Απίστευτο!!!!!!!!

Reaction score
5
Ναι. Και στην Αμερική έχει 750 δολάρια. Σε μεγάλα μαγαζιά. Με παζάρια ποιος ξέρει πόσο. Δηλαδή ίσως μπορείς να το βρεις κοντά στα 500 ευρώ.
Διαλέχτε και πάρτε...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.750
Ναι. Και στην Αμερική έχει 750 δολάρια. Σε μεγάλα μαγαζιά. Με παζάρια ποιος ξέρει πόσο. Δηλαδή ίσως μπορείς να το βρεις κοντά στα 500 ευρώ.
Διαλέχτε και πάρτε...
Το Πάσχα που ήμουν Αμερική, το βρήκα (στο CompUSA που έκλεινε) σε προσφορά 399 $ + 9% VAT (το ΦΠΑ).
Περίπου 320 € ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απίστευτο!!!!!!!!

Το Πάσχα που ήμουν Αμερική, το βρήκα (στο CompUSA που έκλεινε) σε προσφορά 399 $ + 9% VAT (το ΦΠΑ).
Περίπου 320  ...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ..........................αν το Sony έχει 399$ στις ΗΠΑ, το Samsung πόσο να μπορείς να το βρείς άραγε?..........249$?????? wall_1

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.750
Δεν είναι αυτή η τιμή παντού στην Αμερική. Η CompUSA δε μπορεί να ανταγωνιστεί τα online καταστήματα και κλείνει 128 μαγαζιά.
Στο κεντρικό κατάστημα του Σικάγο που ήμουν, είχε αρχίσει το clearance 2-3 βδομάδες πριν πάω και το κατάστημα ήταν σχεδόν άδειο. Υπήρχε το SONY που αναφέρθηκε και κάποια άλλα που δε θυμάμαι.

Reaction score
1
Απάντηση: Απίστευτο!!!!!!!!

Διαφορετικου ειδους απιστευτο ειναι αυτο. Ειναι δυνατον να μην κανει αναπαραγωγη, ή ειναι λαθος?

Reaction score
0

Διαφορετικου ειδους απιστευτο ειναι αυτο. Ειναι δυνατον να μην κανει αναπαραγωγη, ή ειναι λαθος?
Όταν κυλοφόρησε δεν υπήρχε software αναπαραγωγής για pc........και όπως πάντα ξέχασαν να το ανανεώσουν.......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
4

Reaction score
0
ξ

Μηπως χρησιμοποιει κανα MPG2 για αυτο εχει και φθηνα?
Και τα τρία παίζει όπως προστάζει το spec, αλλιώς τι player θα ήταν; Φαντάζεσαι να ψάχναμε την κωδικοποίηση στο οπισθόφυλλο για να δούμε θα μας παίξει; wall_1

Φθηνό πάντως δεν είναι, σε καμία περίπτωση. Πρώτης γενιάς player είναι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

VG

Reaction score
0
Νομιζω ηδη η toshiba και η samsung ειναι ετοιμες να ριξουν στην αγορα των ΗΠΑ μοντέλα των 100$,καπου υπηρχε εδω μεσα η σχετικη ειδηση.

Reaction score
4
Δηλ με λιγα λογια ποιο blu ray θα προτεινατε για αγορα σημερα? (απαραιτητη προυποθεση να εχει MPG4 η VC1 codec και να εχει 7 αναλογικες εξοδους)

Κατι τετοιο ψαχνω εγω σε τιμη εως 700 ευρω.

Εχω δει καποια μοντελα αλλα ειναι πανακριβα!

Reaction score
4
Aν και κανονικα θα πρεπει να δειξω αυτοσυγκρατηση και να περιμενω τα universal players.
Κατι παει να γινει εδω αλλα δεν το βλεπω να γινεται συντομα..

News

May 9, 2007 - Update: Universal Denies Going Neutral

Posted May 9, 2007 by Josh

Heise Online, a German IT website, is reporting that during a press conference, representatives from Pioneer announced that Universal will break their exclusivity agreement with HD DVD. This would allow Universal, the only large studio exclusively supporting HD DVD, to freely distribute their movies on Blu-ray. It is important to note that this announcement has not yet been confirmed by Universal.

It has long been speculated that Universal was receiving monetary compensation for being an exclusive HD DVD studio. This announcement would signal that they have decided to forgo the compensation in order to release titles on Blu-ray. Most would agree that this move would effectively end the war, and no matter what side you support, a single HD format is the best long term solution.

Keep watching this space, and we'll update the story as needed.

Reaction score
0

Λευτέρη εγώ πάντως θα έπαιρνα το Sony BDP-S1E(999E) αν δεν είχα πάρει PS3.....αλλά έχει 5.1 αναλογικές όχι 7.1......το πιο φτηνό με 7.1 είναι το Panasonic DMP-BD10(1299E)......όλα τα players υποστηρίζουν όλους τους codecs.:sad:

Reaction score
4
Panasonic DMP-BD10-The bad: Very expensive; terrible remote; relatively slow load times; no HDMI 1.3. wall_1wall_1wall_1

BR Drive για pc δεν παιρνω γιατι και παλι κοστιζει μια περιουσια ενω με λιγα παραπανω χρηματα παιρνεις κανονικο player και υπαρχει και το προβλημα μετα με τον ηχο..
Πως θα παρω HD ηχο απο το pc?

Reaction score
0

Panasonic DMP-BD10-The bad: Very expensive; terrible remote; relatively slow load times; no HDMI 1.3. wall_1wall_1wall_1

BR Drive για pc δεν παιρνω γιατι και παλι κοστιζει μια περιουσια ενω με λιγα παραπανω χρηματα παιρνεις κανονικο player και υπαρχει και το προβλημα μετα με τον ηχο..
Πως θα παρω HD ηχο απο το pc?
Ουφ......τι 'σε σύ ρε? :happy_9: .................το τελευταίο που ανακοινώθηκε είναι αυτό:

http://www.hdblog.gr/archives/325

το οποίο έχει και δυνατότητα εξόδου 24fps....................αλλά για τιμή κάτω από το χιλιάρικο.........απλά ξέχνα το.....:happy_4:

Reaction score
4
Α τωρα μαλιστα! :happy_5:

Παντως οταν θα παρω σιγουρα θα ακουσω πρωτα την γνωμη σου!
Ξερεις πολλα εσυ! :cool_4:

Reaction score
0

Α τωρα μαλιστα! :happy_5:

Παντως οταν θα παρω σιγουρα θα ακουσω πρωτα την γνωμη σου!
Ξερεις πολλα εσυ! :cool_4:
Αν πάρεις και ποτέ.......:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: ..........εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έπαιρνα αυτό........και ας τους άλλους να λένε......μπορεί τα άλλα να έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας αλλά για την τιμή του είναι πολύ καλό.......εγώ πάντως αν πέσει στα 400Ε θα το πάρω μόνο και μόνο για τις 5.1 αναλογικές.........και το PS3 θα το εκθέσω στο μουσείο........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=bd-p1000

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.360
Members
38.303
Νεότερο μέλος
Nancy.