On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
0
Εγω τα λεω...ΟΤΕ και παλι ΟΤΕ..μπορει να πληρωνεις κατι παραπανω αλλα αυτα τα χαλια δεν γινονται...
Ναι μπορει τωρα να δουλευω στον ΟΤΕ αλλα περασα και εγω απο παροχο πριν και ταλαιπωρηθηκα...Μιλαγα στο τηλ σε αστικη κληση και νομιζα οτι εχω παρει τηλ στην Χαβαι..Μιλαμε ακουγα απο το πηγαδι...χεχε...

Reaction score
0
Μετά από 1:48:50 (νέο ρεκόρ) και μετά από πρήξιμο ενός άσχετου προφανώς τεχνικού με ενημέρωσε ότι κάνουν αναβαθμίσεις γιά το internet και μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν τελειώσει. Ας τον πιστέψουμε γιατί δεμπορούμε να κάνουμε και αλλιώς.
Γιά το πρόβλημα του τηλεφώνου είπε ότι το πολύ σε 2 μέρες θα έχει λυθεί.
Sothoms μπορείς να επιβεβαιώσεις κάτι από αυτά?

Reaction score
14
Εγώ τα έχω πάρει και με τον ote...8άρα σύνδεση εδώ και κάτι μήνες ταχύτητα σούπερ ΑΛΛΑ διακοπές στην σύνδεση τουλάχιστον 10 φορές την ώρα στην αρχή....Τώρα είναι κάθε 5 λεπτά...δεν υποφέρεται...
Μου είπαν να κάνω downgrade στα 2 (!!!!!) γιατί είμαι μακριά από το κέντρο τους...2-2,5 χιλιόμετρα...
Πάω για αλλαγή provider μετά από 10 χρόνια..
Αλλά ποιόν ???

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ τα έχω πάρει και με τον ote...8άρα σύνδεση εδώ και κάτι μήνες ταχύτητα σούπερ ΑΛΛΑ διακοπές στην σύνδεση τουλάχιστον 10 φορές την ώρα στην αρχή....Τώρα είναι κάθε 5 λεπτά...δεν υποφέρεται...
Μου είπαν να κάνω downgrade στα 2 (!!!!!) γιατί είμαι μακριά από το κέντρο τους...2-2,5 χιλιόμετρα...
Πάω για αλλαγή provider μετά από 10 χρόνια..
Αλλά ποιόν ???
To πρόβλημα δεν είναι ο provider... είναι ο χαλκός που φτάνει στο σπίτι σου...

Reaction score
0
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Μεγαλο λαθος και ανακριβεια αυτο..Μιλαω επειδη ειμαι μεσα στα πραγματα και τα ξερω...:happy_6:

Reaction score
0

Αλλα ακομα και ετσι να ητανε αυτος που υποσχεται τα 24 η 16 Μbps ταχυτητα οφειλε να εχει κανει μελετες και να λυσει το προβλημα αλλιως να μην ταζει λαγους με πετραχειλια στον κοσμο...αααα και κατι αλλο , δεν ειναι provider πια , ειναι παροχος με φυσικη συνεγκατασταση , οποτε η καθε εταιρεια ας λυσει μονη της το προβλημα με δικους της τεχνικους ...Οποιος παει σε παροχο εχει τα καλα και τα κακα ...Δεν μπορει να φευγουμε απο τον οτε και να τον κατηγορουμε ακομα...ετσι δεν ειναι???:cool_4:

Reaction score
5

...αυτος που υποσχεται τα 24 η 16 Μbps ταχυτητα οφειλε να εχει κανει μελετες και να λυσει το προβλημα αλλιως να μην ταζει λαγους με πετραχειλια στον κοσμο...
...και εσυ οφειλες να διαβασεις οτι λενε ΜΕΧΡΙ 24 ή 16Mbps ωστε να μη φωναζεις τωρα...
Δε φταινε αυτοι αν εχεις προβλημα στα καλωδια σου... αυτοι παρεχουν αυτο που λενε και ο καθενας πιανει αυτο που μπορει το modem του... εγω (πχ) πιανω 15224 με onTelecoms... Λες να δινουν σε μενα και σε σενα να σε κλεινουν??? :happy_8:

Reaction score
0

...και εσυ οφειλες να διαβασεις οτι λενε ΜΕΧΡΙ 24 ή 16Mbps ωστε να μη φωναζεις τωρα...
Δε φταινε αυτοι αν εχεις προβλημα στα καλωδια σου... αυτοι παρεχουν αυτο που λενε και ο καθενας πιανει αυτο που μπορει το modem του... εγω (πχ) πιανω 15224 με onTelecoms... Λες να δινουν σε μενα και σε σενα να σε κλεινουν??? :happy_8:
Καταρχας δεν φωναζω εγω γιατι δεν εχω παροχο...Αρα το μεχρι 24 μπορει να ειναι απο 768 μεχρι 24 ετσι??Ωραια αυτο πες το σε αυτους λοιπον που φωναζουν και εχεις δικιο...Αμα λοιπον φταιει ο χαλκος η το καλωδιο και εχουν τα κοτσια ας ριξουν ενα δικο τους δικτιο καινουριο...Και δετυερον δεν νομιζω στην τηλεφωνια να σου λεει ο παροχος οτι πρεπει να ακους τον αλλον απο το πηγαδι..ετσι δεν ειναι?:cool_4:

Reaction score
5

Και δετυερον δεν νομιζω στην τηλεφωνια να σου λεει ο παροχος οτι πρεπει να ακους τον αλλον απο το πηγαδι..ετσι δεν ειναι?:cool_4:
Η ΟΝ σου λεει παντως οτι δινει κανονικη γραμμη (η πρωτη οπως αλλωστε επιτρεπει το pstn) και ακουγετε πεντακαθαρα...
Η δευτερη δε, μεσω του voip router ακουγεται ακομη πιο δυνατα και δε ξερω πως το εχουν καταφερει αυτο!
Forthnet που ειχα παλια ειχε προβλημα και ποιοτητας και συνδεσης μερικες φορες γιαυτο και εφαγε ποδι!:happy_6:

Reaction score
14
στο γραφείο που εχουμε το ΟΝ business με 3 γραμμές, 1 κανονική και 2 voip και οι τρείς λειτουργούν απροβληματιστα και η ταχύτητα μας στο ιντερνετ είναι 12Mbit καρφωμένα (με προοπτική τα 24 να τα πιάνει και αυτά χωρίς πρόβλημα)

Στο σπίτι λόγω κακού χαλκού και φυσικά μεγάλης απόστασης (οχι πραγματικής απο το dslam στους κατανεμητές αλλά λόγω πάω αθήνα-κόρινθο μέσω πάτρας...) εχω μέγιστο τα 6mbit και λέω και ευχαριστώ για αυτά. Επίσης το ίδιο χάλια 4mbit στην ίδια κατοικία εχω και με ΟΤΕ/ΟΤΕΝΕΤ πάλι λόγω κακής ευθείας.

Περιμένουμε απο ΟΤΕ κάποτε μέσα στο 2008 να βάλει μίνι-DSLAM ώστε να μειώσει τις αποστάσεις χαλκού και φυσικά ακόμα περισσότερο απόφαση του υπουργείου... (ευχομαι μέσα σε αυτή την 4ετία) να βάλει Optical fibre to the KAFAO!

Reaction score
418

Αλλα ακομα και ετσι να ητανε αυτος που υποσχεται τα 24 η 16 Μbps ταχυτητα οφειλε να εχει κανει μελετες και να λυσει το προβλημα αλλιως να μην ταζει λαγους με πετραχειλια στον κοσμο...αααα και κατι αλλο , δεν ειναι provider πια , ειναι παροχος με φυσικη συνεγκατασταση , οποτε η καθε εταιρεια ας λυσει μονη της το προβλημα με δικους της τεχνικους ...Οποιος παει σε παροχο εχει τα καλα και τα κακα ...Δεν μπορει να φευγουμε απο τον οτε και να τον κατηγορουμε ακομα...ετσι δεν ειναι???:cool_4:
Εφόσον το last mile το διαχειρίζεται ο OTE, επέτρεψε μας να τον κατηγορούμε.

Reaction score
0

Εφόe]
σον το last mile το διαχειρίζεται ο OTE, επέτρεψε μας να τον κατηγορούμε.
Απο την στιγμη που φευγει καποιος απο τον ΟΤΕ δεν εχει καμια δουλεια με τον ΟΤΕ..Το τι κανει ο καθε παροχος και πως κανονιζει τις βλαβες ειναι θεμα εσωτερικης δοικησης..Αν για παραδειγμα εχω ΟΝ δεν μπορω να παρω τον ΟΤΕ για βλαβη...Ασχετα με το ποιανου ειναι ο χαλκος , οταν φευγουμε απο καπου δεν ζηταμε ευθυνες...
Και στην τελικη ναι ο ΟΤΕ ειναι ακριβοτερος , γιατι εχει κανει εργο , επενδυσεις για να μιλαμε εμεις ολοι (ακομα και μεσω παροχων) , και πηγε το τηλεφωνο στα πιο απομακρυσμενα σημεια...
Οι παροχοι γιατι βαζουν τηλ μονο εκει που εχει δικτυο ο οτε??ποιο ειναι λοιπον το ιδιοκτητο δικτυο??γιατι η ΟΝ , Forthnet , tellas κτλ δεν μου βαζουν τηλ στο εξοχικο μου προς την Σαρωνιδα???

Reaction score
0

στο γραφείο που εχουμε το ΟΝ business με 3 γραμμές, 1 κανονική και 2 voip και οι τρείς λειτουργούν απροβληματιστα και η ταχύτητα μας στο ιντερνετ είναι 12Mbit καρφωμένα (με προοπτική τα 24 να τα πιάνει και αυτά χωρίς πρόβλημα)

Στο σπίτι λόγω κακού χαλκού και φυσικά μεγάλης απόστασης (οχι πραγματικής απο το dslam στους κατανεμητές αλλά λόγω πάω αθήνα-κόρινθο μέσω πάτρας...) εχω μέγιστο τα 6mbit και λέω και ευχαριστώ για αυτά. Επίσης το ίδιο χάλια 4mbit στην ίδια κατοικία εχω και με ΟΤΕ/ΟΤΕΝΕΤ πάλι λόγω κακής ευθείας.

Περιμένουμε απο ΟΤΕ κάποτε μέσα στο 2008 να βάλει μίνι-DSLAM ώστε να μειώσει τις αποστάσεις χαλκού και φυσικά ακόμα περισσότερο απόφαση του υπουργείου... (ευχομαι μέσα σε αυτή την 4ετία) να βάλει Optical fibre to the KAFAO!
Θα μπουν οντως Mini Dslam μεσα στο 2008 ....:happy_6:

Reaction score
620

Εφόσον το last mile το διαχειρίζεται ο OTE, επέτρεψε μας να τον κατηγορούμε.
Μέχρι κάποιου σημείου βέβαια γιατί αν 2 διαφορετικοί πάροχοι προσφέρουν πάνω από το ίδιο last mile διαφορετικές ταχύτητες που κυμαίνονται στο 50% (χωρίς αποσυγχρονισμούς) σημαίνει ότι κάπου βάζουν και αυτοί το χεράκι τους.

Αν δε στον ένα παίζει η τηλεφωνία αμέσως και στον άλλο δεν παίζει ούτε μετά από μια εβδομάδα τότε επίσης κάτι συμβαίνει.

Αυτές είναι προσωπικές εμπειρίες που είχα με την ON Telecoms στο ξεκίνημα της. Ακούω βέβαια εδώ μέσα ότι έχει στρώσει αλλά και πάλι δεν θα το ρίσκαρα με μια εταιρεία που αποδείχτηκε με το πλέον περίτρανο τρόπο ότι στήθηκε για να εξυπηρετήσει τους βραχυπρόθεσμους στόχους ενός fund και όχι για να μείνει και στο μέλλον στην αγορά. Το αν οι αγοραστές της θα έχουν την θέληση και την δυνατότητα να την κάνουν να έχει μέλλον στην αγορά είναι κάτι που αδυνατώ να απαντήσω.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει στον χώρο της Κινητής Τηλεφωνίας με την TIM-Wind. Έριξε τις τιμές απέκτησε συνδρομητές μέσα από έντονη διαφημιστική καμπάνια μεταπωλήθηκε από το APAX fund στον Σαουρίς και ο κ. Κομινάκης ποζάρει καμαρωτός ως μάνατζερ της χρονιάς. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Wind είναι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με τις μεγαλύτερες τρύπες κάλυψης στις περιοχές που λέει ότι καλύπτει κατά 100%. Και αυτό είναι που πρέπει να ενδιαφέρει τον καταναλωτή και όχι οι επιχειρηματικές κοντρίτσες που κάποιες φορές γίνονται και για τα μάτια του κόσμου στα πλάισια επικοινωνιακών πολιτικών.

