Yamaha New Products

Reaction score
152
μολις μιλησα με την αντιπροσωπεια της JL Audio. (Kappa S.A).μου ειπανε οτι το fathom δεν εχουν υποστει μετατροπη για το δικο μας ρευμα,αλλα θα εχουν νεα μετα τις γιορτες....:bravo:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Yamaha New Products

Tο JL έχει ένα μειονέκτημα: Αν το πάρεις θα σε μισήσω.... :mrgreen:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Yamaha New Products

μολις μιλησα με την αντιπροσωπεια της JL Audio. (Kappa S.A).μου ειπανε οτι το fathom δεν εχουν υποστει μετατροπη για το δικο μας ρευμα,αλλα θα εχουν νεα μετα τις γιορτες....:bravo:
Oταν ερθει ,σφυρα να σε βοηθησω.
Γνωριζω τον Κο Τακη Κουφακο καμμια 20αρια χρονια!!

Reaction score
152
Κωστα,αν ειναι τοσο καλο οσο λες & λενε, εγω θα σ'αγαπω....!!! :crazy_3: :crazy_3::crazy_3:

Aς ερθει πρωτα Νικο κι εγω θα βαλω μια ΦΩΝΗ....:crazy_3: :crazy_3:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μιλαμε για masterpiece
καμπινα ΟΝΕΙΡΟ
μοναδα ΤΡΕΛΛΑ
ενισχυτης ΚΟΛΟΥΜΠΡΑ
:cool_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
παντως απο yami new prods
κατεληξε σε jl audio
αυτη ειναι προοδος

Reaction score
152
μα παντα αυτο δεν κανουμε????
ξεκιναμε για αθηνα και φτανουμε σαλονικα(γεια σου ρε προεδρε!!!)

Reaction score
3
Επειδη καμμια φορα, οταν λειπει κατι βαθυτερο απο καποιον, το αναπληρωνει με αγορες, και επειδη αρκετες φορες, νοιωθοντας ετσι, αγορασα διαφορα πραγματα, ξεκινησα με τη YAMAHA, με τον 2070, μετα τον Α1, μετα τον ΑΧ1 και τελος τον Ζ9.
Πουλησα τους δυο πρωτους και εχοντας τον τριτο, που ηταν μια χαρα, παραμυθιαστηκα απο φιλο και αγορασα τον Ζ9.
Καλος ειναι, αλλα δεν ειδα και καμμια διαφορα, που να αξιζε τα ευρωπουλα που εσκασα.
Χωρια που τον ΑΧ1, δεν τον ειχα δουλεψει σχεδον καθολου, λογω θεματων υγειας στην οικογενεια.Και αυτο, μονο σαν προενισχυτη, λογω αλλων ενισχυτων που παιζουν τα εμπρος και πισω ηχεια.
Ετσι, μου εμεινε ο ερμος ο ΑΧ1, βαρυς και μονος στο κουτι και μου πιανει και το χωρο.
Οποτε, μιας και πλησιαζουν και Χριστουγεννα και διαβασα οτι υπαρχουν παιδια, που δεν ειναι σαν και μενα μπακουρια και τρελλαρες, και σεβονται τα λεφτα που εχουν στην τσεπη τους, αν καποιος τον θελει, τον πουλαω σε πολυ καλη τιμη.
Ειναι απλα, ΑΨΟΓΟΣ.
(Και κατι τελευταιο, για να γελασετε. Σημερα, πηγα στο φιλο εκεινο, που με ειχε παραμυθιασει για να παρω τον Ζ9 και μου ειπε περιχαρης. Ηλθε ο ενισχυτης σου.Ρωτωντας τον δε, τι ειναι αυτο; Μου απαντησε, μα ο Ζ11.
Περιττο να σας πω, οτι τωρα πια, δεν προκειται να τσιμπησω και να τα σκασω παλι, ανευ λογου και αιτιας).
Και για την τιμη, δειτε εδω τιμες Αγγλιας.
http://www.avland.co.uk/yamaha/dspz11/dspz11.htm
Και επειδη οι Αγγλοι, ειναι κλεφτες, δειτε εδω και τιμες Γερμανιας.
http://www.hifi-regler.de/shop/yamaha/yamaha_dsp-z11.php?SID=030c6d57541d1c976afcd2ccac32539d
Δηλαδη η τιμη σε Ευρω, ειναι η ιδια με την τιμη σε λιρες!!
Καταλαβαινετε κλεψιμο που πεφτει δηλαδη στην Αγγλια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
παλικαρακι δεν πεφτει κλεψιμο η αγορα της αγγλιας ηταν παντα ακριβοτερη
λογο λιρας και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ μισθων
το εμεις ειμαστε ............δες των 650 ευρο δεν σημαινει οτι και οι αγγλοι εχουν βασικο 650
και κατι αλλο αν σε μια τοσο φτωχη χωρα οι μισθοι ανεβαιναν αρκετα το ψωμι θα πηγαινε 6 ευρω και οι τιμες στα δικα μας θα γινονταν αγγλικες

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.248
Members
38.294