Το σύστημα μου

Reaction score
3.261
Προσωπικά πχ αν δεν εύρισκα σε λογικό κόστος την τελευταία μου αγορά, δεν θα χαλάλιζα 6500 ευρώ για τα Pmc , και ας ήταν μέσα στις οικονομικές μου δυνατότητες Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια… πχ Dali.
Αρκεί να μην εξεφραζες στενοχωρια μετά επειδή θα έπαιζαν χειρότερα.

Reaction score
1.574
Ενας ασφαλης κανονας για ψυχικη ηρεμια ειναι το κοστος του συστηματος σου να μην υπερβαινει το 10-15% του ετησιου καθαρου εισοδηματος σου. Ωστε να ξερεις οτι αν στο κλεψουν , το σπασουν, χαλασει εκτος εγγυησης κλπ, το καψει κεραυνος η οτιδηποτε , μπορεις να το αντικαταστησεις.Εκτος αυτου και κυριοτερα οτι δεν εχεις μπει σε διαδικασια μεγαλου χρεους που μπορει να δυσχαιρενει τη ζωη σου ή ακομη χειροτερα να κριθεις απο την ιδια σου την οικογενεια οτι της στερεις πορους...

Reaction score
2.227
60κ????

Κοκ
Ενας ασφαλης κανονας για ψυχικη ηρεμια ειναι το κοστος του συστηματος σου να μην υπερβαινει το 10-15% του ετησιου καθαρου εισοδηματος σου. Ωστε να ξερεις οτι αν στο κλεψουν , το σπασουν, χαλασει εκτος εγγυησης κλπ, το καψει κεραυνος η οτιδηποτε , μπορεις να το αντικαταστησεις.Εκτος αυτου και κυριοτερα οτι δεν εχεις μπει σε διαδικασια μεγαλου χρεους που μπορει να δυσχαιρενει τη ζωη σου ή ακομη χειροτερα να κριθεις απο την ιδια σου την οικογενεια οτι της στερεις πορους...
δλδ με 1-2 χήνες μαξ.....
Τόσο δεν εχόυν ουτε τα πολυπριζα ρε :p

Reaction score
1.574
60κ????

Κοκ

δλδ με 1-2 χήνες μαξ.....
Τόσο δεν εχόυν ουτε τα πολυπριζα ρε :p
Νομιζω οτι ο περισσοτερος κοσμος που ασχολειται με το σπορ αν κανουμε τα μαθηματικα θα μπορεσει με αυτο τον κανονα να εχει ενα συστημα μεγαλυτερο η ισο απο 3.5-4.5 χιλ ως προς το ετησιο καθαρο ατομικο του εισοδημα....

Last edited:

Reaction score
3.261
Δεν υπάρχει κανόνας.Ο καθένας βάζει διαφορετικό κανόνα στον εαυτό του.
Όσο για την ψυχική ηρεμία,αυτή μπορεί να επέλθει όταν παίζει καλά το σύστημα.

Reaction score
2.227
Δεν υπάρχει κανόνας.Ο καθένας βάζει διαφορετικό κανόνα στον εαυτό του.
Όσο για την ψυχική ηρεμία,αυτή μπορεί να επέλθει όταν παίζει καλά το σύστημα.
Ανάλογα.....εμένα έρχεται οταν δεν μου ζαλίζουν τα @@...και ας παίζει σκατά το σύστημα :p

Reaction score
3.261
Ανάλογα.....εμένα έρχεται οταν δεν μου ζαλίζουν τα @@...και ας παίζει σκατά το σύστημα :p
Κι όταν σου τα ζαλίζουν γιατί δεν παίζει καλά το σύστημα;

Reaction score
2.227
Παρανόησης κύριοι.
Εννοώ ότι και καλά να παιζει το σετάπιον αμά μου διογκώνουν το αρχίιδιον, ποιος εφοδεύτηκε πως παίζει το σετάπιον με το καραμπαλίκιον σαν πλανήτιον δημιουργεί τοιχωματικόν όριον και κάνει ακυρώσεις πέριξ των 300 hz.

Ενώ αντιθέτως και το σετάπιον να μην παίζει εις την εντέλιαν....εφοδευτήκαμε γιατί απολαμβάνουμε τας μουσικάς μας χωρίς αρχίδιον τσουρέκιον.

Reaction score
1.574
Αν ημουν μονος μου στη ζωη μπορει να ημουν κανενας magico owner ρακενδυτος ρακοσυλλεκτης και να ζουσα σε ενα δωματιο 5χ6 :D (πλακα κανω...δε θελω αυτη τη ζωη)
Κι όταν σου τα ζαλίζουν γιατί δεν παίζει καλά το σύστημα;
Γιατι στο βγαζουν ξυνο... Γιατι εδωσες τοσα λεφτα, χαμηλωσε το, μονο με αυτο θα ασχολεισαι τωρα, και τετοια

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.502
Γιατι στο βγαζουν ξυνο... Γιατι εδωσες τοσα λεφτα, χαμηλωσε το, μονο με αυτο θα ασχολεισαι τωρα, και τετοια
Ευτυχώς δεν είχα ποτέ μου τέτοιο θέμα.
Αν όμως είχα θα την είχα χωρίσει πάραυτα.
Ευτυχώς το σπίτι είναι δικό μου .
Βέβαια κάποια στιγμή μου έριξε ένα " μου γέμισες το σαλόνι ηχεία " οπότε και εγώ είπα , δεν σου γέμισα , το γέμισα γενικώς , γιατί δικό μου είναι και ότι θέλω κάνω.
Κόπηκε ο βήχας με τη μία.

Reaction score
3.261
Αν ημουν μονος μου στη ζωη μπορει να ημουν κανενας magico owner ρακενδυτος ρακοσυλλεκτης και να ζουσα σε ενα δωματιο 5χ6 :D (πλακα κανω...δε θελω αυτη τη ζωη)

Δεν υπάρχει ούτε ένας σαν αυτόν που περιγράφεις.
Η ερώτηση μου απευθυνόταν αποκλειστικά στον ΑνδρεαΛαβΜποουτ.

Reaction score
1.574
Δεν υπάρχει ούτε ένας σαν αυτόν που περιγράφεις.
Η ερώτηση μου απευθυνόταν αποκλειστικά στον ΑνδρεαΛαβΜποουτ.
οκ... ηταν η δικη μου ερμηνεια...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.812
Βέβαια κάποια στιγμή μου έριξε ένα " μου γέμισες το σαλόνι ηχεία " οπότε και εγώ είπα , δεν σου γέμισα , το γέμισα γενικώς , γιατί δικό μου είναι και ότι θέλω κάνω.
Όλα βαίνουν ομαλώς όταν υπάρχει επικοινωνία στα ζευγάρια...

Reaction score
3.108
Λογικά το είχες πριν παντρευτείς.
Οι καλοί λογαριασμοί πρέπει να γίνονται από νωρίς. Πριν παντρευτείς της λες: θα παντρευτείς εμένα και το ηχοσυστημα μου ( μεγαλώνει κι αυτό και πληθαίνει σαν τα παιδια).Δεχεσαι;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.435
Members
38.316
Νεότερο μέλος
anthas