alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 31.342
Όχι εγώ, για το συγκεκριμένο. Ο άλλος με την μπριζόλα.Τις προάλλες με κοροϊδεύατε που το έγραψα αυτό.
![Biggrin :biggrin: :biggrin:](/forum/images/smilies/basic/biggrin.png)
Όχι εγώ, για το συγκεκριμένο. Ο άλλος με την μπριζόλα.Τις προάλλες με κοροϊδεύατε που το έγραψα αυτό.
Αυτά ήταν γνωστά από τον Μάρτη του '23, μάλιστα την εποχή που αγόρασα το δικό μου (Ιούνιο του '23) πολλοί γνώστες των πραγματικών εξελίξεων, περίμεναν να αντικατασταθεί το HW3 με HW4 για να αγοράσουν, εγώ δεν περίμενα, πήρα με HW3, και μετά από 4 μήνες ξεκίνησε να διατίθεται το HW4.![]()
Elon Musk Finally Admits That Teslas Don't Have What It Takes for Full Self-Driving
After repeatedly insisting for over a decade that Tesla was on the verge of FSD, Elon Musk has finally admitted that it's not happening.futurism.com
Ενδιαφέρον.Εάν τέλος πάντων αποφασίσουν πώς χρειάζεται αλλαγή η πλακέτα, θα προχωρήσουν σε ενημέρωση των ιδιοκτητών για δωρεάν αντικατάσταση
Ίσως το αναθέσει υπεργολαβία σε εξωτερικούς συνεργάτες, αν τελικά αποδειχτούν τόσο πολλοί οι κάτοχοι Tesla με παλιό hardware, οι οποίοι θα θελήσουν να αγοράσουν FSD. Δεδομένου ότι η πώλησή του είναι ουσιαστικά πώληση software, κερδισμένη θα βγαίνει η εταιρεία, ακόμη κι αν χρεώνεται το κόστος hardware.Ενδιαφέρον.
Εκτός από το όποιο έξοδο να αλλαχτεί το hardware σε όλα τα Tesla που θέλουν FSD, βρίσκω αρκετά δύσκολο να μπορέσουν να το υλοποιήσουν με την ανεπάρκεια των service centers και αντίστοιχου προσωπικού.
Η εταιρία λειτουργεί με την λογική “δεν χρειάζεται service” και έτσι έχει προσωπικό και συνεργεία για να αντιμετωπίζει μόνο τις όποιες βλάβες. Οριακά.
Τώρα τι θα κάνει; Θα προσλάβει έξτρα κόσμο και θα βρει χώρους για να αλλάξει όλους τους υπολογιστές και να διενεργήσει και τα αντίστοιχα τεστ λειτουργικότητας για κάθε όχημα χωριστά;
Και αυτό θα έχει τα δικά του προβλήματα.Ίσως το αναθέσει υπεργολαβία σε εξωτερικούς συνεργάτες, αν τελικά αποδειχτούν τόσο πολλοί οι κάτοχοι Tesla με παλιό hardware, οι οποίοι θα θελήσουν να αγοράσουν FSD. Δεδομένου ότι η πώλησή του είναι ουσιαστικά πώληση software, κερδισμένη θα βγαίνει η εταιρεία, ακόμη κι αν χρεώνεται το κόστος hardware.
Ξαναδές τι έγραψα, προσεκτικά.Πανεύκολα αλλάζει, με mobile service.
Στο σπίτι σου.
Δεν είναι πρόβλημα αυτό, 5' δουλειά είναι.
Not my problem.Και επαρκούν τα mobile services για να αλλάξουν όλους τους υπολογιστές όσων ζητήσουν FSD+να κάνουν την δουλειά της καθημερινότητας; Ή θα αφήσουν όλες τις βλάβες να περιμένουν για πάντα;
Σκέψου αριθμό οχημάτων κλίμακα και αποστάσεις ΗΠΑ, όχι Θέρμη Πυλαία Τριαδι.