Μας την έκανε πάλι η S... !!

Reaction score
0
Απάντηση: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Τα multirama έχουν τιμή 659 και ο Γερμανός μάλλον θα κάνει bundle με το remote και ένα ακόμα sixaxis......έλεος...

Reaction score
6

Το θεμα αυτό δεν το ειχα παρακολουθήσει γιατι από την αρχη μου εδωσε την εντύπωση πως η αναφορά του θα ηταν σε σχέση μονο με τις δυνατότητες των δυο παιχνιδομηχανων .
Πραγμα που όπως εχω γράψει και στο παρελθον δεν με ενδιαφέρει καθολου καθως παιχνιδια δεν παιζω.
Σημερα προσπαθώντας να βρω κατι μεσα σε αυτό το τοπικ που να δικαιολογεί την τοποθέτηση του στην συγκεκριμένη κατηγορια (DVD players, HD DVD, Blu Ray) επεσα στο παρακατω post.

Οποτε ας πω την γνωμη μου. Ειδα σε καταστημα videoclub το mi3 σε blu ray, με ps3 παντα, και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα. Ενταξει η ευκρινεια ειναι ενα γεγονος χωρις αμφισβητηση, αλλα απο κει και περα τι? Αρκετο προβλημα στην κινηση και πολλα "μυγακια-χιονακια" στην ταινια. Σε σχεση, με τα καναλια που βλεπω δορυφορικα σε hd, δεν εχουν καμια σχεση. Δεν ειδα κρυσταλλινη εικονα.

Βασιζόμενος λοιπον στα παραπανω βγαζω το συμπέρασμα πως ακομα και το Ps3 σε αναπαραγωγή ταινιών εχει τα ιδια προβλήματα κίνησης όπως και τα απλα players ( Samsung – Panasonic).
Αλήθεια ετσι είναι;
Το εχει παρατήρηση και άλλος;
Αυτό βεβαια εχει το ελαφρυντικό ότι κοστιζει τα μισα χρήματα, αλλα και παλι , είναι αρκετό αυτό ωστε να το προτιμήσουμε εφοσον είναι ελαττωματικό ως προϊόν;

Να σημειώσω πως ο κοκκος που αναφέρθηκε για το MI3 υπαρχει και στην HD-DVD version της ταινιας και φυσικα δεν οφείλεται στο BD αλλα στην φωτογραφία του φιλμ.

Reaction score
0

Το θεμα αυτό δεν το ειχα παρακολουθήσει γιατι από την αρχη μου εδωσε την εντύπωση πως η αναφορά του θα ηταν σε σχέση μονο με τις δυνατότητες των δυο παιχνιδομηχανων .
Πραγμα που όπως εχω γράψει και στο παρελθον δεν με ενδιαφέρει καθολου καθως παιχνιδια δεν παιζω.
Σημερα προσπαθώντας να βρω κατι μεσα σε αυτό το τοπικ που να δικαιολογεί την τοποθέτηση του στην συγκεκριμένη κατηγορια (DVD players, HD DVD, Blu Ray) επεσα στο παρακατω post.

Βασιζόμενος λοιπον στα παραπανω βγαζω το συμπέρασμα πως ακομα και το Ps3 σε αναπαραγωγή ταινιών εχει τα ιδια προβλήματα κίνησης όπως και τα απλα players ( Samsung – Panasonic).
Αλήθεια ετσι είναι;
Το εχει παρατήρηση και άλλος;
Αυτό βεβαια εχει το ελαφρυντικό ότι κοστιζει τα μισα χρήματα, αλλα και παλι , είναι αρκετό αυτό ωστε να το προτιμήσουμε εφοσον είναι ελαττωματικό ως προϊόν;

Να σημειώσω πως ο κοκκος που αναφέρθηκε για το MI3 υπαρχει και στην HD-DVD version της ταινιας και φυσικα δεν οφείλεται στο BD αλλα στην φωτογραφία του φιλμ.
Απλώς αν διάβασες και λίγο παρακάτω το καλώδιο hdmi ήταν των 6Ε..........και όντως ναι η κίνηση είναι ίδια στα Panasonic-Samsung-PS3
αλλά το PS3 κοστίζει τα μισά............Αν το BD-P1000 είχε γύρω στα 700Ε όπως στο amazon.de εγώ θα το έπαιρνα λόγο analog 5.1..................

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Δηλαδή η χαλια κίνηση οφείλετε στο καλώδιο;
Δεν νομίζω…
Φυσικά και δεν φταίει το καλώδιο. Στο Media Markt παίζει το Samsung με Hama καλώδιο 5μ των 120€. Και η κίνηση είναι....

HV

Reaction score
0
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΥΝΤΕΧΝΟΙ....
Να μου δωσετε ολες τις κονσολες σας και να τις πεταξω απο τον κεαδα σαν συγχρονος Λεωνιδας...( Και καλα λεμε τωρα...Θα τις πουλησω να αγορασω μια SL 500 :p )

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΥΝΤΕΧΝΟΙ....
Να μου δωσετε ολες τις κονσολες σας και να τις πεταξω απο τον κεαδα σαν συγχρονος Λεωνιδας...( Και καλα λεμε τωρα...Θα τις πουλησω να αγορασω μια SL 500 :p )
χαχαχαχαχα............:happy_5:

Reaction score
0
Αυτό το "πρόβλημα" είναι με τις ταινίες σε Br, ή και στα mp4 trailer ?
Eγώ που έχω το mi3 και ps3 , αν βρω κάποιο rip και το δω σε pc, θα έχει καλύτερη κίνηση ?

Και γενικά αυτό λέτε ισχύει σε όλες τις ταινίες στο ps3 αν κατάλαβα καλά ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Αυτό το "πρόβλημα" είναι με τις ταινίες σε Br, ή και στα mp4 trailer ?
Eγώ που έχω το mi3 και ps3 , αν βρω κάποιο rip και το δω σε pc, θα έχει καλύτερη κίνηση ?

Και γενικά αυτό λέτε ισχύει σε όλες τις ταινίες στο ps3 αν κατάλαβα καλά ?
Μόνο με τις ταινίες(μάλλον) και δεν έχει πρόβλημα το PS3 σου.......Σε όλα τα blu-ray players είναι χάλια η κίνηση..........stand-alone και PS3..........στα pc δεν νομίζω.........

Reaction score
0
Ok , αλλά εδώ λένε μερικοί ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει στο Hd-dvd (όσο και να έψαξα δεν είδα να το λένε πουθενά αλλού βέβαια) ... δεν το έχει και το pc, οπότε θα φταίει το ps3 ...
(Κάτι με το 1080p/24 ίσως ? δεν έχω καταλάβει καλά)

Αν πάρω τώρα το rip από μια HD ταινία που υπάρχει και στα δυο format (δηλαδή να είναι ακριβώς ίδια) ... θα έχει καλύτερη κίνηση στο ΗD-dvd player και στο pc από ότι στο ps3 ?
Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο με τα trailers και το pc τουλάχιστον αλλά δεν είμαι γνώστης, τι αρχείο και software θα ήταν καλύτερο για δοκιμή?

ΥΓ
Γενικά όλοι λένε καλά λόγια για το ps3 σαν player , και δεν βρήκα κάποια σύγκριση στο θέμα κίνηση για BR - Hd-dvd ...
Τα μόνα ήταν αυτά αν και δεν κατάλαβα ,ίσως κάποιος άλλος.
http://www.avguide.com/the-perfect-vision/76/bluray.php
Blu-ray titles are flagged for 1080p/24 playback, which results in much smoother motion on a display that can show frames at multiples of 24fps. By contrast, HD DVD defaults to 1080p/60
http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=63973
Blu-ray FILM: 1080p/24 output as 1080p/60
Blu-ray VIDEO: 1080i/60 output as 1080i/60

Reaction score
0
Τι σχέση έχει το MPEG-2 και το καλώδιο ρε παιδιά;
Ας μας πει ο Blizard που έχει PS3 (και ας μην είναι η ευρωπαϊκή έκδοση) πως είναι η κίνηση γιατί εγώ εκτός Avsite δεν έχω διαβάσει κακή κουβέντα για την κίνηση των BR. Μην τρελαθούμε τελείως που βγάλατε ελαττωματικό όλο το φορμά...

Reaction score
62
Τι σχέση έχει το MPEG-2 και το καλώδιο ρε παιδιά;
Ας μας πει ο Blizard που έχει PS3 (και ας μην είναι η ευρωπαϊκή έκδοση) πως είναι η κίνηση γιατί εγώ εκτός Avsite δεν έχω διαβάσει κακή κουβέντα για την κίνηση των BR. Μην τρελαθούμε τελείως που βγάλατε ελαττωματικό όλο το φορμά...
Άλλο τι διαβάζεις κι άλλο τι βλέπεις. :cool_4: Το ένα το έχω, στο άλλο έχω παρακολουθήσει ταινία σε φίλο, που τον έτρωγε και πήρε το Samsung. Πήραμε το ίδιο ακριβώς καλώδιο HDMI....

Reaction score
14
Σίγουρα δεν φταίει το ps3 το δικό σου...
Εγώ που το είδα το ps3 ενός φίλου στον προβολέα μου είχε καλύτερη κίνηση και από το samsung και από το panasonic..Δεν είχε καλή αλλά σίγουρα καλύτερη από τα άλλα δύο...
Και εμένα μου έχει κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί πουθενά αυτό το πρόβλημα...
Τώρα αν βάλεις hd υλικό από bd rip ή δορυφορικά στο hd-dvd player και οι πηγές σου είναι στα 29.97fps παίζει καλύτερα και από τα γραμμένα hd-dvd που είναι στα 1080p/24...

HV

Reaction score
0
Giorgio μπορεις και μετρας διαφορες στην κινηση ( κακων οπως λες σε κινηση ) 3 συσκευων οταν δεν παιζουν διπλα διπλα ??? Σορρυ φιλε μου αλλα αυτο μονο ο βιονικος ανθρωπος θα μπορουσε να το κανει. Τετοιες διαφορες μονο διπλα διπλα μπορει να γινουν αισθητες εκτος αν μιλαμε για 1ης γεννιας BR PLAYER και 2ης οταν βγουνε που εκει θα υπαρχει διαφορα σχεδον σε ολα.

Reaction score
14
Giorgio μπορεις και μετρας διαφορες στην κινηση ( κακων οπως λες σε κινηση ) 3 συσκευων οταν δεν παιζουν διπλα διπλα ??? Σορρυ φιλε μου αλλα αυτο μονο ο βιονικος ανθρωπος θα μπορουσε να το κανει. Τετοιες διαφορες μονο διπλα διπλα μπορει να γινουν αισθητες εκτος αν μιλαμε για 1ης γεννιας BR PLAYER και 2ης οταν βγουνε που εκει θα υπαρχει διαφορα σχεδον σε ολα.
Ξέρεις που κάνεις λάθος ? Στο ότι δεν μιλάμε για λεπτομέρεια.. μιλάμε για πρόβλημα..
Αν εσύ νομίζεις πως μου είναι δύσκολο να παρατηρήσω πχ ένα δέντρο που στο πίσω μέρος του πλάνου μετακινείται μισό μέτρο στο καρέ τότε ναι θέλεις βιονικό μάτι...(panasonic bd player +panasonic 1080p projector +tears of the sun disc)
Νομίζω ότι αν πας στην Ηχοέκφραση και βάλεις το Click + optoma81+ samsung bd player ) θα παρατηρήσεις και εσύ το ίδιο..
Αν βάλεις τέλος στο ps3 το open season + monster house +z4 projector θα πάρεις αισθητά πιό ομαλή ( πάντα όμως προβληματική) κίνηση..
Έχω πολύ , μα πάρα πολύ καλό μάτι αλλά όχι βιονικό..
Δεν μου χρειάστηκε για το συγκεκριμένο θέμα.."happy_1" "happy_1"
Σε πολύ μικρότερο βαθμό η κίνηση κάποιες φορές είναι "περίεργη" και στο toshiba..
Θα χαρώ να σου δοθεί η ευκαιρία να το δείς αυτό που σου λέω και νομίζω πως δεν θα σου πάρει πάνω από 10" για να καταλήξεις στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα..

Reaction score
0
Άλλο τι διαβάζεις κι άλλο τι βλέπεις. :cool_4:
Επιφυλάσσομαι να απαντήσω σε 2-3 εβδομάδες που θα πάρω το PS3 μου. Αλλά επίτρεψέ μου μεταξύ καταξιωμένων reviewers και κατόχων HD-DVD που ποστάρουν σε κάποιο site να δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στους πρώτους.

Το ένα το έχω, στο άλλο έχω παρακολουθήσει ταινία σε φίλο, που τον έτρωγε και πήρε το Samsung. Πήραμε το ίδιο ακριβώς καλώδιο HDMI....
Το Samsung έχει του κόσμου τα προβλήματα οπότε δεν αποκλείεται να έχει και αυτό. Δεν έχει νόημα να χτυπάς ένα πεθαμένο άλογο που λένε οι φίλοι μας οι αγγλοσάξωνες, κρίμα τα λεφτά του φίλου σου.
Πάντως από τα λίγα που ξέρω τέτοιο πρόβλημα θα οφείλεται συνήθως στο μέσο προβολής (TV/Projector), εκτός αν το player χάνει frames.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292