argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
αρωμα φρεσκαδας τι να λεμε. Αρα ο ξαδερφος μου που εχει ηχεια απο το 77
ειναι γκουρου της λερας:crazy_3:
ειναι γκουρου της λερας:crazy_3:
20?????????? πολλά δε λες????????????οχι , εγω!!!
ΑΛΛΑΞΑ ΗΧΕΙΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!
20?????????? πολλά δε λες????????????
μια μυρωδιά την έχεις πάντως.. !!!!!!!!χαχαχαχαχχαχαα
Κριμα που ολη μερα εισαι μεσα στα ''νουμερα''!
απο το 87 μεχρι το 07 ποσο ειναι ρε?
οχι ρε φιλε , το χωνι αλλαξα!το πέταξες τελικά το γραμμόφωνο....
Σε σχέση με τους Pioneer Νίκο, είναι! Κανείς δεν είπε ότι τους προτιμά σε σχέση με κάποιον Marantz, Denon, H/K αλλά από Pioneer...Αν εγιναν μουσικοι ενισχυτες οι a/v Yamaha....
τι να πω ...
Μπραβο τους!
)( )( )( Αυτό εννοούσα )( )( )(οτι αλλο απο μισος φοβο και επιθετικοτητα
πλακα ναι πολυ πλακα ναι μισος οχι
το μισος δεν εχει θεση σε αυτο το φορουμ:cool_4:
Εγώ τόνισα εξ'αρχής ότι μιλούσα καθαρά για θέμα 2κάναλης λειτουργίας. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος ο Yamaha RX-V659 έπαιξε πολύ καλύτερα μουσική από τον Pioneer VSX-1016 σε δοκιμή που έκανα. Στα αυτιά μου ο Pioneer ακούστηκε στερεοφονιάς και ήταν και πιο ακριβός. Και οι δύο όμως κατατροπώθηκαν από τον φτηνό (350 ευρώ) και ταπεινό NAD C320BEE που είναι ότι πιο τίμιο έχω ακούσει σε στερεοφωνικό ενισχυτή.Ξαναλεω λοιπον να γινεις πιο συγκεκριμενος.Ποιος Yamaha τρωει ποιον pioneer για πρωινο!Εγω σου εφερα παραδειγμα,και ξανατονιζω οτι μιλαμε για πολυκαναλους ενισχυτες και οχι για stereofonia!
ερωτηξηΑληθεια,ποιος αλλος(7.1) εκτος του Ζ11,με ethernet,hdmi 1.3a,radio,με πολυ λιγοτερα λεφτα, μπορει να υποστηριξει 2 sub's????
Γλυκοκοιταζω τελευταια αυτην την προοπτικη με υποψηφια τα B&W PV1, JL Audio f110, Mirage OMNI S-10, Sunfire D10.
Ηχεια ειναι τα Mirage Omnisat.
Αληθεια,ποιος?????