Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Βρε υποκώδικα το πινακάκι που έβαλες λέει ότι ο 605 υποστηρίζει μόνο τα μη απωλεστικά Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio και όχι τα Dolby Digital Plus και DTS-HD High Resolution Audio τα οποία θα χρησιμοποιηθούν πολύ στο άμεσο μέλλον.............:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:
http://www.eu.onkyo.com/ir_img/13527386_1d82cfb668.pdf Δες εδώ Γιάννη20 το επίσημο Comparison Table :cool_4:

Reaction score
0
Όντος θα πέσει πολύ γέλιο με τις τιμές μιας και ο αντιπρόσωπος στην πόλη μου ζητάει περίπου 950€ για τον TX-SR605 :crazy_1: Όσο για τον TX-SR705 που ενδιαφέρομαι τον περιμένουν περί τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά δεν τολμάω να ρωτήσω τιμή. Σκέφτομαι ήδη την απόκτηση του από εξωτερικό.

Reaction score
7
Όντος θα πέσει πολύ γέλιο με τις τιμές μιας και ο αντιπρόσωπος στην πόλη μου ζητάει περίπου 950€ για τον TX-SR605 :crazy_1: Όσο για τον TX-SR705 που ενδιαφέρομαι τον περιμένουν περί τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά δεν τολμάω να ρωτήσω τιμή. Σκέφτομαι ήδη την απόκτηση του από εξωτερικό.
Ασ΄τα να πάνε...μεγάλα καραγκιοζιλίκια. Πήγα και εγώ εδώ στην πάτρα στην έκθεση του αντιπροσώπου και έφριξα με τις τιμές. Του είπα τι τιμές παίζουν έξω και μου είπε τις γνωστές π1πες περί εγγύησης και ότι αυτοί που τα πουλάνε φτηνά είναι αναξιόπιστα μαγαζιά και ότι θα τους πληρώσω και ότι μπορεί να μη μου στείλουν το προϊόν και κάτι τέτοιες δρακιές. Τον έκραξα και έφυγα. Αν είναι να δώσω 1150 για τον 705 καήκαμε. Στην τελική με τόσα χρήματα και αν δεν θέλω να αγοράσω από εξωτερικό, παίρνω από δω και τον Yamaha RX-V1800 που είναι και πανέμορφος. Πάντως καλά θα κάνεις να τον αγοράσεις από κάποιο Γερμανικό μαγαζί. Και γώ αυτό θα κάνω...σιγά μην τα σκάσω στους απατεώνες που σχεδόν ζητάνε τα διπλά λεφτά...ρε ούστ!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

http://www.eu.onkyo.com/ir_img/13527386_1d82cfb668.pdf Δες εδώ Γιάννη20 το επίσημο Comparison Table :cool_4:
Thanks.......εγώ ήθελα τον TX-SR605(τελικά υποστηρίζει όλα τα ηχητικά φορμά που ανέφερα παραπάνω......:crazy_1:) αλλά 900Ε στους κλεφταράδες δεν δίνω.......αν δεν τον βρώ γύρω στα 700Ε θα πάω κι εγώ προς Yamaha μεριά ή θα στραφώ προς το πάμφθηνο technixx.gr που κάνει εισαγωγές από Γερμανία και έχει ευρωπαικές τιμές..........:sad:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Thanks.......εγώ ήθελα τον TX-SR605(τελικά υποστηρίζει όλα τα ηχητικά φορμά που ανέφερα παραπάνω......:crazy_1:) αλλά 900Ε στους κλεφταράδες δεν δίνω.......αν δεν τον βρώ γύρω στα 700Ε θα πάω κι εγώ προς Yamaha μεριά ή θα στραφώ προς το πάμφθηνο technixx.gr που κάνει εισαγωγές από Γερμανία και έχει ευρωπαικές τιμές..........:sad:
Πολλά λες 700.... δες εδώ: http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/726395_-tx-sr-605-onkyo.html
Βάλε και κανένα 30άρι για τα μεταφορικά και είσαι μπάμ! Εγώ το Harman Kardon HD-970 CD Player που είχα πάρει απ'έξω το αγόρασα με 20 ευρώ μεταφορικά και η συσκευή είχε 330 ευρώ (μόλις είχε βγεί, και εδώ είχε 450 στην αγορά)

Reaction score
5
Το θεμα της εγγυησης ειναι αστειο πια...

Να βγαζουν 50% απο την εισαγωγη ξερουν!
Να στηριζουν τον ορο αγορας: "πανευρωπαικη εγγυηση" ή "εγγυηση εντος ΕΕ", δε ξερουν?

Υπαρχει νομοθεσια για αγορες εντος ΕΕ... ειτε τους αρεσει ειτε οχι...!

Reaction score
7
Το θεμα της εγγυησης ειναι αστειο πια...

Να βγαζουν 50% απο την εισαγωγη ξερουν!
Να στηριζουν τον ορο αγορας: "πανευρωπαικη εγγυηση" ή "εγγυηση εντος ΕΕ", δε ξερουν?

Υπαρχει νομοθεσια για αγορες εντος ΕΕ... ειτε τους αρεσει ειτε οχι...!
Γενικά τα πράγματα στην Ελλάδα έτσι είναι, αλλά αυτός ο αντιπρόσωπος της Onkyo το πάρα έχει κάνει με τις τιμές... Δεν τον χάλασε όμως που υπάρχει το Internet και ξυπνάει ο κοσμάκης και αγοράζει απ'έξω. Έτσι θέλουν! Να πεινάσουν λιγάκι να δουν πως γίνεται... Μόνο νταβατζιλίκια σε στυλ δεν αναλαμβάνουμε το Service και κάτι τέτοια ξέρουν. Παράδειγμα φίλου με τηλεόραση Pioneer αγορασμένη από εξωτερικό... Δεν αναλαμβάνουμε του έλεγαν, αλλά με μερικά Mailάκια στη μαμά Pioneer και κάτι εκφοβισμούς περί νομοθεσίας...την πήραν σούμπιτη την τηλεόραση για Service.

Reaction score
0

Πολλά λες 700.... δες εδώ: http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/726395_-tx-sr-605-onkyo.html
Βάλε και κανένα 30άρι για τα μεταφορικά και είσαι μπάμ! Εγώ το Harman Kardon HD-970 CD Player που είχα πάρει απ'έξω το αγόρασα με 20 ευρώ μεταφορικά και η συσκευή είχε 330 ευρώ (μόλις είχε βγεί, και εδώ είχε 450 στην αγορά)
enas filozmou stin americi vriskete konta se afto to katastima :
http://www.circuitcity.com/ssm/Spec...6/rpem/ccd/productDetailSpecification.do#tabs
kai to exi stin timi 380 euro !!!
den nomizo pos exi diafora me to europe modelo mia dio leptomeries ine .
kai tha proxorisi stin agoratou kai tha mou to stili !!!
kalooooo???

Reaction score
5
καλο, αλλα απο αμερικη αν στο στειλει με το πακετο του μπορει να φας τελωνειο... ας στο στειλει ανοιγμενο σε αλλη κουτα να μην το περασουν σαν καινουριο μπας και αποφυγεις φορο εισαγωγης...

Reaction score
7

enas filozmou stin americi vriskete konta se afto to katastima :
http://www.circuitcity.com/ssm/Spec...6/rpem/ccd/productDetailSpecification.do#tabs
kai to exi stin timi 380 euro !!!
den nomizo pos exi diafora me to europe modelo mia dio leptomeries ine .
kai tha proxorisi stin agoratou kai tha mou to stili !!!
kalooooo???
Πολύ καλή φάση, αλλά κοίτα να τα βολέψεις με το τελωνείο όπως σου είπε ο Energy και να δείς τι τροφοδοσία παίρνει. Αν μπορεί να δουλέψει με 220V ok. Αλλιώς θα χρειαστείς έναν καλό AC Transformer. Επίσης δες τι παίζει με την εγγύηση επειδή θα είναι αγορασμένο από αμερική.

