- Reaction score
- 62
Γερμανία φίλε μου!!! Εκεί είναι η λύση!σημερα που ρωτησα σε ενα μαγαζι μου ειπανε 980 για τον 705 και 756 ευρω για τον 605.
Γερμανία φίλε μου!!! Εκεί είναι η λύση!σημερα που ρωτησα σε ενα μαγαζι μου ειπανε 980 για τον 705 και 756 ευρω για τον 605.
Καλώς τα δέχτηκες φίλτατε :bravo: Περιμένουμε εντυπώσεις :cool_4:Ήρθε χθές!!!:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
Μήτσο καλορίζικος!!!!!!!!Black or silver?:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:Ήρθε χθές!!!:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
OFF topic:Αν και είμαι λίγο Off Topic θα το ρωτήσω γιατί θα σκάσω :mad_3: .... Μετά από λίγο έριξα ένα μάτι στο manual μήπως και αναφέρει κάτι και το μάτι μου έπεσε στην σελίδα 22 κάτω κάτω δεξιά όπου αναφέρει πως "In Europe, using banana plugs to connect speakers to an audio amplifier is prohibited". Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι διαφορετικό και ταίριαξε;
Ασημί...τους έχω μια αδυναμία!!Μήτσο καλορίζικος!!!!!!!!Black or silver?:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
Επειδη απειχα αρκετο καιρο απο τα του home cinema, μπορει καποιος να μου πει ποιοι ειναι οι Ενισχυτες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη που φερουν Hdmi 1.3 - τα καινουρια forma ηχου και εχουν φυσικα 7 καναλια?
Σκεφτομαι να παρω ενα αλλα δεν ξερω τιμες ...
Καμια προταση?
Και για συμπληρωμα κανα bluray η Hd dvd ακι. :happy_9:
Αφου τις πλεξουδες τις πουλησα :happy_9:νόμιζες ότι επειδή άλλαξες αβαταρ δε θα σε καταλάβω?????
για πες δυνατά τι ακριβώς θέλεις?????????
ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ HDMI 1.3???????????????????????
άμα σ αρχίσω στις ντομάτες παλιόΓιδο!!!!!!!!!!!!!
να πάρεις έναν φτηνό και να συνδέσεις τα μηχανάκια με αναλογική σύνδεση..Αφου τις πλεξουδες τις πουλησα :happy_9:
Θα το εκανα αν ειχα τον παλιο.να πάρεις έναν φτηνό και να συνδέσεις τα μηχανάκια με αναλογική σύνδεση..
έχω ακούσει τα χίλια μύρια από σένα ένα χρόνο τώρα.. (δε θα σ αφήσω σε ψηφιακό κλαρί Γίδαρε :violent: )...
Μα πάλι εκεί θα καταλήξεις......:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: .......ο πιο φτηνός με hdmi 1.3 είναι ο TX-SR605 της Onkyo.....:happy_4:Αφου τις πλεξουδες τις πουλησα :happy_9:
θες και προβολέα ή hd tv... !!!!!!!!!!!!!!Θα το εκανα αν ειχα τον παλιο.
Τον εδωσα με την σκεψη οτι σταματω με αυτο το χομπι για λιγο καιρο ...
Αλλα μου ξαναμπηκε ο διαολος μεσα μου. (δεν θελω σχολια για το μεσα μου)
Τωρα σιγα σιγα ψηνομαι για ενισχυτη και dvd.
Απο ηχεια θα δω αργοτερα...
Κατσε να ερθει και ο Δεκεμβρης να δουμε καμια προσφορα ... Η κανα power buy αν παιξει ... :cool_4:
Προβολεα και πανι τα κρατησα... :bravo:θες και προβολέα ή hd tv... !!!!!!!!!!!!!!
πούλα το Peugeot!!!!!!!!!! :happy_5:
Εσυ που ξερεις απο αυτα λεει τιποτα ο εν λογω?Μα πάλι εκεί θα καταλήξεις......:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: .......ο πιο φτηνός με hdmi 1.3 είναι ο TX-SR605 της Onkyo.....:happy_4: