On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
0
Τα speedtest (όσον αφορά εμάς) και τις διαφημίσεις τους όσον αφορά τους άλλους. Αλλά δε μιλαω γιά μύνηση. Απλά αν δε λυσουν το πρόβλημα θέλω να μου γυρ΄σιουν τη γραμμή όπως πριν τη παραλάβουν. Δηλαδή ΟΤΕ ISDN.
Τελικά δε καταλαβαίνω γιατί να φύγεις από τον κ@λοΟΤΕ. Με τέτοιους απατεώνες αρπακολλητζήδες που κυκλοφορούν εκεί σε καταντάνε. Να προτιμάς το κλεφτη τον ΟΤΕ...Λαμόγια όλοι

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Μπα!!!
Αν ήταν έτσι θα είχα φάει ισόβια!! "happy_1"
Φαντάσου λοιπόν πόσο εν γνώσει είναι ότι είναι άθλιοι απατεώνες. Ούτε αυτό δε τολμάνε να κάνουν κι ας τους σούρνεις ότι νάναι. Το χέρι στη τσέπη σου θέλιουν απλά να βάλουν.....ΓΕΛΟΙΟΙ
Είχε τύχει παλία με το e-shop όπου μου είπαν ότι δε με θέλουν γιά πελάτη τους (επειδή τους έβρισα που κάναν 1 μήνα να αλλάξουν ένα χαλασμένο switch....) Φυσικά όταν ξαναπήγα μου πουλήσανε κανονικά
Ρε παιδιά...Μήπως είμαστε παράξενο που ζητάμε τα δικαιώματά μας? Μήπως κάποια στιγμή πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι με όλους αυτούς τους απατεώνες που μας τριγυρνάνε?
Φίλε sothoms συγγνώμη που παίρνει και σένα η μπάλλα χωρίς ίσως να φταις αλλά απλά ενημερώνω και σένα να ξέρεις που έχεις μπλέξει και ποιούς προσπαθείς να ξεμπλέξεις.
Το ξαναλέω. Ισως ο ΟΤΕ δεν αντιδρά τιμολογιακά στην αιμοραγία που φεύγουν πελάτες επειδή ξέρει τη κατάσταση που επικρατεί και ξέρει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς που φεύγουν γιά ιδιωτικές εταιρείες μόλις κλείσουν το συμβόλαιο των 12 μηνών θα γυρίσουν τρέχοντας σε αυτούς.

Reaction score
0
Έλα που σε εμένα που είμαι On σχεδών από τη αρχή όλα πάνε ρολόι..... Down 10 - 12Mbps από εκεί που τα δίνουν και Up... Ρουφάνε με 1 Mbps ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ PC!!!!! :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.560
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Μου έχει τύχει πάντως και το εξής ανεκδιήγητο!

Στις αρχές, όταν ακόμα πίστευα ότι μπορεί κάτι ν΄αλλάξει με τα λόγια, πήρα την υποστήριξη και ζήτησα κάποιον υπεύθυνο τεχνικό, εξηγώντας στην κοπέλα ότι δε μου φταίει τίποτα αυτή να τα ακούσει άδικα.
Και αυτή μου απαντάει:
"Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να τ' ακούμε. Πείτε μου ελεύθερα!" με ειρωνικό ύφος.
Το τι άκουσε δε μπορώ να το περιγράψω. Έβριζα αυτήν και την ON με ότι "βρώμικο" περιλαμβάνει η ελληνική γλώσσα για αρκετά λεπτά. Και όταν έκανα μια παύση να πάρω ανάσα, μου λέει δυνατά:
"Σας παρακαλώ να μου μιλάτε στον πληθυντικό!"
Είχε ακούσει τόσα και τόσα και την ενόχλησε ο ενικός;;;
Η μάλλον τα χασε και δεν ήξερε τι να απαντήσει;;;

Μετά από αυτό το συμβάν πήγαινα αυτοπροσώπως στην εταιρεία, σε κάθε μου πρόβλημα.

Reaction score
0
Ε είσαι και σκοτεινή δύναμη εσύ. Ισως να φοβούνται:)
Η αλήθεια είναι ότι ήταν άψογοι στη σύνδεσή τους. Ολα ρολόι. Και με τα 5 Mbps σε torrent μπορώ να ζήσω.
Αλλά το να μη μπορώ να δω ούτε ένα video από το youtube όπως επίσης και το ΓΡΑΨΙΜΟ που τρώω από τη τεχνική υπηρεσία τους είναι απαράδεκτο και δε το ανέχομαι.
Δεν έχω χρόνο να περιμένω κάθε φορά 1 ώρα να τους μιλήσω και στο τέλος να μη γίνεται τίποτα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Μου έχει τύχει πάντως και το εξής ανεκδιήγητο!

.....

