- Reaction score
- 1
Μα αν κανω zoom για να καλυψω τα κενα θα χασω απο την ωφελιμη εικονα. Δηλαδη αν της στειλω σημα 720p μεσω HDMI (που αναγνωριζει σαν αναλυση 1280χ720) ο scaler κανει το ιδιο πραγμα? Περιεργο μου φαινεται...
:happy_5::happy_5::happy_5:Και μένα μου φαίνεται περίεργο που σου φαίνεται περίεργο
Σου συνιστώ να μη σκέφτεσαι έτσι. Δεν υπάρχει καλή και κακή τηλεόραση. Υπάρχει value for money. Να είσαι βέβαιος πως εάν η Panasonic είχε HD πάνελ δεν θα στοίχιζε 1.100 ευρώ. Τη γνώση που αποκόμισες θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσεις για τη μεγιστοποίηση της επένδυσης που έκανες και όχι για την απαξίωση της. Η ίδια γνώση, επίσης, θα σε βοηθήσει την επόμενη φορά να είσαι πιο επιλεκτικός και σίγουρος για την αγορά σου.Βασικα με αυτα και με αυτα μου εκανες την καρδια περιβολλι.. Μου φαινεται οτι θα παει για αποσυρση και θα χτυπησω καμια philips οπως ηθελα αρχικα να κανω για να τελειωνει το θεμα. Μεχρι να γινει ομως αυτο θα κρατησω αυτη (ουτως η αλλιως δεν προλαβαινω να την χαρω και πολυ, μονο τα βραδια). Καμια ιδεα για το calibration?
... Θα μπορέσεις (εύκολα) να ρυθμίσεις 3 πολύ βασικά πράγματα με τα αντίστοιχα πάτερν του τίτλου 12: την φωτεινότητα (C02), την αντίθεση (C14) και τον κορεσμό των χρωμάτων (C06), με τη βοήθεια των ενσωματωμένων polarized φίλτρων....