περι DVD recorders

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους
εχ ω δει δυο DVD recorders τα οποια και τα δυο..στα ματια μου εχουν αρκετα καλα χαρακτηριστικα αλλα δεν ξερω τι να κανω..αλλο ενα διλημ λοιπον!
το ενα ειναι το Kiss dp558 και το δευτερο το Pioneer DVR 545H-S
Και τα δυο εχουν σκληρο ιδιας χωρητικοτητας και την διαφορα που βλεπω ειναι οτι το πρωτο εχει και ασυρματη συνδεση..ακουγεται πιο ελκυστικο αλλα θα ηθελα την γνωμη σας!!
τι λετε?

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους
εχ ω δει δυο DVD recorders τα οποια και τα δυο..στα ματια μου εχουν αρκετα καλα χαρακτηριστικα αλλα δεν ξερω τι να κανω..αλλο ενα διλημ λοιπον!
το ενα ειναι το Kiss dp558 και το δευτερο το Pioneer DVR 545H-S
Και τα δυο εχουν σκληρο ιδιας χωρητικοτητας και την διαφορα που βλεπω ειναι οτι το πρωτο εχει και ασυρματη συνδεση..ακουγεται πιο ελκυστικο αλλα θα ηθελα την γνωμη σας!!
τι λετε?
Γεια σου φιλε μου
Ειναι αληθεια οτι και εγω σκεφτομαι την αγορα του Pioneer (αλλα το 545 HX-S με τον διπλο δεκτη )μιας και η TV που εχω δεν εχει ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη και ετσι θα ειμαι future proof(αφου τα αναλογικα σε λιγο καιρο θα σταματησουν να εκπεμπουν )
Παντως απο διαφορα που διαβασα για ποιοτητα δεν τιθεται θεμα :
Το Pioneer ειναι ισως το καλιτερο
Νομιζω πως δεν πρεπει να εχεις δισταγμους και αμφιβολιες

Reaction score
0
Φιλε μου δεν τίθεται καν θέμα...

Η Pioneer στα DVD Recorders είναι upper class και με διαφορά...
Απλά είναι ακριβή.

Reaction score
0
Φιλε μου δεν τίθεται καν θέμα...

Η Pioneer στα DVD Recorders είναι upper class και με διαφορά...
Απλά είναι ακριβή.
Απο οτι εχωκαταλαβει απο εδωκαι εγω..η εταιρεια μαλλονειναι απο τις καλυτερες..απλα τωρα με τα Blue Ray στο προσκηνιο δεν ξερω εαν θα ηταν σωστο να παω σε απλα DVD Recorders η να περιμενω αγοραζοντας ενα Player, κταπροτιμηση της ιδιας εταιρειας (Pioneer)

Reaction score
3
Απάντηση: περι DVD recorders

Εγώ πάντως, αν δεν το είχα άμεση ανάγκη, θα περίμενα για τα αντίστοιχα HD recorders.
Και μέχρι τότε μια καλή λύση είναι (αν έχεις PC), να πάρεις και κάρτα TV ή σε USB και να γράφεις απο εκεί τις εκπομπές που θέλεις. Διαφορά στην ποιότητα δεν θα έχεις σε σχέση με το DVD recorder, ίσα-ίσα που το PC δίνει άπειρες δυνατότητες επεξεργασίας και για όλα τα επίπεδα γνώσεων (από αρχάριο έως πεπειραμένο).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: περι DVD recorders

Εγώ πάντως, αν δεν το είχα άμεση ανάγκη, θα περίμενα για τα αντίστοιχα HD recorders.
Και μέχρι τότε μια καλή λύση είναι (αν έχεις PC), να πάρεις και κάρτα TV ή σε USB και να γράφεις απο εκεί τις εκπομπές που θέλεις. Διαφορά στην ποιότητα δεν θα έχεις σε σχέση με το DVD recorder, ίσα-ίσα που το PC δίνει άπειρες δυνατότητες επεξεργασίας και για όλα τα επίπεδα γνώσεων (από αρχάριο έως πεπειραμένο).
Καλημερα
Οπως ηδη εχω αναφερει δεν με ενδιαφερει η χωρητικοτητα ενος σκληρου σε ενα DVD Recorder. Το θελω μονο για τηλεοοπτικο σημα μιας και εχει τη εισοδο RF. Οποτε θελω να συνδιασω αυτο τοχαρακτηροστικο και το HDMI iaw kai ta players δεν εχουν τετοια εισοδο (RF).SAkeftomai omvw poly sobara na pav ston Πλαυερ τησ Πιοννεερ τον 696 και να κοιταξω για ανεξαρτητιο TV Βοχ οποτε και μειωνω το κοστος και κανω τη δουλεια που θελω να κανω.
Μια ερωτηση οπνο
εαν τελικα παω στην λυση του TV Box kai Dvd player Η συνδεση για τηλεοπτιοκο σημα στον προβολεα θα περναει απο το TV Box ston probolea, h apo to TV Box sto Dvd player η στον ενισχυτηξκαι μετα στον προβολεα?
Ποια θα ηταν η καταλληλη συνδεσμολογια?
ευχαριστω!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: περι DVD recorders

