Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Reaction score
5
Meet the first of Onkyo’s new A/V receivers built to embrace high-definition media such as Blu-ray Disc and HD DVD.The TX-SR605 7.1-channel A/V receiver embodies this new generation, with its remarkable processing capabilities courtesy of HDMI (High Definition Multimedia Interface).With the ability to keep everything in the digital domain, the TX-SR605 provides complete control of every video and audio format available today. Bringing high-definition A/V processing to Onkyo’s renowned approach to sound gives this A/V receiver a distinct advantage in the home. Delivering the latest in usability and versatility—such as multi-room playback, a full connectivity suite (with switching and upconversion), room calibration and integrated system control—the TX-SR605 is poised to set new benchmarks in performance-driven home theater.

http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_5710611.html

Τιμη καταλόγου 599ευρω... αναμενομενη ~500ευρω!!!

Γερμανικο ρεβιου: http://www.areadvd.de/hardware/2007/onkyo_tx_sr605e_1.shtml
Μεταφρασμένο: http://babelfish.altavista.com/babe...advd.de/hardware/2007/onkyo_tx_sr605e_1.shtml

Reaction score
0
Απάντηση: Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

599? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ..............κάποιο λάθος θα έγινε.

Reaction score
0
πολυ καλη η τιμη για αυτα που παρεχει. Μπορει καποιος να μου κανει λιγο πιο λιανα το ποσο δυνατος σε Watt ειναι? Επειδη εχω συνηθισει να βλεπω 7x100 , 7x110 , 7x150 πχ και δεν μπορω να συγκρινω ετσι οπως γραφει στα specs τη δυναμη του...

Επισης η Onkyo απο φημη πως τα παει? Προς το παρον ας πουμε εγω που δεν ξερω ακουω απο αλλους για Denon πιο μουσικους, Yamaha πιο home-cinema , Pioneer αξιοπρεπεις , Sony καλυτερα μακρια... Για onkyo δεν εχω ακουσει τιποτα...

Reaction score
62
πολυ καλη η τιμη για αυτα που παρεχει. Μπορει καποιος να μου κανει λιγο πιο λιανα το ποσο δυνατος σε Watt ειναι? Επειδη εχω συνηθισει να βλεπω 7x100 , 7x110 , 7x150 πχ και δεν μπορω να συγκρινω ετσι οπως γραφει στα specs τη δυναμη του...

Επισης η Onkyo απο φημη πως τα παει? Προς το παρον ας πουμε εγω που δεν ξερω ακουω απο αλλους για Denon πιο μουσικους, Yamaha πιο home-cinema , Pioneer αξιοπρεπεις , Sony καλυτερα μακρια... Για onkyo δεν εχω ακουσει τιποτα...
Κοίτα...κατ αρχήν μην ακούς τίποτα. Δεν υπάρχει μιο μουσικός, πιο home cinema και πιο έξω απο δώ!!!! Όλα τα παραπάνω είναι γενικότητες. Στο λέω, γιατί πχ η σειρά ES της Sony βάζει πολλούς πιο ακριβούς ενισχυτές κάτω. Όσο για τους ONKYO είναι πολύ καλοί και τίμιοι για τα λεφτά τους ενισχυτές!!

Reaction score
0
τον εχει και το technixx.gr στα 566 + καποια μεταφορικα αν δεν εισαι Θεσαλλονικη. Τωρα απο διαθεσιμοτητα δε ξερω τι εχουν, αλλα θα παρει λιγοτερο απο 2 εβδομαδες λογω αποστασης σιγουρα (αν τον εχουν ετοιμοπαραδοτο ή εστω τον φερνουν σε 2-3 μερες)

minas

Πισιά
Reaction score
4.005
Εντυπωσιακός για τα χρήματά του :cool_4:
Ομολογώ ότι με τρώνε κι εμένα τα χεράκια μου...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Oντως καταπληκτικη τιμη αλλα οσο αφορα την ισχυ κρατηστε μικρο καλαθι.
Αναφερει 140 W στο καναλι ,αλλα στα 6Ω και τα καναλια οδηγουμενα ενα ενα!!!
Ανωτατη καταναλωση 630w!!!μονο!!!
Ακομη ειναι μολις 11.5 κιλα ,αρα μονο τροφοδοτικο

Reaction score
4
Oντως καταπληκτικη τιμη αλλα οσο αφορα την ισχυ κρατηστε μικρο καλαθι.
Αναφερει 140 W στο καναλι ,αλλα στα 6Ω και τα καναλια οδηγουμενα ενα ενα!!!
Ανωτατη καταναλωση 630w!!!μονο!!!
Ακομη ειναι μολις 11.5 κιλα ,αρα μονο τροφοδοτικο
Ποιος τα σχεδιαζει? Τυφλος ειναι?

