On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
0
και ξαφνικά σε 2 μέρες μέσα το μόνο που δεν έχει τσεκαριστεί ακόμα είναι η αποστολή εξοπλισμού!!!
Αν είναι και η τηλεφωνία και το internet όπως διαβάζω εδώ και στο adsl...Μπραβο On

Reaction score
0
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Περιμένω κι εγώ την ενεργοποίηση μου σε full llu και πακέτο office.

Εϊχα πιθανή ημερομηνία μεταφοράς βρόγχου 11/10.

Το εξοπλισμό τον έχω παραλάβει εδώ και 10 μέρες.

Λέτε να είμαι ενεργοποιημένος και να μην το έχω καταλάβει...το Pirelli δεν το σύνδεσα επάνω γιατί σηκώνω το ακουστικό του τηλεφώνου και έχω σήμα χωρίς να έχω βάλει το splitter πριν οπότε υπέθεσα ότι η μετάβαση δεν θα έχει γίνει. Λογικά δεν θα έπρεπε να παίζει το τηλέφωνο σε PSTN χωρίς φίλτρο ή splitter.

Έτσι δεν είναι;

Reaction score
164
Είδα καλά; Για ενεργοποίηση νέας τηλεφωνικής γραμμής (μετακομίζω σε νέο σπίτι που δεν έχει, όπως είναι φυσικό, ακόμα ΟΤΕ) η ΟΝ θέλει 95€;;;; :mad_2:
Και η HOL (που έχω τώρα) μου ζητάει για τη μεταφορά 53€;;; :mad_2:

Δεν πάνε καλά μου φαίνεται.... :mad_3:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Περιμένω κι εγώ την ενεργοποίηση μου σε full llu και πακέτο office.

Εϊχα πιθανή ημερομηνία μεταφοράς βρόγχου 11/10.

Το εξοπλισμό τον έχω παραλάβει εδώ και 10 μέρες.

Λέτε να είμαι ενεργοποιημένος και να μην το έχω καταλάβει...το Pirelli δεν το σύνδεσα επάνω γιατί σηκώνω το ακουστικό του τηλεφώνου και έχω σήμα χωρίς να έχω βάλει το splitter πριν οπότε υπέθεσα ότι η μετάβαση δεν θα έχει γίνει. Λογικά δεν θα έπρεπε να παίζει το τηλέφωνο σε PSTN χωρίς φίλτρο ή splitter.

Έτσι δεν είναι;
ΔΕΝ είναι απόλυτα έτσι φίλε. Τσέκαρε και βάλε το router και δες αν θα συγχρονίσει. 2 Λαμπάκια πράσινα και το 3ο να αναβοσβήνει! Εμένα το τηλέφωνο παίζει σε μια από τις μπρίζες μου και χωρίς φίλτρο. Αλλά νομίζω σύμφωνα με ADSLGR ότι το φίλτρο βοηθάει γενικά στην ταχύτητα του internet έπειτα.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

ΔΕΝ είναι απόλυτα έτσι φίλε. Τσέκαρε και βάλε το router και δες αν θα συγχρονίσει. 2 Λαμπάκια πράσινα και το 3ο να αναβοσβήνει! Εμένα το τηλέφωνο παίζει σε μια από τις μπρίζες μου και χωρίς φίλτρο. Αλλά νομίζω σύμφωνα με ADSLGR ότι το φίλτρο βοηθάει γενικά στην ταχύτητα του internet έπειτα.
το φίλτρο απλά απομονώνει τις υψηλές συχνότητες ADSL και τις χαμηλές TΗΛΕΦΩΝΙΑ ωστε να μπορούν να δουλέυουν και οι δυό χωρίς αλληλοπαρεμβολές.

Μπορείς να δουλέψεις Internet χωρίς φίλτρο ή τηλεφωνία μόνο χωρίς φίλτρο. Αν θές και τα δύο ταυτόχρονα ή βάζεις φίλτρο ή splitter Που κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα.

Μάλλον είσαι ενεργοποιημένος όσο αφορά την μικτονόμηση της γραμμής σου με την ΟΝ αλλά μπορεί να μην σε εχουν ενεργοποιήσει απο την ΟΝ... να μην σου δίνει IP address και να θέλει παρέμβαση τεχνικού.

Ομως αφου το τηλέφωνο δουλευει 99.9% είσαι ON απο θέμα γραμμής και ίσως ΟΝ Interνετικά!

Reaction score
0
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Είδα καλά; Για ενεργοποίηση νέας τηλεφωνικής γραμμής (μετακομίζω σε νέο σπίτι που δεν έχει, όπως είναι φυσικό, ακόμα ΟΤΕ) η ΟΝ θέλει 95€;;;; :mad_2:
Και η HOL (που έχω τώρα) μου ζητάει για τη μεταφορά 53€;;; :mad_2:

Δεν πάνε καλά μου φαίνεται.... :mad_3:

OTE Φιλε μου...Σχεση Εμπιστοσυνης...χεχε...:bravo:

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Φίλε Dream_GR μήπως να επικοινωνήσω μαζί τους να τους ζητήσω παρέμβαση τεχνικού σε περίπτωση που με έχουν ξεχάσει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν η τηλεφωνία είναι ήδη On;

Reaction score
0
Ρε παιδια ξερει κανεις πως μπορω να επικοινωνησω μαζι τους? Στο 13801 δεν απανταει κανεις οσες φορες και αν προσπαθησα.
Απο απο ολους εσας που ειστε ηδη συνδρομητες της ΟΝ, μπορειτε να μου πειτε ποσο καιρο εκαναν να σας συνδεσουν απο την στιγμη της αιτησης? Ρωταω γιατι δεν θελω να την ξαναπατησω οπως την πατησα απο αλλη εταιρια...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.763
Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Απο απο ολους εσας που ειστε ηδη συνδρομητες της ΟΝ, μπορειτε να μου πειτε ποσο καιρο εκαναν να σας συνδεσουν απο την στιγμη της αιτησης? Ρωταω γιατι δεν θελω να την ξαναπατησω οπως την πατησα απο αλλη εταιρια...
Από 10 μέρες μέχρι ...5 μήνες!
Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Τύχη, περιοχή, χρονική περίοδος, δημόσιες σχέσεις κλπ
Εγώ είχα κάνει αίτηση το Φεβρουάριο και συνδέθηκα Μάιο.
Τον Ιούνιο έγινε μετακόμιση σε διπλανό σπίτι ( ίδια οδός, ίδιο ΚΑΦΑΟ) και η μεταφορά του τηλεφώνου έγινε το Σεπτέμβριο. Για τους 2.5 αυτούς μήνες δεν είχαμε τηλέφωνο...
Για κάποιο διάστημα, ήμουν 2-3 φορές την εβδομάδα επισκέπτης στα κεντρικά τους γραφεία στο Μαρούσι, γιατί δε μπορώ να περιμένω ούτε 1 λεπτό στο τηλέφωνο (που τα 30-60 λεπτά που χρειάζονται συνήθως).
Φίλος μου στην ίδια περιοχή (Πεύκη), έκανε αίτηση τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ήταν όλα ΟΚ.

Δεν τα λέω όλα αυτά για να κατηγορήσω την ΟΝ. Πάνω-κάτω, όλοι οι εναλλακτικοί τα ίδια είναι από πλευράς εξυπηρέτησης. Και πολλές φορές (όχι πάντα) πράγματι φταίει ο ΟΤΕ για τις καθυστερήσεις και την ποιότητα των γραμμών. Όμως το συμβόλαιο το υπογράφεις με τον εναλλακτικό πάροχο, οπότε αυτός έχει την ευθύνη των δεσμεύσεών του.

Reaction score
5
Φίλος που μένει Κηφισιά, συνδέθηκε προχθές. Βλέπει 11000 down / 1000 up.
Το internet πάει ΟΚ, αλλά δεν βλέπει με τίποτα TV. Βασικά κάποια στιγμή στις 2 το πρωί, όταν έπεσε η κίνηση, έβλεπε με πολλά σπασίματα. Μέσα στην ημέρα βλέπει κάτι του στυλ "η υπηρεσία δεν είναι ενεργοποιημένη".
Είναι φυσιολογικό; Μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο;

Reaction score
0
Να αναφέρω και γω τη συνέχεια.
Πριν 10 μέρες περίπου μου στέλνουν μήνυμα ότι 29-31 Οκτωβρίου θα έχω συνδεθεί. 29 του μήνα ακριβώς συνδέθηκα. Μπορούσα να πάρω τηλ και είχα internet αλλά δε μπορούσαν να με πα΄ρουν. Σήμερα το πρωί λύθηκε και αυτό.
Συμπέρασμά μου.
ΑΨΟΓΗ εταιρεία. Φοβερή εξυπηρέτηση, συνεχής ενημέρωση από μέρους τους χωρίς ενόχληση από μένα. Παιδιά μόνο την ώρα που θα με συνδέσουν δεν μου είπαν. Δε ξέρω ν αυτό είανι τώρα που δεν έχει πλακώσει πολύς κόσμος και αν θα κρατήσει στη συνέχεια. Προς το παρόν σε σχέση με την εμεπιρία μου από Vivodi και Forthnet, ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
Οσον αφορά ποιότητα εικοινωνίας. Τηλέφωνο άψογο καλύτερο από ΟΤΕ που είχα μέχρι τώρα. Internet παίζει απί 11500 έως 12500 down και 950-1050 up όπως τα γράφει στο modem. Αzureus χτες περίπου 650-700 down. Θα δοκιμάσω και rapidshare. Πάντως ένα σήριαλ που κατέβασα χτες σχεδόν real time μπορούσες να το παρακολουθήσεις. Συνολικά στο down είμαι στο 80% περίπου της ονομαστικής πράγμα που προέκυπτε και από πριν με το attenuation. Αρα είμαι στο max που μπορώ να πιάσω. Απόλυτα ευχαριστημένος και εδώ.
Τέλος χωρίς να έχει χρειαστεί να με βοηθήσει ο sothoms συγχαρητήρια από μένα γιά την εταιρεία που φτιάξανε. Μακάρι να τους ακολουθήσουν και άλλοι.

Reaction score
0
Και τώρα τα άσχημα. Απαρα΄δεκτη ταχύτητα από rapidshare. 100-130 max. Από http 65-75...Γιατί τέτοια αθλιότητα? Sothoms πρέπει να κάνω κάτι?

Reaction score
418
Georgema δεν έχω τα στοιχεία σου για να τσεκάρω την ποιότητα της γραμμής σου.
Εφόσον όμως έπαιζες κανονικά, μήπως είναι κάτι συμπτωματικό;

Reaction score
0
και δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει. Τώρα κατεβάζω με 20-30 από Firefox και rapidshare. Τι συμβαίνει? Το κάνει και σε άλλους αυτό?
Επίσης. Μήπως πρέπει να βάλω φίλτρα όπου έχω τηλέφωνο μήπως και το ενοχλεί αυτό?
Και κάτι τελευταίο. Ηδη είμαι μισή ώρα αναμονή γιά να μιλήσω με τεχνικό. Μου φαίνεται τελείωσαν τα καλά και άρχισαν τα κακα :(

Και κάτι άσχετο. Πως μπορώ να δω ποιός είναι συνδεδεμένος πάνω στο modem μου? Επειδή μου μπαίνει η υποψία μήπως κάποιος μπαίνει στο ασύρματο.
Πως ενεργοποιείται το firewall?

GTX

Reaction score
39
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Επίσης. Μήπως πρέπει να βάλω φίλτρα όπου έχω τηλέφωνο
Εννοείται και κακώς δεν το έχεις κάνει ήδη, δεν είμαι σίγουρος αν επηρεάζουν την ταχύτητα αλλά σίγουρα θα έχεις disconnects λόγω αυτού.

Επειδή μου μπαίνει η υποψία μήπως κάποιος μπαίνει στο ασύρματο.
Πως ενεργοποιείται το firewall?
Το firewall είναι άλλο πράγμα από το να σου κλέβει κάποιος από το ασύρματο δίκτυο. Το ασύρματο αν το χρησιμοποιείς κλείδωσε το με κάποιο κλειδί για να σταματήσουν να στο κλέβουν. Αν από την άλλη δεν το χρησιμοποιείς απλά απενεργοποίησε το.

Reaction score
0
Δυστυχώς το χρειάζομαι. Το firewall δεν το θέλω γιά το ασύρματο. Το θέλω επειδή έχω ανοιχτές πόρτες γιά να ελέγχω.
Μετά από ΜΙΑ ΩΡΑ μίλησα με το τεχνικό τμήμα. Εκεί έμαθα ότι πάρχει και χρέωση στην αναμονή 3 λεπτά το λεπτό. Αρα μία ώρα σήμερα και αλλή μία συνολικά χτες-προχτες φύγανε σχεδό 4 ευρουλάκια. μιά χαρά πάμε.
Μου συστήσανε να βάλω φίλτρα. και το θέμα είναι γιατί χωρίς φίλτρα κατέβαζα με 650 από Azureus και χωρίς φίλτρα πάλι με 17-130 από firefox.
και το επόμενο θέμα είναι αν δε λυθεί το πρόβλημα με τα φίλτρα θα περιμένω άλλη μιά ώρα και άλλα 2 ευρουλάκια να μου πούνε κάτι?
Απαράδεκτο αυτό και δυστυχώε δε βελτιώνεται καμμία ιδιωτική εταιρεία στο θέμα της εξυπηρέτησης. Μη τους χρειαστείς αλλίμονό σου.

Reaction score
2
Αισχος !!!
Εδω κι εναμιση μηνα με παιδεβουν για να συνδεθει η αδελφη μου (Κορυδαλλος) ...
Τη μια εχει προβλημα ο ΟΤΕ , την αλλη κανανε λαθος αυτοι, ΕΛΕΟΣ!!!
Τωρα μου λενε οτι δεν θα εχει τον ιδιο αριθμο (φορητοτητα) απο δικο τους λαθος.
Της εχουν κοψει το τηλεφωνο εδω κι ενα μηνα και δεν μπορω να κανω τιποτα.
Οσες φορες επικοινωνησα μαζι τους, περιμενα πανω απο μια ωρα και τιποτα.
Απο τον Αννα στο Καιαφα.

Θελω να κανω ακυρωση, μπορω χωρις να πληρωσω ?

Reaction score
0
Λίγη βοήθεια βρε παιδιά. Εχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Να πηγαίνει σφαίρα στα torrent και σαλιγκάρι στα http/ftp? 800 torrent 50 http/ftp. Δοκίμασα από NTUA δοκίμασα από Αμερική να κατεβάσω το ubuntu που το είχα ξανακατεβάσει πριν 10 μέρες με forthnet shared. Τρομερή διαφορά εις βάρος της On.
Εχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?
Προσπάθησα να μπω στο site της Akamai που δίνετε παρακάτω και μου βγάζει ότι θέλει bandwidth πάνω από 7,5 Mbps που μου λέει ότι δε τα έχω!!!!!
Ακόμα και τα βιντεάκια του youtube μου κολλάνε.
Και έβαλα και φίλτρα...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.763
Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Λίγη βοήθεια βρε παιδιά. Εχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Να πηγαίνει σφαίρα στα torrent και σαλιγκάρι στα http/ftp? 800 torrent 50 http/ftp. Δοκίμασα από NTUA δοκίμασα από Αμερική να κατεβάσω το ubuntu που το είχα ξανακατεβάσει πριν 10 μέρες με forthnet shared. Τρομερή διαφορά εις βάρος της On.
Εχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?
Ξέχασα να σου απαντήσω γι' αυτό το πρόβλημα.
Δεν είσαι μόνος, αν αυτό σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα! :happy_9:
Το rapidshare το αποφεύγω σαν το διάολο... Σπάνια έχω δει πάνω από 50 kb/sec.
Με Conn-x που έχω στο άλλο σπίτι κατεβάζω πάντα με το μέγιστο της γραμμής μου.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Εγώ έχω το TELLAS ZISTO στα 4Mbit, ενώ συντόμως θα αναβαθμιστώ στα 12 Mbit (ελπίζω!!!).

Παράλληλα έχω παραγγείλει και το ON-TELECOMS στο πακέτο ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, έχω παραλάβει τον εξοπλισμό και περιμένω τη ΝΕΑ γραμμή.

Πάντως απο την TELLAS απο όπου και να κατεβάζω έχω maximum speed 420 Kbps. Δεν πέφτει, είτε απο torrent είτε απο Ftp.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.364
Members
38.304