Ακούσατε, ακούσατε

Reaction score
62
Δεν ξέρω ποιός θα νικήσει στον πόλεμο Blu-Ray Hddvd, αλλά σήμερα αγανάκτησα, μεαυτά που άκουγα σε πασίγνωστο κατάστημα ηλεκτρονικών!!!!
Είχα πάει να χαζέψω και να κανω παρέα σ' ένα φίλο, που πήγε για δώρο. Βλέπω στις τηλεοράσεις, αφίσες, σταντ και 2 μονάδες Blu Ray να παίζουν σε 2 LG τηλεοράσεις. Περπατώντας λίγο περισσότερο βλέπω χωμένο πίσω από μία τηλεόραση το Toshiba HD-A1. Οκ λέω διαφήμιση είναι, τί να κάνουμε...
Παιρνόντας από τις ταινίες βλέπω σ' ένα ράφι 5-6 ταινίες Blu-Ray. Χαρά κι εγώ, λέω θα έχουν φέρει και HD-DVD!!! Πάω σ' έναν υπάλληλο και τον ρωτάω, άν έχουν φέρει ταινίες.
- Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω άν έχετε φέρει και ταινίες σε HD-DVD
- Εννοείται πως ΟΧΙ!!!!
- Καλά....ποτε θα φέρετε??
- Ποτέ!!!!
- Καλά γιατί, αφού Blu-Ray έχετε φέρει!!!
- Και τί σχέση έχει το ένα με το άλλο?? Άκου να δείς: Το HD-DVD βγήκε για λίγο και έχει ήδη αποτύχει, δεν φέρνουν ταινίες γι' αυτό. Γι' αυτό κι εμείς μόνο Blu-Ray φέρνουμε. Εξάλλου αυτό είναι το High Definition. Το άλλο απλά είναι βελτιωμένο DVD!!!!!!
Αφού λοιπόν τα πήρα και τον "γείωσα" κανονικότατα για τις μ@λ@κίες που έλεγε στον κόσμο, έφυγα, όχι τσαντισμένος, αλλά απογοητευμένος για την παραπληροφόρηση, που γίνεται στον κόσμο....
Μήπως τελικά η "μπανανία" καθορίσει ποιό φορμά θα επικρατήσει???:happy_5:

Reaction score
0
Αστα να πάνε... Κάτι τύποι σαν κι αυτόν πουλάνε στο κόσμο ότι θέλουν....
Για κανα μανάβικο είναι ο τύπος...

Reaction score
14
Χε,χε τον καραγκιοζάκο....
Θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων απο συγκεκριμένη εταιρία..απλά πράγματα...
Το κακό είναι πως είναι ΚΑΙ άσχετοι....
Έχω έναν φίλο που δουλεύει σε πολύ μεγάλο κατάστημα με ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά και μου λέει γελώντας το τι μπαρούφες λέει σε κάποιους πελάτες ,για τηλεοράσεις μέχρι και πλυντήρια...ότι να 'ναι...
Ενας φοβερός τύπος σε κάποιο άλλο κατάστημα μου είχε πει ότι η τεχνολογία plasma είναι πολύ παλιά και δεν βγάζουν πια οι εταιρίες (!!!!!)...

Reaction score
1
Απάντηση: Ακούσατε, ακούσατε

Δημητρη θυμασαι που τα λεγα σε αλλο thread οτι παντου(εφημεριδες-περιοδικα) μονο με το blu ray ασχολουνται?

Παντως ρε παιδια δειτε το και αλλιως: σε ενα μηνα που θα γεμιζουν-αδειαζουν τα ραφια με ps3, τι δισκακια θελετε να φερνουν?

Πλεον εχω καταληξει οριστικα: το blu ray, οπως και το ps3, ειναι καταδικασμενο να πετυχει.

Reaction score
6

Παντως ρε παιδια δειτε το και αλλιως: σε ενα μηνα που θα γεμιζουν-αδειαζουν τα ραφια με ps3, τι δισκακια θελετε να φερνουν?
.

Μολις γινει αυτό θα θέλαμε παιχνίδια για το ps3.
Αλλα επειδή αυτό μας αφηνει παγερά αδιάφορους καθως εμεις ταινίες θέλουμε να δουμε θα παμε στο videoclub για να νοικιάσουμε κανενα dvd

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ακούσατε, ακούσατε

Αλλα επειδή αυτό μας αφηνει παγερά αδιάφορους καθως εμεις ταινίες θέλουμε να δουμε θα παμε στο videoclub για να νοικιάσουμε κανενα dvd
Συμφωνώ!!!:bravo:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παντως κατι πρεπει να "παιζει" με αυτη την ιστορια αλλα περιμενω απο εσας να μου πειτε καθως δεν εχω αλλη ενημερωση απο Ελλαδα.
Καποιος δηλαδη, πρεπει να εχει γραψει κατι, καπου, διοτι δεν νοειται να εχω κοσμο να ερχεται τωρα τελευταια και να μου λεει "εχεις HD?"
Και μολις τους απαντω "ναι, τι θα θελατε HD-DVD η Blu-ray?" αυτοι να μου λενε "μονο το Blu-ray ειναι HD!" :shock:

Reaction score
0
Λέτε στο DVD forum να γυρίσει μπούμερανγκ το μαρκετίστικο DVD που κράτησε στο HD-DVD για να φαίνεται πιο φιλικό στο κόσμο;;"happy_1"

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Μακαρι να μην ανασκελωθουν οι "οπαδοι" του bd σε λιγο καιρο...
Κατι βρωμαει στην ολη ιστορια.Ειδομεν....

Reaction score
1

Ανδρεα αλλο ηθελα να πω, στις ταινιες αναφερομουν, παρεξηγησες: εννοουσα οτι αφου θα γεμιζουν-αδειαζουν τα ραφια με ps3, ε δεν θελει πολυ σκεψη για το ποιο format-ταινιες θα προμηθευονται και θα μας πουλανε:happy_6:

Εδω τωρα με κατι bd players της συμφορας και υπαρχουν στην αγορα δισκακια blu ray. Οταν ο αλλος γνωριζει οτι σε πολλα σπιτια υπαρχει ενα ps3, τι δισκακια θα φερει για πωληση? Προφανες δεν ειναι?

Reaction score
6

Εγω βλέπω ειδικα σε αυτό το forum ατομα που εχουν στην κατοχή τους HDDVD player και χαίρονται ηδη την υψηλή ανάλυση.
Ενώ από την άλλη διαβάζω φιλοσοφίες περι BD από ατομα που σχίζονται για αυτό χωρις ακομα να το εχουν δει.:happy_8:
Μιλούν ολοι για τα προτερήματα του και κανείς τους δεν το εχει δει. ( αυτο εχει πλακα):crazy_3:
Επέτρεψε μου να ειμαι με αυτούς που βλέπουν και χαίρονται.:happy_4:
Όταν θα ρθει το BD στην Ελλάδα ( γιατι κάποτε θα ρθει) τα ξανάλεμε.

Reaction score
14
Έτσι είναι Ανδρέα...
Δεν υπάρχει παρά μόνο ένας από αυτούς που μιλάνε που να έχει έστω δεί bd ( πόσο μάλλον να έχει..)..Και έχουν άποψη..( α, ρε Clint τι δίκιο που έχεις..)
Και αυτός ο ένας σύμφωνα με αυτά που λέει ΔΕΝ αγοράζει ταινίες..( έχω άδικο blizard?)
Γι ' αυτό και αυτές οι απόψεις δεν έχουν καμία υπόσταση στα μάτια μου..
Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά που περιγράφω αλλά πιστεύω πως έχω δίκιο.
Η καλύτερα , το ξέρω πως έχω δίκιο..

Reaction score
6

Παντως στις προσεχείς μερες θα εχω την ευκαιρία να εχω έναν τιτλο ( σε dvdrip :oops: ) BD και ετσι επιτέλους θα δω και αυτό το BD θα δούμε τι ψαρια πιάνει.

Reaction score
0
- Και τί σχέση έχει το ένα με το άλλο?? Άκου να δείς: Το HD-DVD βγήκε για λίγο και έχει ήδη αποτύχει, δεν φέρνουν ταινίες γι' αυτό. Γι' αυτό κι εμείς μόνο Blu-Ray φέρνουμε.
[fanboy mode on]Γιατί, αλήθεια δεν είναι; :cool_1: [/fanboy mode off]

Εξάλλου αυτό είναι το High Definition. Το άλλο απλά είναι βελτιωμένο DVD!!!!!!
Αυτό είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αλλά: το HD-DVD μαζί με την αναγνωρισιμότητα που του προσφέρει το δεύτερό του συστατικό, είναι λογικό να έχει και τη "ρετσινιά" αυτή, ότι είναι ένα βελτιωμένο DVD. Ενώ το όνομα Blu-Ray ακούγεται εξωτικό και super hi-tech - από την άλλη βέβαια δεν είναι οικείο. Let the marketing war begin...

Reaction score
0

- Καλά γιατί, αφού Blu-Ray έχετε φέρει!!!
- Και τί σχέση έχει το ένα με το άλλο?? Άκου να δείς: Το HD-DVD βγήκε για λίγο και έχει ήδη αποτύχει, δεν φέρνουν ταινίες γι' αυτό. Γι' αυτό κι εμείς μόνο Blu-Ray φέρνουμε. Εξάλλου αυτό είναι το High Definition. Το άλλο απλά είναι βελτιωμένο DVD!!!!!!
Ο πωλητής κατά ένα σημείο έχει δίκιο.......Εγώ το hd-dvd προτιμώ σαν φορμά αλλά δεν έχει λανσαριστεί στην Ελλάδα σε αντίθεση με το blu-ray που έχει ήδη 18 τίτλους στην αγορά...... αρκετοί όπως και εγώ δεν έχουν πιστωτική(λόγο προκατάληψης κ.λ.π) και έτσι δεν μπορούν να κάνουν εισαγώγές από το εξωτερικό.....και έτσι στρέφονται προς το blu-ray...Προσωπικά πάντως αν το hd-dvd δεν λανσαριστεί στην Ελλάδα μέχρι τέλος Μαρτίου αναγκαστικά θα πάρω blu-ray ή PS3.......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.306
Members
38.296