Reaction score
0
efxaristo pedia !!! o filos ine giatros kai ta psaxni ola !! sto thema alagis koutas prepi na tou to po giati ontos den to kseri !!doulevi kai sta 220V

Reaction score
5
...εγγυηση...?
Απλα ξεχνα το!
Δεν ειναι υποχρεωμενοι ουτε ο κατασκευαστης ουτε ο αντιπροσωπος να σε καλυψουν... θα εισαι στο ελεος της ΔΕΗ...!

Reaction score
0
Ξέρει κανείς αν ο TX-SR705 δέχεται Firmware Updates; Προσπαθώ μέρες να το διασταυρώσω αλλά δεν τα καταφέρνω :crazy_1:

Reaction score
7
Ξέρει κανείς αν ο TX-SR705 δέχεται Firmware Updates; Προσπαθώ μέρες να το διασταυρώσω αλλά δεν τα καταφέρνω :crazy_1:
Αν κρίνω από τον TX-SR605 που δέχεται μέσω Optical In σε συνδυασμό με CD Player και "ειδικό" μουσικό CD.... τότε και ο 705 θα δέχεται και μάλιστα με πιο παραδοσιακό τρόπο, αφού διαθέτει και θύρα RS232. Αλλά γιατί ρωτάς; Τον αγόρασες και έχει κανένα Bug;

Reaction score
0
Αν κρίνω από τον TX-SR605 που δέχεται μέσω Optical In σε συνδυασμό με CD Player και "ειδικό" μουσικό CD.... τότε και ο 705 θα δέχεται και μάλιστα με πιο παραδοσιακό τρόπο, αφού διαθέτει και θύρα RS232. Αλλά γιατί ρωτάς; Τον αγόρασες και έχει κανένα Bug;
Σκέφτομαι να τον αγοράσω εντός του Σεπτεμβρίου (Από Γερμανία) και να ξέρεις προσπαθώ να μάθω όσα μπορώ περισσότερα. Αυτό για το Firmware ήτανε κάτι που δεν είχα δώσει σημασία στην αρχή και μετά διάβασα πως έχει σημασία οπότε είπα να ρίξω μια ερώτηση :smoking:. Ξέρουμε αν τον έχει αγοράσει κανείς άλλος να μας πει εντυπώσεις η οτιδήποτε άλλο; Πάντως από όλη την καινούργια σειρά της Onkyo ο 705 είναι αυτός που δουλεύει ποιο σωστά, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από όλα αυτά που έχω διαβάσει.

Reaction score
7
Πάντως από όλη την καινούργια σειρά της Onkyo ο 705 είναι αυτός που δουλεύει ποιο σωστά, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από όλα αυτά που έχω διαβάσει.
Ναι και γώ αυτό κατάλαβα μετά από το πολύωρο διάβασμα που έριξα στο avsforum.

Reaction score
0
Θα κάνω υπομονή ως το τέλος του Σεπτέμβρη μιας και σίγουρα ως τότε θα έχουν βγει όλα τα άπλυτα στην φόρα και αναλόγως θα πράξω. Ίσως ως τότε να έχουμε και καμία μείωση τιμής :crazy_1:

Reaction score
7
Εγώ θα περιμένω να δώ και τι λένε τα μoντέλα της Yamaha. Πάντως αν τελικά αγοράσω τον Onkyo, θα τον πάρω από εξωτερικό.

Reaction score
0
Για ποια μοντέλα της Yamaha μιλάμε ακριβώς; (Να ρίξουμε και εμείς κανένα μάτι)

Reaction score
7
Για ποια μοντέλα της Yamaha μιλάμε ακριβώς; (Να ρίξουμε και εμείς κανένα μάτι)
Προς το παρόν ο μόνος με decoders για τα νέα format και σχετικά "προσιτός" είναι ο RX-V1800. Βέβαια ετοιμάζει και φτηνότερα μοντέλα η Yamaha που πιστεύω μέχρι τα χριστούγεννα να τα δούμε (βασικά εγώ τότε θα αγοράσω ενισχυτή).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.608
Members
38.348
Νεότερο μέλος
JC27