RADIO-INTERNET

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ως φιλος του ραδιοφωνου θελω να παρω συσκευη που να παιζει (κατεβαζει) τους ραδιοσταθμους που "εκπεμπουν" μεσω ιντερνετ. Εχουν κυκλοφορησει μερικες συσκευες αλλα δυστυχως στα εδω Πλαισιο και Media Markt οχι απλα δεν τις ειχαν αλλα ουτε πως υπαρχει το ραδιο-ιντερνετ ηξεραν!!!
Κατοπιν αυτου αιτουμαι :respect:την σχετικη βοηθεια σας, αν εχετε υπ΄οψη σας κανενα καταστημα που να μπορουσα να το προμηθευθω το...τιμημενο. Δεν θελω μεσω ιντερνετικου καταστηματος γιατι εχω τις επιφυλαξεις μου (εκτος κι αν με πεισετε για το ...καλο μου!).
Κανενα καλο και προθυμο παιδι;

Reaction score
1
Απάντηση: RADIO-INTERNET

Υπάρχουν συστήματα αυτόνομα με ένα ηχείο στυλ tivoli

και υπάρχουν συστήματα που συνδέονται στο hifi ... Στο pixmania.gr είχε 2-3 τέτοια προϊόντα ...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Υπάρχουν συστήματα αυτόνομα με ένα ηχείο στυλ tivoli

και υπάρχουν συστήματα που συνδέονται στο hifi ... Στο pixmania.gr είχε 2-3 τέτοια προϊόντα ...
Με ενδιαφερει βεβαια η συνδεση νε ενισχυτη και κυριως η προμηθεια απο ελληνικο καταστημα (λογω σερβις εννοειται - ποιο "σερβις" θα μου πεις...)

Reaction score
1

http://www.pixmania.com/gr/gr/451855/art/pinnacle-systems/pinnacle-podcast-factory.html

92 ευρώ ... δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη τιμή ... όσο για το ελληνικό κατάστημα δεν ξέρω ... δεν είναι τόσο προχωρημένα στα gadjets ... ίσως ο Γερμανός ... ακόμα και τα ελληνικά περιοδικά gadjets τύπου T3 σου λένε θα τα βρεις στο εξωτερικό ...

Reaction score
172

Με ενδιαφερει βεβαια η συνδεση νε ενισχυτη και κυριως η προμηθεια απο ελληνικο καταστημα (λογω σερβις εννοειται - ποιο "σερβις" θα μου πεις...)
Κατι μου λεει οτι αυτο το κανει ο nanoς σου.
Για δες το λιγο

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Κατι μου λεει οτι αυτο το κανει ο nanoς σου.
Για δες το λιγο
Λες; Για τους δορυφορικους ενταξει αλλα και για τους ιντερνετικους;

Reaction score
172

οι dream το κανουν.
Βαλτου ενα url και δες το.Δεν τον ξερω καθολου.

Αυτου του τυπου mms://lipsradio.serverroom.us/lipsradio

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

οι dream το κανουν.
Βαλτου ενα url και δες το.Δεν τον ξερω καθολου.
ΟΚ παω στο site πρωτα για...διαβασμα!

Νικο, δεν εχει ο πινακλ εξοδο για ενισχυτη (εχει βεβαια ακουστικων)

Reaction score
1

Για σύνδεση με hifi το προσφέρουν το πινακλ , αφού δεν έχει ηχεία ... Καλή συνέχεια στην αναζήτηση- quest for Glory

Reaction score
15
Έχω ένα dreambox 7020s του έβαλα μέσα ένα σκληρό δίσκο και τον συνέδεσα μέσο ethernet με το adsl router, μέσα απο το gemini έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις shouthcast ραδιοφωνικούς σταθμούς φυσικά αν θέλεις μπορείς να τους γράψεις στον δίσκο και συνδέοντας τον dream με τον ενισχυτή να τους ακούς απο τα ηχεία του συστήματος.

Reaction score
3
Ρίξε μία ματιά στο Squeezebox
Ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για Web Radio και Streaming αρχείων από PC και Media Server NAS. Διαθέτει και άριστο ήχο. Εγώ έχω αυτό αλλά το Squeezebox για λόγους ποιότητας ήχου είναι καλύτερο. Αξίζει με το παραπάνω όσα ζητάει.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.082
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK