Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
ine ligo periergos o vlc . mia doulevi mia den doulevi.Καλημέρα...
Υπάρχει κανένας καλός Σαμαρείτης που να μου εξειγείσει το config - setup του vlc & του dreambox προκειμένου να πάρω streaming μέσω του vlc ή καλήτερα του WEB-X-TV του web-interface του dreambox?
Ευχαριστώ
πατόντας το vlc με ροταει ο firefox για ανοιγμα η αποθηκευση του αρχειου , οτι και αν πατησω ανοιγει ο vlc αλλα δεν εχω εικονα....πατώντας απο την αλλη web-x-tv μου γραφει "no video"ine ligo periergos o vlc . mia doulevi mia den doulevi.
poli apla to kanis setup .kai meta me to eksploer grafis tin ip tou dream kai benis sto web tou dream.kai patas eki pou lei vlc kai perimenis na aniksi i ikona !!
pio imag xrisimiopis??
sto set up se kapio simio exi ena plugin tis firefox , min to tsekaris. sou ipa ine ligo periergos o vlc, dokimase afto pou sou lei o mixalis nomizo ine pio kalo.πατόντας το vlc με ροταει ο firefox για ανοιγμα η αποθηκευση του αρχειου , οτι και αν πατησω ανοιγει ο vlc αλλα δεν εχω εικονα....πατώντας απο την αλλη web-x-tv μου γραφει "no video"
Στους τύπους αρχείων έχεις ορίσει τα αρχεία M3U να ανοίγουν με vlc..???πατόντας το vlc με ροταει ο firefox για ανοιγμα η αποθηκευση του αρχειου , οτι και αν πατησω ανοιγει ο vlc αλλα δεν εχω εικονα....πατώντας απο την αλλη web-x-tv μου γραφει "no video"