Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Reaction score
0
O 705 φαινεται αυτη τη στιγμη το πιο ολοκληρωμενο πακετο σε προσιτη τιμη. Θελω να μαθω και εγω οπως περισσοτερα και να δω και αν θα βγει κανενα πιο προσιτο μοντελο απο yamaha/pioneer με υποστηριξη στα νεα codecs. Κανα μηνα-2 τους εχω ακομα με την τριπλη εξεταστικη που ερχεται :(

Reaction score
0
Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό αναμονής και υπομονής είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο TX-SR705 είναι στο σπίτι μου από την Πέμπτη 11-10. Μετά από 3 μέρες συμβίωσης μαζί του μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και είδα τεράστια βελτίωση στο κομμάτι του ήχου σε σχέση με το παλιό μου Pioneer όλα σε ένα.
Θα βάλω τα δυνατά μου έτσι ώστε σήμερα να μπορέσω να σας παρουσιάσω τις εντυπώσεις μου αναλυτικότερα αν και ακόμα δεν πρόλαβα να κάνω όλα όσα θέλω. :happy_4:

Reaction score
0
Φυσικά και επιτρέπεται φίλτατε δεν το έχομεν κρυφό :crazy_3: Αγοράστηκε από εδώ και το τελικό ποσό που πλήρωσα είναι 854€.

Reaction score
2
Ρε παιδια, για εξηγηστε μου λιγο γιατι με ενα προχειρο search δεν βρηκα ακρη, μη σας πω μπερδευτηκα κιολας.

Πες οτι τον περνουμε τον DTS HD / True DD Ready ενισχυτη, ωραια? Με τις υπαρχουσες συνθηκες μπορουμε να του δωσουμε να παιξει τετοιο υλικο απο μια απλη καρτα ηχου μεσω οπτικης/ομοαξονικης? Αρκει το bandwidth, και δουλευει το SPDI/F passthrough? Θελουμε οπωσδηποτε Hdmi 1.3 γι'αυτα τα φορμα? Το οποιο απ' οτι εχω δει, δεν κυκλοφορει καρτα ήχου που να δινει απο hdmi (εξαιρεση η auzentech που εχει πει οτι θα βγαλει ενα expantion board καααποια στιγμη), ουτε καρτα γραφικων με σοβαρο chipset ηχου επανω.

Τι γινεται τελικα?

Reaction score
62
Μερικές πρόχειρες φωτογραφίες του TX-SR705

Φίλε μου τον παράγγειλα κι εγώ απο τη Γερμανία, απο το μαγαζί που τον πήρες κι εσύ!!! Ξέρεις περίπου πόσες μέρες κάνει να έρθει?? Γιατί μ' έχει φάει η ανυπομονησία!!!!
:happy_9:

Reaction score
0
Φίλε Δημήτρη καλορίζικος και είμαι σίγουρος πως θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος με την αγορά σου.
Στην δική που περίπτωση λοιπόν άγγιξα τα όρια της υπομονής μου μιας και όταν έκανα την παραγγελία μου στο site έλεγε Delivery Time:5-7 Days το οποίο τελικά μεταφράστηκε σε 1 μήνα (ίσως και λίγο περισσότερο) μέχρι να τον πάρω στα χέρια μου γιατί δεν υπήρχε διαθεσιμότητα από την Onkyo.
Τώρα για την δική σου περίπτωση δες την εικόνα. Αυτό που κατάλαβα πάντως είναι πως από την Γερμανία μέχρι το Μπάρι της Ιταλίας πάει οδικός και από εκεί στα Σπάτα. Αν μένεις Αθήνα ίσως παραλάβεις την ίδια μέρα, αν όμως είσαι επαρχία είναι +1 μέρα (εγώ παρέλαβα στις 12-10-07).
Τέλος να αναφέρω πως το πακέτο ήτανε σε άριστη κατάσταση όταν παρέλαβα. Ελπίζω να σε κάλυψα και είμαι στην διάθεση σου για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση :happy_4:

Reaction score
0
Παρέλαβα χθες τον 705.... μια χαρά είναι το μηχάνημα ....
στην πόρτα μου με αντικαταβολή (ο οδηγός μου είπε οτι χθες παρέδωσε κι άλλους ), έπρεπε να είχαμε κάνε Power buy ....lol.....

