Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
164
Εδώ καταρχήν μιλάμε για ταινία που είναι γραμμένη σε AVC στα δυο format και με μεγαλύτερο bitrate στο ένα από τα δυο.
(σαν να λέμε mp3-128 και mp3-192 )

Είναι φανερό ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε λέξη από όσα έγραψα και μερικοί ήρθατε απλά για πλακίτσα, οπότε δεν θα κάτσω να τα λέω όλα από την αρχή... δές τα πρώτα και μετά τα λέμε.
Είναι φανερό ότι δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα.
Σου έκανα μια απλή ερώτηση για το αν το μεγαλύτερο bitrate και η χωρητικότητα δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα, μιας και μας έχεις πρήξει τα συκώτια για το Bitrate και τη χωρητικότητα του BR τόσο καιρό.
Και στον ίδιο codec, αφού θέλεις:
Τι είναι καλύτερο; Ένα jpg των 5mp ή ένα jpg των 25Mp για εκτύπωση 10Χ15;
Ένα mp3 των 320 ή ένα των 640 σε πραγματικές συνθήκες; Οι αριθμοί ΔΕΝ είναι τυχαίοι. Το Hd-dvd έχει αποδείξει ότι το Bitrate του είναι επαρκέστατο για εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το ερώτημά μου είναι αν το επιπλέον bitrate και χωρητικότητα θα αυξήσουν και άλλο την ποιότητα.
Ή αλλιώς αν βγει ένα σύστημα PAL DVD που έχει Bitrate 25Mbit και δισκάκια των 20gb, θα είναι καλύτερο από τα PAL superbit;

Reaction score
0
Είναι φανερό ότι δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα.
Σου έκανα μια απλή ερώτηση για το αν το μεγαλύτερο bitrate και η χωρητικότητα δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα, μιας και μας έχεις πρήξει τα συκώτια για το Bitrate και τη χωρητικότητα του BR τόσο καιρό.
Ένα mp3 των 320 ή ένα των 640 σε πραγματικές συνθήκες; Οι αριθμοί ΔΕΝ είναι τυχαίοι. Το Hd-dvd έχει αποδείξει ότι το Bitrate του είναι επαρκέστατο για εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το ερώτημά μου είναι αν το επιπλέον bitrate και χωρητικότητα θα αυξήσουν και άλλο την ποιότητα.
Ή αλλιώς αν βγει ένα σύστημα PAL DVD που έχει Bitrate 25Mbit και δισκάκια των 20gb, θα είναι καλύτερο από τα PAL superbit;
Αυτό, όταν ηρεμήσετε :happy_8: , είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε.
Η λογική μου λέει ότι η Sony και όσοι ασχολούνται με τον AVC θα πρέπει να τον βελτιστοποιήσουν για όταν δουλεύει σε υψηλά bitrates. Σε σχέση με τον πρόγονό του MPEG-2 στα χαμηλά bitrates η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, όσο μεγαλώνει το bitrate όμως η διαφορά μειώνεται. Καθώς εξελίσσεται ο codec και υπάρχει πλεονάζον bitrate & χωρητικότητα στα BD, νομίζω ότι αυτή είναι η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν.
Μετά υπάρχει το θέμα των extras που σήμερα μας τα σερβίρουν ατυχώς σε SD και αν αμέσως μόλις έχω δει την ταινία το γυρίσω στα extras έχω την παρόρμηση να το κλείσω. Εξαίρεση από αυτά που έχω το Pirates 1 που στο βασικό δισκάκι τα (λίγα) extras είναι HD αλλά στο συνοδευτικό είναι πάλι SD :crazy_2: Είναι πολλές ώρες υλικού βέβαια, αλλά και πάλι έπρεπε να δίνουν τουλάχιστον 720p.
Επίσης, με εξαίρεση και πάλι τους Πειρατές όλα τα BD μου είναι σχετικά φτωχά σε πλήθος extras, που δε βγάζει κανένα νόημα και μυρίζει double-dips με special & ultra special editions των ίδιων έργων στο μέλλον.
Ακόμη είναι το PCM που μάλλον θα μείνει απ' ό,τι φαίνεται αφού αρέσει σε πολύ κόσμο.

Τέλος, σαν μέσο αποθήκευσης σε PC το BD σίγουρα έχει πλεονέκτημα αν και οι εφαρμογές των οπτικών δίσκων έχουν μειωθεί δραματικά λόγω flash.

Reaction score
0
Εδώ έχουμε AVC ... οπότε εσύ μου λες ότι και αυτό θα μπορεί να δώσει το ΙΔΙΟ εξαιρετικό αποτέλεσμα στο HD-DVD που έδινε και το VC1 της MS , στον ίδιο όγκο .
Ηταν τρίχες δηλαδή αυτά που ακούγαμε για το Vc1 που δίνει τέλεια εικόνα με μικρό χώρο, και για το AVC που θέλει αρκετά μεγαλύτερο ώστε να δώσει ανάλογο αποτέλεσμα.
(συμφωνούμε ... αν προσέξεις και εγώ είπα ότι ήταν σαχλαμάρες η ανωτερότητα του codec της MS)

Για το αν θα έχουμε καλύτερη ποιότητα στην έκδοση AVC με το μεγαλύτερο bitrate, θα το δούμε....
Μέχρι τώρα μας έλεγαν οι HD-DVD supporters ότι το AVC αποδίδει καλύτερα σε μεγαλύτερα bitrate και μόνο εκεί μπορεί να φτάσει το Vc1 , αλλά από την στιγμή που έχουμε κοινό avc codec στο HD-DVD και αυτό θα σήμαινε υποβάθμιση των ταινιών του format ... να που αλλάζουν τα πράγματα.
(όπως και να έχει βέβαια , είπαμε θετικό είναι για το BR)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Μπερδεμα μεγαλο..Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με το BR -ισως εχει περιθωρια βελτιωσης-αλλα και το HD-DVD μου φανηκε καπως...
Και τα δυο format μας εχουν αποδειξει οτι μπορουν να μας δωσουν ταινιες με τελεια εικονα. Ομως, οπως και στα dvd, δεν θα ειναι ολες οι ταινιες ιδιας ποιοτητας, και σ'αυτο την μεγαλυτερη ευθυνη φερουν οι εταιριες και οχι το οποιοδηποτε format.

Reaction score
1
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Ρε παιδια το εχετε κουρασει ΠΟΛΥ το θεμα. Με τα λογια στον αερα δεν γινεται τιποτα. Ας κανει καποιος, που εχει και hddvd και blu ray player, συγκριση μιας ιδιας ταινιας και στα δυο format να τελειωνουμε!

ΥΓ φυσικα το ιδανικο θα ηταν η συγκριση να γινοταν σε universal player.

ΥΓ2 εχουμε ενα παραδειγμα, του sol νομιζω, που σε απ'ευθειας συγκριση εβγαλε καλυτερο το blu ray δισκακι.

Reaction score
0
Δεν υπάρχουν ίδιες ταινίες με ίδιο codec και διαφορετικό Bitrate... τώρα βγήκαν οι πρώτες.

Και έχει μεγάλη σημασία να ξέρουμε αν το AVC θέλει μεγαλύτερο bitrate από το Vc1 για να αποδώσει καλύτερα, ή αν μπορεί να εκμεταλλευτεί τον επιπλέον χώρο , μιας και θα μιλάμε πλέον για ξεκάθαρη ανωτερότητα του BR στην ποιότητα των ταινιών.

Reaction score
164
Εδώ έχουμε AVC ... οπότε εσύ μου λες ότι και αυτό θα μπορεί να δώσει το ΙΔΙΟ εξαιρετικό αποτέλεσμα στο HD-DVD που έδινε και το VC1 της MS , στον ίδιο όγκο .
Ηταν τρίχες δηλαδή αυτά που ακούγαμε για το Vc1 που δίνει τέλεια εικόνα με μικρό χώρο, και για το AVC που θέλει αρκετά μεγαλύτερο ώστε να δώσει ανάλογο αποτέλεσμα.
(συμφωνούμε ... αν προσέξεις και εγώ είπα ότι ήταν σαχλαμάρες η ανωτερότητα του codec της MS)
Με μία κουβέντα:
Όχι, δεν λέω αυτό.

Reaction score
4
του βοτανικού ο μάγκας
το καλύτερο παιδί
στα μπουζούκια στις ταβέρνες
πια κανείς δεν θα τον δει

τριαλαριλαρόμ

Βασίλη, συγκεντρώσου...

Reaction score
0
Με μία κουβέντα:
Όχι, δεν λέω αυτό.
Οπότε θα λες το αντίθετό ... ότι το AVC δεν μπορεί να δώσει το ίδιο αποτέλεσμα με το Vc1 στο HD-DVD και θέλει πιο πολύ χώρο-bitrate, σαν αυτό που έχει στο BR.
Αυτό θα σήμαινε υποβιβασμό των ταινιών του HD-DVD από την paramount αν το συνεχίσει σε όλες τις ταινίες τις.

Εκτός αν δεν θες να πεις τίποτα, γιατί είδες πως κανένα δεν είναι καλό...

Reaction score
164
Η λογική μου θεωρώ ότι είναι απλή:
Αν ο King Kong είχε από τις καλύτερες εικόνες που έχουμε δει σε HD, ανεξατήτως φορμά, ρωτάω σε τι θα χρησίμευε, ΑΝ θα χρησίμευε, επιπλέον bandwidth και επιπλέον χωρητικότητα.
Απλή ερώτηση: χρειάζεται κάτι παραπάνω ή έχουμε φτάσει το κατώφλι, πέρα από το οποίο ό,τιδήποτε επιπλέον, με δεδομένη την ανάλυση, έχει πλέον καθαρά ακαδημαϊκό ενδιαφέρον;
Δεν μπερδεύω codec, δεν με ενδιαφέρουν.

Από την πλευρά της εξέλιξης των δύο, βλέπω μια διαφορετική τακτική:
-Το Ηd-dvd έβγαλε υπέροχα δείγματα από την αρχή και τώρα πάει να κάνει νερά. Οι υποστηρικτές του φαίνεται να το έχουν αφήσει στη μοίρα του.
-Το BR έβγαλε απαράδεκτες ταινίες στην αρχή, και αφού είδε ότι ο κόσμος δεν παραμυθιάζεται, μιας και το hd-dvd ήταν εκεί, άρχισε να βελτιώνεται συνέχεια.

Όλα τα παραπάνω, σχετικά με την επικράτηση του ενός ή του άλλου βασίζονται σε ανακοινώσεις και μύρισμα νυχιών, μιας και ο καθένας - μιλάω για τις εταιρίες - λέει ό,τι θέλει, και σε μικροσκοπική ανάλυση της αγοράς ("το BR έχει επικρατήσειμ γιατί στη γειτονιά μου το video club έχει 20 br και κανένα hd-dvd")

Reaction score
14
Αγνοώ τους προηγούμενους χαρακτηρισμούς αν απευθύνονταν σε μένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί χάνεις την ψυχραιμία σου για μ@λακίες αλλά δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο.

