Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
ΔΕΝ είναι απόλυτα έτσι φίλε. Τσέκαρε και βάλε το router και δες αν θα συγχρονίσει. 2 Λαμπάκια πράσινα και το 3ο να αναβοσβήνει! Εμένα το τηλέφωνο παίζει σε μια από τις μπρίζες μου και χωρίς φίλτρο. Αλλά νομίζω σύμφωνα με ADSLGR ότι το φίλτρο βοηθάει γενικά στην ταχύτητα του internet έπειτα.Περιμένω κι εγώ την ενεργοποίηση μου σε full llu και πακέτο office.
Εϊχα πιθανή ημερομηνία μεταφοράς βρόγχου 11/10.
Το εξοπλισμό τον έχω παραλάβει εδώ και 10 μέρες.
Λέτε να είμαι ενεργοποιημένος και να μην το έχω καταλάβει...το Pirelli δεν το σύνδεσα επάνω γιατί σηκώνω το ακουστικό του τηλεφώνου και έχω σήμα χωρίς να έχω βάλει το splitter πριν οπότε υπέθεσα ότι η μετάβαση δεν θα έχει γίνει. Λογικά δεν θα έπρεπε να παίζει το τηλέφωνο σε PSTN χωρίς φίλτρο ή splitter.
Έτσι δεν είναι;
το φίλτρο απλά απομονώνει τις υψηλές συχνότητες ADSL και τις χαμηλές TΗΛΕΦΩΝΙΑ ωστε να μπορούν να δουλέυουν και οι δυό χωρίς αλληλοπαρεμβολές.ΔΕΝ είναι απόλυτα έτσι φίλε. Τσέκαρε και βάλε το router και δες αν θα συγχρονίσει. 2 Λαμπάκια πράσινα και το 3ο να αναβοσβήνει! Εμένα το τηλέφωνο παίζει σε μια από τις μπρίζες μου και χωρίς φίλτρο. Αλλά νομίζω σύμφωνα με ADSLGR ότι το φίλτρο βοηθάει γενικά στην ταχύτητα του internet έπειτα.
Είδα καλά; Για ενεργοποίηση νέας τηλεφωνικής γραμμής (μετακομίζω σε νέο σπίτι που δεν έχει, όπως είναι φυσικό, ακόμα ΟΤΕ) η ΟΝ θέλει 95€;;;; :mad_2:
Και η HOL (που έχω τώρα) μου ζητάει για τη μεταφορά 53€;;; :mad_2:
Δεν πάνε καλά μου φαίνεται.... :mad_3:
Από 10 μέρες μέχρι ...5 μήνες!Απο απο ολους εσας που ειστε ηδη συνδρομητες της ΟΝ, μπορειτε να μου πειτε ποσο καιρο εκαναν να σας συνδεσουν απο την στιγμη της αιτησης? Ρωταω γιατι δεν θελω να την ξαναπατησω οπως την πατησα απο αλλη εταιρια...
Εννοείται και κακώς δεν το έχεις κάνει ήδη, δεν είμαι σίγουρος αν επηρεάζουν την ταχύτητα αλλά σίγουρα θα έχεις disconnects λόγω αυτού.Επίσης. Μήπως πρέπει να βάλω φίλτρα όπου έχω τηλέφωνο
Το firewall είναι άλλο πράγμα από το να σου κλέβει κάποιος από το ασύρματο δίκτυο. Το ασύρματο αν το χρησιμοποιείς κλείδωσε το με κάποιο κλειδί για να σταματήσουν να στο κλέβουν. Αν από την άλλη δεν το χρησιμοποιείς απλά απενεργοποίησε το.Επειδή μου μπαίνει η υποψία μήπως κάποιος μπαίνει στο ασύρματο.
Πως ενεργοποιείται το firewall?
Ξέχασα να σου απαντήσω γι' αυτό το πρόβλημα.Λίγη βοήθεια βρε παιδιά. Εχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Να πηγαίνει σφαίρα στα torrent και σαλιγκάρι στα http/ftp? 800 torrent 50 http/ftp. Δοκίμασα από NTUA δοκίμασα από Αμερική να κατεβάσω το ubuntu που το είχα ξανακατεβάσει πριν 10 μέρες με forthnet shared. Τρομερή διαφορά εις βάρος της On.
Εχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?