Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
14
bliz , είναι πανάκριβο για κονσόλα και σχετικά φθηνό για bluray player.. τα έχουμε πει 1000 φορές..
Εγώ και πάρα πολλοί άλλοι το πήραμε και για player ...έτσι είμαστε οκ..
Τα πιτσιρίκια όμως , γιατί αυτό είναι το target group κυρίως στις κονσόλες , έχουν πρόβλημα αγοράς...
Και αν το πάρουν δεν θα έχουν και τι να παίξουν...( χμμ..λέω εγώ τώρα....."happy_1" )

Reaction score
0
Πολύ χειρότερα για το HD-dvd ... όποιος έχει λεφτά να δίνει 10.000 για projector να το πάρει, ο μέσος άνθρωπος που τα μετράει και κοιτάει τι θα γίνει και αύριο με την επένδυσή του, μακριά...

Reaction score
164
Πολύ χειρότερα για το HD-dvd ... όποιος έχει τρελά λεφτά ας πάρει, ο μέσος άνθρωπος που τα μετράει και κοιτάει τι θα γίνει και αύριο με την επένδυσή του, μακριά...
Όποιος δηλαδή μετράει τα λεφτά του, θα πάει να πάρει PS3 τώρα; Που δεν έχει ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής και με τις συσκευές BR να κοστίζουν σε λίγους μήνες τα μισά και χωρίς ταινίες να βλέπει και χωρίς την ποιότητα που πρέπει;
650Ε για να χαϊδεύεις τα δισκάκια είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Reaction score
0
Μιλάω για άτομα που γράφουν σε forum σαν αυτό πχ ... που έχουνε τηλεοράσεις, ενδιαφέρονται για ταινίες, και "κλαίγονται" επειδή βγαίνει 50 ευρώ παραπάνω από το xbox360 ή δεν έχει καλώδιο !!!

Reaction score
164
Βρε ας μην είχε την πέτρα του PS3 η Sony στο λαιμό της και θα έβγαζε κανένα player στα 300Ε μετά το καλοκαίρι και όλοι θα ήμασταν ευχαριστημένοι.
Αλλά πρέπει κάπως να σπρώξει την "καλύτερη κονσόλα" και ο μοναδικός τρόπος φαίνεται να είναι ως το φτηνότερο BR.

Reaction score
14
Δεν είναι αυτό bliz..έλεος πιά..
Πολύ περισσότερα/καλύτερα παιχνίδια-καλύτερα γραφικά , φθηνότερο σαν κονσόλα...
Και ΞΕΦΥΓΕΣ ως συνήθως από το θέμα..
Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα..
Σεβάσου το σε παρακαλώ..

Reaction score
0
Αυτό ακριβώς ... ακόμα και αν έχει κάποιος δώσει δεν ξέρω πόσα για οτιδήποτε άλλο, όταν μιλάμε για ps3 μπορεί να τα ξεχάσει όλα και αρχίζουμε για το πόσο φτηνό είναι το xbox-core και πόσα games υπάρχουν.
(έτσι είναι όμως ... όταν σε avforum ακούμε πόσο ακριβό είναι το ps3 , μην σας παραξενεύει που λέγεται πόσο τεράστια σπατάλη είναι το HD-DVD)

ΥΓ
Και ας αφήσουμε όσους ασχολούνται πολύ με ταινίες ...αν επικρατήσει το BR γρήγορα, θα δούμε τα επόμενα χρόνια πόσο πλεονέκτημα θα γίνουν τα 10 ευρώ παραπάνω που θα επιβαρύνει το BR drive την τιμή του Ps3 ακόμα και για τον απλό κόσμο.
(και πλάκα θα έχει να δούμε τι θα κάνει η MS.... θα συνεχίσει με Dvd ? θα βάλει HD-dvd ? ή θα βγάλει νέα κονσόλα με BR ?)

Reaction score
164
Αυτή τη στιγμή, και αν εξαιρέσουμε το θέμα των Ελληνικών υποτίτλων που αφορά μόνο εμάς, το HD-Dvd έχει εξίσου πολλές ταινίες με το BR και καλύτερη ποιότητα, με πολύ φτηνότερες συσκευές. Γιατί είναι "τεράστια σπατάλη" το Hd-DVD; Επείδή κάποια αλυσίδα video club στην άλλη άκρη του κόσμου δεν νοικιάζει;

Αν επικρατήσει το BR, το πολύ-πολύ να βγάλουν με 100Ε ένα drive για το 360. E, και; Αν όμως επικρατήσει το HD-dvd ή πάμε σε dual format, η Sony θα πρέπει να κάνει δώρο βαζελίνη σε όσους αγόρσαν ps3. :happy_8:
Αν επικρατήσει αποκλειστικά το BR, θα πάμε να πάρουμε κανένα κινέζικο με 150Ε ή επώνυμο με 250Ε. Πάλι μικρό το κακό.

Όπως και να έχει στο 360 θα συνεχίσει το DVD. Αποδεδειγμένα χωράνε παιχνιδάρες σε 9gb. Και αποδεδειγμένα ο παραπάνω χώρος του BR δεν κάνει τα παιχνίδια καλύτερα.

Reaction score
14
Αυτό ακριβώς ... ακόμα και αν έχει κάποιος δώσει δεν ξέρω πόσα για οτιδήποτε άλλο, όταν μιλάμε για ps3 μπορεί να τα ξεχάσει όλα και αρχίζουμε για το πόσο φτηνό είναι το xbox-core και πόσα games υπάρχουν.
(έτσι είναι όμως ... όταν σε avforum ακούμε πόσο ακριβό είναι το ps3 , μην σας παραξενεύει που λέγεται πόσο τεράστια σπατάλη είναι το HD-DVD)

ΥΓ
Και ας αφήσουμε όσους ασχολούνται πολύ με ταινίες ...αν επικρατήσει το BR γρήγορα, θα δούμε τα επόμενα χρόνια πόσο πλεονέκτημα θα γίνουν τα 10 ευρώ παραπάνω που θα επιβαρύνει το BR drive την τιμή του Ps3 ακόμα και για τον απλό κόσμο.
(και πλάκα θα έχει να δούμε τι θα κάνει η MS.... θα συνεχίσει με Dvd ? θα βάλει HD-dvd ? ή θα βγάλει νέα κονσόλα με BR ?)
Αν συντάξεις το κείμενό σου έτσι ώστε να βγάζουν άκρη και οι υπόλοιποι εκτός από εσένα στο τί θέλεις να πεις θα βοηθούσε...
Και εγώ τουλάχιστον μπορώ να μετράω ταινίες..εσύ μετράς μήνες φίλε μου για να βγεί κάποιο παιχνίδι που μπορεί να μην είναι χειρότερο από αυτά που υπάρχουν σήμερα..:pc:
Τέλος πάντων με τσίγλισες..
Πάω να δώ καμιά ταινία..εσύ μπορείς να ξεσκονίσεις.."happy_1"
Εδώ έχει να κάνει με format war...μη το ξεχνάς..
Κάνε όσα σχόλια θέλεις αλλά εντός θέματος please...

Reaction score
10
Επισης, ως γνωστoν:

-Ο Τσακ Νορρις εχει μετρησει μεχρι το απειρο, 2 φορες
-Η μονη λυση για το αρθρο 16 ειναι να πει ο Τσακ Νορρις οτι δεν του αρεσει.
-Some kids piss their name in the snow. Chuck Norris can piss his name into concrete.

Τα αγαπημενα μου :happy_9:

xaxaxaxaxaxaxaxaxax.....απο τα καλυτερα που εχω διαβασει.........

Reaction score
0
Αν συντάξεις το κείμενό σου έτσι ώστε να βγάζουν άκρη και οι υπόλοιποι εκτός από εσένα στο τί θέλεις να πεις θα βοηθούσε...
Και εγώ τουλάχιστον μπορώ να μετράω ταινίες..εσύ μετράς μήνες φίλε μου για να βγεί κάποιο παιχνίδι που μπορεί να μην είναι χειρότερο από αυτά που υπάρχουν σήμερα..:pc:
Τέλος πάντων με τσίγλισες..
Πάω να δώ καμιά ταινία..εσύ μπορείς να ξεσκονίσεις.."happy_1"
Εδώ έχει να κάνει με format war...μη το ξεχνάς..
Κάνε όσα σχόλια θέλεις αλλά εντός θέματος please...
Παιχνίδια υπάρχουν στο Ps3 αρκετά για εμένα που είμαι πιο πολύ gamer και ασχολούμαι με ταινίες λιγότερο ... εσείς δεν θα έπρεπε καν να το κάνατε θέμα.

ΥΓ
Και για να μην σας μπλέκω, με απλά λόγια το ps3 είναι ονειρεμένη συσκευή για όσους έχουν ενδιαφέροντα σαν αυτά που πραγματεύεται το forum ... τουλάχιστον εδώ θα περίμενα να μην υπάρχουν παράπονα για την επιλογή της sony.
Από την στιγμή που δεν είναι έτσι τα πράγματα, μου ακούγεται απλά σαν αστείο που θεωρείτε λογική την επένδυση σε ένα σχεδόν τελειωμένο format.

Reaction score
14
Παιχνίδια υπάρχουν στο Ps3 αρκετά για εμένα που είμαι πιο πολύ gamer και ασχολούμαι με ταινίες λιγότερο ... εσείς δεν θα έπρεπε καν να το κάνατε θέμα.

ΥΓ
Και για να μην σας μπλέκω, με απλά λόγια το ps3 είναι ονειρεμένη συσκευή για όσους έχουν ενδιαφέροντα σαν αυτά που πραγματεύεται το forum ... τουλάχιστον εδώ θα περίμενα να μην υπάρχουν παράπονα για την επιλογή της sony.
Από την στιγμή που δεν είναι έτσι τα πράγματα, μου ακούγεται απλά σαν αστείο που θεωρείτε λογική την επένδυση σε ένα σχεδόν τελειωμένο format.

Ίδιος αριθμός ταινιών...

Καλύτερες ταινίες..

Πολύ καλύτερα τα συνολικά ποσοστά ποιότητας στην εικόνα...

Τελειωμένο φορμάτ???....οκ..ότι πεις..!

Ας μην είχε τέτοια συγκλονιστική εικόνα το apocalypto και θα έλεγα και άλλα..:happy_5: :happy_5: :happy_5:
( το ξαναλέω μπλέ παιδάκια....η καλύτερη εικόνα στο σύστημα και χαλαρά στις καλύτερες ταινίες σε εικόνα ever...trust me...:happy_9: )

** bliz , είμαι περισσότερο gamer από όσο φαντάζεσαι...και από εσένα..:cool_1: )

Reaction score
0
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Για κοιτάξτε μια ομορφιά σε ερώτηση του HDBits για το τι προτιμούμε.....

Blu-ray or HD DVD?
Blu-ray
50% (579) HD DVD
50% (577)
Votes: 1,156

wall_1"happy_1":crazy_3::cool_4::mad_2::happy_8::bravo::cool_1::happy_9:

Reaction score
0
Όπως και να έχει στο 360 θα συνεχίσει το DVD. Αποδεδειγμένα χωράνε παιχνιδάρες σε 9gb. Και αποδεδειγμένα ο παραπάνω χώρος του BR δεν κάνει τα παιχνίδια καλύτερα.

Κάτσε να δεις τι έρχεται σε 20-30 giga (Βλέπε PES-7. 18giga ps3 - 7giga xbox)
και τα λέμε..............:happy_4:

Reaction score
164
Δηλαδή δεν χωράνε σε 7gb τα ελάχιστα μοντέλα ενός παιχνιδιού ποδοσφαίρου;

Reaction score
0
Κάτσε να δεις τι έρχεται σε 20-30 giga (Βλέπε PES-7. 18giga ps3 - 7giga xbox)
και τα λέμε..............:happy_4:
Y.A.H.V

Yet another hype victim:D

Για άντε δες screens που διέρευσαν από 360 και PS3. Ολόιδια.

Reaction score
0
Όπως το crash-bandicoot του ps1 εκμεταλλεύτηκε το χώρο για συνεχές «streaming» δεδομένων και έκανε την διαφορά, έτσι θα κάνει και το Ps3 όσο περνάει ο καιρός και όσο στριμώχνετε το xbox360.

Σίγουρα τα games που γράφονται για το 360 δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν άριστα αυτές τις δυνατότητες, και σαν gamers θα το πληρώσουμε με καθυστέρηση στην εξέλιξη του χώρου.
(αλλά συνήθως έτσι γίνεται όπου μπαίνει η MS ... μακάρι τα ps3-BR να επικρατήσουν γρήγορα. )

ΥΓ
Και το ISS είναι γραμμένο κυρίως πάνω στο ps3... θα έχει πολύ πλάκα προβλέπω όταν δούμε πραγματικά εικόνες και gameplay από τις 2 εκδόσεις.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Καπου πρεπει να τα δουμε ολα πιο ψυχραιμα γιατι αν εχετε καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι καλο πανω στην σονυ και αυτο ΜΑΛΛΟΝ δεν ειναι και τοσο λογικο.
Αυτο δηλωνει πορωση απο μερους μας οσο και να κατηγορουμε τους αλλους για "κολληματα" και τελικα ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.
:bravo::bravo::bravo:

Αυτο που μου κανει φοβερη εντυπωση ομως, ειναι οτι τα θετικα του blu ray, θα τα κανουμε αρνητικα!!! :crazy_1: Αναφερομαι στην χωρητικοτητα (ε ναι ρε παιδια οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερα...:cool_3: ) και την επιφανεια που δεν γραντζουνιεται!(εξαιρειται η χρηση οπλων!"happy_1")

Reaction score
1
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Πάντως η Microsoft μονο στα λογια υποστηρίζει το HDDVD.
Εάν έκανε τα μισα από αυτά που κάνει η Sony για το BD τοτε δεν θα είχαμε καν ανοίξει αυτό το θεμα.
Ο ορισμος της αρπαχτης δηλαδη!!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads