LUXMAN
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 69
Τοτε Νικο μου να απολαμβανεις την μουσικη απο το 3δισκο AIWA με τα 1000 watt P.M.P.O.Αμάν με τα χρήματα και την αναγωγή των πάντων εκεί. Όλα κινούνται γύρω από τα λεφτά και όχι γύρω από τον ήχο για έναν και μοναδικό λόγο: Γιατί δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται, δεν ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε, δεν θέλουμε όμως και να μάθουμε αλλά το ρίχνουμε στα... φιλοσοφικά ερωτήματα. Να ζει κανείς ή να μη ζει και πες μου πόσα έχεις για να σου πω τι θα ακούσεις. ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
Λύσαμε όλα τα άλλα και πήγαμε στο πόσα έχεις να χώσεις για να ακούσεις. Δεν αγοράζουμε χρυσαφικά γμ την τρέλα μου επιτέλους, ήχο αγοράζουμε. Το hi end δεν είναι τρέντυ μόδα πλουσίων που φιλοσοφούν δοκιμάζοντας καλώδια ή συλλέγοντας γυαλιστερές συσκευές, χόμπι τεχνολογίας είναι. Αποφασίστε τι παίζει και τι δεν παίζει, ασχοληθείτε με την έρευνα στο τι παίζει καλύτερα και γιατί και αφήστε τα χρήματα για τις τράπεζες. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ όταν δεν έχουμε τι άλλο να πούμε.
Τα MAGNEPAN εντασσονται και αυτα στα χαμηλου κοστους μηχανηματα που συνηθιζουν να χρησιμοποιουν οσοι ασχολουνται με αυτο το φθηνο χομπυ τεχνολογιας ;;
Τελος παντων πες μας την δικη σου αποψη περι διπλοκαλωδιωσης .
Ποια καλωδια δοκιμασες και πως επαιξαν ;