Μια ερωτηση οπνο
εαν τελικα παω στην λυση του TV Box kai Dvd player Η συνδεση για τηλεοπτιοκο σημα στον προβολεα θα περναει απο το TV Box ston probolea, h apo to TV Box sto Dvd player η στον ενισχυτηξκαι μετα στον προβολεα?
Ποια θα ηταν η καταλληλη συνδεσμολογια?
ευχαριστω!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να γίνει σύνδεση προβολέα μέσω tv box και κατόπιν στο player.
Από το TV Box στον προβολέα και από το Player στον προβολέα με άλλο καλώδιο. Τώρα αν μεσολαβεί κι ενισχυτής, δεν ξέρω μια και δεν έχω.
Φαντάζομαι όμως ότι το TV box έχει και έξοδο ήχου που θα την συνδέσεις στον ενισχυτή και την έξοδο ήχου του player πάλι σε άλλη είσοδο του ενισχυτή. Οπότε όταν βλέπεις τηλεοπτικό σήμα θα επιλέγεις στον ενισχυτή τον ήχο της TV και αντίστοιχα, όταν βλέπεις από Player θα επιλέγεις τον αντίστοιχο ήχο από ενισχυτή.

Reaction score
0
Το Pioneer χωρίς δεύτερη κουβέντα.
to Player e?Ναι αυτο μου λενε ολοι!απλα θελω να καταληξω πρωτα τι θα κανω με συνδεσμολογια για να μπορω να εχω με καποιο αλλο μηχανημα τηλεοπτικο σημα σε προβολεα..μπορει καποιος να μου πει συμφωνα με τα πραπανω στοιχεια που εχω γραψει πια ειναι η ακριβης συνδεσμολογια?
ευχαριστω και παλι!

Reaction score
164
(αφου τα αναλογικα σε λιγο καιρο θα σταματησουν να εκπεμπουν )
Μην αγχώνεσαι. Όταν σταματήσουν να εκπέμπουν αναλογικά τα κανάλια, θα έχεις αγοράσεις BluRay/HD-DVD recorder και μάλιστα από το Lidl... :happy_8:

Όσο για την ερώτηση του Illuminator, όταν είναι να διαλέξουμε ανάμεσα σε "κάτι" και σε ένα Kiss, επιλέγουμε πάντα το "κάτι! Μην σε δελεάζουν τα ασύρματα και τα άλλα που έχει. Και το φάρμακο για το AIDS να έχει στη συσκευασία, μην το πάρεις.

Reaction score
0
Μην αγχώνεσαι. Όταν σταματήσουν να εκπέμπουν αναλογικά τα κανάλια, θα έχεις αγοράσεις BluRay/HD-DVD recorder και μάλιστα από το Lidl... :happy_8:

Όσο για την ερώτηση του Illuminator, όταν είναι να διαλέξουμε ανάμεσα σε "κάτι" και σε ένα Kiss, επιλέγουμε πάντα το "κάτι! Μην σε δελεάζουν τα ασύρματα και τα άλλα που έχει. Και το φάρμακο για το AIDS να έχει στη συσκευασία, μην το πάρεις.
χαχαχα ολοι αυτο λενε...μαλλον κατι θα ξερουν!!:D
οσον αφορα το θεμα με το τηλεοπτικο σημα δεν ξερω που να κυμανθω..εννοω απο αποψη εξοπλισμου.δηλαδη τι θεωρειτε εσεις καλυτερο και κατα δευτερον συνδεσμολογιας..θα επαναλαβω δηλαδη οσον αφορα την συδνεση του εξωτερικου Tuner (Tv Box) κατευθειαν στον προβολεα η στον ενισχυτη και μετα στον προβολεα??

Reaction score
0
Επειδή έχω το DP-558 (αγορά 12/2005), να διορθώσω μόνο το ότι έχει θύρα ethernet αλλά όχι ασύρματη δικτύωση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.313
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90