Adequate signature?

Παρακαλώ ψηφίστε!

• Ενός χαϊεντά, μύριοι έπονται.

Votes: 2 5,3%
  • Κλάπηκε χαϊεντάς, περιοχή Μπουρνάζι. Ο ευρών να τον κρατήσει και να επιστρέψει τη γλάστρα. Τηλ...

Votes: 1 2,6%
  • Άλλο βουλευτής, άλλο χαϊεντάς. Το βουλευτή τον ψηφίζεις.

• Αγριογούρουνο βραστό με σάλτσα μέντας (καημένο ζωντανό…)

Votes: 1 2,6%
  • Καλύτερα πλούσιος όμορφος και υγιής, παρά πλούσιος, όμορφος και χαϊεντάς.

Votes: 3 7,9%
  • Φύτεψε κι εσύ έναν χαϊεντά. Μπορείς!

• -Είσαι χαϊεντάς! -Το ξέρω! Μακάρι να έχουν την ίδια γνώμη και τα λιοντάρια.

Votes: 3 7,9%
  • Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο κνίτης κοιτούσε το δάκτυλο και ο χαϊεντάς τον κνίτη.

Votes: 4 10,5%
  • Χάι εντ είναι να τρως απ’ τα μαρούλια του απέναντι, επειδή τα πουλάει ακριβότερα

Votes: 20 52,6%

• Total voters
    38
  • Poll closed .

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.944
Μιας που οι υπογραφές μου βαίνουν κατά το μάλλον ή ήττον τσιγκλιστικές, παρακαλώ επιλέξτε την πιο τσιγκλιστική απ όλες τις άλλες. Τί λέτε;

Reaction score
297
Μιας που οι υπογραφές μου βαίνουν κατά το μάλλον ή ήττον τσιγκλιστικές, παρακαλώ επιλέξτε την πιο τσιγκλιστική απ όλες τις άλλες. Τί λέτε;
Χάλι μαύρο όλες. Αντιπροτείνω την:

Όποιος τη νύχτα περπατεί
χάι-εντ κι ACA πατεί

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ENA ON TOPIC ΘΕΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!!

Μετά από το άκρως ενδιαφέρον παραπάνω θέμα του κου Κόγια για την παρούσα κατηγορία αλλά και την αμέριστη υποστήριξη και σεβασμό του κου ιδρυτού και ιδιοκτήτου προς το πρόσωπο του, αυτοδιαγράφομαι για να μην φέρνω σε άσχημη θέση κανένα.

Ελπίζω κάποτε ο κος Ανδρέας Καφάτος να μου ανταποδώσει τα 800 posts που του έκανα εδώ στο AVSite και τα άλλα 450 στο πάλαι ποτέ AVForum...
(ούτε καν λογαριασμό φαντάζομαι δεν έχει ανοίξει στο ACA.GR forum, όχι ότι με νοιάζει δηλαδή αλλά λέμε τώρα...)

Reaction score
0
Re: ENA ON TOPIC ΘΕΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!!

Μετά από το άκρως ενδιαφέρον παραπάνω θέμα του κου Κόγια για την παρούσα κατηγορία αλλά και την αμέριστη υποστήριξη και σεβασμό του κου ιδρυτού και ιδιοκτήτου προς το πρόσωπο του, αυτοδιαγράφομαι για να μην φέρνω σε άσχημη θέση κανένα.

Ελπίζω κάποτε ο κος Ανδρέας Καφάτος να μου ανταποδώσει τα 800 posts που του έκανα εδώ στο AVSite και τα άλλα 450 στο πάλαι ποτέ AVForum...
(ούτε καν λογαριασμό φαντάζομαι δεν έχει ανοίξει στο ACA.GR forum, όχι ότι με νοιάζει δηλαδή αλλά λέμε τώρα...)
:bravo::respect::crazy_1:

Reaction score
0
Να σου πω ρε Νικο.
Να ερθετε εσεις στην Διχως Ορια ,να παμε εμεις στην Hi End ???:happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.582
Μια χαρά! :happy_9:

Νομίζω ότι το θέμα που αφορά στις υπογραφές του Κώτσου μάλλον εκτός οποιασδήποτε κατηγορίας είναι. :cool_4:

Reaction score
2.287
Γουστάρω μαύρες καλλονές βαριές με μεγάλη περιφέρεια και μικρή τρύπα.

