Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Ειδικά το drive του ps3 είναι άψογο... διαβάζει ακόμα και τα BR που είχαν τρίψει με σύρμα , ενώ και dvd που δεν μπορεί να δει το 360 λόγο φθοράς, στο ps3 παίζουν μια χαρά.

Ξέροντας για το πείραμα που εκανε ο Λαμπρος ( μια και φρόντισε τηλεφωνικά να με ενημερωση) διαβαζοντας το παραπάνω ξεράθηκα από τα γέλια.

http://www.youtube.com/watch?v=o5jEbZt6AIQ

Οριστε και το video που και καλά αντεξε από το σύρμα το στυλό και τον πιτσοκόφτη.
Μπουχαχα…

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Έχεις δίκιο το King Kong δεν εχει πέντε soundtrack . Έχει έξι.

( και όχι τρία όπως λες)
Τυχαίνει να το εχω.

Ρε σύ σταμάτα τώρα αμέσως !!!!!
Εγώ διάβασα σε ένα site που γράφουν επαγγελματίες ότι έχει μία γλώσσα και αυτή του σώματος..
Εσύ τι μπερδεύεσαι και γεμίζεις ψέματα τον κόσμο με τα photoshop που κάνεις???

Reaction score
6
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Ρε συ πως κατάλαβες ότι το ερξα στο Photoshop;
Επειδή δεν εχει κόκκο ε;

Ενταξει το ομολογώ του έκανα λιγο (80%) Noise clean up.

:oops:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Ξέροντας για το πείραμα που εκανε ο Λαμπρος ( μια και φρόντισε τηλεφωνικά να με ενημερωση) διαβαζοντας το παραπάνω ξεράθηκα από τα γέλια.

http://www.youtube.com/watch?v=o5jEbZt6AIQ

Οριστε και το video που και καλά αντεξε από το σύρμα το στυλό και τον πιτσοκόφτη.
Μπουχαχα…
Γιατί γέλασες , είδες κάτι αστείο ? ή είναι από άγνοια ?
Το ότι δεν γρατζουνιέται το BR είναι γνωστό σε αυτούς που τα έχουν ποιάσει , και η δήλωση για το σύρμα είναι αρχαία, δεν μου ήρθε από αυτό το βίντεο.

"The coating is said to successfully resist “wire wool scrubbing” according to Samsung Optical technical manager Chas Kalsi"
http://www.dsltvguide.com/blu-ray/

Όπως καταλαβαίνεις το έχουν πάρει όλοι από τότε και έχουν γίνει πολλά τέτοια πειράματα… σε όσα έχω δει αντέχει το τρίψιμο με σύρμα .
Ακόμα και αν γίνει ETΣΙ υποτίθεται ότι παίζει !!!
Βέβαια μην ξεχνάτε ότι έχει το 1/5 του πάχους σε σχέση με αυτό του dvd, και δεν θα αντέξει βαθιές χαρακιές που μπορεί να γίνουν με μαχαίρι ή κάτι με πολύ κοφτερή επιφάνεια που το διαπερνάει.

ΥΓ
Είναι πρακτικά «άφθαρτο» με συνήθεις χρήσεις και ατυχήματα που μπορεί να γίνουν σε φυσιολογικό περιβάλλον, έξω από την κουζίνα.

Reaction score
2
Νατξ, ας μην ειμαστε υπερβολικοι... Αν ηταν ετσι θα το λεγανε DuPont Blu-ray :happy_9:

Reaction score
164
To σύρμα δεν λέει και πολλά, αν και έχει αναφερθεί ως παράδειγμα.
Αν γυρίσουμε ένα br ανάποδα και το τρίψουμε σε τραχειά επιφάνεια (πχ αγυάλιστο μάρμαρο ή μωσαϊκό) θα παίζει; Αυτή η φθορά νομίζω ότι είναι τυπική και συνηθισμένη.
Λάμπρο, δεν κάνεις καμία πρόβα; :happy_9:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Νατξ, ας μην ειμαστε υπερβολικοι... Αν ηταν ετσι θα το λεγανε DuPont Blu-ray :happy_9:
:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Ρε εσείς, δεν το πάτε το ανήλικο καμιά βόλτα μέχρι την Ομόνοια να του γνωρίσετε κανέναν "Αρχιφύλακα".:happy_5:
Άμα λέει τέτοια στα 17 τι θα κάνει αργότερα ρεεεεεεεε!wall_1

