Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Reaction score
0
Ουπς!! Εννοώ πΑραγγελία, γιατί με το πΕραγγελία θα γίνω περίγελως
καταρχήν θα διαλέξεις την γλώσσα που σε βολεύει (έχει γερμανικά και αγγλικά), μετά θα επιλέξεις τον ενισχυτή σου, θα διαλέξεις τρόπο πληρωμής (εγώ διάλεξα με αντικαταβολή), θα δώσεις τα στοιχεία σου (όνομα, email, διέυθυνση, τηλέφωνο κλπ).

Θα σου στείλουν ένα mail που θα έχει το trackin number. Με αυτό θα μπορείς να μπαίνεις στην σελίδα της UPS και να βλέπεις την πορεία του δέματος :πότε έφυγε από Γερμανία, πότε έφτασε Ιταλία, πότε έφτασε Σπάτα και βουαλά στην πόρτα σου ......

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.592
Αυτό που λες γίνεται στο schlauershoppen.Το digital-versand δεν δίνει επιλογή γλώσσας στα αγγλικά, και σαν τρόπο πληρωμής δίνει αυτό το αναθεματισμένο vorkasse (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) και μόνο αυτόν, που δεν ξέρω και τι σημαίνει. Γι αυτό λέω να δώσω 150 ευρώ παραπάνω, και να το πάρω από το schlauershoppen, που δίνει επιλογή αντικαταβολής - εκτός αν βρω λύση με το digital-versand. Σ' ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ.

Reaction score
0
από ποιά Γερμανικά online stores αγοράσατε τον onkyo?
πόσο σας στοίχισε; (μαζί τα μεταφορικά)
μπορεί να βγάλει ακόμα δυο μπροστινά (όπως ο yamaha 659 που έχω) για πιο τρισδιάστατο ήχο?

ευχαριστώ

Reaction score
62
από ποιά Γερμανικά online stores αγοράσατε τον onkyo?
πόσο σας στοίχισε (μαζί τα μεταφορικά)

ευχαριστώ
Απο το schlauershoppen.de
Πολύ καλές τιμές, μεταφορικά γύρω στα 50€ και δέχονται και αντικαταβολή!!

Reaction score
0
Και τα δυο καταστήματα είναι εξίσου αξιόλογα. Εγώ είχα αγοράσει (και μάλλον θα αγοράσω ξανά) από το δεύτερο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Reaction score
2
Μόλις σήμερα παρέλαβα από το www.schlauershoppen.de τον TX-SR606.

Το πήρα με αντικαταβολή (κοστίζει +20 ευρώ περίπου) , όλα πληρωμένα μου βγήκε 550 ευρώ .16 μέρες περίμενα για τη παραλαβή και έχω μείνη πάρα πολύ ικανοποιημένος.

Reaction score
0
Menge Artikel Artikelbezeichnung
----- ------- --------------------------------
1 243817 Onkyo TX-SR 606 silber
1 177632 TECHNIKdirekt.de Cap
1 256683 TECHNIKdirekt.de Trinkflasche
1 257600 TECHNIKdirekt.de Schlüsselband
Art. N Amount Description Price EUR Sum EUR

-------------------------------------------------------------------------------------
243817 1 Onkyo TX-SR 606 silber 442,00 EUR 442,00 EUR
-------------------------------------------------------------------------------------
Subtotal: 442,00 EUR
Delivery costs Pick up service * 22,00 EUR

Total sum 464,00 EUR

Η παραγγελία έγινε στις 4/9/08 και η παράδοση θα είναι αύριο με UPS.
It doesn't get any better than this! και άσε τον εδώ αντιπρόσωπο να κουρεύεται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87