Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Πολυ θα ηθελα να ακουσω το συγκεκριμενο συστημα..:cool_4:CD-Sacd Player:Esoteric Ρ-03/D-03-G-0s clock
Pre:Krell Evo 202
Power Amp:Krell Evo 402
Speakers: Von Schweikert VR5SE Anniversary edition
Power Cables:Akrolink// Nordost Valhalla on Nordost Thor
IC:Stealth intra- Nordost Valhalla
Digital Cables: Stealth Varidig-Akrolink 6300
Speakers Cables: 2 pairs Nordost Valhalla
Δυνατός. :cool_4:CD-Sacd Player:Esoteric Ρ-03/D-03-G-0s clock
Pre:Krell Evo 202
Power Amp:Krell Evo 402
Speakers: Von Schweikert VR5SE Anniversary edition
Power Cables:Akrolink// Nordost Valhalla on Nordost Thor
IC:Stealth intra- Nordost Valhalla
Digital Cables: Stealth Varidig-Akrolink 6300
Speakers Cables: 2 pairs Nordost Valhalla
Καλά Γιώργη,Πολυ θα ηθελα να ακουσω το συγκεκριμενο συστημα..:cool_4:
Ευχαριστώ πολύΔυνατός. :cool_4:
Καλές ακροάσεις! :happy_2:
Ως γνωστον το ΗΧΕΙΟ ειναι ο τραγουδιστης του συστηματος...Και επειδη το....λαρυγγι του συγκεκριμενου το γνωριζω, και αν κρινω και απο τα πολυ υψηλης ποιοτητας συνοδα, εχω βασιμες υποψιες φιλε magellan, οτι η ακροαση του συστηματος σου θα προκαλει μεγαλες ανατριχιλες...και πολλα jaw droppings που λενε και τα αμερικανακια!Καλά Γιώργη,
Για σένα θα κάνω μια εξαίρεση!!!
Αγαπητέ Γιώργη το ηχείο έκανε σαγόνια να πέσουν με το που βγήκε από το κουτί!Ξέρεις ότι το έχω μόνο τρεις μέρες οπότε όπως καταλαβαίνεις έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να πάρουμε την μαγεία του.Μέρα με την μέρα δείχνει τα δόντια του και δεν μπορώ να φανταστώ που θα φτάσει άμα στρώσει για τα καλά!Ως γνωστον το ΗΧΕΙΟ ειναι ο τραγουδιστης του συστηματος...Και επειδη το....λαρυγγι του συγκεκριμενου το γνωριζω, και αν κρινω και απο τα πολυ υψηλης ποιοτητας συνοδα, εχω βασιμες υποψιες φιλε magellan, οτι η ακροαση του συστηματος σου θα προκαλει μεγαλες ανατριχιλες...και πολλα jaw droppings που λενε και τα αμερικανακια!
Να σαι παντα καλα φιλε μου και καλες ακροασεις!
Έτσι, έτσι, μία είναι η ουσία... σωστός!Χαιρετώ όλους!
Μόλις πρίν από λίγο έγινα μέλος, και είπα να γνωριστούμε λίγο.
Ξεκινώ λοιπόν από το σύστημα μου. Είμαι φανατικός οπαδός της Meridian, και το σύστημα μου αποτελείται από 861V4 processor, 800V4 DVD player, 808 CD player, και ηχεία DSP8000 μπροστά και πίσω, και DSP5000C για κεντρικό.
Κατά την άποψη μου ο παραγόμενος ήχος είναι μαγικός, και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να με επισκεφτείτε και να που πείτε την γνώμη σας!
Βασίλη ποιά είναι αυτά τα optimus? Είναι αυτά με το Linaeum tweeter? Αν ναί, πιθανά να έχουμε τα ίδια, και έχω ένα θέμα.....optimus LX5.
Βασιλης
Κωστα αυτα ειναι. Ειδα το post σου σημερα και μου εκανε εντυπωση. Απο που τα πηρες;Βασίλη ποιά είναι αυτά τα optimus? Είναι αυτά με το Linaeum tweeter?