... τι γκουμούτσα remote είναι αυτό (φονικό όπλο...)

επίσης να πω οτι είναι πολύ εύκολος στις συνδέσεις του, σήμερα θα παίξω λίγο με το adussey

Reaction score
0
Όντος το remote είναι σαν παντόφλα αλλά τι να κάνεις. Το καλό είναι πως δουλεύει άψογα με την Τv μου αλλά και μερικώς με το Pioneer DV-600 οπότε έχω μόνο αυτό στα χέρια μου όταν βλέπω ταινία. Σκέφτομαι το Σ/Κ να δοκιμάσω και τα Macros γιατί όπως έχω διαβάσει είναι πολύ βολικά.
Όσο για το Audyssey τολμώ να πω πως κάνει πολύ καλή δουλειά και αν είχα καλύτερο χώρο με ποιο σωστή διαρρύθμιση θα έκανε ακόμα καλύτερη.

Reaction score
0
το θέμα είναι οτι είχα πάρει πρόσφατα remote learning, με οθόνη αφής κλπ, εάν η παντόφλα δουλέυει θα το βγάλω αγγελία ....

με το ps3 πάντως ο 705 κεντάει .....

Reaction score
0
σκεφτομαι να παρω και εγω εναν απο γερμανικο ebay γυρω στα 700 ευρω. Ο μονος προβληματισμος μου ειναι επειδη εχει περασει πλεον πολυς καιρος απο τοτε που αυτοι οι Onkyo ητανοι πρωτοι προσιτοι ενισχυτες με hd codecs (κανενα 6μηνο?) μηπως πλεον βγουν και αντιστοιχα προσιτα μοντελα απο yamaha...εχετε ακουσει τιποτα?

Διαφορετικα, αν εξαιρεσουμε την ισχυ (που καποιος μπορει να ειναι αχορταγος, ΟΚ) νομιζω ο 705 δεν εχει τιποτα που να θες να ζητησεις παραπανω στο μελλον. Υποστηριζει ολα τα hd codecs, εχει 7 καναλια, εχει hdmi 1.3 , εχει pre-outs για "αναβαθμιση" με τελικο... μονο σε processing χανει απο τα μεγαλυτερα μοντελα (reon) αλλα αυτο ειναι κατι που μπορεις να το φροντισεις και μονος σου χωρις τον ενισχυτη.

Επισης τιθεται θεμα του αν θα ταιριαξει με οποια ηχεια καταληξω?

Reaction score
62
Φίλε Δημήτρη καλορίζικος και είμαι σίγουρος πως θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος με την αγορά σου.
Στην δική που περίπτωση λοιπόν άγγιξα τα όρια της υπομονής μου μιας και όταν έκανα την παραγγελία μου στο site έλεγε Delivery Time:5-7 Days το οποίο τελικά μεταφράστηκε σε 1 μήνα (ίσως και λίγο περισσότερο) μέχρι να τον πάρω στα χέρια μου γιατί δεν υπήρχε διαθεσιμότητα από την Onkyo.
Τώρα για την δική σου περίπτωση δες την εικόνα. Αυτό που κατάλαβα πάντως είναι πως από την Γερμανία μέχρι το Μπάρι της Ιταλίας πάει οδικός και από εκεί στα Σπάτα. Αν μένεις Αθήνα ίσως παραλάβεις την ίδια μέρα, αν όμως είσαι επαρχία είναι +1 μέρα (εγώ παρέλαβα στις 12-10-07).
Τέλος να αναφέρω πως το πακέτο ήτανε σε άριστη κατάσταση όταν παρέλαβα. Ελπίζω να σε κάλυψα και είμαι στην διάθεση σου για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση :happy_4:

Thanks!!!:cool_4:

Τελευταία ερώτηση!!:happy_9: Tracking είναι το δελτίο που έδειξες της UPS ή σου ήρθε με το δέμα? Φαντάζομαι πως, μόλις μου στείλουν το mail της αποστολής του δέματος, θα μου δώσουν και αριθμό.

