- Reaction score
- 21.944
Μιας που οι υπογραφές μου βαίνουν κατά το μάλλον ή ήττον τσιγκλιστικές, παρακαλώ επιλέξτε την πιο τσιγκλιστική απ όλες τις άλλες. Τί λέτε;
Χάλι μαύρο όλες. Αντιπροτείνω την:Μιας που οι υπογραφές μου βαίνουν κατά το μάλλον ή ήττον τσιγκλιστικές, παρακαλώ επιλέξτε την πιο τσιγκλιστική απ όλες τις άλλες. Τί λέτε;
:bravo::respect::crazy_1:Μετά από το άκρως ενδιαφέρον παραπάνω θέμα του κου Κόγια για την παρούσα κατηγορία αλλά και την αμέριστη υποστήριξη και σεβασμό του κου ιδρυτού και ιδιοκτήτου προς το πρόσωπο του, αυτοδιαγράφομαι για να μην φέρνω σε άσχημη θέση κανένα.
Ελπίζω κάποτε ο κος Ανδρέας Καφάτος να μου ανταποδώσει τα 800 posts που του έκανα εδώ στο AVSite και τα άλλα 450 στο πάλαι ποτέ AVForum...
(ούτε καν λογαριασμό φαντάζομαι δεν έχει ανοίξει στο ACA.GR forum, όχι ότι με νοιάζει δηλαδή αλλά λέμε τώρα...)
Καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας.:happy_9:...όχι ότι με νοιάζει δηλαδή αλλά λέμε τώρα...
Χρηστο, εχω το θαρρος της γνωμης μου και δεν δισταζω να το πω.Μετά από το άκρως ενδιαφέρον παραπάνω θέμα του κου Κόγια για την παρούσα κατηγορία αλλά και την αμέριστη υποστήριξη και σεβασμό του κου ιδρυτού και ιδιοκτήτου προς το πρόσωπο του, αυτοδιαγράφομαι για να μην φέρνω σε άσχημη θέση κανένα.
Ελπίζω κάποτε ο κος Ανδρέας Καφάτος να μου ανταποδώσει τα 800 posts που του έκανα εδώ στο AVSite και τα άλλα 450 στο πάλαι ποτέ AVForum...
(ούτε καν λογαριασμό φαντάζομαι δεν έχει ανοίξει στο ACA.GR forum, όχι ότι με νοιάζει δηλαδή αλλά λέμε τώρα...)
Unforgiveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. :happy_5: :happy_5: :happy_5:Τωρα, πως θα σου ανταποδωσω τα 1250 μηνυματα που εχεις γραψει συνολικα στα δυο φορουμ που μου ανηκαν δεν ξερω.
Γινεται να τα "βρουμε" με καποιον αλλο τροπο?
Το είδα... το είδα... Αλλά σήμερα του έχω δώσει ρεπό, γιατί μου φάνηκε στεναχωρημένος. :happy_5: :happy_5:Unforgiveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Δηλαδή δεν είμαι στο Νηπιαγωγείο μου;; :shock:Ελατε βρε σεις, δεν ειμαι νηπιαγωγος σας.
Δεν είχα καταλάβει οτι ποστάρετε κ. Σκαλούμπακα νόμιζα οτι βάζατε μόνο links :happy_4:Ελπίζω κάποτε ο κος Ανδρέας Καφάτος να μου ανταποδώσει τα 800 posts που του έκανα εδώ στο AVSite και τα άλλα 450 στο πάλαι ποτέ AVForum...
θα χρειαστεις μακρυα και...σκληρη (προπαντος) βελονα για την ...κεφαλη σου!!!Γουστάρω μαύρες καλλονές βαριές με μεγάλη περιφέρεια και μικρή τρύπα.
Είμαι βινυλιάκιας, τι να κάνουμε
Oι καλές βελόνες εισχωρούν και στα ποιο δύσκολα αυλάκια .. του δίσκου.θα χρειαστεις μακρυα και...σκληρη (προπαντος) βελονα για την ...κεφαλη σου!!!
Aσφαλως- με λιγη προσοχη στον αυτοματο μηχανισμο κατεβασματος του βραχιονα (ο...χειροκινητος ειναι πιο...ευαισθητος!)Oι καλές βελόνες εισχωρούν και στα ποιο δύσκολα αυλάκια .. του δίσκου.