Είμαι βινυλιάκιας, τι να κάνουμε

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Εγω ψηφισα αυτο ΄''Είσαι χαϊεντάς! -Το ξέρω! Μακάρι να έχουν την ίδια γνώμη και τα λιοντάρια. ''
αλλα αγαπητε Κωστα ξαναγινε Δρ Ντινος!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Χρηστο, εχω το θαρρος της γνωμης μου και δεν δισταζω να το πω.
Ακριβως οπως εχω πει πολλακις στο παρελθον(επι εποχης avforum ακομα) πως σου χρωστω για την προβολη του παλαι ποτε φορουμ, ετσι εχω αποψη και για τον Κωστα την οποια ηδη εξεφρασα σε αλλο μηνυμα.
Εαν δεν την δεχεσαι, δικαιωμα σου.
Εαν δεν θελεις να εισαι μελος τουτης εδω της κοινοτητας, επισης δικαιωμα σου.
Δεν εχω ανοιξει ποτε λογαριασμο στο ACA, σωστα τα λες και το σωστοτερο θα ηταν να πω πως δεν εχω διαβασει ποτε το φορουμ του ACA περα απο links που εβαζες εσυ.Και?Ενοχλω κανενα?
Σε ενοχλησα ποτε Χρηστο και δεν το ξερω?
Στο εγραψε και ο Βασιλης πως οταν ζητησε την γνωμη μου για το εαν θα με πειραζε να περασει το newsletter του απαντησα πως δεν με νοιαζει και να κανει αυτο που νομιζει εκεινος.
Δεν γνωριζω την γνωμη που εχεις για μενα αλλα, για ακομα μια φορα, οποια και εαν ειναι αυτη ειναι καραδικαιωμα σου να την εχεις.

Τωρα, πως θα σου ανταποδωσω τα 1250 μηνυματα που εχεις γραψει συνολικα στα δυο φορουμ που μου ανηκαν δεν ξερω.
Γινεται να τα "βρουμε" με καποιον αλλο τροπο?:happy_5:

Ελατε βρε σεις, δεν ειμαι νηπιαγωγος σας.
Καλο χιουμορ και καλη καρδια βρεεεεε!!!!:bravo:

Reaction score
0
Τωρα, πως θα σου ανταποδωσω τα 1250 μηνυματα που εχεις γραψει συνολικα στα δυο φορουμ που μου ανηκαν δεν ξερω.
Γινεται να τα "βρουμε" με καποιον αλλο τροπο?
Unforgiveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14
Το αυτοδιαγράφομαι θα είναι ...διαρκές; :rolleyes:
Διοτι από ότι βλέπω καμμία πράξη αυτοδιαγραφής δεν έλαβε χώρα...άπαξ! :happy_6: :cool_3:

GTX

Reaction score
39

Δεν είχα καταλάβει οτι ποστάρετε κ. Σκαλούμπακα νόμιζα οτι βάζατε μόνο links :happy_4:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Adequate signature?

Γουστάρω μαύρες καλλονές βαριές με μεγάλη περιφέρεια και μικρή τρύπα.

Είμαι βινυλιάκιας, τι να κάνουμε
θα χρειαστεις μακρυα και...σκληρη (προπαντος) βελονα για την ...κεφαλη σου!!!

Reaction score
2.287
Re: Απάντηση: Re: Adequate signature?

θα χρειαστεις μακρυα και...σκληρη (προπαντος) βελονα για την ...κεφαλη σου!!!
Oι καλές βελόνες εισχωρούν και στα ποιο δύσκολα αυλάκια .. του δίσκου.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Adequate signature?

Oι καλές βελόνες εισχωρούν και στα ποιο δύσκολα αυλάκια .. του δίσκου.
Aσφαλως- με λιγη προσοχη στον αυτοματο μηχανισμο κατεβασματος του βραχιονα (ο...χειροκινητος ειναι πιο...ευαισθητος!)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.041
Members
38.284