Reaction score
0
Μόλις κάνουν την αποστολή θα σου στείλουν ένα mail, μέσα στο οποίο εκτός από τα ωραία λογάκια του στυλ "Hello, your order has been shipped as requested to: και Scheduled Delivery: ##-October-2007" θα έχει αυτό το link και το μαγικό tracking number. Το Screen Shot είναι από το site της UPS και δεν ήτανε μαζί με το δέμα. Απλά να ξέρεις πως το site της UPS δεν ενημερώνεται καθημερινά και από κάποια φάση και μετά ενώ θα λέει ότι είναι ακόμα Γερμάνια θα δεις ξαφνικά Σπάτα και θα πάθεις ένα κάτι "happy_1". Πάντα στην διάθεση σου.

Reaction score
0
Παιδια, απο "μουσικοτητα" (λολ , εφτιαξα και λεξη...καταλαβαινετε τι εννοω) πως τα πανε αυτοι οι onkyo? Δεδομενου οτι μπορω να παρω εναν 705 με γυρω στα 700 ευρω και εναν yamaha 359 με γυρω στα 200 , και δεδομενου επισης οτι για κανα εξαμηνο δε το βλεπω να ακουω τιποτα απο τα νεα codecs anyway, αξιζει ο onkyo, ή να παρω τη δοκιμασμενη λυση (yamaha) και σε 6 μηνες περνω εναν με hdmi και τα νεα codecs που σιγουρα θα υπαρχει στο 500αρικο και ποικιλια μαλιστα?

Δηλαδη με αλλα λογια, αυτοι οι onkyo αξιζουν καθολου γι αμουσικη, ή ολοι τους αγοραζουν απλα επειδη ειναι μακραν οι πιο συμφεροντες σε υποστηριξεις (που οντως ειναι! και πολυυυυ μακραν)?

Reaction score
50
Αν θες να δικαιολογήσεις τα παραπάνω λεφτά του 705 σε σχέση με του 359 μόνο για μουσικότητα, γνώμη μου, μην κάνεις τον κόπο (δηλαδή αν θες απλά ένα πιο "μουσικό" 359, ενώ σε καλύπτει στα υπόλοιπα). Αν όμως θές να εκμεταλλευτείς άλλα features του 705, είναι μια άλλη ιστορία.

Reaction score
0
οχι Μανο, δε ζηταω να ειναι ΠΙΟ μουσικος ο onkyo για να δικαιλογησει τα λεφτα του, τα λεφτα οτυ τα δικαιολογει και με το παραπανω απο τα extra features. Αυτο που ρωταω ειναι αν θα ειναι χειροτερος "μουσικα", οποτε σε αυτην την πειρπτωση να παρω τον 359 και σε 6 μηνες θα υπαρχει καποιος yamaha/denon κλπ γυρω στο 500αρικο με τα features που εχει σημερα ο Onkyo...ara synolog 200+500 τα ιδια λεφτα θα εχω δωσει και θα μου μεινει και ο 359 για ενα δευτερο δωματιο, με κοστος το οτι δε θα εχω 6 μηνες τα νεα codecs. Ενα κοστος που ειμαι διατεθημενος να πληρωσω. Απο την αλλη αν ο onkyo ειναι ισαξιος ή/και καλυτερος σε μουδικη, να τον παρω απο τωρ ανα τελειωνω και να μη ψαχνομαι για αναβαθμισεις.
Κυριως η ερωτηση μου πηγαζει απο το οτι τα ηχεια τα εχω ακουσει με τον yamaha (τον 459 συγκεκριμενα αλλα δε νομιζω οτι θα εχει καμια διαφορα με τον 359 περνα λιγο μικροτερης εντασης στο max) και μου αρεσαν πολυ, ενω δε μπορω να κανω δοκιμη με τον onkyo αφου δεν τον βρισκω και πουθενα demo.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87