Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Reaction score
147
καλα ενοειται!δεν το συζηταμε αυτο.απλα εγραψα και μια τιμη πολυ καλη με εκπτωση που δεν γινεται σε ονκυο κανονικα.

ποιο καλο παιδακι θα ερθει μια μερα σπιτι μου με τον 705 να τον βαλουμε να παιξει με τα martin logan και να δουμε πως θα τα παει σε σχεση με τον cav a8?

Reaction score
0
OFF topic: In Europe, using banana plugs is prohibited

Αν και είμαι λίγο Off Topic θα το ρωτήσω γιατί θα σκάσω :mad_3: .... Μετά από λίγο έριξα ένα μάτι στο manual μήπως και αναφέρει κάτι και το μάτι μου έπεσε στην σελίδα 22 κάτω κάτω δεξιά όπου αναφέρει πως "In Europe, using banana plugs to connect speakers to an audio amplifier is prohibited". Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι διαφορετικό και ταίριαξε;
OFF topic:
Όσο και αν είναι απίστευτο, οι «μπανάνες» δεν επιτρέπονται να χρησιμοποιηθούν για σύνδεση των ηχείων στην Ευρωπαϊκή Ένωση για λόγους ασφαλείας! (πιθανόν για να μην τοποθετηθούν κατά λάθος σε κάποια πρίζα του δικτύου των 230V). Για το σκοπό αυτό επιβάλλεται οι κατασκευαστές των ενισχυτών να απενεργοποιούν τις αντίστοιχες υποδοχές. Στην περίπτωση της Onkyo, χρησιμοποιείται ένα πλαστικό σωληνάκι (κόκκινου χρώματος – αν θυμάμαι καλά) το οποίο τοποθετείται στην θηλυκή υποδοχή της «μπανάνας» στον ενισχυτή, έτσι ώστε να κάνει αδύνατη τη μηχανική είσοδο, αλλά και να αποτρέπει την ηλεκτρική επαφή.
Ευτυχώς, αυτά τα σωληνάκια βγαίνουν σχετικά εύκολα, με τη βοήθεια ενός μικρού κατσαβιδιού και ενός μυτοτσίμπιδου, αν τα «πιάσεις» και τα σηκώσεις από το εσωτερικό τους.
Επειδή η συγκεκριμένη προδιαγραφή ασφαλείας είναι μάλλον υπερβολική (το πολύ να κάψει κάποιος τα woofer ή τον ενισχυτή, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να απειληθεί ανθρώπινη ζωή) μπορείς να τα βγάλεις άφοβα.

Reaction score
4
Επειδη απειχα αρκετο καιρο απο τα του home cinema, μπορει καποιος να μου πει ποιοι ειναι οι Ενισχυτες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη που φερουν Hdmi 1.3 - τα καινουρια forma ηχου και εχουν φυσικα 7 καναλια?

Σκεφτομαι να παρω ενα αλλα δεν ξερω τιμες ...

Καμια προταση?

Και για συμπληρωμα κανα bluray η Hd dvd ακι. :happy_9:

Reaction score
0
Pioneer
Pioneer VSX-LX50

Denon
Denon AVR-2308
Denon AVR-3808
Denon AVR-4308

Onkyo
Onkyo TS-SR605
Onkyo TS-SR705
Onkyo TS-SR805
Onkyo TS-SR875
Onkyo TS-NR905

Yamaha
Yamaha RX-V1800
Yamaha RX-V3800

Μια μικρή λίστα με τα περισσότερα νέα μοντέλα (ίσως μου ξέφυγε κάποιο). Όλα έχουν HDMI 1.3a, τα νέα φορμά ήχου και 7.1. Όσο για τιμές πρέπει να αποφασίσεις αν θα αγοράσεις από Ελλάδα ή από εξωτερικό μιας και οι διαφορές είναι μεγάλες. Προσωπικά σαν κάτοχος του Onkyo TX-SR705 σου τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Το κόστος του είναι περίπου 850€ (μαζί με τα μεταφορικά) από Γερμανία.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.592
Καλησπερίζω το forum σαν νέο μέλος!!
Έχοντας διαβάσει το topic για τους νέους Onkyo, ψήνομαι να αγοράσω από Γερμανία τον 875 ή τον 905. Χρειάζομαι όμως τη βοήθειά σας, και ειδικότερα του φίλου energy, γιατί από γερμανικά.... τίποτα. Για τον 875 στο digital-versand και αποστολή στην Ελλάδα, μου βγάζει σαν τρόπο πληρωμής την λέξη vorauskasse. Καμμιά ιδέα τι σημαίνει; Γιατί στο schlauershoppen εμφανίζει και αγγλικά (όπου πάμε καλά), αλλά τα πληρώνω 150 ευρώ παραπάνω.
Ευχαριστώ θερμά
Γιάννης

