Το σύστημα μου

Reaction score
3.150
Καλώδια πουλάει. Τί ήθελες να πει;
Δεν μίλησε καθόλου για τα καλώδια του.Ισα-ισα, τονισε το πόσο ψάξιμο και δοκιμες χρειάζονται μέχρι να βρεθούν τα σωστά γιατί στην αντίθετη περίπτωση ένα σύστημα θα υποβιβαστεί πολύ.Ειδικα από τα ρεύματος.
Έχετε πέσει στην Α2.

Reaction score
3.150
Μόλις άκουσα ένα Lab 12 Gordian.Ειναι καλό.Δεν συμπιέζει τα δυναμικά.Αν δεν είχα ως πρώτο στόχο τα ηχεία θα το δοκίμαζα στο σύστημά μου.Οχι όμως με το καλώδιο ρεύματος της Lab 12.

Reaction score
194
Μόλις άκουσα ένα Lab 12 Gordian.Ειναι καλό.Δεν συμπιέζει τα δυναμικά.Αν δεν είχα ως πρώτο στόχο τα ηχεία θα το δοκίμαζα στο σύστημά μου.Οχι όμως με το καλώδιο ρεύματος της Lab 12.
Έτσι που το γράφεις θα νομίζει κάποιος ότι κάτι δεν πάει καλά με το καλώδιο της Lab12 😆.

Reaction score
3.150
Έτσι που το γράφεις θα νομίζει κάποιος ότι κάτι δεν πάει καλά με το καλώδιο της Lab12 😆.
Δεν πηγαίνει καλά όταν δεν πηγαίνει καλύτερα.Κοιταξε τι του έκανες του άλλου,του καλύτερου καλωδίου και δεν παίζει!

Reaction score
194
Δεν πηγαίνει καλά όταν δεν πηγαίνει καλύτερα.Κοιταξε τι του έκανες του άλλου,του καλύτερου καλωδίου και δεν παίζει!
Αφού δεν τα έχεις συγκρίνει βρε... παίζει τώρα, το άφησα όμως στο πολυπριζο.

Reaction score
3.150
Αφού δεν τα έχεις συγκρίνει βρε... παίζει τώρα, το άφησα όμως στο πολυπριζο.
Πρώτη φορά βλέπω τόσο "επιλεκτικό" καλώδιο που αντιπαθεί μια συγκεκριμένη μάρκα συσκευών τόσο πολύ ώστε να μην την αφήνει να λειτουργήσει!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.343
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent