Η Samsung πάει HD DVD

Reaction score
0
Δεν ξέρω αν το διαβάσατε αλλά το νεουδρυθέν Ευρωπαϊκό HD DVD Promotion Group υποδέχθηκε σαν νέο μέλος του την Κορεάτικη Samsung. Γνωρίζουμε όλοι ότι η Samsung υποστήριζε μέχρι σήμερα μόνο το Blu-ray έχοντας παρουσιάσει από του πρώτους high-def player, το BD-P1000. Το HD DVD Promotion Group έκανε την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση CeBIT 2007 και συγκέντρωσε όλες τις συσκευές HD DVD που κυκλοφορούν ή αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Αν θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξα από το booth του HD DVD Promotion Group στη CeBIT, πατήστε εδώ.

Reaction score
6
Απάντηση: Η Samsung πάει HD DVD

4 Απριλιου είναι σημερα .
Μην τυχόν και μας δουλεύεις.
Όχι γιατι ξερω καποιον που κάνει κατι τετοια.

HV

Reaction score
0
το HDDVD πεθαινει οποτε τι λογο εχει η Samsung να το υποστηριξει ??
Doesnt make sense...

HV

Reaction score
0
οταν οι πωλησεις του ειναι το 1/3 απο του BD και οσοι κριτικοι εχουν δει και τα 2 φορμα λενε πως σε εικονα το BD υπερεχει νομιζω πως ναι.

Reaction score
164
οταν οι πωλησεις του ειναι το 1/3 απο του BD και οσοι κριτικοι εχουν δει και τα 2 φορμα λενε πως σε εικονα το BD υπερεχει νομιζω πως ναι.
Αναφέρεσαι μάλλον σε πωλήσεις στις ΗΠΑ. Και για την εικόνα (ιδιαίτερα όσο αφορά την κίνηση) έχω ακριβώς την αντίθετη άποψη. Απ' όσα τουλάχιστον διαβάζω εδώ.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Η Samsung πάει HD DVD

το HDDVD πεθαινει οποτε τι λογο εχει η Samsung να το υποστηριξει ??
Doesnt make sense...
Προφανώς μια τοσο μεγαλη εταιρεία είναι στελεχωμένη από ηλιθίους που στην αρχή υποστήριξαν BD και ξαφνικά σκέφτηκαν να φυγουν από τους νικητές και να πάνε με του πεθαμένους.

Εντελώς ανακριβές το παραπανω.
Οι πωλήσεις σε τιτλους στην Αμερική είναι ένα προς δυο υπέρ του BD και στην Ευρώπη ένα προς τέσσερα υπερ το HD-DVD.

Reaction score
6

Α και φυσικά οσο αφορα την εικόνα το BD προς το παρον μονο στην θεωρία ειναι πρωτο. .
Και για αυτην την υποτιθέμενη πρωτιά βουίζει το συμπαν

Reaction score
0

στην Ευρώπη ένα προς τέσσερα υπερ το HD-DVD.
Προς το παρόν ίσως..............για να δούμε όμως κατά το καλοκαίρι με την κυκλοφορία των 2 Pirates movies και του Spiderman 3.................:cool_3:

HV

Reaction score
0
Η ποιοτητα εικονας δεν εχει να κανει με την κινηση που εχαναν οι πρωτες συσκευες BD.
Σε εικονα ειναι αποδεκτο πως το BD υπερεχει αλλα το HDDVD εχει καλυτερο ηχο.
Προσωπικα κοιταω την εικονα ομως.

Ανδρεα παγκοσμια ειναι αποδεκτο επισης πως το HDDVD χανει εδαφος καθε μερα απο το BD, αν εσυ διαφωνεις καλως.

Reaction score
0
Πολύ σωστές οι επισημάνσεις του Ανδρέα. Έχουμε μέλλον ακόμη μέχρι την επικράτηση, αν γίνει τελικά φυσικά, ενός φορμά. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε το HD DVD έτσι απλά.

Reaction score
164
Η ποιοτητα εικονας δεν εχει να κανει με την κινηση που εχαναν οι πρωτες συσκευες BD.
Εδώ μέσα έχω διαβάσει κατ' επανάληψη για σαφή υπεροχή το HD-DVD σε κίνηση και σε ποιότητα εικόνας. Στην πράξη, όχι σε θεωρία.