Καλη τιμη αλλα ... Δεν λεω δεν κοιταω μονο την εμφανιση σε μια συσκευη αλλα απο σχεδιασμο πασχει!

Ενταξει ρε Νικο 630W δεν ειναι και λιγα για μας τους ταινιακους!
Εδω ο Pioneer που εχω ειναι 480W και τον εχω καταευχαριστηθει!

Μπορουμε να παρουμε και εναν τελικο (αν παρουμε αυτο το onkyo) για να οδηγουμε τα μπροστα ...

Εγω σκεφτομαι να το παρω πολυ σοβαρα αλλα αυτος ο σχεδιασμος ειναι αστα να πανε !!!

Ιδιως οταν κοιταω το σχεδιο και την εμφανιση του VSX 1015 S

Reaction score
2
Ο onkyo βγαζει μονο sub pre-out αν δεν κανω λαθος. Ειχαν αρχισει να τρεχουν τα σαλια μου, αλλα μαζευτηκα...

Reaction score
7
Μπορουμε να παρουμε και εναν τελικο (αν παρουμε αυτο το onkyo) για να οδηγουμε τα μπροστα ...
Δεν έχει Pre-Outs wall_1 Βέβαια έχει δυνατότητα διενίσχυσης. Για ένα μικρό χώρο πάντως μια χαρά είναι :bravo:

Reaction score
2
Παρεξηγησις, δεν ειναι αυτος ο λογος που μαζευτηκα, ειναι επειδη καταφερα και ξεπερασα την καταναλωτικη μου μανια που εχει χτυπησει κοκκινα τωρα τελευταια. Δεν εχω στησει καν ΗΤ ακομα, με ενα σετ Ζ-5500 ειμαι...

Reaction score
5
Μια πρωτη ματια στον NR905 - (1990ευρω)

Audio Features:

• TX-NR905 7.1-Channel Home Network Receiver
  • 220 W/Ch, Continuous 6 , 1 kHz, 1 Channel Driven, IEC
  • THX™ Ultra2™ Certified (with THX Processing)
  • DTS-HD® Master Audio, DTS-HD® High-Resolution Audio, Dolby® TrueHD, Dolby® Digital Plus Decoding
  • Massive Toroidal Transformer and Two Separate Transformers for Audio and Video Processing
  • VLSC (Vector Linear Shaping Circuitry) for All Channels
  • 192 kHz/24-Bit Burr Brown DACs (PCM1796) for All Channels
  • Microsoft PlaysForSure Certified for Streaming Windows Media Audio
  • Ethernet Port for Onkyo e-Control System and Internet Radio
  • HDMI (v.1.3a) Audio and Video Processing
  • HQV Reon-VX Video Processing
  • HDMI Upscaling and Upconversion (to 1080p)
  • Component Video Upconversion
  • HDTV-Capable HDMI (4 Inputs and 2 Outputs) and Component Video (100 MHz) Switching (3 Inputs and 1 Output)
  • Dual Push-Pull Amplifier Design with 3-Stage Inverted Darlington Circuitry
  • WRAT (Wide Range Amplifier Technology)
  • Three Advanced TI 32-Bit Processing DSP Chips
  • Audyssey MultEQ® XT to Correct Room Acoustic Problems and to Calibrate Speakers
  • Neural™-THX™ Surround Technology for Gaming, Movies and Broadcasting
  • Powered Zone 2 and Zone 2 Video Out (Composite); Zone 2/Zone 3 Pre Outs with Volume, Balance and Bass/Treble (Zone 2 Only) Controls
  • RS232, IR and 12 V Trigger Connectivity
  • Onkyo RIHD for System Control
  • Pure Audio Mode
  • USB Port for a USB Mass Storage Device
  • Bi-Amping and BTL (Bridged Transless) Capability
  • Independent Crossover Adjustment for F/C/S/SB (40/50/60/70/80/90/100/ 120/150/200 Hz)
  • 40 FM/AM Radio Presets with RDS
  • Compatible with RI (Remote Interactive) Dock for the iPod
  • 200 W/Ch, Continuous 6 , 1 kHz, 1 Channel Driven, IEC
  • THX™ Ultra2™ Certified (with THX Processing)
  • DTS-HD® Master Audio, DTS-HD® High-Resolution Audio, Dolby® TrueHD, Dolby® Digital Plus Decoding
  • H.C.P.S. (High Current Power Supply) Massive High Power Transformer
  • VLSC (Vector Linear Shaping Circuitry) for All Channels
  • 192 kHz/24-Bit Burr Brown DACs (PCM1796) for All Channels
  • HDMI (v.1.3a) Audio and Video Processing
  • HQV Reon-VX Video Processing
  • HDMI Upscaling and Upconversion (to 1080p)
  • Component Video Upconversion
  • HDTV-Capable HDMI (4 Inputs and 1 Output) and Component Video (100 MHz) Switching (3 Inputs and 1 Output)
  • Dual Push-Pull Amplifier Design with 3-Stage Inverted Darlington Circuitry
  • WRAT (Wide Range Amplifier Technology)
  • Three Advanced TI 32-Bit Processing DSP Chips
  • Audyssey MultEQ® XT to Correct Room Acoustic Problems and to Calibrate Speakers
  • Neural™-THX™ Surround Technology for Gaming, Movies and Broadcasting
  • Powered Zone 2 and Zone 2 Video Out (Composite); Zone 2/Zone 3 Pre Outs with Volume, Balance and Bass/Treble (Zone 2 Only) Controls
  • RS232, IR and 12 V Trigger Connectivity
  • Onkyo RIHD for System Control
  • IntelliVolume
  • Pure Audio Mode
  • Bi-Amping and BTL (Bridged Transless) Capability
  • Color-Coded 7.1-Multichannel Inputs and Pre Outs
  • Independent Crossover Adjustment for F/C/S/SB (40/50/60/70/80/90/100/ 120/150/200 Hz)
  • 40 FM/AM Radio Presets with RDS
  • Compatible with RI (Remote Interactive) Dock for the iPod

