Dreambox & Vlc

Reaction score
0
Καλημέρα...
Υπάρχει κανένας καλός Σαμαρείτης που να μου εξειγείσει το config - setup του vlc & του dreambox προκειμένου να πάρω streaming μέσω του vlc ή καλήτερα του WEB-X-TV του web-interface του dreambox?
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Καλημέρα...
Υπάρχει κανένας καλός Σαμαρείτης που να μου εξειγείσει το config - setup του vlc & του dreambox προκειμένου να πάρω streaming μέσω του vlc ή καλήτερα του WEB-X-TV του web-interface του dreambox?
Ευχαριστώ
ine ligo periergos o vlc . mia doulevi mia den doulevi.
poli apla to kanis setup .kai meta me to eksploer grafis tin ip tou dream kai benis sto web tou dream.kai patas eki pou lei vlc kai perimenis na aniksi i ikona !!
pio imag xrisimiopis??

Reaction score
0
Φιλε το Vlc είναι ιδιότροπο software εάν θέλεις απλός να βλέπεις TV στο pc μέσω Dreambox δούλεψε το DreamView είναι ποιο εύκολο ποιο γρήγορο και μπορείς να αλλάζεις και κανάλια.

_http://www.dreamboxworld.org/dbw/tool/dreamView.zip

Reaction score
0
ine ligo periergos o vlc . mia doulevi mia den doulevi.
poli apla to kanis setup .kai meta me to eksploer grafis tin ip tou dream kai benis sto web tou dream.kai patas eki pou lei vlc kai perimenis na aniksi i ikona !!
pio imag xrisimiopis??
πατόντας το vlc με ροταει ο firefox για ανοιγμα η αποθηκευση του αρχειου , οτι και αν πατησω ανοιγει ο vlc αλλα δεν εχω εικονα....πατώντας απο την αλλη web-x-tv μου γραφει "no video"

Reaction score
0
πατόντας το vlc με ροταει ο firefox για ανοιγμα η αποθηκευση του αρχειου , οτι και αν πατησω ανοιγει ο vlc αλλα δεν εχω εικονα....πατώντας απο την αλλη web-x-tv μου γραφει "no video"
sto set up se kapio simio exi ena plugin tis firefox , min to tsekaris. sou ipa ine ligo periergos o vlc, dokimase afto pou sou lei o mixalis nomizo ine pio kalo.

Reaction score
173
Απάντηση: Dreambox & Vlc

Ανοιγεις το vlc και κανεις τις εξης ρυθμισεις
Settings>Preferences>general και τσεκαρεις το HTTP remote control interface
Μην ξεχασεις να κανεις save!
Μετα ανοιξε τον ie και βαλε την ip του dream σε μορφη http://192.168.***.** δωσε pass και μπαινεις στο web interface
Μετα πας στο:stream και πατας Settings
στο server ip βαλε την ip του pc σου και δωσε τα σωστα γραμματα στις δυο επομενες επιλογες.ΤΕΛΟΣ.Τωρα μπορεις να βλεπεις τα καναλια στο pc σου αλλα και αρχεια απο το pc μεσω dreambox στην tv
Με τον 7020 και το vlc 0.8.4 δουλευει μια χαρα

Reaction score
0
Στους τύπους αρχείων έχεις ορίσει τα αρχεία M3U να ανοίγουν με vlc..???

Reaction score
0
Τελικά οτι και αν δοκίμασω στον vlc δεν μου δουλέβει...όμως κατάφερα να δω μεσω WEB-X-TV του WEB-INTERFACE με κάποια μικρή καθυστέρηση και μερικά σπασίματα στην εικόνα!

Reaction score
0
Με PLi image μαλλον θα σου παιξει με την πρώτη, εκει που άλλα images δεν παιζουν καθόλου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.124
Members
38.413
Νεότερο μέλος
FotisLam