Το σύστημα μου

Reaction score
3.179
Καλώδια πουλάει. Τί ήθελες να πει;
Δεν μίλησε καθόλου για τα καλώδια του.Ισα-ισα, τονισε το πόσο ψάξιμο και δοκιμες χρειάζονται μέχρι να βρεθούν τα σωστά γιατί στην αντίθετη περίπτωση ένα σύστημα θα υποβιβαστεί πολύ.Ειδικα από τα ρεύματος.
Έχετε πέσει στην Α2.

Reaction score
3.179
Μόλις άκουσα ένα Lab 12 Gordian.Ειναι καλό.Δεν συμπιέζει τα δυναμικά.Αν δεν είχα ως πρώτο στόχο τα ηχεία θα το δοκίμαζα στο σύστημά μου.Οχι όμως με το καλώδιο ρεύματος της Lab 12.

Reaction score
194
Μόλις άκουσα ένα Lab 12 Gordian.Ειναι καλό.Δεν συμπιέζει τα δυναμικά.Αν δεν είχα ως πρώτο στόχο τα ηχεία θα το δοκίμαζα στο σύστημά μου.Οχι όμως με το καλώδιο ρεύματος της Lab 12.
Έτσι που το γράφεις θα νομίζει κάποιος ότι κάτι δεν πάει καλά με το καλώδιο της Lab12 😆.

Reaction score
3.179
Έτσι που το γράφεις θα νομίζει κάποιος ότι κάτι δεν πάει καλά με το καλώδιο της Lab12 😆.
Δεν πηγαίνει καλά όταν δεν πηγαίνει καλύτερα.Κοιταξε τι του έκανες του άλλου,του καλύτερου καλωδίου και δεν παίζει!

Reaction score
194
Δεν πηγαίνει καλά όταν δεν πηγαίνει καλύτερα.Κοιταξε τι του έκανες του άλλου,του καλύτερου καλωδίου και δεν παίζει!
Αφού δεν τα έχεις συγκρίνει βρε... παίζει τώρα, το άφησα όμως στο πολυπριζο.

Reaction score
3.179
Αφού δεν τα έχεις συγκρίνει βρε... παίζει τώρα, το άφησα όμως στο πολυπριζο.
Πρώτη φορά βλέπω τόσο "επιλεκτικό" καλώδιο που αντιπαθεί μια συγκεκριμένη μάρκα συσκευών τόσο πολύ ώστε να μην την αφήνει να λειτουργήσει!

Reaction score
3.179
Ύστερα από σύσκεψη με τον εαυτό μου απεφάσισα ότι η αγορά των ATC η των PMC(μάλλον τα πρώτα)θα γίνει 1,5 χρόνο νωρίτερα απ' ο,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί και συγκεκριμένα το καλοκαίρι.Ως τότε φαγητό και ποτό τέλος!

Reaction score
3.179
Αν πουλήσεις τα κιλά χαλκού από τα καλώδια σου στους τσιγγάνους,τα πήρες από χτες.
Δεν ασχολούμαι πλέον με ευτελή μέταλλα όπως ο χαλκός.Μονο με το ασήμι το οποίο θ' αφήσω κληρονομιά στα επόμενα ηχεία.
Άρχισαν να κόβουν και τιμολόγια για τις κλεψ... αγορές;

Reaction score
4.185
Ύστερα από σύσκεψη με τον εαυτό μου απεφάσισα ότι η αγορά των ATC η των PMC(μάλλον τα πρώτα)θα γίνει 1,5 χρόνο νωρίτερα απ' ο,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί και συγκεκριμένα το καλοκαίρι.Ως τότε φαγητό και ποτό τέλος!
Μπα, άλλα θα πάρεις, πάμε στοίχημα;

Reaction score
3.179
Εάν είχες κόψει τα σούρτα φέρτα με τον εαυτό σου και τα καλώδια θα τα είχες ήδη πάρει
Καλή δίαιτα
Το πρώτο δεν κόβεται με τίποτα.Το δεύτερο όμως δεν ισχύει.Αρκετα από τα καλώδια που έχω αγοράσει,αντικατέστησαν τα προηγούμενα.
Χαώδης η διαφορά τιμής βασει του δεύτερου σεναρίου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.304
Νεότερο μέλος
PanagiotisAng