Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
164
Εγώ όμως δεν έβγαλα κανένα ψεύτη ούτε αμφισβήτησα κάποια εικόνα, οπότε και να το έλεγες θα ήταν πάλι απλά επειδή θές να το πεις ...
Ρε θα μας τρελάνεις! :bravo:
Δηλαδή δέχεσαι αυτό που δείχνει το video του Regunα, ότι "ΒR δίσκος που γρατζουνίστηκε με σύρμα (που υποστήριζες ότι δεν του κάνει κακό) και με αιχμηρά αντικείμενα (που υποστηρίζεις ότι δεν του κάνουν κακό) δεν παίζει μετά στο PS3"; Ναι ή όχι;

Φοβερά νέα μας φέρνεις: κάποιος από την Panasonic μας είπε ότι ο πόλεμος τελείωσε. Επίσης ο Κόκκαλης είπε ότι θα πάρει το CL. Και ο Kutaragi ότι το PS3 είναι η καλύτερη κονσόλα. :happy_8:
Και το μικρό σοτούντιο... τι να σου πω... Θα κρίνει τον πόλεμο! :happy_5:

SOL

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Έχεις δίκιο το King Kong δεν εχει πέντε soundtrack . Έχει έξι.( και όχι τρία όπως λες).Τυχαίνει να το εχω.
Εγω το διαβασα απο εδω :http://hddvd.highdefdigest.com/kingkong2005.html
που λεει για 3 soundtrack.Αφου το εχεις(προφανως αλλη εκδοση) παω πασο.
Αλλα και ετσι δεν νομιζω οτι ειναι καλο αυτο και πρεπει να καυχιεσαι που ενσωματωσαν 6 γλωσσες.Τι να τα κανω τα soundtrack στα κινεζικα και στα ισπανικα κτλ.Αντι να εχω DTS HD ή DOLBY TRUE HD σε μια βασική γλωσσα(Αγγλικα ή αντε το πολυ και σε μια δευτερη-αλλα που να βρεθει ο χωρος:happy_5: ),παει και μου βαζει σε 6 διαφορετικες γλωσσες.
Αμα ειναι ας βαλει σε 12 γλωσσες με DOLBY STEREO ή σε 24 με DOLBY MONO :happy_5: (εκτος αν ειναι ο Woody Allen που γυριζει μονο μονοφωνικα τις ταινιες)
Exclusive λοιπον ολες οι ταινιες του Woody Allen σε HD DVD!:happy_9:
Κατι ειναι και αυτο για τον πολεμο των δυο format,μια αποκλειστικοτητα για το HD DVD!"happy_1"

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Exclusive λοιπον ολες οι ταινιες του Woody Allen σε HD DVD!:happy_9:
Κατι ειναι και αυτο για τον πολεμο των δυο format,μια αποκλειστικοτητα για το HD DVD!"happy_1"
Μην το γελάς, θα ήταν ένα κίνητρο να πάρω HD-DVD γιατί τώρα...
MGM δεν ήταν τα κλασσικά του Woody?
Ποιός δε θέλει να δει την αρχική σκηνή του Manhattan σε HD?

Reaction score
5
Δεν έχει σημασία κιόλας αφού έχεις ήδη HD-DVD και δεν μπορείς να αλλάξεις τώρα κάτι...
Σωστά ρε Βασίλη! Απαγορεύεται δια νόμου αν έχεις HDDVD να πάρεις και Blu-Ray Player!!! Θα μεινεις για πάντα με το τεχνολογικά τραγικό hddvd drive του xbox :happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
164
Oχι ακριβώς, αλλά μην μπλέξουμε ξανά με τα ίδια.
Δεν έχει σημασία κιόλας αφού έχεις ήδη HD-DVD και δεν μπορείς να αλλάξεις τώρα κάτι...
Γιατί, ποιός σου είπε ότι δεν μπορώ ΑΝ ΗΘΕΛΑ να πάρω BR; Μήπως νομίζεις ότι με λένε Blizard και έχω ορκιστεί να μην πάρω τίποτα από το "αντίπαλο στρατόπεδο"; Δώσε μου κάτι που να κάνει 200€ και να παίζει BR και το αγοράζω τώρα. Παραπάνω δεν δίνω για να έχω χειρότερη ποιότητα και να πληρώνω τις διαμάχες εταιριών. Σιγά μην δώσω 650 για να... χαϊδεύω τα δισκάκια (εσύ το είπες) :happy_5:

Reaction score
164
Ρε άντε ξεστραβωθείτε και δείτε καμιά ταινία!!:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Ναι ρε! Δείτε καμία ταινία! Παίξτε και κανένα παιχνίδι!
Ουπς! Συγγνώμη, κατά λάθος σας πάτησα τον κάλο! :happy_5:

SOL

Reaction score
0
Και για να συνεχισω απο το τελευταιο μου post σχετικα με τα soundtrack, οριστε τι γινεται αμα εχεις πολυ χωρο :

As promised, we have some exclusive news on the upcoming Blu-ray title 'Immortal Beloved' in celebration of the one year anniversary of Blu-ray. The title, due to be released August 21st, will make use of Blu-ray's storage capability and feature all three language tracks (English, French, and German) in lossless TrueHD. For those of you who have 2.35 screen capability, there will be a special feature that allows you to adjust the position of the English subs into the frame.
Previous releases had featured up to two lossless audio tracks, but this will be the first time that a feature includes three and all in stunning TrueHD.

Ετσι ειναι αμα εχεις χωρο πετας μεσα 3 soundtrack σε lossless TrueHD και καθαρισες.Α ρε KING KONG που καταντησες......

SOL

Reaction score
0
Στις 17 Ιουλιου και η remastered εκδοση του Fifth Element που θα εχει uncompressed PCM και Dolby TrueHD 5.1 surround tracks μαζι.
Α ρε KING KONG που καταντησες.......

Reaction score
5
εισαστε τελείως γραφικοί χαιεντάδες:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
1
Μην ξεχνάς , και ελληνικούς υπότιτλους !!! Θα τρέξω να την πάρω την ταινία , χωρίς να έχω BR player !!!

SOL

Reaction score
0
εισαστε τελείως γραφικοί χαιεντάδες:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Ε αυτη ειναι και η μονη ευχαριστηση μας γιαυτο,μαζι με τις γυναικες βεβαια....
και τα αυτοκινητα,τις μηχανες,το ποδοσφαιρο,το ψαρεμα.....:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5
ειναι ευχάριστο το γεγονος που μας δίνουν το τρομερο TrueHD (αλλα αμφιβάλω αν το 15% αυτών που νοιώθει απο HD θα αλλάξει τους AV ενισχυτές του για να πάρει συμβατούς με TrueHD).

αχ αυτες οι εταιρίες...

κοιμησου περσεφονη στην αγκαλια της γηηηηης

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Ε αυτη ειναι και η μονη ευχαριστηση μας γιαυτο,μαζι με τις γυναικες βεβαια....
και τα αυτοκινητα,τις μηχανες,το ποδοσφαιρο,το ψαρεμα.....:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Το τελευταίο τώρα τί το ανάφερες?........κάτσε μην έρθει ο σΚαφάτος αποδώ και σου ζητάει να του προτείνεις καλάμι ψαρέματος......:crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: .......γιατί από γυναίκες δεν λές τίποτα.........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

SOL

Reaction score
0
ειναι ευχάριστο το γεγονος που μας δίνουν το τρομερο TrueHD (αλλα αμφιβάλω αν το 15% αυτών που νοιώθει απο HD θα αλλάξει τους AV ενισχυτές του για να πάρει συμβατούς με TrueHD).
αχ αυτες οι εταιρίες...
Κοιταξε οι εταιριες οφειλουν να το βαλουν το TrueHD και απο εκει και περα ειναι στη κριση του καταναλωτη αν θα αναβαθμησει τωρα το ενισχυτη του ή σε δυο χρονια.
Δεν μπορεις να μου πετας σε ενα blockbuster σαν το KING KONG(που ειναι και πολυ σημαντικος τιτλος/κραχτης για το format του HD DVD αν θελει να επικρατησει) ενα απλο DOLBY DIGITAL PLUS και αυτο ηταν.Ειναι και το ειδος της ταινιας που σηκωνει κατι παραπανω ηχητικα.

Reaction score
5
ντροπή τους...

και οοοοοοοοοοοοολοι εμείς, οι ενημερωμένοι καταναλωτες έχουμε μηχανηματα που θα ακουσουμε διαφορά...

χαιεντάδες γιναμε...να γραφτούμε και στο aca αμα είναι...

SOL

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Το τελευταίο τώρα τί το ανάφερες?........κάτσε μην έρθει ο σΚαφάτος αποδώ και σου ζητάει να του προτείνεις καλάμι ψαρέματος......:crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: .......γιατί από γυναίκες δεν λές τίποτα.........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Ηδη ετοιμαζω προμηθειες(φαγητα,δολωματα,μπυρες) και Σαββατοκυριακο φευγω για διημερο ψαρεμα μεσοπελαγα κπου αναμεσα Λεσβο και Λημνο!
Αμα δεν ξαναpostαρω απο δευτερα σημαινει οτι ειμαι στη κοιλια καποιου καρχαρια!Το PS3 και την 40αρα LCD την αφηνω κληρονομια στο forum!

Reaction score
0
ντροπή τους...

και οοοοοοοοοοοοολοι εμείς, οι ενημερωμένοι καταναλωτες έχουμε μηχανηματα που θα ακουσουμε διαφορά...

χαιεντάδες γιναμε...να γραφτούμε και στο aca αμα είναι...
Δεν έχεις άδικο, αν και δε νομίζω πως θα μας δεχτούν. :happy_5:

Το αν καταλαβαίνουμε τη διαφορά είναι σχετικό: και μεταξύ 720p, 1080i & p λίγοι την καταλαβαίνουν αλλά κανείς δεν έχει τολμήσει να δώσει κάτι άλλο από το (θεωρητικά) ανώτατο σε δισκάκι. Γιατί να μη γίνεται το ίδιο και στον ήχο;

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317