Καταλήγω λέγοντας ότι το τι ποιότητα υπηρεσίας θα παρέχεται στον τελικό καταναλωτή και σε τι χρόνους είναι θέμα τύχης. Το γιατί είναι θέμα τύχης ρωτήστε την Ρυθμιστική Αρχή (βλ. ΕΕΤΤ) που όλο λέει ότι ρυθμίζει και τα αφήνει όλα αρύθμιστα για να έχουν την δυνατότητα όλοι να βρίσκουν προφάσεις για όλα.....

Ο μόνος που δεν μπορεί να βρεί προφάσεις είναι ο απλός καταναλωτής....

Reaction score
0
Φίλε bmw (αλήθεια το δίνεις μιά βολτίτσα?) το ότι πληρώνουμε χρυσάφι τον ΟΤΕ γιά χρόνια είναι αρκετό γιά να κάνει τις όποιες επενδύσεις του. Δυστυχώς α ήταν μόνο ο ΟΤΕ θα πληρώναμε ακόμα καμμιά 50ρια € τα 768. και αυτό είναι το γεγονός. Αν πληρώνω και τον οποιονδήποτε εναλλακτικό με 12Ε πάγιο γιά καμμιά 10ριά χρόνια και μετά δε μου παρέχει υπηρεσίες θα τον στήσω στον τοίχο. Ο ΟΤΕ τη γλυτώνει όμως και ζητάει και τα ρέστα. Αλήθεια το πάγιο δεν είναι γιά την κάλυψη των επενδύσεων?
Δε μπορείς λοιπόν σε επίπεδο επενδύσεων από κανένα εναλλακτικό που λειτουργεί 1 χρόνο να παρέχει τα ίδια σαν υποδομή με τον ΟΤΕ. Αλλά μπορώ να ζητάω από τον ΟΤΕ καλύτερο επίπεδο υποδομών. Εκατομμύρια τόσα χρόνια και χαλκός της πλάκας? Δϊκτυο διαλυμένο? Οπτικές ίνες που?

Reaction score
0
Και φυσικά τα προβλήματα στα τηλέφωνα επανέρχονται.
Τελικά sothoms υπάρχει On? Μπορείς σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις αν γίνεται κάτι? Γίνονται αναβαθμίσεις? Δε μετράμε εμείς σαν πελάτες?

Reaction score
0
Εγώ παιδιά είμαι πελάτης της on από τον ιούνιο,να φανταστείτε είχα κάνει αίτηση από 25/02 και μου το συνδέσανε τον ιούνιο μετα απο πολλά τηλεφωνήματα,το μαρτύριό μου όμως δεν τελείωσε εκεί.απο την αρχή το internret έτρεχε στα 2000mpps ενώ υπόσχονταν 10.Συνέχισα να τους τηλεφωνώ για να μαθώ τι συμβαίνει αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατι άλλα μου έλεγε ο ένας και άλλα ο άλλος μέχρι που δεν πήγαινε άλλο και πήγα ο ίδιοσ απο τα γραφεία τους για να μιλήσω με κάποιον υπεύθηνο,ο οποίος μου είπε οτι υπάρχει πρόβλημα στον τοπικό βρογχο και ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιαυτό παρά να στείλουν μια αίτηση στον οτε(γιατί εκεί έχει είσοδο μόνο ο οτε)για να το διορθώσει η οποία βέβαια απορρίφθηκε.Ξέρει κανείς πως μπορώ να λύσω το πρόβλημά μου?

axl

Reaction score
0

Λοιπον εχω και εγω ΟΝ 2 εβδομαδες τωρα.Στην αρχη ειχα συνδεση 12mb και μετα απο ενα τηλ στο cc (αγνωστο πως αλλα επιασα αμεσως) ζητησα αυξηση της ταχυτητας μιας και το sn της γραμμης ηταν καλο.Μιλησα με ενα τεχνικο του το ειπα και ετσι τελειως μαγικα οταν πηγα σπιτη ηταν στα 16.Τωρα με τηλ δεν εχω προβλημα αλλα με internet και τορρεντ απο το γνωστο hdbits εχω 1 με 1.2mb.Απο nvidia και ntua που πηγα για τεστ σερνεται .Πως γινεται αυτο δεν ξερω παντος.Εχω μονο INTERNET και ΤΗΛ.

Reaction score
0
Δοκίμασε download manager γιά downloads από http/ftp. Δε ξέρω γιατί αλλά από κει δίνει καλές ταχύτητες. Εγώ έχω δοκιμάσει το filegot του firefox και το IDM και δουλεύουν άψογα και τα 2. Αν θες να δεις βιντεάκια από youtube...ατύχησες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.314
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90