Επί της ουσίας: όταν γίνεται συζήτηση απαντάω σοβαρά και με επιχειρήματα, όταν γίνεται μπάχαλο δεν θα κάτσω σαν γραφικός με το σταυρό στο χέρι.
Το σχόλιό μου δεν απευθυνόταν καν προς εσένα γιατί πάντα δικαιολογείς τη γνώμη σου, ακόμη και αν έχω δει τη συγκεκριμένη ταινία και διαφωνώ.
Αν νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου και όλα τα σχόλια αφορούν εσένα δεν είναι δικό μου θέμα.
Επαναλαμβάνω αυτό που είπα γιατί ούτε καν το διάβασες: τα κοινά transfers (Warner αφού και μεταξύ μας πρέπει όλα να είναι μασημένη τροφή - μάλιστα όταν για τους codecs της Paramount είχαμε γράψει και οι δύο 1-2 σελίδες πριν και είχα δεχθεί την παρέμβασή σου) που με μαγικό τρόπο δείχνουν καλύτερα, οι μπακάλικες συγκρίσεις μεταξύ διαφορετικών ταινιών λες και μπορεί να βγει συμπέρασμα, και οι αστειότητες του στυλ ότι ακόμη και τα lossy codecs σε HD-DVD ακούγονται καλύτερα από PCM σε BR (πάλι μπακάλικες συγκρίσεις διαφορετικών ταινιών). Αυτές δεν είναι σοβαρές συζητήσεις και ποτέ δεν έκρυψα τις αντιρρήσεις μου.

Δεύτερον: το τί έχω δει από HD το ξέρω μόνο εγώ και δεν θα δεχθώ υποδείξεις από κανέναν. Στην αρχή έκανα λάθος και το παραδέχτηκα και ποτέ δεν το έπαιξα ειδήμων του χώρου. Αλλά έχω δει αρκετά Blu-ray (8 που έχω στην κατοχή μου και μερικά ακόμη) και 2-3 HD-DVD σε φίλους. Και στην τελική δεν βλέπω γιατί πρέπει να δίνω λογαριασμό για το πως σχηματίζω άποψη, ιδίως όταν δεν έχω πει ποτέ κακή κουβέντα για το HD-DVD πέρα από το ότι θέλω να τελειώσει όσο το δυνατόν ταχύτερα ο "πόλεμος" με οποιονδήποτε τρόπο και ο πιο γρήγορος κατά τη γνώμη μου είναι να παραμεριστεί το HD-DVD.

Τρίτον: τη γνώμη μου γι' αυτή την ιστορία την έχω πει από την αρχή. Δύο κονσόρτιουμ εταιρειών μας έχουν παρουσιάσει δύο λίγο πολύ όμοια προϊόντα και όλος ο καυγάς είναι ποιος θα εισπράττει τα δικαιώματα. Σε ένα τέτοιο δίλημμα εν τέλει, η μόνη down to earth τοποθέτηση είναι "πηγαίντε να πνιγείτε και όταν καταλήξετε φωνάξτε με". Αφού καλώς ή κακώς οι περισσότεροι εδώ μέσα αποφασίσαμε να μπούμε στο χορό θα υπομείνουμε και την έλλειψη ποικιλίας και τις παιδικές ασθένειες και τις αρπαχτές που εμφανίζονται περισσότερο ή λιγότερο και στις δύο πλευρές.

Τέλος, η παρέμβασή μου είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με τα μπουλούκια χρηστών που δεν έχουν ξαναπατήσει στην κατηγορία και ξαφνικά έρχονται - εξαίρεση ο exile για να μην τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι - για να βρίσουν/ειρωνευτούν τον Blizard. Ο Blizard μπορεί να λέει ότι θέλει και δεν τον υπερασπίζομαι όταν ως συνήθως υπερβάλλει, αλλά δεν μπορεί να γίνονται μπάχαλο όλα τα σχετικά τόπικ που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα αν οι συντονιστές μπορούσαν να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα - ας ρωτήσουμε και τον exile που έδειξε ενδιαφέρον για το θέμα πόσο χρήσιμο του φάνηκε το παρόν τόπικ.

Αυτά.
Προφανώς και δεν αφορούν όλα αυτά που είπες εμένα..
Δεν αισθάνομαι το κέντρο του κόσμου και αδιαφορώ για την θετική ή αρνητική άποψή σου για τον "x" blizard...
Ξέρεις όμως ότι το θέμα των κοινών transfers που ειρωνεύτηκες ΕΙΝΑΙ για εμένα..Θέλεις να το αρνηθείς ? ΟΚ...
Οι χαρακτηρισμοί είναι όλοι για εσένα βεβαίως και αφορούν αποκλειστικά το ειρωνικό σχόλιό σου..

Έχω συνηθίσει να διαφωνείς μαζί μου ευθέως, πράγμα που εκτιμώ πολύ..

Αν θεωρείς ότι είμαι άδικος μαζί σου που χαρακτήρισα άχρηστη την παρέμβασή σου δεν μπορώ να κάνω κάτι..
δέν είσαι από τα άτομα που θα δεχτώ να με ειρωνευτούν εμμέσως...χαίρομαι και τις συζητήσεις και τις διαφωνίες μας..
Γιαυτό και δεν είναι μ@λ@κία λόγος να εκνευριστώ όπως είπες..

Ξέρω την άποψή σου για το θέμα και τη σέβομαι..
Απο την μεριά μου εγώ δεν κάνω μπακαλίστικες συγκρίσεις και βαριέμαι να παραθέτω και τέστ από χρήστες και "επαγγελματίες" που περιγράφουν πάρα πολλές φορές αυτά που βλέπω και εγώ ,θεωρώ ότι το γνωρίζεις ήδη...

Όπως είπα και παλιότερα αδιαφορώ τελείως για το αν θα πεισθεί κάποιος από αυτά που πιστεύω και βλέπω...Δεν είναι η πρόθεσή μου αυτή..
Αλλά ειρωνείες από άτομα που εκτιμώ ,μέσα από τις κουβέντες μας, δεν τις ανέχομαι..

Φιλικά.

* "βρίσε" το hd-dvd όσο θέλεις..."happy_1" Δεν είναι εκεί το θέμα...δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι θέμα κάτι τέτοιο...:crazy_3:

** Ο μοναδικός λόγος που έχω στην κατοχή μου κόπιες από ταινίες και στα δύο φορμάτ είναι τα προβλήματα playback που είχαν τα hd-dvd's πριν το firmware update και που αναγκαστικά στο replacement του amazon είχα επιλέξει blu-ray's...δεν είμαι άρρωστος να μαζεύω δισκάκια...:happy_9:
Και εκτός αυτού έχω φίλους με ps3 που έχουμε κοινές ταινίες..
Τελευταία φορά που το αναφέρω..Έχουν διαφορές μεταξύ τους..
Περισσότερο στα χρώματα και λιγότερο στην εικρίνεια και στην παρουσία ή απουσία κόκκου..

Reaction score
164
Οπότε θα λες το αντίθετό ... ότι το AVC δεν μπορεί να δώσει το ίδιο αποτέλεσμα με το Vc1 στο HD-DVD και θέλει πιο πολύ χώρο-bitrate, σαν αυτό που έχει στο BR.
Αυτό θα σήμαινε υποβιβασμό των ταινιών του HD-DVD από την paramount αν το συνεχίσει σε όλες τις ταινίες τις.

Εκτός αν δεν θες να πεις τίποτα, γιατί είδες πως κανένα δεν είναι καλό...
Ούτε αυτό θέλω να πω. Χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη vc1 ή avc; Ποτέ.
Το τι είδα ή δεν είδα, το έχω πει. Εσύ δεν είπες τι έχεις δει. ΑΝ έχεις δει.

Reaction score
0
Ξέρεις όμως ότι το θέμα των κοινών transfers που ειρωνεύτηκες ΕΙΝΑΙ για εμένα..Θέλεις να το αρνηθείς ? ΟΚ...
Οι χαρακτηρισμοί είναι όλοι για εσένα βεβαίως και αφορούν αποκλειστικά το ειρωνικό σχόλιό σου..

Έχω συνηθίσει να διαφωνείς μαζί μου ευθέως, πράγμα που εκτιμώ πολύ..

* "βρίσε" το hd-dvd όσο θέλεις..."happy_1" Δεν είναι εκεί το θέμα...δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι θέμα κάτι τέτοιο...:crazy_3:
Θα αρχίσουμε πάλι να λέμε πόσο χ......νο έχει ο ένας τον άλλο; Δε λέει, το έχουμε καλύψει το θέμα. Κρίμα πάντως, γιατί όντως το σχόλιο δεν ήταν για σένα. Και δεν είναι ειρωνεία, είναι ξεκάθαρη διαφωνία.

Δεν έχω κάνει συγκρίσεις των ίδιων ταινιών στα δύο φορμά για λόγους πρακτικούς. Έχω δει συγκριτικά screenshots στο AVSForum, έχω ταινίες των Warner & Paramount με εξαιρετική ποιότητα σε BR (ΜΙ:3 & Departed για όποιον ενδιαφέρεται), έχω διαβάσει κριτικές από πολλές πηγές, έχω διαβάσει και τις πραγματείες σου για τις διαφορές 0,1% (σημείωση: αυτό είναι ειρωνία) κλπ. και έχω καταλήξει στο ότι δεν αξίζει να ασχολούμαι με το θέμα. Γι' αυτό και δεν θα επανέλθω.

Reaction score
14
Θα αρχίσουμε πάλι να λέμε πόσο χ......νο έχει ο ένας τον άλλο; Δε λέει, το έχουμε καλύψει το θέμα. Κρίμα πάντως, γιατί όντως το σχόλιο δεν ήταν για σένα. Και δεν είναι ειρωνεία, είναι ξεκάθαρη διαφωνία.

Δεν έχω κάνει συγκρίσεις των ίδιων ταινιών στα δύο φορμά για λόγους πρακτικούς. Έχω δει συγκριτικά screenshots στο AVSForum, έχω ταινίες των Warner & Paramount με εξαιρετική ποιότητα σε BR (ΜΙ:3 & Departed για όποιον ενδιαφέρεται), έχω διαβάσει κριτικές από πολλές πηγές, έχω διαβάσει και τις πραγματείες σου για τις διαφορές 0,1% (σημείωση: αυτό είναι ειρωνία) κλπ. και έχω καταλήξει στο ότι δεν αξίζει να ασχολούμαι με το θέμα. Γι' αυτό και δεν θα επανέλθω.
Aν είναι διαφωνία λοιπόν να συμπληρώσω τελειώνοντας ή να τελειώσω συμπληρώνοντας την κουβέντα λέγοντας πως από screenshots δεν υπάρχει ούτε μία στο δις να καταλάβεις υπέρ ή κατά διαφορές..
Το 0,1 μπορεί να λές ότι θές αλλά είναι σχήμα λόγου για το πώς σε ίδια ταινία ένα θεωρητικά και πρακτικά ανώτερο φορμάτ ΔΕΝ έχει καλύτερη εικόνα αλλά τελικά έχει οριακά το κατώτερο...
Η ειρωνία είναι εύκολη..Τα συμπεράσματα δεν είναι και τόσο..
Έχω ξαναπεί πως το μέγεθος μετράει..
Αυτά που δεν βλέπει κάποιος στις 50" τα βλέπω εγώ στις 106"..
Και κάποιος με 150" θα βλέπει ατέλειες σε τίτλους που εγώ θεωρώ αψεγάδιαστους..

Οι κοινοί τίτλοι που σαφέστατα έχουν καλύτερη εικόνα στο hd-dvd είναι :

Τ2 , ΤΟTAL RECALL , SLEEPY HOLLOW , Prestige

Οριακότατα καλύτερη τα sahara , ΜΙ3 , world trade center και ίσως το happy feet λόγω μαύρου..

Ολόιδια εικόνα τα ant bully , relentless enemies , discovery atlas australia +italy

*Όπως ειπώθηκε " no hard feelings"..
:cool_4:

Reaction score
5
Οκ, όλες οι ταινίες είναι ανώτερες στο HD-DVD ... οι ταινίες της paramount που έχουν τον ίδιο codec αλλά με όλα τα extra πλεονεκτήματα του BR που είπα , θα είναι καλύτερες στο Hd-dvd.

Oλος ο κόσμος σχεδόν θεωρεί την καλύτερη ταινία να είναι στο BR, αλλά βέβαια όλες είναι καλύτερες στο HD-dvd.

Οταν καταλαβεις οτι βασιζεσαι σε χαρτια, νουμερα και εμπειριες αλλων ενω καποιοι σου μιλανε με δικες τους... τοτε ισως καταλαβεις την διαφορα... προσφερω ενημερωση, με αναμασαω οτι τσιχλα βρω κατω... καλης ή κακης γευσης...
Για τις ταινιες της paramount που χαζοχαιρεσαι οτι και καλα δε σου απανταει κανεις... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ SPECS ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!
το πιασες τωρα γιατι δεν απανταμε στα θα???

Reaction score
14
Σε χαιρεταμε εμεις τα βλαμμενα /στερημενα παιδακια....:happy_4:
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: μα και εγώ μαζί με σας είμαι !!!!

ps...τι κάνετε μωρεεεε ??????? δώστε παιχνίδια στο λαό!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
5
πρωτα λες αυτο (που δε στεκει και χανεις αξιοπιστια)

Μέχρι τώρα υποτίθεται ότι το VC1 μπορεί να δώσει σχεδόν τέλεια εικόνα και δεν μπορεί να βγάλει κάτι παραπάνω αυτός ο codec στο BR … οπότε είναι περιττός και ο extra χώρος-bandwith.
και μετα λες αυτο... (που στεκει αλλα αναιρεις αυτο που ειπες λιγες ωρες πριν)

(εξάλλου ούτε ξέρουμε 100% τις δυνατότητες του καθενός)
και μετα ξανα την καραμελα:

Αυτο είναι το θέμα... και γιαυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον που η paramount αφήνει το VC1(της MS) και πάει σε AVC.
Δε μπορεις να ξερεις ουτε εσυ ουτε εμεις τι οικονομικα οφελη εχει η paramount για να σταματησει τον VC-1...

και μετα συνεχιζεις ψαχνοντας απαντησεις για κατι που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΙ!!!

Γιαυτό και θέλω να μου πουν τη γνώμη τους τα παιδιά… θα έχει πλάκα να παραδεχτούν ότι οι codecs είναι ίδιοι τελικά στα στενά περιθώρια του HD-DVD.
Και αν επιμείνουν στο άλλο, δεν θα μπορούν να αρνηθούν την υποβάθμιση του HD-DVD όταν η έκδοση μιας ταινίας AVC για BR θα είναι μεγαλύτερη και άψογη.
(αυτό θα είναι ακόμα καλύτερο)
Δηλαδη... ελεος... τι δε μπορεις να καταλαβεις...???
οτι ΤΩΡΑ οτι υπαρχει και στα δυο φορμα στο HD-DVD απλα ειναι καλυτερο... ή το τι θα γινει στο μελλον με το εξτρα bandwidth δε το γνωριζουμε???

και στην τελικη... οπως σου ειπε ο unforgiven στην μελλοντολογια δε τα πας τοσο καλα... γιατι ξανοιγεσαι παλι???:crazy_1:

να'σαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι εδω θα παρουμε στο μελλον ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ειτε ειναι BR ειτε HDdvd... δε θα με νοιαξει κανενας πολεμος και καμια εταιρια που συζηταμε εδω... γιαυτο ας μεινουμε στο παρον.. και ασε τι ΘΑ μπορει να γινει στο μελλον... για το μελλον!

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.242
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR