- Reaction score
- 0
Το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα!:cool_4:Μη περιμένεις καν φίλε μου. Κάντην όσο προλαβαίνεις. Οι άνθρωποι είναι ανύπαρκτοι
Το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα!:cool_4:Μη περιμένεις καν φίλε μου. Κάντην όσο προλαβαίνεις. Οι άνθρωποι είναι ανύπαρκτοι
To πρόβλημα δεν είναι ο provider... είναι ο χαλκός που φτάνει στο σπίτι σου...Εγώ τα έχω πάρει και με τον ote...8άρα σύνδεση εδώ και κάτι μήνες ταχύτητα σούπερ ΑΛΛΑ διακοπές στην σύνδεση τουλάχιστον 10 φορές την ώρα στην αρχή....Τώρα είναι κάθε 5 λεπτά...δεν υποφέρεται...
Μου είπαν να κάνω downgrade στα 2 (!!!!!) γιατί είμαι μακριά από το κέντρο τους...2-2,5 χιλιόμετρα...
Πάω για αλλαγή provider μετά από 10 χρόνια..
Αλλά ποιόν ???
Μεγαλο λαθος και ανακριβεια αυτο..Μιλαω επειδη ειμαι μεσα στα πραγματα και τα ξερω...:happy_6:To πρόβλημα δεν είναι ο provider... είναι ο χαλκός που φτάνει στο σπίτι σου...
Αλλα ακομα και ετσι να ητανε αυτος που υποσχεται τα 24 η 16 Μbps ταχυτητα οφειλε να εχει κανει μελετες και να λυσει το προβλημα αλλιως να μην ταζει λαγους με πετραχειλια στον κοσμο...αααα και κατι αλλο , δεν ειναι provider πια , ειναι παροχος με φυσικη συνεγκατασταση , οποτε η καθε εταιρεια ας λυσει μονη της το προβλημα με δικους της τεχνικους ...Οποιος παει σε παροχο εχει τα καλα και τα κακα ...Δεν μπορει να φευγουμε απο τον οτε και να τον κατηγορουμε ακομα...ετσι δεν ειναι???:cool_4:To πρόβλημα δεν είναι ο provider... είναι ο χαλκός που φτάνει στο σπίτι σου...
...και εσυ οφειλες να διαβασεις οτι λενε ΜΕΧΡΙ 24 ή 16Mbps ωστε να μη φωναζεις τωρα......αυτος που υποσχεται τα 24 η 16 Μbps ταχυτητα οφειλε να εχει κανει μελετες και να λυσει το προβλημα αλλιως να μην ταζει λαγους με πετραχειλια στον κοσμο...
Καταρχας δεν φωναζω εγω γιατι δεν εχω παροχο...Αρα το μεχρι 24 μπορει να ειναι απο 768 μεχρι 24 ετσι??Ωραια αυτο πες το σε αυτους λοιπον που φωναζουν και εχεις δικιο...Αμα λοιπον φταιει ο χαλκος η το καλωδιο και εχουν τα κοτσια ας ριξουν ενα δικο τους δικτιο καινουριο...Και δετυερον δεν νομιζω στην τηλεφωνια να σου λεει ο παροχος οτι πρεπει να ακους τον αλλον απο το πηγαδι..ετσι δεν ειναι?:cool_4:...και εσυ οφειλες να διαβασεις οτι λενε ΜΕΧΡΙ 24 ή 16Mbps ωστε να μη φωναζεις τωρα...
Δε φταινε αυτοι αν εχεις προβλημα στα καλωδια σου... αυτοι παρεχουν αυτο που λενε και ο καθενας πιανει αυτο που μπορει το modem του... εγω (πχ) πιανω 15224 με onTelecoms... Λες να δινουν σε μενα και σε σενα να σε κλεινουν??? :happy_8:
Η ΟΝ σου λεει παντως οτι δινει κανονικη γραμμη (η πρωτη οπως αλλωστε επιτρεπει το pstn) και ακουγετε πεντακαθαρα...Και δετυερον δεν νομιζω στην τηλεφωνια να σου λεει ο παροχος οτι πρεπει να ακους τον αλλον απο το πηγαδι..ετσι δεν ειναι?:cool_4:
Εφόσον το last mile το διαχειρίζεται ο OTE, επέτρεψε μας να τον κατηγορούμε.Αλλα ακομα και ετσι να ητανε αυτος που υποσχεται τα 24 η 16 Μbps ταχυτητα οφειλε να εχει κανει μελετες και να λυσει το προβλημα αλλιως να μην ταζει λαγους με πετραχειλια στον κοσμο...αααα και κατι αλλο , δεν ειναι provider πια , ειναι παροχος με φυσικη συνεγκατασταση , οποτε η καθε εταιρεια ας λυσει μονη της το προβλημα με δικους της τεχνικους ...Οποιος παει σε παροχο εχει τα καλα και τα κακα ...Δεν μπορει να φευγουμε απο τον οτε και να τον κατηγορουμε ακομα...ετσι δεν ειναι???:cool_4:
Απο την στιγμη που φευγει καποιος απο τον ΟΤΕ δεν εχει καμια δουλεια με τον ΟΤΕ..Το τι κανει ο καθε παροχος και πως κανονιζει τις βλαβες ειναι θεμα εσωτερικης δοικησης..Αν για παραδειγμα εχω ΟΝ δεν μπορω να παρω τον ΟΤΕ για βλαβη...Ασχετα με το ποιανου ειναι ο χαλκος , οταν φευγουμε απο καπου δεν ζηταμε ευθυνες...Εφόe]
σον το last mile το διαχειρίζεται ο OTE, επέτρεψε μας να τον κατηγορούμε.
Θα μπουν οντως Mini Dslam μεσα στο 2008 ....:happy_6:στο γραφείο που εχουμε το ΟΝ business με 3 γραμμές, 1 κανονική και 2 voip και οι τρείς λειτουργούν απροβληματιστα και η ταχύτητα μας στο ιντερνετ είναι 12Mbit καρφωμένα (με προοπτική τα 24 να τα πιάνει και αυτά χωρίς πρόβλημα)
Στο σπίτι λόγω κακού χαλκού και φυσικά μεγάλης απόστασης (οχι πραγματικής απο το dslam στους κατανεμητές αλλά λόγω πάω αθήνα-κόρινθο μέσω πάτρας...) εχω μέγιστο τα 6mbit και λέω και ευχαριστώ για αυτά. Επίσης το ίδιο χάλια 4mbit στην ίδια κατοικία εχω και με ΟΤΕ/ΟΤΕΝΕΤ πάλι λόγω κακής ευθείας.
Περιμένουμε απο ΟΤΕ κάποτε μέσα στο 2008 να βάλει μίνι-DSLAM ώστε να μειώσει τις αποστάσεις χαλκού και φυσικά ακόμα περισσότερο απόφαση του υπουργείου... (ευχομαι μέσα σε αυτή την 4ετία) να βάλει Optical fibre to the KAFAO!
Μέχρι κάποιου σημείου βέβαια γιατί αν 2 διαφορετικοί πάροχοι προσφέρουν πάνω από το ίδιο last mile διαφορετικές ταχύτητες που κυμαίνονται στο 50% (χωρίς αποσυγχρονισμούς) σημαίνει ότι κάπου βάζουν και αυτοί το χεράκι τους.Εφόσον το last mile το διαχειρίζεται ο OTE, επέτρεψε μας να τον κατηγορούμε.