On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
0
Πάντως εμένα σήμερα μου ανέβηκε αισθητά η ταχύτητα σε κατέβασμα από http/ftp. Απί 17-30 πήγε σε 300-400. Κάτι γίνεται με τις αναβαθμίσεις. Μακάρι να μην είναι παροδικό.

Reaction score
376
Εμενα ολα μου δουλευουν ρολοι, εκτος της TV... απορω κιολας γιατι εχω συνδεση στα 15.420kbps κοντα στο ανωτατο 16mbps και TV χωρις συνεχομενα σπασιματα στον ηχο και περισσοτερα στο βιντεο δεν εχω καταφερει να δω... ειναι τοσο ενοχλητικο που δε μπορεις να δεις τιποτα...!
Δεν ειναι ικανοι να παρεχουν απο τους σερβερ τους την χαμηλη ταχυτητα ενος οχι και τοσο υψηλου bitrate... στα 15Μbit συνδεση?...
ετσι ειμαι και εγω ,ειμαι 40 ημερες ον και δεν εχω σχεδον καθολου tv

.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

παρα λίγο θα ήταν καλή η σημερινή ημέρα.

Μόλις έφυγε ο τεχνικός της ON , έπειτα απο προσπάθεια εγκατάστασης της γραμμής...

Ο ΟΤΕ (ποιός άλλος?) αντί να τερματίσει τα όρια στο κουτί του σπιτιού μου,όπου και υπάρχει τερματισμένο το καλώδιο του ΟΤΕ, τα τερμάτισε αλλού...!!!
Κανείς δεν ξέρει που καταλήγουν.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να γίνει νέα αίτηση στον ΟΤΕ να τερματίσει τα όρια στα σημεία που θα του υποδείξει η ΟΝ.

Ας ελπίσουμε να είναι μόνο μια εβδομάδα καθηστέρηση και όχι περισσότερο.
Βέβαια έχω ευτυχώς TELLAS 12Mbit όπότε δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα επικοινωνίας.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.533

Εδώ και 2 μήνες, ευτυχώς για μένα, δουλεύουν όλα αρκετά καλά...
Το Pirelli κλειδώνει στα 9020, αρκετά χαμηλότερα από όσο θα ήθελα, αλλά έτσι κι αλλιώς η μέγιστη ταχύτητα που "πιάνω" στην πράξη είναι 6,5 MB.
Το τηλέφωνο κάνει "αραιά και που" κάποια ρομποτικά εφέ στη φωνή.
Για την τηλεόραση δεν έχω πολλά σχόλια να κάνω γιατί σπάνια χρησιμοποιώ το δέκτη της On.
Η μεγάλη μου χαρά είναι ότι έχω γλιτώσει από το "κυνήγι" του CC και από τις επισκέψεις στο χώρο τους.

Reaction score
5
Το βρηκαν το προβλημα της ξαφνικης κακης μου συνδεσης...
ο ΟΤΕ (λενε) εχει δωσει τη γραμμη σε δυο ατομα (λενε)... και (λενε) μια κλειδωνει ο ενας καλα, μια ο αλλος (λενε)... και (λενε) θα δηλωσουν διορθωση (λενε) και μεχρι τη δευτερα (λενε) ολα θα ειναι ΟΚ (λενε)...
Βεβαια εγω βρικα "ακρη" και το φτιαξαμε καπως το προβλημα γιατι αυτοι ειναι λιγο (πολυ θελω να πω αλλα ειμαι γλυκουλης) αχρηστοι...

Α! επισης με χρεωνουν δευτερη γραμμη απο την αρχη του συμβολαιου που εγω δε ζητησα αλλα ειπαν (ναι καλα) οτι στο δευτερο μηνα θα μου δωσουν πισω τα λεφτα... και το μονο που εκαναν ειναι να με χρεωσουν (φυσικα) για ακομη μια φορα δευτερη γραμμη τον επομενη... το κουλο ειναι οτι εχω παρει 3 φορες να γινει διακοπη και παντα μου λενε εχει σημειωθει και θα αλλαξει στον επομενο λογαριασμο και θα με πιστωσουν πισω, κλπ κλπ... (το ιδιο τραγουδι παντα)...
Θελω να δω τι θα γινει αυριο που ξεκιναει νεος μηνας... θα γελασει και ο καθε πικραμενος!!!

Αν ειναι να τους παιρνει να κοψουν λογιστικα ενα δικο τους λαθος... φανταζομαι ποσο αξιοπιστη ειναι αυτη η εταιρια σε δυσκολα θεματα... εχω σκασει πια!...
Ολα δουλευουν ρολοι πλεον... ξανακλειδωσα στα +15Mbps και +1Μbps, και κατεβάζω με τρελλές ταχυτητες... αλλα φοβαμαι μηπως και ειναι παλυ τυχαιο...! (που καταντησαμε)

Reaction score
0
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Το βρηκαν το προβλημα της ξαφνικης κακης μου συνδεσης...
ο ΟΤΕ (λενε) εχει δωσει τη γραμμη σε δυο ατομα (λενε)... και (λενε) μια κλειδωνει ο ενας καλα, μια ο αλλος (λενε)... και (λενε) θα δηλωσουν διορθωση (λενε) και μεχρι τη δευτερα (λενε) ολα θα ειναι ΟΚ (λενε)...
Βεβαια εγω βρικα "ακρη" και το φτιαξαμε καπως το προβλημα γιατι αυτοι ειναι λιγο (πολυ θελω να πω αλλα ειμαι γλυκουλης) αχρηστοι...

Α! επισης με χρεωνουν δευτερη γραμμη απο την αρχη του συμβολαιου που εγω δε ζητησα αλλα ειπαν (ναι καλα) οτι στο δευτερο μηνα θα μου δωσουν πισω τα λεφτα... και το μονο που εκαναν ειναι να με χρεωσουν (φυσικα) για ακομη μια φορα δευτερη γραμμη τον επομενη... το κουλο ειναι οτι εχω παρει 3 φορες να γινει διακοπη και παντα μου λενε εχει σημειωθει και θα αλλαξει στον επομενο λογαριασμο και θα με πιστωσουν πισω, κλπ κλπ... (το ιδιο τραγουδι παντα)...
Θελω να δω τι θα γινει αυριο που ξεκιναει νεος μηνας... θα γελασει και ο καθε πικραμενος!!!

Αν ειναι να τους παιρνει να κοψουν λογιστικα ενα δικο τους λαθος... φανταζομαι ποσο αξιοπιστη ειναι αυτη η εταιρια σε δυσκολα θεματα... εχω σκασει πια!...
Ολα δουλευουν ρολοι πλεον... ξανακλειδωσα στα +15Mbps και +1Μbps, και κατεβάζω με τρελλές ταχυτητες... αλλα φοβαμαι μηπως και ειναι παλυ τυχαιο...! (που καταντησαμε)

Ειναι απλα αδυνατον να εχουμε δωσει την γραμμη σου διπλη...Πολυ λυπαμαι που ακουω τετοια τραγελαφικα πραγματα να λεγονται απο τους τεχνικους των παροχων για να φυγει η ευθυνη...
Φιλικα , Νικος!!

Reaction score
14
παιδιά εχω το πακέτο με τα 35 ευρώ... γιατί κάθε μήνα χρεώνομαι 39???

Ξέρεις sothoms? Δεν έπρεπε να πληρώνω καθαρά 35? Σημ οτι οι κλησεις δεν χρεώνονται ποιά? Και δεν πληρώνω για συναγερμό και data Και αναγνώριση, εκτός αν μου τα εβαλαν χαράτσι και λένε σιγά μην το πάρει πρέφα ο πελάτης

Reaction score
0

Ξέρεις sothoms? Δεν έπρεπε να πληρώνω καθαρά 35? Σημ οτι οι κλησεις δεν χρεώνονται ποιά? Και δεν πληρώνω για συναγερμό και data Και αναγνώριση, εκτός αν μου τα εβαλαν χαράτσι και λένε σιγά μην το πάρει πρέφα ο πελάτης
Eιναι κατι ψιλοχρεωσεις οπως η αποστολη λογαριασμου κ αλλα...

Reaction score
14

4 ευρώ για εκτύπωση σε μεταξοτυπία και αποστολή με ιδιωτικό κούριερ στην οικία μου... μα τι σερβις!!!!

Reaction score
0

4 ευρώ για εκτύπωση σε μεταξοτυπία και αποστολή με ιδιωτικό κούριερ στην οικία μου... μα τι σερβις!!!!
Καταλαβαινω οτι δεν το λες για τα 4 ευρω , αλλα ειναι η κοροιδια που σε τσαντιζει...το ιδιο παθαινω και εγω καμια φορα...:cool_4:

Reaction score
0

Καποιο λαθος κανεις...μηπως ο dream_gr εχει ενεργοποιημενες τις υπηρεσίες αναγνώρισης κλήσεων κλπ που κοστίζουν 4€/μηνα?

Reaction score
24.166

αφου το λεει ρε παιδια , δεν εχει ζητησει κατι τετοιο

Reaction score
418

Γιάννη
Έχεις ενεργοποιημένη την αναγνώριση κλήσεων.
Μήπως δεν το θυμόσουν από τον Απρίλιο;
Είδα και την αίτηση σου που το έχεις ζητήσει.

Reaction score
0
Καλησπερα...

Να ρωτησω κατι....τελικα τι εγινε μετα την πρωτη
συναντηση που εγινε στα γραφεια της ΟΝ στην Μεταμορφωση
με μελη του adslgr .....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Καλησπερα...

Να ρωτησω κατι....τελικα τι εγινε μετα την πρωτη
συναντηση που εγινε στα γραφεια της ΟΝ στην Μεταμορφωση
με μελη του adslgr .....
Νομίζω ότι ακόμα και η διαφημιστική καμπάνια της ΟΝ προήλθε από εκείνη την συνάντηση...

Πιστεύω ότι μας άκουσαν και πλέον προσφέρουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες από τότε... μόνο και μόνο ότι "ξεκλείδωσαν" τα router είναι ένα δείγμα...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.533

2 χιλιόμετρα και κάτι...

Πόσα είναι τα db του Noise Margin στο downstream;
Κάτω από 8-10 αρχίζουν τα disconnects.

Για τσέκαρε την ταχύτητα με το
http://www.speedtest.net/
επιλέγοντας τον server της Αθήνας (On Telecoms).

Σ' εμένα κλειδώνει στα 9020 μόνο με οριακό Noise Margin ~7db.
Η μέγιστη ταχύτητα στην πράξη φτάνει τα 820 kb/sec.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

2 χιλιόμετρα και κάτι...

Πόσα είναι τα db του Noise Margin στο downstream;
Κάτω από 8-10 αρχίζουν τα disconnects.

Για τσέκαρε την ταχύτητα με το
http://www.speedtest.net/
επιλέγοντας τον server της Αθήνας (On Telecoms).

Σ' εμένα κλειδώνει στα 9020 μόνο με οριακό Noise Margin ~7db.
Η μέγιστη ταχύτητα στην πράξη φτάνει τα 820 kb/sec.
Noise Margin ~7db και σε μένα...

Δεν έχω disconects όμως...

Γενικά όλα παίζουν καλά...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.313
Members
38.298
Νεότερο μέλος