- Reaction score
- 4
Ναι ολο μας λες και ΔΕΝ μας λες τελικα.:crazy_11:
Ναι ολο μας λες και ΔΕΝ μας λες τελικα.:crazy_11:
Αυτό πως αποδεικνύεται τελικά ρε παιδιά?Όλοι οι προβολείς δεν ήταν σωστά ρυθμισμένοι...
Λέγε Αντρέα τι γίνετε... υποψιάζομαι κάτι...εγώ κατά την διάρκεια του συγκριτικού σου είπα χθές αν θυμάσαι ότι είναι σαν να θέλει να δείξει κάτι ο Sim και δεν μπορεί, σαν να έχει ένα "πέπλο". Πάντως εμένα με την πολύ μικρή εμπειρία μου δείχνει εξαιρετικός προβολέας.Πρεπει ισως να απολογηθω για το γεγονος οτι δεν εχω παραθεσει ακομα την γνωμη μου.
Η αιτια ειναι πως τα πραγματα δεν ειναι ετσι ακριβως απο οσα εχουν εννοηθει μεχρι αυτη την στιγμη.Η μαλλον δεν ειναι καθολου ετσι.
Προς Θεου, δεν θελω να θιξω κανεναν.Και εγω με το λιγο που ειδα στην παρουσιαση(υπηρχαν αλλα προβληματα και μπαινοεβγαινα συνεχως) πανω-κατω οσα λετε και εσεις θα εγραφα.
Μονο που...μονο που ειχα την τυχη να ξαναδω τα μηχανηματα αρκετα σημερα και θα τα ξαναδω αυριο.
Καθως ομως αυριο θα εχει προστεθει και μια νεα παραμετρος τοτε θα μου επιτρεψετε να ολοκληρωσω τις σκεψεις μου και τις αποψεις μου.
Σας ευχαριστω!:cool_4:
Πρεπει ισως να απολογηθω για το γεγονος οτι δεν εχω παραθεσει ακομα την γνωμη μου.
Η αιτια ειναι πως τα πραγματα δεν ειναι ετσι ακριβως απο οσα εχουν εννοηθει μεχρι αυτη την στιγμη.Η μαλλον δεν ειναι καθολου ετσι.
Προς Θεου, δεν θελω να θιξω κανεναν.Και εγω με το λιγο που ειδα στην παρουσιαση(υπηρχαν αλλα προβληματα και μπαινοεβγαινα συνεχως) πανω-κατω οσα λετε και εσεις θα εγραφα.
Μονο που...μονο που ειχα την τυχη να ξαναδω τα μηχανηματα αρκετα σημερα και θα τα ξαναδω αυριο.
Καθως ομως αυριο θα εχει προστεθει και μια νεα παραμετρος τοτε θα μου επιτρεψετε να ολοκληρωσω τις σκεψεις μου και τις αποψεις μου.
Σας ευχαριστω!:cool_4:
Εβγαλα μια φωτο απο το καλιμπράρισμα του B.Λαμπρου και αν και ειμαι 100% σίγουρος οτι στο πανι εβλεπα τον BENQ Με κόκκινο αλλού για αλλού, θα δείτε στην φωτό οτι το κόκκινο είναι σχεδόν τέλειο. Μην ξεχνάτε οτι το CCD της κάμερας είναι φωτοευαίσθητο και φυσικά χρωμοευαίσθητο. Το απαραίτητο white balance όσο και να το σιχαινόμαστε όταν θέλουμε να αποδώσουμε σωστά αυτό που βλέπουμε οφείλουμε να το κάνουμε σε κάθε φωτογραφία είτε Manualy είτε στο Auto.Να πω και 'γω λίγα πράγματα, ξεκινώντας από το μήλο της έριδος.
Δυστυχώς, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι τα φωτογραφικά ντοκουμέντα βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Παρά τη θέληση και την καλή μου διάθεση, είναι αδύνατον να βοηθήσω τον κόσμο να σχηματίσει άποψη εκ του μακρόθεν. Έχοντας εξ' αρχής αποκλείσει την απόλυτη καταγραφή των δεδομένων, ήλπιζα σε μια εξαγωγή συμπερασμάτων με βάση τη συγκριτική διαδικασία.
Εχοντας γνωρίσει τον Chrisapo (Χρήστο) είμαστε τυχεροί που έχουμε ενα διαμάντι στο team μας. Εχει υπομονή, σωστό χαρακτήρα χωρίς ξερολισμούς, και το βασικότερο το κέφι να κάνει το χόμπυ του. Ας του δώσουμε ότι κίνητρο μπορούμε να συνεχίζει το χόμπυ με το ίδιο κέφι!!!!Έχω το φωτογράφο 4 ώρες ήδη. Ο άνθρωπος θέλει να φύγει γιατί είναι βραδινός στη δουλειά του και εμείς φλυαρούμε. Ε, δεν θα βρεθώ και στα καλύτερά μου εάν εξαντλήσω τα όρια της λογοκρισίας μου. Το παλληκάρι, μου έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται. Κάθεται σπίτι του, μελετάει το αποτέλεσμα και την επόμενη φορά διορθώνει. Όσο μπορεί να διορθώσει με τους περιορισμούς που του έχουμε βάλει.
Τέλος πάντων, αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Θα κάνω μια σοβαρή συζήτηση με τον Χρήστο και θα αποφασίσουμε από κοινού για τα μελλούμενα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά τα ακούει και από πάνω.