- Reaction score
- 139.735
Σε λίγα χρόνια θα το ρίξω στις γκόμενες, σαν εσένα, τώρα ακόμα παιδί είμαι, παίζω με τα μηχανάκια.Εσένα σε βλέπω σε λίγα χρόνια να τα πουλάς όλα και να ακούς με τρανζιστοράκι (ηχόμπαρα στην καλύτερη).
Σε λίγα χρόνια θα το ρίξω στις γκόμενες, σαν εσένα, τώρα ακόμα παιδί είμαι, παίζω με τα μηχανάκια.Εσένα σε βλέπω σε λίγα χρόνια να τα πουλάς όλα και να ακούς με τρανζιστοράκι (ηχόμπαρα στην καλύτερη).
Συγγνώμη δεν ζήτησες όμως.Σωστά, θενκς, το διόρθωσα.
Μην ανησυχείς, θα κρατήσω... τα ακουστικά. Δεν είμαι εναντίον των ηχομπαρών αλλά των... ηχοβαρών.Εσένα σε βλέπω σε λίγα χρόνια να τα πουλάς όλα και να ακούς με τρανζιστοράκι (ηχόμπαρα στην καλύτερη).
Να ξέρεις, τα έχω δει όλα, και του Tom Segura, γ@μάτος κι αυτός.Άλλα χρήσιμα βίντεο (ξέχνα τον Ricky Gervais είναι για φλώρους) :
Αν και ειμαι πνιγμενος στη δουλεια το ειδα το βιντεο.
Κάτσε τώρα, δεν έχω χρόνο δέχομαι "επιθέσεις" απο παντού.
Πως κατεβαίνει το δωρεάν; Ζητάει κάποιο κωδικόΜαλλον εχει πολυ ζωη το δικαναλο ακομα.
Κατεβαστε το sampler του David Chesky και ισως ανακαλυψεται επεπλεον δυνατοτητες του συστηματος σας.
Welcome to the Audiophile Society!
Specializing in the creation of the best Hi-Resolution 3D audio recordings of emerging and established artists.theaudiophilesociety.com
Δεν το είδα ακόμη αλλά μου ήρθε και άλλο αστείο (not) στο μυαλό γαιτί τώρα είδα ότι είναι της DG.
Τα κατέβασα πολύ εύκολα.Πως κατεβαίνει το δωρεάν; Ζητάει κάποιο κωδικό
View attachment 358188
Να το δεις ολόκληρο, επιδεικνύει μεταξύ άλλων και τεχνικές επεξεργασίας από το master tape στο κοπτικό κατά το αγνό παρθένο βινυλιακό mastering ... βεβαίως βεβαίως.Δεν το είδα ακόμη αλλά μου ήρθε και άλλο αστείο (not) στο μυαλό γαιτί τώρα είδα ότι είναι της DG.
...