- Reaction score
- 5
...ακομη ψαχνεις?
το πιο ενδιαφέρον ειναι οτι με VC-1 το single layer blu-ray ειναι αρκετό!!!
Yes, we used a BD-25 and an HD-15 for this project.
οντως. δεν το ειχα δει!Είναι 70 λεπτά η διάρκεια, για αυτό και δεν γέμισαν ούτε τα 25GB BR - 15GB HD-DVD ... αν ήταν 120 λεπτά, θα ήθελαν τα μεγάλα δισκάκια.
Είσαι μεγάλη μορφή Παναγιώτη. :cool_4:Έτσι λοιπόν το Debbie does Dallas again σε 1080p έκανε την εμφάνισή του σε δισκάκι Bluray και είναι ιδανικός τίτλος για να κάνουμε σύγκριση της ποιότητας εικόνας των δύο φορμά, μια και υπάρχει και σε HD-DVD!!!
Μην παίρνεις κι όρκο...εχουν ρέντα σήμερα...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Ας ελπίσουμε το εξαιρετικό μήνυμα του Παναγιώτη να μη γίνει η αιτία να ακολουθήσουν αργότερα οι γνωστές φανατικές ηλιθιότητες.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Ας ελπίσουμε το εξαιρετικό μήνυμα του Παναγιώτη να μη γίνει η αιτία να ακολουθήσουν αργότερα οι γνωστές φανατικές ηλιθιότητες.
Και εσείς ταλέντο στο να flame-άρετε. Ποιός ο λόγος των 2 παραπάνω σχολίων;Μην παίρνεις κι όρκο...εχουν ρέντα σήμερα...
Βασικά εγώ το είδα σαν ευχή, παρά σαν flame...Και εσείς ταλέντο στο να flame-άρετε. Ποιός ο λόγος των 2 παραπάνω σχολίων;
+1000 :cool_4:Και εσείς ταλέντο στο να flame-άρετε. Ποιός ο λόγος των 2 παραπάνω σχολίων;
Εμ, Δημήτρη το "φανατικές ηλιθιότητες" δεν μου ακούγεται ώς ευχή. Τέλος πάντων.Βασικά εγώ το είδα σαν ευχή, παρά σαν flame...
Άλλο ένα επικοδομητικό post. Συγχαρητήρια.Όποιος έχει την μυγα μυγιάζεται.
Όποιος δεν την έχει το βλέπει ως ευχή
Επιτελους…..