Θαυματουργό photoshop...

Reaction score
1.213
Τερηηηηηηη !!!!!

Σταματα ρε να τους ωραιοποιεις και βγαλτους οπως .....ειναι...:cool_11: :cool_11: (και να αντισταθεις σε δωροδοκιες !!)

Μα ειναι δυνατον ο ΑΝΔΡΕΑΣ να φαινεται σαν να μην περασε ουτε ενας αιωνας απο πανω του ...

Reaction score
3
Απάντηση: Θαυματουργό photoshop...

Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν απαντήσει ακόμα οι κυρίες του forum…:happy_9:
Σε κάποιες γυναίκες που το έδειξα ανακουφίστηκαν πραγματικά.
Είναι φοβερό όμως πόσο πλαστή είναι η λαμπερή εικόνα όλου του show biz.)(

Reaction score
16.415
Η κυρια Δεσποινα σαν εικονα,σαν προιον, μου βγαζει μια....αδιαφορια...μια χλιαροτητα.Ας ειναι καλα με την οικογενεια της,ας χαιρεται τα παιδακια της!

Τετοιου ειδους εξωφυλλα δεν κατανοω τι σκοπο μπορουν να εξυπηρετησουν...

Απο την αλλη ειναι ελπιδοφορο να βλεπει κανεις, πως οποιαδηποτε κοπελιτσα η γυναικα μπορει να μεταμορφωθει με το μαγικο ραβδακι της κοσμετολογιας,της "επιστημης" και της τεχνολογιας...

Ενα μυστικο ομορφιας ειναι το εξης:------>Πινετε αφθονο νερο καθε μερα!

Reaction score
1

omg , τυφλώθηκα ... θα ζητήσω δικαστικά μέτρα για τον δολοφόνο των ματιών μου ...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Για μένα, όσον αφορά την επεξεργασία των εικόνων που βλέπουμε - και επικεντρώνομαι στη γυναικεία ομορφιά - σημασία έχουν δύο συγκεκριμένα σημεία:

Πρώτον, τα νεαρά κοριτσάκια προσπαθούν να μοιάσουν σε κάτι που δεν υπάρχει, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο (ανορεξία, κατάθλιψη, αίσθηση μειονεξίας, συνεχής ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση).

Δεύτερον, ο μέσος άνδρας που κοιτάει τη δουλειά του και δεν έχει εμπλοκή με χώρους όπως π.χ. αυτός της μόδας, οι γυναίκες που βλέπει γυμνές ή ημίγυμνες όλο το χρόνο εκτός του καλοκαιριού είναι α) η δική του και β) αυτές που φιγουράρουν (φωτοσοπαρισμένες!) εδώ κι εκεί. Μοιραία λοιπόν, στο μυαλό του συγκρίνει τη δική του γυναίκα/σύντροφο, που λόγω της συμβίωσης τη βλέπει πλήρως απομυθοποιημένη και καθόλου "βελτιωμένη", με κάτι που δεν υπάρχει, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο (μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας που, αν οφείλεται σε λόγους υπονοούμενης "κριτικής", οδηγεί και στην ψυχική απομάκρυνση του ζευγαριού).

Τα παραπάνω (σύγκριση του εαυτού ή του συντρόφου με κάτι ιδανικό) είναι ως ένα βαθμό φυσιολογικά. Δεν είναι κρίμα όμως να συμβαίνουν για κάτι που δεν υπάρχει?

Reaction score
16.415
Μοιραία λοιπόν, στο μυαλό του συγκρίνει τη δική του γυναίκα/σύντροφο, που λόγω της συμβίωσης τη βλέπει πλήρως απομυθοποιημένη και καθόλου "βελτιωμένη", με κάτι που δεν υπάρχει, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο (μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας που, αν οφείλεται σε λόγους υπονοούμενης "κριτικής", οδηγεί και στην ψυχική απομάκρυνση του ζευγαριού).

Δεν τολμω να σκεφτω πως θ απαντουσε ο Ντεμης!

Reaction score
16.415
AXAXAXAXAXAXAXA!

Aυτη ηταν ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!Μεχρι και το κεφαλι της σμικρυνε για να ταιριαζει στο σωμα.....

"Ω!ανδρες Αθηναιοι",δεν αγοραζετε καλυτερα μια Βαrbie σε φυσικο μεγεθος....

Να σας απαγγειλω τον ορισμο της τραγωδιας?:crazy_3:

Reaction score
0
Δεν είναι η Βανδή σε καμμία από τις δύο, δυστυχώς.
Το "δυστυχώς" κολλάει στα ποταπά κίνητρα που παρακίνησαν τον "καλλιτέχνη" και στις δύο περιπτώσεις....

Reaction score
4
Αν και δεν μου αρεσει η Βανδη προτιμω την πρωτη φωτο.
Φυσικο σωμα.. Οχι ψευτικουρες ...
Αν δεν εχει η γυναικα και τα πιασιματα της τι να την κανεις?
Το τελειο για μενα δεν ειναι ελκυστικο ...

Reaction score
16.415
Δεν είναι η Βανδή σε καμμία από τις δύο, δυστυχώς.

Το "δυστυχώς" κολλάει στα ποταπά κίνητρα που παρακίνησαν τον "καλλιτέχνη" και στις δύο περιπτώσεις....​
Agapie,ti akribws ennoeis?

Reaction score
0
Mαλλον εννοει οτι ΚΑΙ η πρωτη φωτο ειναι "πειραγμενη" σε "χαλια mode".
Δεν πιστευω οτι "star" και ειδικοτερα γυναικες "star"
θα εξεθεταν ετσι την εικονα τους .
Εδω για τσιγαρα πανε απεναντι στο ψιλικατζιδικο
και ετοιμαζονται μια ωρα."Κακία mode"

Reaction score
0
Αυτό ακριβώς εννοώ. Μπορεί η Βανδή να είναι σαν ποντίκι, αλλά σαν μπουλντόγκ δεν είναι σε καμμία περίπτωση. Ούτε είναι χοντρή.

Reaction score
3

Αν και δεν την έχω δει πρόσφατα από κοντά και χωρίς κανακέματα είμαι σίγουρος πως η εμφάνισή της είναι ίσως χειρότερη και από την πρώτη φωτογραφία. Είχα την τύχη, να δω κάποια από αυτά τα λαμπερά πρόσωπα στην κανονική τους μορφή. Όταν βέβαια λέω κανονική εννοώ όχι μόνο χωρίς τις ψηφιακές διορθώσεις αλλά και χωρίς τις επεμβάσεις του μακιγιάζ και το επιμελές κρύψιμο των ατελειών από ρούχα και αξεσουάρ. Σκέτη αποκαθήλωση φίλοι μου, σε μια περίπτωση (τη γνωστή αντίπαλο του εναύσματός μας) αυτό που είδα με τρόμαξε.

@agapios Ναι η Βανδή είναι και παχουλή (ξανά) και έχει χάλια επιδερμίδα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
To μακιγιάζ, η απόκρυψη των ατελειών και, αν θέλετε (μέχρι ένα σημείο), και οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι πράγματα αθέμιτα, πολύ περισσότερο στο χώρο της showbiz. Αποτελούν μια επέκταση της περιποίησης που είναι αυτονόητη για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, το σύντροφο και τον περίγυρο, δεδομένου ότι το out-of-bed look σπάνια είναι κολακευτικό σε ηλικίες πάνω από τα 20, βία 25.
Η "τεχνητή βελτίωση" είναι αυτή που δημιουργεί ανύπαρκτα πρότυπα και εκ των πραγμάτων καταδικασμένες σε αποτυχία προσπάθειες "μίμησης"...

Reaction score
16.415
Ιωσηφ,θα συμφωνησω μαζι σου στο σημειο της εμφανισης δημοφιλων ανθρωπων διχως εξωτερικη παρεμβαση.Το τελευταιο θα ηταν ο κομμωτης η o make up artist.

Εχουν δημοσιευτει φωτογραφιες αστερων του Χολιγουντ στο δρομο,στα ψωνια...Απο την Μαντονα,Χαιντι Κλουμ εως την Καμερον Ντιαζ,για την οποια πολλοι αντρες κοβουν φλεβες.Ειδικα η ποιοτητα του δερματος της Ντιαζ,παραπεμπει τους ειδικους σε εντονη Ackne Vulgaris την περιοδο της εφηβιας.

Σαν "αισθητικος" και make up artist γνωριζω πως ολες οι μικροατελειες του ανθρωπου στο προσωπο μπορουν να καλυφθουν.Ν αναδειχθουν τα ομορφα σημεια και να υποσκιαστουν αλλα.Μπορουμε να "πλασουμε",να διαμορφωσουμε ενα προσωπο ετσι, ωστε να προσεγγισει το "τελειο",το "ιδανικο"-συμφωνα παντα με την θεωρια-:Στο σχημα,στις αναλογιες,στις αποστασεις,στο μεγεθος....κοκ

Παρ ολα αυτα,υποστηριζω την φυσικη ομορφια του ανθρωπου διχως "βιαιες' παρεμβασεις οπως και αυτο που "εκπεμπει" σε λογο και σε εργο!Αν τυχει να εχει φαλακρα,να φορα γυαλια και να εχει κυκλους κατω απ τα ματια....μου αρεσουν κι αυτα!

Exω δει την κυρια Δεσποινα,εχω συνταξιδεψει με μια αλλη αοιδο για Φρανκφουρτη ....κτλ Πρεπει να πω ομως,πως ο κυριος Κακοσσαιος ειναι "εξωφυλλο" και απο πολυ κοντα!Θεικη φωνη,χαμογελο,ποιοτητα δερματος!!!!:crazy_3: ,αναστημα,χαρακτηρα,ψυχη,αυρα....:"happy_1" "happy_1"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.091
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300