- Reaction score
- 14
Re: Sharp XV-Z21000: Εντυπώσεις και συγκρίσεις
Φανταστειτε πως αισθανομουν που ειχα ηδη τον βιντεοπροβολεα στην κατοχη μου και ειχα διαπιστωσει "ιδιοις ομμασι" σχεδον ολα απο τα παραπανω.Σύμφωνα με τις παραπάνω, το μηχάνημα έχει το υψηλότερο ansi contrast που έχει μετρηθεί ως τώρα σε μονότσιπο dlp προβολέα, οπότε στα φωτεινά μάλλον θα παίζει χωρίς αντίπαλο. Το μαύρο του επίσης είναι πολύ καλό για dlp, αλλά σε καμία περίπτωση δε φθάνει αυτό του jvc. Επίσης, η πρώτη χτυπητή αδυναμία του είναι ότι χρειάζεται εξωτερικό επεξεργαστή εικόνας για να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, που σημαίνει τουλάχιστο άλλα 2 χιλιάρικα καπέλο στη τιμή. Δυο ακόμη σημεία άξια προσοχής είναι ο χρωματικός τροχός 5Χ (ενδεχόμενη ύπαρξη rainbow) και η χρήση στατικής ίριδας πολλαπλών βημάτων(αντί δυναμικής). Στην πράξη πρέπει να τον συγκρίνει κανείς με κάποιον από τους sim2, jvc, ruby για να διαπιστώσει τι πουλιά πιάνει και αν φέρνει κάτι πραγματικά καινούργιο στην κατηγορία τιμής του.<!-- / message --><!-- edit note -->
Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Αλλά εδώ που τα λέμε, συνέχεια τα ιδια άτομα πήγαιναν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ποικιλία στις απόψεις όσων έβλεπαν και σύγκριναν....κάνατε συγκριτικό στα μουλωχτά????? :mad_3::mad_3::mad_3:
Οχι Μπαμπη, ειναι χειροκινητα.Ηλεκτρικό zoom & focus έχει ?
Κων/νε, πιστευω πως οι συντονιστες θα ανακοινωσουν συντομα τις διαδικασιες κατω απο τις οποιες θα γινονται τα συγκριτικα απο εδω και περα.Σαφως και δεν θα γινει επαναληψη του συγκριτικου καθως αυτο απο μονο του προυποθετει αρκετο "τρεξιμο".Δηλαδή, θα γίνει παρουσίαση και στα μέλη;
Άναφέρεται στον πίνακα χαρακτηριστικών του post #12Ηλεκτρικό zoom & focus έχει ?
Καλά ρε κουφάλες κάνατε συγκριτικό στα μουλωχτά?????? :mad_3::mad_3::mad_3:
Κι εγώ την ίδια απορία έχω
Παντως οι φωτος (οπως τα εχουμε ξαναπει) δεν εδειξαν καθολου το μεγαλο οπλο του sharp δηλαδη την γυαλαδα του.:respect: μαλιστα ,μαλιστα:smoking:
τι σημαινει punch:sad:
ωραια και σαφεστατα αυτα που γραψατε..πρωτη φορα βλεπω να συμφωνειτε με το χαϊτεκ:happy_5: Το παιδι που ποσταρε τις φωτο απλα να πω :respect: σαφεστατες !! Εγω πειστηκα,μια που πιστευω οτι η φωτεινοτητα + ο ελεγχος στο μαυρο μπορει να μην δινουν τα τελεια νουμερα αναφορας ,αλλα ειναι απολαυση οταν βλεπεις μια ταινια :cool_4: rainbow το παρακαμπτω γιατι ποτε δεν ειδα παρα μονο σε εναν nec πριν 4-5 χρονια:happy_8: Δυο πραγματα πρεπει να λυσω..ενα ειναι ο θορυβος(ειπαμε βιτσια ειναι αυτα)και το δευτερο η τιμη του..στο δευτερο τα 8 χιλιαρικα ειναι η τελικη τιμη??εε φανταστικε ανδρεα?
Παντος θα μου επιτρεψουν οι συντονιστες να διαφωνησω με αυτο που γινετε.Άναφέρεται στον πίνακα χαρακτηριστικών του post #12
Όπως (πολύ ορθά) έχετε παρατηρήσει, η πολιτική των συγκριτικών του avsite έχει αλλάξει. Τα συγκριτικά δεν προαναγγέλλονται και συνεπώς δεν υπάρχει δυνατότητα δημόσιας πρόσκλησης ενδιαφέροντος και άρα ευρύτερης συμμετοχής μελών.
Αυτό έγινε κατόπιν ωρίμου σκέψεως και σωρείας προβλημάτων - τόσο πρακτικών όσο και λειτουργικών - που η προηγούμενη μέθοδος μας προκαλούσε.
Ο χώρος, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι τον έχουν επισκεφτεί, είναι περιορισμένος. Μια προαναγγελία - συνοδευόμενη ή μη από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος - κινδυνεύει πολύ εύκολα να δυσαρεστήσει ούτως ή άλλως κάποια από τα μέλη μας τα οποία απλά δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή. Πολλές φορές, μέλη τα οποία δήλωναν συμμετοχή δεν μπορούσαν - για τον α' ή β' λόγο να φανούν συνεπείς - με αποτέλεσμα να στερούν τη δυνατότητα από άλλα μέλη. Άλλες φορές πάλι, είχαμε το φαινόμενο της αθρόας προσέλευσης - ακόμη και μελών που δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή - με αποτέλεσμα το αδιαχώρητο και τη μη ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας. Τελικώς, οποιαδήποτε προσπάθεια - στοιχειώδους έστω - οργάνωσης έπεφτε στο κενό.
Τα αποτελέσματα είναι γνωστά και νωπά: Φωνές διαμαρτυρίας και, πολλές φορές, κακόβουλης κριτικής. Κριτικής σε μια προσπάθεια που στηρίζεται στην καλή θέληση και υλοποιείται σε βάρος του ελεύθερου χρόνου τον οποίον κάποιοι προσφέρουν αφειδώς.
Οι ατομικές προσκλήσεις και η μη ανακοινώσιμη μέρα και ώρα διεξαγωγής των συγκριτικών μας βοηθούν αφενός στην επίλυση οργανωτικών και χωροταξικών προβλημάτων, αφετέρου στην υλοποίηση μιας εύρυθμης και ουσιαστικής διαδικασίας.
Η ουσία ήταν και είναι η ενημέρωση των χιλιάδων αναγνωστών του avsite, που ούτως ή άλλως είναι αδύνατον να έχουν εξ ιδίων εμπειρία. Πέραν αυτού, η πόρτα της Ηχοέκφρασης είναι πάντοτε ανοιχτή και ο χώρος της φιλόξενος.
Ελπίζουμε στην κατανόησή σας.
δεν συμφωνω με την πολιτικη αυτη.Ο τροπος συγκριτικων ηταν ο ιδιος απο καταβολης Φορουμ και ο περιορισμενος αριθμος ατομων μπορει να γινει μεΌπως (πολύ ορθά) έχετε παρατηρήσει, η πολιτική των συγκριτικών του avsite έχει αλλάξει. Τα συγκριτικά δεν προαναγγέλλονται και συνεπώς δεν υπάρχει δυνατότητα δημόσιας πρόσκλησης ενδιαφέροντος και άρα ευρύτερης συμμετοχής μελών.
Αυτό έγινε κατόπιν ωρίμου σκέψεως και σωρείας προβλημάτων - τόσο πρακτικών όσο και λειτουργικών - που η προηγούμενη μέθοδος μας προκαλούσε.