- Reaction score
- 0
Hello! από τα specs όπως τα είδα μάλλον δεν έχει. Αλλα μιας και τον έχετε έχει ethernet o 705?
....που τον πληρώνεις και κανα χιλιάρικο παραπάνω!!!!Όχι ο TX-SR705 δεν έχει Ethernet. Αν το χρειάζεσαι πας για τον TX-NR905.
....που τον πληρώνεις και κανα χιλιάρικο παραπάνω!!!!
Παρακευή τον έχω. Έτσι μου είπαν απο τη UPS!!!Λεπτομέρειες... "happy_1" :crazy_1:
Άντε με το καλό συνάδελφε........:cool_4:Παρακευή τον έχω. Έτσι μου είπαν απο τη UPS!!!
Σιγουρα ο 705 εχει pre out σε ολα τα καναλια... Και διαφορες στον αριθμο των ψηφιακων εισοδων (μια παραπανω coaxial στον 705), 3 hdmi in σε σχεση με τα 2 του 605, optical out, phono stage, rs232 και 12v triggers..
thanks :cool_4:κάποια watt παραπάνω, cirrus logic αν θυμάμαι καλά μετατροπείς έναντι ανωνύμων του 605, 1 digital outpout έναντι καμίας, phono input, learning remote, adussey multi eq*xt έναντι audessey 2eq*. 32bit dsp chip TI X3 (όπως ο 805, ο 875 κλπ) έναντι ΤΙ Χ 1, και 1,5 κιλο (νατο αφήσω ???).
Άντε άντε και εσύ στο club :crazy_3:Παρασκευή τον έχω. Έτσι μου είπαν από τη UPS!!!
ε ε ε έρχεται ...!!!BOLOGNA,
IT
23/10/2007 20:53 ORIGIN SCAN
Κατέβηκε νότια!!!!:happy_9:
Παρασκευή μου είπε η UPS!!! Βλέπω το σου κου να μένω σπίτι!!!ε ε ε έρχεται ...!!!
μέχρι την Παρασκευή λογικά θα τον έχεις ....
καλό Σ-Κ !!!!!!
ο δικός μου ήταν στο Μιλάνο στις 15/10 και παρέλαβα στις 18/10 ...
μια χαρά σε βλέπω ...Παρασκευή μου είπε η UPS!!! Βλέπω το σου κου να μένω σπίτι!!!
Ο 905 υπαρχει εαν ξερει κανειs αs γραψει σε ποσεs μερεs παραλαβη.....που τον πληρώνεις και κανα χιλιάρικο παραπάνω!!!!