Μικρέ, έχεις ταλέντο.:happy_9:

Reaction score
2
Αν γυρίσουμε ένα br ανάποδα και το τρίψουμε σε τραχειά επιφάνεια (πχ αγυάλιστο μάρμαρο ή μωσαϊκό) θα παίζει; Αυτή η φθορά νομίζω ότι είναι τυπική και συνηθισμένη.
H στο γραφειο μου που επικρατουν μικρα κομματακια καλωδιο και συρμα + ποδαρακια απο αντιστασεις κ πυκνωτες (καθημερινο φαινομενο). Να σου πω εγω μετα αν θα παιξει. Παντως τα δισκακια της Taiyo εχουν εποδειχθει πολυ ανθεκτικα σε αυτο το βασανιστηριο :happy_9:

:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Ρε εσείς, δεν το πάτε το ανήλικο καμιά βόλτα μέχρι την Ομόνοια να του γνωρίσετε κανέναν "Αρχιφύλακα".:happy_5:
Άμα λέει τέτοια στα 17 τι θα κάνει αργότερα ρεεεεεεεε!wall_1

Μικρέ, έχεις ταλέντο.:happy_9:
:respect::respect:

Και που να δεις και τα εσωτερικα μου χαρισματα :happy_5: :happy_5:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Όπως καταλαβαίνεις το έχουν πάρει όλοι από τότε και έχουν γίνει πολλά τέτοια πειράματα… σε όσα έχω δει αντέχει το τρίψιμο με σύρμα .
Αυτό μου θυμίζει αυτά τα εκπληκτικά review που γραφουν καποιοι "παράξενοι" εκθειάζοντας καποιους τίτλους BD ενώ είναι για πέταμα.
Αυτοι τα λένε και εσυ τα πιστεύεις.
Η πραγματικότητα βέβαια είναι άλλη ( αλλα τι σε νοιαζει εσενα)

Γιατί γέλασες , είδες κάτι αστείο ? ή είναι από άγνοια ?
.
[FONT=&quot]Είναι προφανές πως ο λόγος που γελω είναι η αμετανόητη άγνοια σου [/FONT] και η εθελοτυφλία σου.

Ακόμα και αν γίνει ETΣΙ υποτίθεται ότι παίζει !!!
.

Μα αυτό λεει και ο Regunus με το βίντεο που εκανε.
Πως απλώς "υποτίθεται".

Reaction score
0
Απλά καμία σχέση...
Νομίζω η τυπική φθορά είναι μικρές γρατζουνιές από ελαφριά τριβή που με τον καιρό πολλαπλασιάζονται και τέλος δημιουργούν πρόβλημα στο dvd.

Στο BR δεν θα αφήσουν καν σημάδι οι πιο πολλές ..... αλλά και όταν αφήνουν το τρίψιμο με σύρμα δείχνει ότι δεν επηρεάζεται από αυτές το BR και συνεχίσει να διαβάζει.

ΥΓ
Το σύρμα που λένε είναι μαλακό και ο σκοπός είναι να το γρατζουνίσει επιφανειακά και να το "θολώσει" χωρίς όμως να του κάνει βαθιές χαρακιές.
(όπως είδαμε και με το CR, δεν αντέχει τις βαθιές)
Να τι είναι το steel wool
http://en.wikipedia.org/wiki/Steel_wool

Reaction score
4
Ρε Λαμπρο δεν εχεις κανενα να το πεταξεις απο αεροπλανο να δουμε αμα παιξει μετα?
Μπορει ανετα να συμβει στον καθενα.....:happy_8:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Αυτοι τα λένε και εσυ τα πιστεύεις.
Η πραγματικότητα βέβαια είναι άλλη ( αλλα τι σε νοιαζει εσενα)
Η πραγματικότητα λες να είναι αυτή που θες εσύ να πιστεύεις απλά επειδή είσαι φανατικός ?

Βλέπω τους βγάζεις όλους ψεύτες, αμφισβητήσεις ότι το BR δεν γρατζουνιέται εύκολα παρότι το βλέπουμε όλοι μας , αμφισβητήσεις τις δηλώσεις , την λογική , όλα τα πειράματα που έχουν γίνει , απλά επειδή έτσι θες να είναι η πραγματικότητα.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Η πραγματικότητα είναι αυτή που θες εσύ να πιστεύεις μάλλον απλά επειδή είσαι φανατικός .

Θα τους βγάλεις όλους ψεύτες, θα αμφισβητήσεις ότι το BR γρατζουνιέται εύκολα παρότι το βλέπουμε όλοι μας , θα αμφισβητήσεις την εικόνα που βλέπεις με γρατζουνισμένα από σύρμα που παίζουν, και θα πιστέψεις ότι θες εσύ.
Αυτο ακριβως θα ελεγα και εγω.
Μα μεσα στο μυαλο μου εισαι;:happy_5:

Reaction score
3

Εγώ πάντως είδα γρατζουνισμένο από σύρμα να μην παίζει.
Ναι αλλά τι σύρμα, διότι αν είναι κοτετσόσυρμα, τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Και μη μου πείτε που θα βρεθεί τι κοτετσόσυρμα, έχουμε BR να φαν και οι κόόόόόότεςςςςςς κύριοι wall_1

Reaction score
164
Αν το BR έχει πρόβλημα με το κοτετσόσυρμα, μπορεί να έχει και με τους LCD προβολείς! :happy_5:

Reaction score
3

Αν το BR έχει πρόβλημα με το κοτετσόσυρμα, μπορεί να έχει και με τους LCD προβολείς! :happy_5:
Είσαι μεγάλη (σ)ουφάλα... :crazy_3:

Reaction score
0
Αυτο ακριβως θα ελεγα και εγω.
Μα μεσα στο μυαλο μου εισαι;:happy_5:
Εγώ όμως δεν έβγαλα κανένα ψεύτη ούτε αμφισβήτησα κάποια εικόνα, οπότε και να το έλεγες θα ήταν πάλι απλά επειδή θές να το πεις ...

Reaction score
0
Στέλεχος της Panasonic(blu-ray camp) συμφωνεί με το τίτλο του topic μας.

Taylor commented, "I'm giving a very politically incorrect answer. I think the battle is over. I think Blu-ray has won."
He said there are two "determining factor ... Who did the content providers select? At the moment, overwhelmingly, the content providers have selected Blu-ray. What are consumers buying? Since the beginning of the year content [sales have been] almost two to one for Blu-ray."
Taylor added, "There may be some noise for a little while, but in the end I think Blu-ray will be the technology that wins the battle."
http://www.twice.com/index.asp?layout=articlePrint&articleID=CA6453379

Mια μικρή εταιρία έρχεται αποκλειστικά στο BR.

Starz (Anchor Bay) Joins Blu-ray Exclusively
In a surprise announcement (we have had a few of those so far this week) Starz Home Entertainment has announced that they will begin releasing titles exclusively for Blu-ray. Most people know Starz Home Entertainment by their former name, Anchor Bay, who own rights to over 600 movies and TV shows, including many horror classics like 'Evil Dead' and the 'Hellraiser' and 'Halloween' series.
Starz has announced that they will be releasing the 'Master's of Horror' collection on Blu-ray during the latter part of the year, with the hopes of bringing their entire catalog to the format when the format war nears an end. Starz has partnered with 20th Century Home Entertainment in the past, so it would not be unlikely that the partnership will continue with Blu-ray, though nothing has been confirmed at this time.
http://www.blu-ray.com/news/?id=269

Reaction score
5
Να σας πω πολύ απλά και ξεκάθαρα οτι με τόσες κακουχίες που περασε το CR στα χερια μου, δεν έχει την αισθηση του γρατζουνισμενου στην αφή.

Η επιφάνεια έχει το μαύρο της το χάλι αλλα παρ'όλ'αυτά ειναι λεία αλλα και πάλι δεν διαβαζεται.

επισης να πω οτι η επιφανεια δεν έχει καμια απολύτως διαφορα απο πολυνοικιασμενο DVD...

Φυσικά και ΔΕΝ το πεταξα αλλα το κρατησα για οποιον δεν πιστευει

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.318
Members
38.299
Νεότερο μέλος
ngk-lighting