Reaction score
0
Επειδη απειχα αρκετο καιρο απο τα του home cinema, μπορει καποιος να μου πει ποιοι ειναι οι Ενισχυτες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη που φερουν Hdmi 1.3 - τα καινουρια forma ηχου και εχουν φυσικα 7 καναλια?

Σκεφτομαι να παρω ενα αλλα δεν ξερω τιμες ...

Καμια προταση?

Και για συμπληρωμα κανα bluray η Hd dvd ακι. :happy_9:

νόμιζες ότι επειδή άλλαξες αβαταρ δε θα σε καταλάβω?????
για πες δυνατά τι ακριβώς θέλεις?????????
ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ HDMI 1.3???????????????????????

άμα σ αρχίσω στις ντομάτες παλιόΓιδο!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
4
νόμιζες ότι επειδή άλλαξες αβαταρ δε θα σε καταλάβω?????
για πες δυνατά τι ακριβώς θέλεις?????????
ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ HDMI 1.3???????????????????????

άμα σ αρχίσω στις ντομάτες παλιόΓιδο!!!!!!!!!!!!!
Αφου τις πλεξουδες τις πουλησα :happy_9:

Reaction score
0
να πάρεις έναν φτηνό και να συνδέσεις τα μηχανάκια με αναλογική σύνδεση..

έχω ακούσει τα χίλια μύρια από σένα ένα χρόνο τώρα.. (δε θα σ αφήσω σε ψηφιακό κλαρί Γίδαρε :violent: )...

Reaction score
4
να πάρεις έναν φτηνό και να συνδέσεις τα μηχανάκια με αναλογική σύνδεση..

έχω ακούσει τα χίλια μύρια από σένα ένα χρόνο τώρα.. (δε θα σ αφήσω σε ψηφιακό κλαρί Γίδαρε :violent: )...
Θα το εκανα αν ειχα τον παλιο.
Τον εδωσα με την σκεψη οτι σταματω με αυτο το χομπι για λιγο καιρο ...
Αλλα μου ξαναμπηκε ο διαολος μεσα μου. (δεν θελω σχολια για το μεσα μου)
Τωρα σιγα σιγα ψηνομαι για ενισχυτη και dvd.
Απο ηχεια θα δω αργοτερα...

Κατσε να ερθει και ο Δεκεμβρης να δουμε καμια προσφορα ... Η κανα power buy αν παιξει ... :cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Μα πάλι εκεί θα καταλήξεις......:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: .......ο πιο φτηνός με hdmi 1.3 είναι ο TX-SR605 της Onkyo.....:happy_4:

Reaction score
0
Θα το εκανα αν ειχα τον παλιο.
Τον εδωσα με την σκεψη οτι σταματω με αυτο το χομπι για λιγο καιρο ...
Αλλα μου ξαναμπηκε ο διαολος μεσα μου. (δεν θελω σχολια για το μεσα μου)
Τωρα σιγα σιγα ψηνομαι για ενισχυτη και dvd.
Απο ηχεια θα δω αργοτερα...

Κατσε να ερθει και ο Δεκεμβρης να δουμε καμια προσφορα ... Η κανα power buy αν παιξει ... :cool_4:
θες και προβολέα ή hd tv... !!!!!!!!!!!!!!
πούλα το Peugeot!!!!!!!!!! :happy_5:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Μα πάλι εκεί θα καταλήξεις......:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: .......ο πιο φτηνός με hdmi 1.3 είναι ο TX-SR605 της Onkyo.....:happy_4:
Εσυ που ξερεις απο αυτα λεει τιποτα ο εν λογω?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.592
Συγνώμη που σας βγάζω από το κλίμα, αλλά μήπως μπορεί κάποιος φίλος (dimitriσ k, energy ή όποιος άλλος)να με βοηθήσει στην περαγγελία του 875 από το digital-versand;
Ευχαριστώ και πάλι
Γιάννης

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.592
Ουπς!! Εννοώ πΑραγγελία, γιατί με το πΕραγγελία θα γίνω περίγελως

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250