Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Reaction score
0
Hello! από τα specs όπως τα είδα μάλλον δεν έχει. Αλλα μιας και τον έχετε έχει ethernet o 705?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Παρακευή τον έχω. Έτσι μου είπαν απο τη UPS!!!
Άντε με το καλό συνάδελφε........:cool_4:
Με την ευκαιρία μήπως ξέρει κανένας τις διαφορές του TX-SR605 με τον TX-SR705?......εκτός από το THX.

Reaction score
2
Σιγουρα ο 705 εχει pre out σε ολα τα καναλια... Και διαφορες στον αριθμο των ψηφιακων εισοδων (μια παραπανω coaxial στον 705), 3 hdmi in σε σχεση με τα 2 του 605, optical out, phono stage, rs232 και 12v triggers..

Reaction score
0
κάποια watt παραπάνω, cirrus logic αν θυμάμαι καλά μετατροπείς έναντι ανωνύμων του 605, 1 digital outpout έναντι καμίας, phono input, learning remote, adussey multi eq*xt έναντι audessey 2eq*. 32bit dsp chip TI X3 (όπως ο 805, ο 875 κλπ) έναντι ΤΙ Χ 1, και 1,5 κιλο (νατο αφήσω ???).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Σιγουρα ο 705 εχει pre out σε ολα τα καναλια... Και διαφορες στον αριθμο των ψηφιακων εισοδων (μια παραπανω coaxial στον 705), 3 hdmi in σε σχεση με τα 2 του 605, optical out, phono stage, rs232 και 12v triggers..
κάποια watt παραπάνω, cirrus logic αν θυμάμαι καλά μετατροπείς έναντι ανωνύμων του 605, 1 digital outpout έναντι καμίας, phono input, learning remote, adussey multi eq*xt έναντι audessey 2eq*. 32bit dsp chip TI X3 (όπως ο 805, ο 875 κλπ) έναντι ΤΙ Χ 1, και 1,5 κιλο (νατο αφήσω ???).

Reaction score
0
BOLOGNA,
IT
23/10/2007 20:53 ORIGIN SCAN

Κατέβηκε νότια!!!!:happy_9:
ε ε ε έρχεται ...!!!

μέχρι την Παρασκευή λογικά θα τον έχεις ....

καλό Σ-Κ !!!!!!

ο δικός μου ήταν στο Μιλάνο στις 15/10 και παρέλαβα στις 18/10 ...

Reaction score
62
ε ε ε έρχεται ...!!!

μέχρι την Παρασκευή λογικά θα τον έχεις ....

καλό Σ-Κ !!!!!!

ο δικός μου ήταν στο Μιλάνο στις 15/10 και παρέλαβα στις 18/10 ...
Παρασκευή μου είπε η UPS!!! Βλέπω το σου κου να μένω σπίτι!!!

Reaction score
5
Εκανα και εγω σημερα την παραγγελια μου για τον 875... σε κανα μηνα τον βλεπω εδω γιατι υπαρχει αναμονη 15μερες απο την ΟΝΚΥΟ...
Αντε να δουμε!

Reaction score
0
Απάντηση: Onkyo: O πρώτος HD-Αudio πολυκάναλος ενισχυτής

Από πιο μαγαζί τους πήρατε?
Γιατί είναι αρκετά αυτά που στέλνουν Ελλάδα.

Reaction score
0
Τιμη Onkyo A/V-Receiver Onkyo TX-SR605 Euro 539,80 +17,04 εξοδα αποστολης απο Γερμανια HIFI regler Onkyo TX-NR905 1749 euro

Reaction score
0
Αν και είμαι λίγο Off Topic θα το ρωτήσω γιατί θα σκάσω :mad_3: . Έχει μερικές μέρες προσπαθώ να βρω μπανάνες για να τερματίσω τα καλώδια των ηχείων πίσω από τον ενισχυτή έτσι να μπει λίγο μια τάξη στο χάος (ζήλεψα από μια Photo ενός αμερικάνου που είδα).
Αφού δοκίμασα κάτι τέτοιο όπως και κάτι τέτοιο διαπίστωσα πως δεν ταιριάζουν με τίποτα (πάλι καλά είναι δανικά και όχι αγορασμένα). Μετά από λίγο έριξα ένα μάτι στο manual μήπως και αναφέρει κάτι και το μάτι μου έπεσε στην σελίδα 22 κάτω κάτω δεξιά όπου αναφέρει πως "In Europe, using banana plugs to connect speakers to an audio amplifier is prohibited". Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι διαφορετικό και ταίριαξε;

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87