Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speaker

Status
Not open for further replies.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speak

Οταν η δημοκρατια των forums εκφυλιζεται και κατανταει ασυδοσια του λογου της ασχετοσυνης και της ασυδοσιας του λογου, τοτε σιγουρα υπευθυνοι ειναι κατι αστερια moderators σαν και σας κ.Μπλατσιο.

Η αγνοια και η ταυτοχρονη εκφορα "εμπεριστατωμενης" αποψης εστι ΒΛΑΚΕΙΑ

Λοιπόν αν νομίζεται ότι εδώ μέσα έχει εκφυλιστεί η δημοκρατία τότε μάλλον έχετε λάθος αντίληψη περί δημοκρατίας. Εσείς έχετε βάλει τα εμπορίστικα μικροσυμφέροντά σας πάνω από κάθε έννοια λογικής και κάθε έννοια ευγένειας, αλλά συνεχίζουμε να σας ανεχόμαστε. Αυτό είναι δημοκρατία.

Τώρα αν όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι "για ΩΡυΛα" και "έχει να φάει πολλά ψωμιά" αυτό στο χωριό μου το λένε έρποντα φασισμό. Τώρα τα περί αστεριών τα αντιπαρέρχομαι γιατί δεν θέλω να γίνω πολύ κακός χρονιάρες μέρες. Συνεχίστε έτσι να μας διασκεδάζετε...

Όσο για τα περί άγνοιας οι "εμπεριστατωμένες" γνώσεις σας απ' ότι βλέπω, σταματάνε στο άρμεγμα των πελατών σας.Πέραν τούτου έχετε πλήρη άγνοια βασικών στοιχείων της ηλεκτρακουστικής και όσο μιλάτε τόσο περισσότερο εκτίθεστε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σπύρο, επειδή είσαι φίλος, σου εύχομαι ολόψυχα, το νέο έτος να αποκτήσεις ένα ζεύγος von πως τα λεν. :cool_11:

...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream s

Λοιπόν αν νομίζεται ότι εδώ μέσα έχει εκφυλιστεί η δημοκρατία τότε μάλλον έχετε λάθος αντίληψη περί δημοκρατίας. Έσείς έχετε βάλει τα εμπορίστικα μικροσυμφέροντά σας πάνω από κάθε έννοια λογικής και κάθε έννοια ευγένειας, αλλά συνεχίζουμε να σας ανεχόμαστε. Αυτό είναι δημοκρατία.

Τώρα αν όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι "για ΩΡυΛα" και "έχει να φάει πολλά ψωμιά" αυτό στο χωριό μου το λένε έρποντα φασισμό. Τώρα τα περί αστεριών τα αντιπαρέρχομαι γιατί δεν θέλω να γίνω πολύ κακός χρονιάρες μέρες. Συνεχίστε έτσι να μας διασκεδάζετε...

Όσο για τα περί άγνοιας οι "εμπεριστατομένες" γνώσεις σας απ' ότι βλέπω, σταματάνε στο άρμεγμα των πελατών σας.Πέραν τούτου έχετε πλήρη άγνοια βασικών στοιχείων της ηλεκτρακουστικής και όσο μιλάτε τόσο περισσότερο εκτίθεστε...
Εχεις δικιο Νικο δεν μπορω ακομα να φυγω και να αφησω τον κ.Μπλατσιο να αρμενιζει....ελευθερος...

Α ρε Μπλατσιο ΠΡΟΦΕΣΟΡΕ της ηλεκτροακουστικης κριτη και επικριτη των παντων που με την ασχετοσυνη σου ειμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι εχεις παρει ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ στον λαιμο σου δινοντας τους απλοχερα τις "ΣΟΦΕΣ" συμβουλες σου!!

ΕΥΓΕ!

Τι να κανουμε εγω φταιω που οι συμβουλες μου εχουν κανει ΠΟΛΛΟΥΣ ακροατες ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ σε σημειο που να τους χασω κι εγω κι ο χωρος απο συχνους πελατες γιατι βρηκαν αυτο που εψαχναν και σταματησαν τα....ενοχλητικα συναισθηματα την ωρα των ακροασεων???

Ενοχλητικα συναισθηματα που προερχονται απο λαθος αγορες υπο των συμβουλων διαφορων προφεσορων του χωρου σαν και του λογου σας κ.Μπλατσιο!

Reaction score
0
Σπύρο, επειδή είσαι φίλος, σου εύχομαι ολόψυχα, το νέο έτος να αποκτήσεις ένα ζεύγος von πως τα λεν. :cool_11:

...
Και να ηθελε δεν του τα πουλαω εγω!!!!!!!:cool_11: :cool_11:

Και ουτε κι εσενα ετσι οπως πας...:cool_11: :cool_11: :cool_11: wall_1

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αμάν Παναγίτσα μου, αυτό το ότι τους πελάτες σου τους έχασε ο χώρος, ακούγεται λίγο μακάβριο. Τι τους έκανες βρε? :happy_9:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speaker

...

Άσε δεν ταιριάζουν με τα έπιπλά μου. Θα πάρω κάτι άλλo:

EXCELLENT SENSITIVE HIGH END SPEAKERS WITH VERY GOOD PRICE! HEAVILY MODIFIED EXTERNAL CROSSOVERS WITH MUNDORF SUPREME COILS AND CAPASITORS. NO NEED FOR SPEAKER CABLES
αν μείνεις από ξύλα τον χειμώνα στο τζάκι κάνουν και για καυσόξυλα...

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και να ηθελε δεν του τα πουλαω εγω!!!!!!!:cool_11: :cool_11:
Σιγά τώρα. Ας έρθει με το χρήμα στο χέρι και θα κάνεις τούμπες. Να πουλάς είναι η δουλειά σου, αλλιώς τι κάνεις εδώ μέσα? Αλήθεια τι margin έχει το von πως το λεν?

...

Reaction score
0
Ειδες ρε γαμωτο???

Επειδη ειμαι ειλικρινης περαν ισως του δεοντος και ΔΕΝ κοιταω τα εμποριστικα μικροσυμφεροντα και ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!, εχασα ηδη δυο πωλησεις!!!!!!!!:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speaker

Εισαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ γιατι ΜΟΝΟ τα κροσοβερ τους αξιζουν σαν υλικα 1000 ευρω!!!

Ειναι πολυ καλα ηχεια και τα δινω ΤΣΑΜΠΑ!

ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speaker

αν μείνεις από ξύλα τον χειμώνα στο τζάκι κάνουν και για καυσόξυλα...

Και καλή επένδυση!!!

Το 1998 το συγκεκριμένο ηχείο είχε τιμή καταλόγου 1.240.000δρχ (περίπου 3600€). Στα καταστήματα μπορούσες να το βρεις μέχρι και 20% φθηνότερο (περί τα 3000€ δηλαδή). Μια δεκαετία μετά και κοστίζει 2500€!!!

Πολύ καλή επένδυση...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχουν συναισθηματική αξία ρε βλάχο.
Όλα κι όλα Γιώργο, δεν είναι πανάσχσετος. Βλαξ είναι. Μην ξεχνιόμαστε. :cool_11:

...

Reaction score
0
Σιγά τώρα. Ας έρθει με το χρήμα στο χέρι και θα κάνεις τούμπες. Να πουλάς είναι η δουλειά σου, αλλιώς τι κάνεις εδώ μέσα? Αλήθεια τι margin έχει το von πως το λεν?

...
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΦΙΛΕ......ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ.

ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ και μου την δινει η ειρωνια και η βλακοειδης κακοηθεια ορισμενων

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speak

Εισαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ γιατι ΜΟΝΟ τα κροσοβερ τους αξιζουν σαν υλικα 1000 ευρω!!!

Ειναι πολυ καλα ηχεια και τα δινω ΤΣΑΜΠΑ!

ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ!!
Τζάμπα πράμα πάρε κόσμε χάι ένδ με 2500€...

Πάρε πάρε...

Η φθήνια τρώει τον παρά (και τον φουκαρά)...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speaker

Και καλή επένδυση!!!

Το 1998 το συγκεκριμένο ηχείο είχε τιμή καταλόγου 1.240.000δρχ (περίπου 3600€). Στα καταστήματα μπορούσες να το βρεις μέχρι και 20% φθηνότερο (περί τα 3000€ δηλαδή). Μια δεκαετία μετά και κοστίζει 2500€!!!

Πολύ καλή επένδυση...
Αν κυκλοφορουσε τωρα δεν σε φτανανε 6000 και το ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88