Αναμενονται ανακοινωσεις για τα "ενδιαμεσα" μοντελα SR875-1499ευρω και SR805-1199ευρω (ιουλιο) και SR705-899ευρω (αυγουστο)...

http://img167.imageshack.us/my.php?image=onkyo20072fh0.jpg

Ετσι η ΟΝΚΥΟ θα εχει συμπληρωσει 5 μοντελα που υποστηριζουν τα νεα audio format με τιμες ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ απο 590 ως 1990ευρω! :bravo:

PDF με τα μοντελα 2007 της ΟΝΚΥΟ: http://www.mediafire.com/?egbre2lj1p9

Attachments

Reaction score
0
NR905 - (1990ευρω). ξερει κανεισ εαν εχει ερθει η ποτε ερχετε. ευχαριστω προκαταβολικα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
1 ερωτηση ποιος εχει br και hdvd και που βρισκει ταινιες με ελληνικους υποτιτλους, νοικιαζει ,η τα λεμε για να περναει η ωρα .Αν δεν λυθουν καποια ζωτικα προβληματα παλι 5,1 θα παιζουν οι περισοτεροι δεν θα βρισκουν ταινιες να αγορασουν με ελλ υποτιτλους ,να νοικιασουν ωστε να δουν η να κοπιαρουν κατι .Και ετσι δεν τσουλαει το πραμα ,μονο για συγκριτικα θα τα εχουμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟwall_1 wall_1 wall_1 wall_1

Reaction score
62
1 ερωτηση ποιος εχει br και hdvd και που βρισκει ταινιες με ελληνικους υποτιτλους, νοικιαζει ,η τα λεμε για να περναει η ωρα .Αν δεν λυθουν καποια ζωτικα προβληματα παλι 5,1 θα παιζουν οι περισοτεροι δεν θα βρισκουν ταινιες να αγορασουν με ελλ υποτιτλους ,να νοικιασουν ωστε να δουν η να κοπιαρουν κατι .Και ετσι δεν τσουλαει το πραμα ,μονο για συγκριτικα θα τα εχουμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟwall_1 wall_1 wall_1 wall_1
πόσο δίκιο έχεις...

minas

Πισιά
Reaction score
4.005
Μάλλον η πρώτη αντίδραση όσων είδαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές των νέων Onkyo ήταν "I gotta get me one of these". Εμένα σίγουρα ήταν και ξέρω τουλάχιστον 2-3 άλλους.
Και η δεύτερη αντίδραση ήταν: Το παίρνω... και μετά τι θα το κάνω??
Φοβάμαι ότι έχουμε ομοφωνία. Και δεν είναι ότι ήρθαν οι Onkyo πολύ νωρίς...απλά όλα τα υπόλοιπα έχουν καθυστερήσει αδικαιολόγητα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
στο γκαλοπ που εκανα ειδαμε οτι οι περισοτεροι παιζουν 5,1 Και δευτερο ποσοι μπορουν οικονομικα και χωροταξιακα να βαλουν αλλα 2 ηχεια στο χωρο τους.
Και εγω ο βλαχος στο χωριο θελω φεραρι σαν αυτη που ειδα στν τελεοραση
αλλα αν την σπαω στις λακουβες η παω το πολυ με 40 στους δρομους του χωριου δεν με νοιαζει ,τη φεραρι να μου δωσετε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent