Καίγονται χωριά στο Αίγιο και την Κεφαλονιά...

Reaction score
14

φραπές στην πισίνα.... σερβιρισμένο απο γκαρσόνι... σοσιαλισμός, κομουνισμός, καπιταλισμός, δικτατορία ότι και να δώσεις του Ελληνα, αυτό θα το εχει πάντα!!!

Φιλάκια απο την μαγική Καλαμάτα με τα δροσερά κοριτσάκια... btw δεν ηξερα οτι εχει τόσο όμορφα κοριτσάκια (ανω των 18 για να μην μες παρεξηγήσετε!!) εδώ!!!!!

Attachments

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Καίγονται χωριά στο Αίγιο και την Κεφαλονιά...

..........
Φιλάκια απο την μαγική Καλαμάτα με τα δροσερά κοριτσάκια... btw δεν ηξερα οτι εχει τόσο όμορφα κοριτσάκια (ανω των 18 για να μην μες παρεξηγήσετε!!) εδώ!!!!!
Και για μένα καμιά δεν έχει;

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Καίγονται χωριά στο Αίγιο και την Κεφαλονιά...

Και για μένα καμιά δεν έχει;
Που να στην φέρω... θα νομίζει η γυνάικα μου ότι την θέλω για μένα... και θα εχουμε σκουπόξυλο Κωνσταντίνε!!!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καίγονται χωριά στο Αίγιο και την Κεφαλονιά...

Που να στην φέρω... θα νομίζει η γυνάικα μου ότι την θέλω για μένα... και θα εχουμε σκουπόξυλο Κωνσταντίνε!!!
Μα θα της πεις την αλήθεια, ότι είναι για μένα.
Το πρόβλημα είναι ότι όταν λες αλήθεια στις γυναίκες, νομίζουν ότι τους λες ψέμματα ! !

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καίγονται χωριά στο Αίγιο και την Κεφαλονιά...

Το πρόβλημα είναι ότι όταν λες αλήθεια στις γυναίκες, νομίζουν ότι τους λες ψέμματα ! !
Όπως πχ ο σΚαφάτος που πήγαινε στη γυναίκα του 18χρονες Ουκρανές για να κρατάνε τα παιδιά! :happy_5:
Τι σου είναι αυτές οι γυναίκες! Μες την καχυποψία!:happy_8:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καίγονται χωριά στο Αίγιο και την Κεφαλονιά...

Μα θα της πεις την αλήθεια, ότι είναι για μένα.

Μας βλέπω και τους δυό με το σκουπόξυλο... αν και πάλι σε εχει συμπαθήσει η γυνάικα μου οπότε εσύ είσαι safe!!!:cool_4: :cool_4:

παω για ΒΟΥΤΙΑ!!! BYEEEEE!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.340
Members
38.545
Νεότερο μέλος
Dimisdsg_707