Μέσα στο πατερνάκι, τραβάς ανά δέκα πίξελ (μετράς δέκα πίξελ και στο ενδέκατο τραβάς τη γραμμή) και στον οριζόντιο άξονα και στον κάθετο άξονα λευκές γραμμές πάχους ενός πίξελ.

Μετά προβάλλεις το πατερνάκι στον προβολέα. Αν σου απεικονίζει σωστά το περιμετρικό πλαίσιο (αν δεν το απεικονίζει, κάνει κρόπινγκ οπότε το ξεχνάμε), προχωράς στο μέτρημα. Μετράς στα γρήγορα τα διαστήματα ανάμεσα στις λευκές γραμμές. Αν είναι παντού δέκα, έχεις πετύχει το περιβόητο 1:1 pixel mapping, τελεία και παύλα! Οπότε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ότι σου δείξει ότι χάνει ο προβολέας από σύγκλιση, θα είναι απολύτως ακριβές.

Τωρα εισαι σωστος !:happy_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728
Αυτο που με προβληματιζει, ειναι η φωτεινοτητα του. Πως την ειδατε? Μπορει να υποστηριξει ανετα 140"? Μπορει να φαινεται μικρη αλλα με τον λογο αντιθεσης να φτανει σε τετοια επιπεδα, κατι μπορει να γινει... Ή οχι???
Λευτερη, καλο θα ηταν να περιμενουμε να τον δουμε καλυτερα για να βγαλουμε καποια ασφαλη συμπερασματα.
Παντως εαν θες μια απαντηση στηριζομενη σε αυτη την πρωτη εμπειρια αυτη θα ειναι μαλλον αρνητικη...

Παρ'ολα αυτα η οθονη που ειδαμε χθες ηταν αρκετα μεγαλη(γυρω στις 120'' ισως και μεγαλυτερη)

Reaction score
123
Ίσως ο Μπάμπης δεν το θυμάται, αλλά εκτός από το πράσινο δικτύωμα, o ευτραφής μηχανικός της JVC μας έδειξε κι άλλο ένα pattern με δικτύωμα όπου εναλλάσονταν τα τρία βασικά χρώματα (pattern που προσωπικά προτιμώ για διόρθωση σύγκλισης σε σχέση με άσπρες γραμμές). Εκεί είδα το μπλε ειδικά να παρουσιάζει απόκλιση στον οριζόντιο άξονα, την οποία όπως μας είπε μπορούμε να διορθώσουμε με το pixel adjust. Ομολογώ ότι δεν τον έβαλα να το διορθώσει επιτόπου γιατί θα πάρουμε σύντομα τον προβολέα, οπότε θα το δούμε με την ησυχία μας.

Μια που μιλάμε για pattern ελέγχου σύγκλισης, αν έχετε 1:1 pixel mapping και κάποιο υπολογιστή πρόχειρο, προτείνω το Nokia Monitor Test το οποίο έχει πολύ καλά patterns τόσο για σύγκλιση όσο και για έλεγχο ανάλυσης με γραμμές πάχους ενός pixel. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://www.construnet.hu/nokia/Monitors/TEST/monitor_test.html

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Είστε ιδιαίτερα τυχεροί που είδατε έναν τέτοιο προβολέα και ειλικρινά σας ζηλεύω!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Μπάμπης στέκεται τόσο πολύ στα αρνητικά σημεία του προβολέα. Πραγματικά αυτά μετράνε σε έναν προβολέα που χαρακτηρίζεται κορυφαίος!

Όσον αφορά στα θέμα της σύγκλισης, αν ο προβολέας δίνει την δυνατότητα επιπλέον επεξεργασίας πρέπει να τον κρίνουμε "διορθωμένο"...

Όσον αφορά το θέμα της οξύτητας θα πρέπει να δούμε και τον jvc απέναντι στον optoma...

Το ζήτημα είναι ότι η τεχνολογία αυτή φαίνεται ότι έχει ωριμάσει και δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα!

Περιμένω να τον δω από κοντά!

Reaction score
0

Ίσως ο Μπάμπης δεν το θυμάται, αλλά εκτός από το πράσινο δικτύωμα, o ευτραφής μηχανικός της JVC μας έδειξε κι άλλο ένα pattern με δικτύωμα όπου εναλλάσονταν τα τρία βασικά χρώματα (pattern που προσωπικά προτιμώ για διόρθωση σύγκλισης σε σχέση με άσπρες γραμμές). Εκεί είδα το μπλε ειδικά να παρουσιάζει απόκλιση στον οριζόντιο άξονα, την οποία όπως μας είπε μπορούμε να διορθώσουμε με το pixel adjust.
Δημήτρη το θυμάμαι... Αλλά, όπως λές, δεν μας το διόρθωσε... Περιμένω να το δούμε.

Όσον αφορά το θέμα της οξύτητας θα πρέπει να δούμε και τον jvc απέναντι στον optoma...
Περιμένω να τον δω από κοντά!
Χρήστο ξέχνα το...
Ο JVC έχει μια χρά ευκρίνεια αλλά για τρίτσιπος... Ο Optoma από την άλλη έχει υπερβολική, ακόμα και για μονότσιπος.
Είναι θέμα γούστου... Το δικό μου είναι κάπου ανάμεσα. Ούτε soft ούτε Sharpness στα όρια της ψηφιακίλας.
Έναν RS1 με την ευκρίνεια του Marantz S11 και την φωτεινότητα του Optoma θα τον έπαιρνα... όχι σήμερα, χθές...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Στο θεμα σας παρακαλω πολυ:cool_4:
Εχετε ερωτησεις?

Να σας πω μια ερωτηση που εκανα εγω?
Τους ρωτησα γιατι η συγκριση γινεται παντα με τον Pearl και οχι π.χ. με τον Ruby.
Μου απαντησαν πως αν και θεωρουν τον HD-1 καλυτερο και απο τον Ruby η συγκριση γινεται με τον Pearl για τον λογο οτι ειναι κοντυτερα στην τιμη....και επισης πως τα καταστηματα στην Ευρωπη σημερα πωλουν περισσοτερο τον Pearl(φθηνοτερο και πιο νεο μοντελο) παρα τον "μεγαλυτερο" Ruby...
Ο αράπης είπε και κάτι άλλο βέβαια που μου φάνηκε αρκετά λογικό.
Είπε ότι η εξέλιξη του JVC έγινε με βάση (για να χτυπήσει) τον ruby, διότι όταν τελείωνε το project δεν υπήρχε ακόμη ο pearl. Άρα λέει, εμείς βγάλαμε ένα μηχάνημα που κοντράρει (και κερδίζει) τον ruby, οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να σας δείξουμε και αυτόν σε αντιπαράθεση.

Απλά εφόσον βγήκε κάτι πιο νέο και πιο κοντά τιμολογιακά (σε street prices) με το εν λόγω προϊόν, η "κόντρα" οφείλει να γίνεται με τον pearl.

Reaction score
15.543

Η δυσκολία για μένα είναι στη σύγκριση με τον Ruby. Εκεί ζορίζομαι λίγο....
Περισσότερο φώς ο Ruby και καλύτερα χρώματα.
Περισσότερο contrast ο JVC και περισσότερη λεπτομέρεια χαμηλά...
Το ίδιο σχεδόν μαύρο, απίθανες σκοτεινές σκηνές και οι δύο αλλά περισσότερο "εντυπωσιακός" ο Ruby...
Δεν ξέρω... έχω μπερδευτεί... Θέλω να τον ξαναδώ με την ησυχία μου...
"happy_1" :crazy_3: :crazy_1: :pc: :mad_3: :crazy_3: :happy_5:

Εχεις πραγματι προβλημα...!!!!!!
Θα προσπαθησω να σε βοηθησω...!!!!!
Κοιτα να δεις πως το βλεπω εγω....

Στον χωρο σου χρειαζεσαι ενα κλικ καλυτερο μαυρο....
Οταν ειχες παρει τον Ruby πιστευα οτι θα εισαι οκ,μιας και η θεαση που ειχα στην εκθεση μου εδωσε ενα καλο αποτελεσμα για τον χωρο σου.............αλλα τελικα ηθελες το κατι της του ακομα...ενα κλικ ακομα..;)
Αυτο μαλλον στο δινει ο jvc απο οτι καταλαβα και τελος με το μαυρο στο χωρο σου....

Στα φωτεινα τωρα χρειαζεσαι σιγουρα το φως του Ruby στην χειροτερη........
οποτε ο jvc δεν κανει στον χωρο σου.....

Απο χρωμα ειναι καλυτερος ο Ruby λογο φωτεινοτητας..:cool_4:

Και οσον αφορα την λεπτομερια στα σκοτεινα που χανεις λιγο στον Ruby.......
εχει να κανει και με την αυτοματη ιριδα...αλλα και ισως απο θεμα μη ρυθμισεις των 280 κουτιων.....παιζεται δηλαδη...ειναι ας πουμε λιγο μπερδεμενα τα πραγματα εκει αν δεν σκαλισεις κατι για να δεις συμπεριφορα.....:happy_4:
Ασε που πρεπει να τους δεις διπλα διπλα jvc και Ruby για να δεις την διαφορα στην λεπτομερια....δηλαδη ποσο χανει και που .....

Ανομοιμορφια πανελ το ποιο πιθανο ειναι να ειναι καλυτερη στον Ruby λογο ρυθμισεις ανα τετραγωνο.....δεν εχει σημασια αν γινετε στην πραξη....εγω μιλαω για τις δυνατοτητες....

Οσον αφορα την συγκλιση....με αυτα που εχω διαβασει,μαλλον ηταν χειροτερος απο τον δικο σου.....οποτε χαλια μαυρα...χαχαχαχα!!!!
Βεβαια θα μου πεις οτι φτιαχνετε στον jvc.....χμ.!!!!!!!
Δυσκολα τα πραγματα εως πολυ....ειδωμεν ομως...
Μην περιμενης να παρεις συγκλιση dlp μονοτσιπου....γι'αυτο εχουν και ενα + στην ευκρινεια....δηλαδη ενα μερος της ευκρινειας....γιατι ευκρινεια δεν ειναι μονο η συγκλιση....ειναι 5-6 πραγματα μαζι........ασε τι πιστευει ο καθε ενας και πως το εννοει οταν λεει ευκρινεια.....
Εσυ για παραδειγμα μπορει να ειδες καλυτερο κοντραστ με χειροτερη ομως συγκλιση και να νομιζεις οτι ειδες καλυτερη ευκρινεια......με πιανς....χαχαχαχα!!!!!!!!ειναι λιγο μπερδεμα η εικονα....

Δεν ξερω αν σε βοηθησα αλλα νομιζω οτι τα γουστα σου ειναι ποιο κοντα οβερολ προς Ruby....
Δεν θελω να σε επιρεασω......ψαξτο ομως πριν κανεις οτιδηποτε....

Εαν ειχες ενα panic room σιγουρα τα πραγματα θα ηταν υπερ του jvc με αυτα που εχω διαβασει.....αλλα με τον χωρο σου ειναι διαφορετικα τα πραγματα.
Παιζει ρολο ο χωρος...αν δεν κανω λαθος ....!!!!!!!!

Reaction score
0

Μάλιστα..... Τώωωρα...... Μας υποχρέωσες.... :mad_2:

"Ζητείται Ruby επειγόντως" :cool_4:

Reaction score
4
Μια απορια βρε παιδες. Ποτε χωρτασαμε την ευκρινεια και δεν μας αρεσει η υπερβολικη? Αληθεια μου κανει εντυπωση γιατι μολις εχουμε παει στο HD. Συγνωμη μπαμπη αλλα δεν το λεω για σενα.No offence αληθεια. Αλλα το εχω ακουσει απο πολλους. Ποσο καιρο εχουμε ευκρινεια βρε παιδες και ποτε αυτο μπορει να καταντησει και αρνητικο?
Ποια ειναι υπερβολικη ευκρινεια τελος παντων που πολλοι λενε? Την ειχαμε απο εχτες?
Σιγουρα η τεχνολογια η σημερινη απο οτι ειδαμε δεν μπορει να παντρεψει και τα δυο μαζι τουλαχιστον σε μια προσιτη για ολον τον κοσμο τιμη. Η ευκρινεια μεχρι στιγμης δεν παντρευεται με την ''ζεστασια'' στην εικονα, ενταξει δεκτον. Ειναι οι δυο διαφορετικες σχολες που επειδη εχουν καταλαβει τα θετικα τους και τα αρνητικα τους στοχευουν διαφορετικα με εμας τα θυματα και οπου ψαρωσουμε. Οι μεν στην κινηματογραφικη απολαυση και κρυβουν τα αρνητικα τους (ευκρινεια-lcd). Οι δε σου λενε παρε κρυσταλο εικονα (και χασε ζεστα κινηματογραφικα χρωματα και μαυρο-dlp).
Αλλα προς θεου δεν μπορουμε πριν να το νιωσουμε καν, να το βγαλουμε αρνητικο το θεμα της υπερβολικης ευκρινειας.
Οποτε για μενα παντα, δεχτητε απλοχερα την''υπερβολικη'' ευκρινεια μιας και οι αλλοι δεν μπορουν ακομη, αλλα απο την αλλη βαλτε τα με τα αρνητικα του προβολεα και οχι με την ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ. Δεν ειναι αρνητικη αυτη και δεν φταει σε τιποτα ειδικα αμα το προβολι δεν μπορει να σου βγαλει τα ΒΑΣΙΚΑ..... ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. Αμαρτια απο τον θεο.

Αυτα.

Reaction score
0

Φίλε pseiras, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει η ευκρίνεια.
Άλλο πράγμα όμως ευκρίνεια κι άλλο οξύτητα. Και το Sharpness είναι οξύτητα.
Ίσως να φταίω εγώ στον τρόπο της διατύπωσης, ίσως θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσω καλύτερα τι εννοώ, αλλά δεν είμαι εναντίον της ευκρίνειας σε καμία περίπτωση, το αντίθετο μάλιστα.
Αυτό όμως που δεν μου αρέσει είναι το να δημιουργούμε την ψευδαίσθηση της ευκρίνειας εκεί που δεν υπάρχει, με ψηφιακά κολπάκια τύπου Sharpness.
Αυτό συνήθως όμως σου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ' αυτά που φαίνεται οτι σου λύνει.
Κάποια στιγμή θα είχε ενδιαφέρον να δούμε γιατί κάποιοι προβολείς, (ας μείνουμε στους μονότσιπους DLP για μα νην μπλεκώμαστε), αρκετά φτηνοί με σαφώς υποδεέστερη κατασκευή και βεβαίως φακό, φαίνονται να είναι πιό "ευκρινείς" από κάποιους άλλους ακετά πιο ακριβούς.
Να δούμε τελικά που σταματάει η πραγματική ευκρίνεια και που ξεκινάει η οξύτητα.
Να δούμε πως κάποιοι προβολείς που στοιχίζουν τα μισά απ' όσο ένα καλός φακός καταφέρνουν να έχουν "φοβερή ευκρίνει" με "καταπληκτικούς" και "razor sharp" φακούς.
Αυτό όμως είναι πολύ μεγάλη ιστορία, και κυρίως δύσκολη στην υλοποίηση.
Τέλος πάντως, δεν χρειάζεται να το κουράζουμε, απλά ήθελα να διευκρινήσω οτι αν μιλάμε για ευκρίνεια είμαι μαζί σου. Όσο περισσότερη τόσο καλύτερα.

Reaction score
4

Φίλε pseiras, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει η ευκρίνεια.
Άλλο πράγμα όμως ευκρίνεια κι άλλο οξύτητα. Και το Sharpness είναι οξύτητα.
Ίσως να φταίω εγώ στον τρόπο της διατύπωσης, ίσως θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσω καλύτερα τι εννοώ, αλλά δεν είμαι εναντίον της ευκρίνειας σε καμία περίπτωση, το αντίθετο μάλιστα.
Αυτό όμως που δεν μου αρέσει είναι το να δημιουργούμε την ψευδαίσθηση της ευκρίνειας εκεί που δεν υπάρχει, με ψηφιακά κολπάκια τύπου Sharpness.
Αυτό συνήθως όμως σου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ' αυτά που φαίνεται οτι σου λύνει.
Κάποια στιγμή θα είχε ενδιαφέρον να δούμε γιατί κάποιοι προβολείς, (ας μείνουμε στους μονότσιπους DLP για μα νην μπλεκώμαστε), αρκετά φτηνοί με σαφώς υποδεέστερη κατασκευή και βεβαίως φακό, φαίνονται να είναι πιό "ευκρινείς" από κάποιους άλλους ακετά πιο ακριβούς.
Να δούμε τελικά που σταματάει η πραγματική ευκρίνεια και που ξεκινάει η οξύτητα.
Να δούμε πως κάποιοι προβολείς που στοιχίζουν τα μισά απ' όσο ένα καλός φακός καταφέρνουν να έχουν "φοβερή ευκρίνει" με "καταπληκτικούς" και "razor sharp" φακούς.
Αυτό όμως είναι πολύ μεγάλη ιστορία, και κυρίως δύσκολη στην υλοποίηση.
Τέλος πάντως, δεν χρειάζεται να το κουράζουμε, απλά ήθελα να διευκρινήσω οτι αν μιλάμε για ευκρίνεια είμαι μαζί σου. Όσο περισσότερη τόσο καλύτερα.
Φιλε μπαμπη να σε ευχαριστησω για την διευκρινηση. :cool_4:
Μαλλον αυτο που εννοουσες εσυ απο οτι καταλαβαινω λογικα το εννουσαν και τα αλλα παιδια που μιλουσαν για υπερβολικη ''ευκρινεια'' και το εκαναν να δειχνει σαν μεγαλο μειον αλλα το λαθος ειναι δικο μου τελικα.
Μην με παρεξηγεις γιατι ειμαι σχετικα καινουργιος στον χωρο αλλα κοντευα να τρελλαθω που το ακουγα συνεχεια.:crazy_1::crazy_1:

Reaction score
0

Φιλε μπαμπη να σε ευχαριστησω για την διευκρινηση. :cool_4:
Μαλλον αυτο που εννοουσες εσυ απο οτι καταλαβαινω λογικα το εννουσαν και τα αλλα παιδια που μιλουσαν για υπερβολικη ''ευκρινεια'' και το εκαναν να δειχνει σαν μεγαλο μειον αλλα το λαθος ειναι δικο μου τελικα.
Μην με παρεξηγεις γιατι ειμαι σχετικα καινουργιος στον χωρο αλλα κοντευα να τρελλαθω που το ακουγα συνεχεια.:crazy_1::crazy_1:
Δεν σε παρεξηγώ, αλλοίμονο...:mad_1:
Συζήτηση κάνουμε εδώ μέσα, και σε μια συζήτηση οι διευκρινήσεις είναι απαραίτητες.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Aν ήμουν πάντως στην θέση του Μπάμπη θα είχα όντως μεγάλο δίλημμα...

Δεν ξέρω πως λύνεται αυτή η σπαζοκεφαλιά. Ίσως αν τους δούμε και τους 2 δίπλα - δίπλα ρυθμισμένους σωστά να καταλήξουμε κάπου...

Reaction score
0

Aν ήμουν πάντως στην θέση του Μπάμπη θα είχα όντως μεγάλο δίλημμα...

Δεν ξέρω πως λύνεται αυτή η σπαζοκεφαλιά. Ίσως αν τους δούμε και τους 2 δίπλα - δίπλα ρυθμισμένους σωστά να καταλήξουμε κάπου...
Σπαζοκεφαλιά ξεσπαζοκεφαλιά Χρήστο ο Ruby πουλήθηκε..
Οπότε; :sad:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106