Μετά από αυτό το συμβάν πήγαινα αυτοπροσώπως στην εταιρεία, σε κάθε μου πρόβλημα.
Απλά ξέρουντο μέγεθος της λαμογιάς τους και την πλήρη άγνοιά τους γι'αυτό δεν αντιδρούν. Εμένα με ρώταγε γιά την IP μου κι άλλα τεχνικά λες και δε μπορούσε να τα δει μόνη της. Απλά γιά να νομίζω ο "αδαής" ότι κάτι έκανε και ότι το διόρθωνε. Μα καλά γιά λαλάκες μας έχουν?
Λες άμα πάω από κει να γίνει τίποτα?

Reaction score
0
Το μόνο που σκέφτομαι πιά είναι επειδή έχω κάνει forward τη 12000 σε ένα εσωτερικό μηχάνημα, μήπως κάνει κανά conflict αυτό. Αν δοκιμάσω άλλο modem από το δικό τους μήπως βελτιωθεί η κατάσταση? Και ποιό να δοκιμάσω?
Αν είναι κάποιος τεχνικός να δώσει καμμιά συμβουλή καλοδεχούμενη.
Είναι το πιό ανώμαλο πρόβλημα που μπορούσα να συναντήσω...
Και το γαμώτο είναι ότι συγχρονίζω στα 12/1

Reaction score
0
Ε είσαι και σκοτεινή δύναμη εσύ. Ισως να φοβούνται:)
Η αλήθεια είναι ότι ήταν άψογοι στη σύνδεσή τους. Ολα ρολόι. Και με τα 5 Mbps σε torrent μπορώ να ζήσω.
Αλλά το να μη μπορώ να δω ούτε ένα video από το youtube όπως επίσης και το ΓΡΑΨΙΜΟ που τρώω από τη τεχνική υπηρεσία τους είναι απαράδεκτο και δε το ανέχομαι.
Δεν έχω χρόνο να περιμένω κάθε φορά 1 ώρα να τους μιλήσω και στο τέλος να μη γίνεται τίποτα.
Αααα..... Και που να δεις..... Κατεβαινουν torrents με σχεδον 500-700 ανάλογα τα seeds από διάφορους trackers, ανεβάζω με περιορισμό απο Azureus στα 50, και την ίδια ώρα είμαι on line σε 3 vs 3 με δεύτερο PC από το ίδιο router (την lady darthvader) και τον αδελφό μου στο Λονδίνο με τον οποίο μιλάω και ταυτόχρονα από MSN για να οργανωνόμαστε στο Game!

Αυτά με Otenet 768 που είχα πριν ΑΠΛΑ ΔΕΝ τα σκεφτόμουνα! :smoking:

Reaction score
0
Μάλλον πρέπει να στείλεις φωτογραφία σου στην On. xaxax
Πλάκα κάνω...Με το πόνο μου παίζεις?
Πάντως και γω μπαίνω σε sites παράλληλα με Azureus χαλαρά και χωρίς κόφτη. Κάτι αδιανόητο πριν με Forthnet shared 2Mbps.

Reaction score
2
Καλα , εσεις παραπονιεστε που κατεβαζετε με "μικρες ταχθτητες", και η αδελφη μου δεν μπορει να συνδεθει εδω και 2 μηνες !!!
Και οχι μονο αυτο , αλλα δεν εχει ουτε τηλεφωνο ... ΟΤΕ και παλι ΟΤΕ !
Πληρωνεις κατι παραπανω αλλα εχεις τουλαχιστον τηλεφωνο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Ετοιμάζομαι και εγώ να ανέβω στην On, αφού σιχάθηκα (και) τη Hol...
Καλή μου τύχη!

Ασχετο... το θέμα των συνακροάσεων των συνδρομητών της ΟΝ, το έχεις διαβάσει στο adslgr? drink_

Reaction score
164
Ναι, ε; :mad_2:
Έτσι και αλλιώς το ξανασκέφτηκα... 140τόσα Ευρώ δεν δίνω... (50 διακοπή από την Hol+90 σύνδεση στην On).

Reaction score
0
Φίλε unfo αν άξιζε χαλάλι τα λεφτά.
Προχτές βραβεύσανε τον 50.000το πελάτη τους. Δυστυχώς όπως κατάλαβα είναι εταιρεία που με το ζόρι μπορεί να υποστηρίξει καμμιά 1.000δα πελάτες. 50.000 ούτε στο όνειρό τους.
Δυστυχώς έμπλεξα και γω. Τηλεφωνία πολύ καλή δε λέω. Αλλά την έχεις και στον ΟΤΕ. Εξυπηρέτηση πελατών ότι πιό άθλιο έχω συναντήσει (έχω περάσει από VIVODI και FORTHNET οπότε έχω και τις σχετικές εμπειρίες). Από ταχύτητες.....Αστα να πάνε. Καλύτερα dial-up!!! Δυστυχώς.
3 φορές μίλησα με τη τεχνική υποστήριξη μήπως και λυθεί το πρόβλημά μου. Τη πρώτη φορά περίμενα 40 λεπτά. Τη 2η 1 ώρα και 10 λεπτά. Τη 3η 1.30. Φαίνεται ότι αυξάνονται οι πελάτες τους.
Τη 3η φορά μου είπε ο τεχνικός ότι με είχαν κόψει στα 12 και δε μου δίναν 16. Δε ξέρω γιατί και ποιός τους έδωσε αυτό το δικαίωμα εφόσον είναι υποχρεωμένοι να δίνουν 16 (έτσι διαφημίζουν και έτσι λέει το συμβόλαιό τους). Τελικά μου έδωσε 16. Σήμερα το πρωί όλα πήγαιναν ρολόι. Ταχύτητα σε http/ftp 600-700 νούμερα πρωτόγνωρα γιά μένα στην On. Κατάντησα να είμαι χαρούμενος που έχω το 1/3 της θεωρητικά μέγιστης παρεχόμενης ταχύτητας!!! Και όλα αυτά σε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ γραμμή κατά επανειλημένες δηλώσεις τους!!! Δυστυχώς σήμερα το απόγευμα γυρίσαμε στα γνωστά και χειρότερα. Από Nvidia 17 από rapidshare 17. Γι' αυτό σου λέω...καλύτερα dial up. Σε youtube είναι αδύνατο να δεις ταινιάκι. Δε ξέρω ποιός δουλεύει ποιόν. Μάλλον το ratio στη γραμμή μου θα είναι στα ύψη.
Τελικά ήθελα νάξερα εγώ σαν καταναλωτής έχω κανένα δικαίωμα? Ποιό πρέπει να είναι το ratio στις γραμμές? Από πόσο και κάτω θεωρείται ότι δε μου παρέχει την υπηρεσία που σύμφωνα με το συμβόλαιο πρέπει αν μου παράσχουν? Δηλαδή αν από τα 1600 θεωρητικά κατεβάζω με 17 μπορώ να τους κάνω κάτι? Θα δικαιωθώ πουθενά?
Τι να το κάνω το 600ρι στις 8 το πρωί? Να δουλεύω νυχτερινή βάρδια γιά να μπαίνω γρήγορα το πρωί?
Τελικά ακούει κανείς εδώ μέσα? Μπορεί κάποιος να κάνει κάτι? Πρέπει να ξεκινήσω τα εξώδικα? Πως βρίσκω άκρη να ξεμπλέξω από τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ολκής?
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ. Απορώ πως μερικοί τη συστήνουν κιόλας. ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.

Reaction score
0
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Καλα , εσεις παραπονιεστε που κατεβαζετε με "μικρες ταχθτητες", και η αδελφη μου δεν μπορει να συνδεθει εδω και 2 μηνες !!!
Και οχι μονο αυτο , αλλα δεν εχει ουτε τηλεφωνο ... ΟΤΕ και παλι ΟΤΕ !
Πληρωνεις κατι παραπανω αλλα εχεις τουλαχιστον τηλεφωνο.

:bravo::bravo::bravo::bravo:Απλα σωστος!!!

Reaction score
5
Εμενα ολα μου δουλευουν ρολοι, εκτος της TV... απορω κιολας γιατι εχω συνδεση στα 15.420kbps κοντα στο ανωτατο 16mbps και TV χωρις συνεχομενα σπασιματα στον ηχο και περισσοτερα στο βιντεο δεν εχω καταφερει να δω... ειναι τοσο ενοχλητικο που δε μπορεις να δεις τιποτα...!
Δεν ειναι ικανοι να παρεχουν απο τους σερβερ τους την χαμηλη ταχυτητα ενος οχι και τοσο υψηλου bitrate... στα 15Μbit συνδεση?...

Reaction score
0
Πρέπει να είσα μοναδικόα energy μαζί με τπν DArth Vader. Αν κοιτάξεις και στο adsl.gr θα καταλάβεις τι γίνεται

Reaction score
0
Unfo ελπ'ιζω να μην την έκανες γιά On. Σήμερα άρχισε να καταρέει και το τηλέφωνο σε μένα. Σε άλλους έχει γίνει εδώ και καιρό.
Sothoms τι γίνεται με την εταιρεία? Καταρέει? Τι συμβαίνει? Ενημέρωσέ μας και μας

Reaction score
0
Λοιπον ο αδελφος μου μετα απο 2 μηνες σταματησε την ΟΝ!
Αιτια ειχε μεινει χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ για 2 μερες και δεν ευρισκε κανεναν στο τηλεφωνο!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Να πανε να κουρευτουνε !
Τωρα παει για ΟΤΕ ,να δω εγω ο λ@λ@κ@ς τι θα κανω ,που περιμενω σε ενα μηνα συνδεση!Θα τους δοκιμασω και αν δω ταρζανιες την κανω για οτε και γω!

Reaction score
0
Μη περιμένεις καν φίλε μου. Κάντην όσο προλαβαίνεις. Οι άνθρωποι είναι ανύπαρκτοι

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298