HV

Reaction score
0
Ε ως τοτε δλδ ας αγορασουμε μωρε ενα HDDVD και ενα BD PLAYER αφου μας περισευουν τα 1500 ευρωπουλα :p

Δεν μιλαω για θεωρια, διαβασε και reviews σε περιοδικα του εξωτερικου και πεσμου.

Reaction score
0
Εγώ πάντως έχω την εντύπωση από τα ξένα forums και reviews ότι το HD DVD υπερτερεί του Blu-ray.

HV

Reaction score
0
Εγω οπου και αν εχω διαβασει το HDDVD παιρνει πρωτεια σε ηχο και σε εξτρα υλικο αλλα οχι σε ποιοτητα εικονας.
Επαναλαμβανω πως τα σπασιματα δεν εχουν να κανουν με τα καθεαυτου δισκακια αλλα με τα πρωτης γενιας BD PLAYER.

Reaction score
0

Εγώ πάντως έχω την εντύπωση από τα ξένα forums και reviews ότι το HD DVD υπερτερεί του Blu-ray.
Όντως έτσι είναι αλλά τι γίνεται με τα στούντιο που βγάζουν ταινίες μόνο σε blu-ray?....................και δεν είναι και λίγα............ :sad:

Reaction score
0

Μοιάζει με πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά δεν είναι. Σας το μεταφέρω όπως το γράφει το δελτίο τύπου με ημερομηνία 15 Μαρτίου 2007..."Among the more innovative of the world’s first class manufacturers that have recently added to the breadth of the HD DVD family are Samsung, Lite-On, Alco, Jiangkui/ED Digital, Meridian, Onkyo, and Shinco".

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το
http://www.hddvdprg.com/eng/press/pdf/070316b.pdf

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Η Samsung πάει HD DVD

Όντως έτσι είναι αλλά τι γίνεται με τα στούντιο που βγάζουν ταινίες μόνο σε blu-ray?....................και δεν είναι και λίγα............ :sad:
Δυστυχώς εκεί υπάρχει πρόβλημα και υπερτερεί η Sony.

Reaction score
0

Εγώ ρε παιδιά πήρα το PS3 μόνο και μόνο για τις ταινίες των Fox & Buena Vista................αλλιώς θα έπαιρνα το Toshiba HD-XE1 που έχει και 5.1 αναλογικές(έτσι κι αλλιώς κατά τον Ιούνιο θα την κάνω).................:-|

Reaction score
6

Εγω μιλώ με βάση τα σημερινά στοιχεία και όχι με φανταστικές προβλέψεις που προφανώς δεν στηρίζονται πουθενά .

Η κίνηση της εικόνας είναι ένας εκ των παραμέτρων που πρεπει να λαμβάνουμε υποψην εάν θελουμε να κρίνουμε ολοκληρωμένα την ποιότητα της εικόνας .
Παρολα αυτά με το BD εχει γίνει συνήθεια και πλεον εχουμε φτάσει σε σημείο να μην το αναφέρουμε ως κατι παράξενο και ως το χειρότερο που θα πρέπει να προσέξουμε ( μαλιστα εχει γινει συνήθεια - καλη ωρα – και μονο όταν είναι καλη αναφέρεται - επισης καλη ωρα)

Προσωπικα κοιταω την εικονα ομως.
.
Ναι είναι αποδεκτό από την Sony πως υπερέχει, αλλα για ρωτα και αυτους που εχουν δει και από τα δυο να σου που την γνωμη τους.
Θα σε συμβούλευα πρωτα να δεις με τα ματια σου και να μην πέφτεις στην διαδικασία να παπαγαλίζεις τα γραφωμενα εταιρειών που εχουν συμφέρον να πλασάρουν τα φορματ τους.
Δες πρώτα με τα ματια σου και μετά κρινε.

Και τελος για να ολοκληρώσω με τις ανακρίβειες
Εάν εχει κατι καλύτερο το BD από το HD-DVD αυτό είναι ο ήχος.
Ήμαρτον δηλαδή.
Το BD χρησιμοποιεί σε αρκετους τίτλους της ασυμπίεστο ηχο πραγμα που το HD-DVD αμφιβαλω εάν θα κανει ποτε .
Τωρα πως γινετε ο συμπιεσμένος ηχος του Dolby να θεωρείται καλύτερος του ασυμπίεστου στα αυτιά σου, είναι απορίας αξιο.
Εδώ υπαρχει κοσμος που περιμενει πως και πώς να βγουν players που να βγαζουν αναλογικες εξοδους ώστε να παρουν αυτόν τον ηχο και εσυ το θεωρείς κατώτερο;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292